Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 11:37

Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

Σύμφωνα με νέες καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια Ζακύνθου, 14χρονος από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτώβρη μέσα στο σχολείο προσπαθούσε να ληστέψει μα μαχαίρι συμμαθητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του έχει σχηματιστεί νέα δικογραφία, αλλά και δικογραφία σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας.

Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

Πηγή: Pelop.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 10:47

Σχετικά Άρθρα

  • Αχαΐα: 14χρονος τράβηξε μαχαίρι μέσα στο σχολείο σε συμμαθητή του
    Αχαΐα: 14χρονος τράβηξε μαχαίρι μέσα στο σχολείο σε συμμαθητή του

    Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος μαθητή Γυμνασίου για οπλοχρησία μέσα σε σχολείο - Ο κατηγορούμενος απείλησε την ώρα λειτουργίας του σχολείου 14χρονο μαθητή

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος ενός 14χρονου μαθητή Γυμνασίου.

    Ειδικότερα, χθες το πρωί, μέσα σε σχολικό συγκρότημα, ο κατηγορούμενος μαθητής, προέταξε ένα μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του και απείλησε έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου.

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανήλικου κατηγορούμενου.

  • Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν
    Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν

    Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 17χρονος στην Κυψέλη, όταν άγνωστος άντρας τον προσέγγισε τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και αποπειράθηκε να το αφαιρέσει χρήματα.

    Μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας

    Το περιστατικό συνέβη στις 12 το πρωί στην οδό Κεφαλληνίας.

    Ο 17χρονος που είναι από το Αφγανιστάν μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Τραγωδία με τον 14χρονο στο Ναύπλιο - Σοκάρει ο πατέρας του, «μόνος του έπεσε» λέει
    Τραγωδία με τον 14χρονο στο Ναύπλιο - Σοκάρει ο πατέρας του, «μόνος του έπεσε» λέει

    Συγκλονισμένη εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου από την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε χθες το πρωί (21/10) στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας 14χρονος έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου, από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Την ώρα λοιπόν που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 14χρονος, ο πατέρας του παιδιού έδωσε μια νέα τροπή στην ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

    Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 14χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο

    Αναλυτικότερα, σε χθεσινές του δηλώσεις που μετέδωσε η εκπομπή Live News του Mega έκανε λόγο για αυτοκτονία του 14χρονου. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα, καθώς του 14χρονου του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται.

    «Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 14χρονου, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

    Λαμβάνει καταθέσεις η ΕΛ.ΑΣ.

    Την ίδια ώρα καθοριστικής σημασίας για τις συνθήκες θανάτου του 14χρονου θα είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του 14χρονου, ενώ οι Αρχές ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πάτρα: Βγήκε μαχαίρι σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων - Συνελήφθη 15χρονος για απόπειρα ανθρωπoκτονίας
    Πάτρα: Βγήκε μαχαίρι σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων - Συνελήφθη 15χρονος για απόπειρα ανθρωπoκτονίας

    Σοβαρό επεισόδιο σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων, σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το βράδυ της Τετάρτης, στην Πάτρα.

    15χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, αρχικά απείλησε με μαχαίρι εντός της δομής 17χρονο υπήκοο Σομαλίας και ακολούθως του επιτέθηκε τραυματίζοντας τον -ευτυχώς ελαφρά- με μαχαίρι.

    Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

    Ο 15χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι κατά ανηλίκων - Νεαροί τους χτύπησαν και τους πήραν τα κινητά
    Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι κατά ανηλίκων - Νεαροί τους χτύπησαν και τους πήραν τα κινητά

    Ακόμη μια επίθεση κατά ανηλίκων σημειώθηκε αυτήν την φορά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με τους νεαρούς δράστες να χτυπούν και να απειλούν με μαχαίρι τα θύματα τους για να τους αρπάξουν τα κινητά τους.

    Το σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με δράστες έναν 22χρονο από την Λιβύη και έναν 23χρονο από την Συρία.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η σύλληψη των δύο ατόμων για την επίθεση και την ληστεία έγινε στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με την Voria.gr οι δύο νεαροί άνδρες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο από ένα ανήλικο αγόρι, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να αφαιρέσουν και το τηλέφωνο του συνομήλικου φίλου του, με τη χρήση βίας.

    Οι δράστες, 22 και 23 χρονών από τη Λιβύη και τη Συρία, συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί επέστρεψαν το κινητό τηλέφωνο στον νόμιμο κάτοχό του.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα
    Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε ο 65χρονος που εξαφανίστηκε στην Παναγούλα

    Εντοπίστηκε σήμερα, Παρασκευή(11/10), το πρωί στην περιοχή Νερατζούλες ο 65χρονος που αγνοούταν από εχθές από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου και εθελοντών.

    Από χθες Πέμπτη (10/10) είχε στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ φυσικά και συγγενείς και φίλοι του τον έψαχναν όλη νύχτα.

    Τελικά σήμερα το πρωί βρέθηκε σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστηση, όταν σύμφωνα με πληροφορίες άκουσε και τη φωνή της γυναίκας του και απαντήσε. Να πούμε ότι μεταφέρθηκε με φορείο. Περίπου 10 άνδρες τον κουβαλούσαν, λόγω της δυσκολίας του υπεδάφους καθώς γλιστρούσε, προκειμένου να φτάσει στο ασθενοφόρο που ήδη βρισκόταν στο σημείο. Άμεσα διακομίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του και ανταποκρινόμενος στα καλέσματα που του έγιναν.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Προϊστάμενη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου Μαρία Μουζάκη. «Ήταν μια πραγματικά δύσκολη διάσωση, γιατί δεν είχαμε κανένα σημάδι από πουθενά, καμία καταγραφή από τις κάμερες που βρήκαμε στην ευρύτερη περιοχή, και ούτε κάποιος τον είδε. Αυτό ήταν το τρελό, ότι κανείς δεν τον είχε δει μέχρι την ώρα, που για χιλιοστή φορά, βγήκαμε με τα συνεργεία και τους ανθρώπους που τον ψάχναμε όλοι μαζί».

    Εχθές να πούμε ότι στην περιοχή είχε σηκωθεί και drone με γεωθερμική κάμερα από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Ζακύνθου και εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό δημοσίευμα εχθές από την “Ημέρα με τις έρευνες που έγιναν.

    Πηγή: ImeraZante.gr
  • Κρήτη: Πενηντάχρονος χτύπησε 14χρονο επειδή έκανε φασαρία και τον έστειλε στο νοσοκομείο
    Κρήτη: Πενηντάχρονος χτύπησε 14χρονο επειδή έκανε φασαρία και τον έστειλε στο νοσοκομείο

    Το παιδί νοσηλεύεται με διάσειση και μερική αμνησία σε νοσοκομείο στην Κρήτη - Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία

    Με απίστευτη αγριότητα στο κεφάλι χτύπησε 50χρονος έναν ανήλικο στην Κρήτη επειδή ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκανε το παιδί με την παρέα του σε χωριό του Ηρακλείου.

    Αποτέλεσμα του απαράδεκτου περιστατικού που προκαλεί αποτροπιασμό ήταν να βρεθεί το 14χρονο παιδί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκεφαλική διάσειση και προσωρινή απώλεια μνήμης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η εν λόγω παρέα των μαθητών βρισκόταν στην πλατεία του χωριού Βρύσσες Αποκορώνου στην Κρήτη, όταν δέχτηκε αρχικώς παρατήρηση από τον άγνωστο άνδρα και στη συνέχεια φραστική επίθεση.

    Ο λόγος ήταν η φασαρία που έκαναν οι ανήλικοι από την κόρνα που είχε μαζί του το θύμα.

    Τα παιδιά βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού, όταν ο 50χρονος τους πλησίασε κι άρχισε να τους βρίζει

    Απίστευτη βιαιότητα

    Σύμφωνα με τη μητέρα του 14χρονου που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ο 50χρονος αφού έβρισε τα παιδιά, δεν δίστασε να επιτεθεί στον ανήλικο γιο της πιάνοντάς τον από το κεφάλι και χτυπώντας το επάνω σε ένα αυτοκίνητο.

    Μάλιστα, όπως κατέθεσε η μητέρα, του έκανε και κεφαλοκλείδωμα και μετά τον χτύπησε με ένα μπαστούνι που του έδωσε μια γυναίκα.

    Το παιδί έπεσε στο έδαφος μετά το σφοδρό χτύπημα και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία.

    Πηγή: In.gr
  • Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου
    Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου

    Στα 19 Χλμ. νοτιοδυτικά του Αγίου Λέοντα Ζακύνθου το επίκεντρο του σεισμού

    Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στα ανοιχτά της Ζακύνθου.

    rixter-seismos-zakinthos

    Πηγή: Protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο