Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 17:12

Προσλήψεις αναπληρωτών: Αγωνία για 200.000 αναπληρωτές - Πότε θα γίνουν οι φετινές προσλήψεις

Γράφτηκε από την
Ad Slot

O φετινός διορισμός μόνιμων εκπαιδευτικών δεν καλύπτει παρά μόνο περίπου το 8% των κενών θέσεων καθώς απαιτούνται περίπου 45.000 - 48.000 προσλήψεις αναπληρωτών

Περίπου 200.000 αδιόριστοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, γενικής και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, που περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ, βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς αναμένουν την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που θα τους καλεί να υποβάλουν αίτηση-δήλωση πρόσληψης με επιλογή περιοχών.

Όπως είναι γνωστό φέτος διορίζονται μόνιμα 3.449 εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης (έχουν ανακοινωθεί ήδη τα ονόματα) καθώς και 400 εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (θα πραγματοποιηθούν μετά την έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων από το ΑΣΕΠ).

O φετινός διορισμός αυτών των μόνιμων εκπαιδευτικών δεν καλύπτει παρά μόνο περίπου το 8% των κενών θέσεων καθώς απαιτούνται περίπου 45.000 - 48.000 προσλήψεις αναπληρωτών.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι: Αν και την περίοδο 2020-2023 διορίστηκαν πάνω από 25.000 μόνιμοι εκπαιδευτικοί, η προηγούμενη 10ετής πολιτική της αδιοριστίας δημιούργησε μαύρη τρύπα δεκάδων χιλιάδων κενών εκπαιδευτικών. Μια πραγματικά μαύρη τρύπα παρ' όλο που στη μνημονιακή περίοδο εφαρμόστηκαν διάφοροι κόφτες για τον περιορισμό προσωπικού (συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, αύξηση ωραρίου εκπαιδευτικών, κατάργηση υπευθύνων βιβλιοθηκών, κατάργηση μείωσης ωραρίου υπευθύνων Εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών και Πληροφορικής, αύξηση μαθητών ανά τμήμα κ.λπ.).

Θυμίζουμε ότι το σχολικό έτος 2022-2023 (αυτό που μας πέρασε δηλαδή) πραγματοποιήθηκαν συνολικά 48.176 προσλήψεις αναπληρωτών στην επικράτεια. Δηλαδή υπάρχουν 48.000 λειτουργικά και οργανικά κενά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα κενά αυτά είναι περίπου σταθερά τα τελευταία χρόνια καθώς και τις προηγούμενες χρονιές προσλαμβάνονται σταθερά 40-50.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

Συγκεκριμένα το σχολικό έτος 2022/23, έχουν προσληφθεί 25.213 εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης, 14.738 εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και 8.225 μέλη ΕΕΠΕΒΠ.

Ειδικότερα, στα ΣΜΕΑ/ΤΕ έχουν προσληφθεί 4.950 αναπληρωτές (1.478 εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπαίδευσης, 1.312 εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπαίδευσης και 2.160 μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ) ενώ ο αριθμός των προσλήψεων στα ΚΕΔΑΣΥ ανέρχεται σε 1.132 (εκ των οποίων 182 εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπαίδευσης, 146 εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπαίδευσης και 804 μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ).

Για το πρόγραμμα της Παράλληλης Στήριξης έχουν πραγματοποιηθεί 15.292 προσλήψεις αναπληρωτών (9.753 εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπαίδευσης, 1.871 εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπαίδευσης και 3.668 μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ).

Η πρόσκληση και οι αιτήσεις-δηλώσεις στο ΟΠΣΥΔ

Όπως είναι γνωστό οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023/24 θα γίνουν από τους νέους προσωρινούς Πίνακες Κατάταξης του ΑΣΕΠ ενώ αντίθετα οι προσλήψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής από τους οριστικούς Πίνακες Κατάταξης Ειδικής Αγωγής του ΑΣΕΠ.

Το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται ήδη τα γραμμογραφημένα αρχεία των στοιχείων των 152.000 περίπου υποψηφίων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης που έλαβε από το υπουργείο Παιδείας - ΟΠΣΥΔ και η εκτίμηση του είναι ότι οι προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης θα είναι έτοιμοι και θα ανακοινωθούν το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr πριν από τον 15Αυγουστο θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας η Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2023-2024.

Οι αιτήσεις - δηλώσεις προτίμησης περιοχών για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2023-2024 αναμένεται να ξεκινήσουν μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ).αμέσως μετά τις 15 Αυγούστου (πιθανόν την Τετάρτη 16 ή την Πέμπτη 17 Αυγούστου) και θα ολοκληρωθούν μέσα σε μια εβδομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ) (https://opsyd.sch.gr/) και θα ενημερωθούν για την πρόσληψή τους από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.gr) καθώς και με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Πηγή: Αlfavita.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:06

Σχετικά Άρθρα

  • Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 1.860 αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή - Η λίστα με τα ονόματα
    Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 1.860 αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή - Η λίστα με τα ονόματα

    Την πρόσληψη 1.860 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10), το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

    Οι νεοπροσληφθέντες θα είναι προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πλήρους ωραρίου για το διδακτικό έτος 2024-2025 ως εξής:

    Στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) → 538

    Στην Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη (παράλληλη) → 148

    Στα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) → 198

    Στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) στα ΚΕΔΑΣΥ → 34

    Σε Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) → 223

    Σε σχολικές μονάδες γενικής εκπαίδευσης → 681

    Στις Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ → 36

    Επίσης, διατίθενται για πρόσληψη στα ΥΜΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, 2 αναπληρωτές κλάδου ΠΕ23.

    Οι προσλαμβανόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 29 έως και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.

    Στη διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes αναρτώνται πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες και ανάληψης υπηρεσίας.

    Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

    Πηγή: Cnn.gr

  • Προσλήψεις αναπληρωτών: Αύριο η β' φάση
    Προσλήψεις αναπληρωτών: Αύριο η β' φάση

    Ανακοινώνονται αύριο από το υπουργείο Παιδείας περισσότερα από 9.000 ονόματα αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ανακοινώνονται όπως όλα δείχνουν οι προσλήψεις περισσότερων από 9.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης τοποθετήσεων αναπληρωτών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά σε διδακτικό προσωπικό στα σχολεία όλης της χώρας.
    Το υπουργείο Παιδείας έχει λάβει έγκριση πρόσληψης για 41.900 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, συνολικά, για το τρέχον σχολικό έτος ενώ την προηγούμενη σχολική χρονιά συνολικά προσελήφθηκαν πάνω από 50.000 αναπληρωτές. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα έχουμε περικοπές προσλήψεων αναπληρωτών καθώς πέρσι είχαμε περίπου 55.000 (αναπληρωτές και μόνιμους που πήραν σύνταξη) ενώ φέτος ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας στοχεύει συνολικά 52.000 περίπου (41.900 αναπληρωτές και 10.000 μόνιμοι).
    Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη φάση φέτος προσλήφθηκαν συνολικά 28.730 αναπληρωτές, ενώ σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς τα κενά υπολογίζονται σε περίπου 18.000, συνεπώς αν δεν καλυφθούν θα ακολουθήσει και τρίτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αναλυτικός οδηγός για τις προσλήψεις 14.092 αναπληρωτών: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί - Πώς θα γίνουν
    Αναλυτικός οδηγός για τις προσλήψεις 14.092 αναπληρωτών: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί - Πώς θα γίνουν

    Ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών θα μετακινηθεί αυτές τις ημέρες από τη μια άκρη της χώρας έως την άλλη καθώς το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις προσλήψεις 14.092 αναπληρωτών όλων των βαθμίδων οι οποίοι θα διδάξουν στα σχολεία για το διδακτικό έτος 2024-2025. Με δεδομένο ότι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 5 έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, πρέπει να κινηθούν γρήγορα και να ακολουθήσουν τις σχετικές διαδικασίες ταχύτατα, μαζί και την ανεύρεση στέγης που για πάρα πολλούς θα είναι μάλλον η «δυσκολότερη άσκηση». Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024.

    Πόσες προσλήψεις έγιναν σε πρώτη φάση

    8.553 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στην Γενική Εκπαίδευση

    Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

    (α) 221 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και

    (β) 3.777 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση.

    Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

    (α) 2.336 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ),

    (β) 2.058 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση, και

    (γ) 131 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ79.01 σε Μουσικά Σχολεία για τη διδασκαλία μουσικών ειδικεύσεων.
    Επιπλέον, διατέθηκαν για πρόσληψη στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, με απόφαση του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, τριάντα (30) προσωρινοί αναπληρωτές κλάδων Β/θμιας Εκπ/σης.

    Ημερομηνίες τρέχουσας φάσης πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ:

    • Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024.
    • Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας από την Πέμπτη 5 έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 στις σχολικές μονάδες, στα ΚΕΔΑΣΥ, στο σχολείο-έδρα του ΣΔΕΥ, στη Σιβιτανίδειο ανά περίπτωση πρόσληψης. Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

    - 5.539 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το διδακτικό έτος 2024-2025

    - Στην Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη (παράλληλη) > 3.003

    - Στα Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) > 599

    - Στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) στα ΚΕΔΑΣΥ > 620

    Γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών

    • Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.
    • Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδια μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία.

    - Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

    Σημείωση

    • Οι εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου (ΑΜΩ) που επαναπροσλαμβάνονται ως πλήρους ωραρίου (ΑΠΩ) θα πρέπει να ακολουθήσουν εκ νέου τη διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο και σύναψης ψηφιακής σύμβασης.
    • Διευκρινίσεις για την τοποθέτηση και την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

    A. Οδηγίες ανάληψης υπηρεσίας

    Με την ανακοίνωση των προσλήψεων των αναπληρωτών, οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ -ΕΒΠ καλούνται να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για την ανάληψη υπηρεσίας τους, ανάλογα με την περίπτωση στην οποία ανήκουν:

    1. Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται σε περιοχή πρόσληψης

    Βήμα 1- Δήλωση κενών
    Οι Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται σε περιοχή πρόσληψης καλούνται να δηλώσουν ψηφιακά μέσω του ΟΠΣΥΔ, σειρά προτίμησης για όλες τις διαθέσιμες σχολικές μονάδες.

    Οι αναπληρωτές που δεν θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις σχολικές μονάδες θα τοποθετηθούν στις εναπομείνασες αυτόματα, από το σύστημα.

    Βήμα 2- Ενημέρωση για τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας
    Στη συνέχεια, θα ενημερωθούν μέσω νέου γραπτού μηνύματος SMS, για το σχολείο στο οποίο θα πρέπει να μεταβούν για να αναλάβουν υπηρεσία.

    Βήμα 3- Ανάληψη υπηρεσίας
    Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, στη σχολική μονάδα, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Βήμα 4- Σύναψη ψηφιακής σύμβασης
    Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Διευθυντή/Προϊστάμενος, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης. Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

    Βήμα 5- Παραλαβή σύμβασης
    Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με μήνυμα sms εντός 48 ωρών, για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

    2. Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται στο πλαίσιο Ειδικής Πρόσκλησης του άρθρου 86 του ν. 4547/2018 (102 Α'), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

    Βήμα 1- Ενημέρωση για την πρόσληψη και τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας
    Οι αναπληρωτές ενημερώνονται μέσω γραπτού μηνύματος SMS για την πρόσληψή τους σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα ή σε ομάδα σχολείων. Σε αυτήν τη σχολική μονάδα ή σε μια εξ αυτών (της ομάδας) θα πρέπει να μεταβούν για να αναλάβουν υπηρεσία εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

    Βήμα 2- Ανάληψη υπηρεσίας
    Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στη σχολική μονάδα πρόσληψης σύμφωνα με τα ανωτέρω, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Βήμα 3- Σύναψη ψηφιακής σύμβασης
    Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Διευθυντή/Προϊστάμενο, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης. Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

    Βήμα 4- Παραλαβή σύμβασης
    Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με μήνυμα sms εντός 48 ωρών, για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

    2. Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται στο πλαίσιο Ειδικής Πρόσκλησης του άρθρου 86 του ν. 4547/2018 (102 Α'), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

    Βήμα 1- Ενημέρωση για την πρόσληψη και τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας

    Οι αναπληρωτές ενημερώνονται μέσω γραπτού μηνύματος SMS για την πρόσληψή τους σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα ή σε ομάδα σχολείων. Σε αυτήν τη σχολική μονάδα ή σε μια εξ αυτών (της ομάδας) θα πρέπει να μεταβούν για να αναλάβουν υπηρεσία εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

    Βήμα 2- Ανάληψη υπηρεσίας

    Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στη σχολική μονάδα πρόσληψης σύμφωνα με τα ανωτέρω, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Βήμα 3- Σύναψη ψηφιακής σύμβασης

    Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Διευθυντή/Προϊστάμενο, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης. Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

    Βήμα 4- Παραλαβή σύμβασης

    Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με μήνυμα sms εντός 48 ωρών, για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

    3. Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται απευθείας στις παρακάτω δομές ή σχολικές μονάδες

    Οι Αναπληρωτές αυτοί γνωρίζουν με την ανακοίνωση της πρόσληψής τους τη δομή ή τη σχολική μονάδα στην οποία πρέπει να παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

    Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αναπληρωτές που προσλαμβάνονται σε:

    • Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για απασχόληση στο ΚΕΔΑΣΥ

    • Καλλιτεχνικά Σχολεία

    • Μουσικά Σχολεία

    • Ειδικά Καταστήματα Κράτησης Νέων (ΕΚΚΝ)

    • Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

    Βήμα 1- Ανάληψη υπηρεσίας

    Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στη δομή ή σχολική μονάδα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Βήμα 2- Σύναψη ψηφιακής σύμβασης

    Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Προϊστάμενο του ΚΕΔΑΣΥ, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης. Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

    Βήμα 3- Παραλαβή ψηφιακής σύμβασης

    Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με μήνυμα sms εντός 48 ωρών, για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

    4. Αναπληρωτές ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 (Ψυχολόγοι) και ΠΕ30 (Κοινωνικοί Λειτουργοί) που προσλαμβάνονται σε Σχολικό Δίκτυο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των ΚΕΔΑΣΥ

    Βήμα 1- Δήλωση κενών

    Οι Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται στα ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ καλούνται να δηλώσουν ψηφιακά μέσω του ΟΠΣΥΔ, σειρά προτίμησης για όλα τα διαθέσιμα ΣΔΕΥ (σχολική μονάδα – έδρα του ΣΔΕΥ).

    - Οι αναπληρωτές που δεν θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ΣΔΕΥ θα τοποθετηθούν στα εναπομείναντα αυτόματα από το σύστημα.

    Βήμα 2- Ενημέρωση για τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας

    Στη συνέχεια, θα ενημερωθούν μέσω νέου γραπτού μηνύματος SMS, για το σχολείο (έδρα του ΣΔΕΥ) στο οποίο θα πρέπει να μεταβούν για να αναλάβουν υπηρεσία.

    Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δύναται να αναλαμβάνουν υπηρεσία στα ΚΕΔΑΣΥ κατόπιν σχετικής οδηγίας που θα δίνεται από τις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ).

    Βήμα 3- Ανάληψη υπηρεσίας

    Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, στη σχολική μονάδα, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Βήμα 4- Σύναψη ψηφιακής σύμβασης

    Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Διευθυντή/Προϊστάμενος, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης. Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Απαιτείται πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

    Βήμα 5- Παραλαβή σύμβασης

    Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με μήνυμα sms εντός 48 ωρών, για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή anaplirotes.gov.gr και θα περιέχει ενσωματωμένη την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται

    Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές κατά την παρουσία τους στη σχολική μονάδα/δομή για την ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά.

    1. Πιστοποιητικά Ταυτοποίησης

    2. Αντίγραφα των δικαιολογητικών των τυπικών προσόντων ένταξης στον κλάδο

    3. Γνωμάτευση παθολόγου ή γενικού ιατρού, είτε του δημοσίου είτε ιδιώτη, η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα

    4. Γνωμάτευση ψυχιάτρου, είτε του δημοσίου είτε ιδιώτη, η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα

    5. Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το υπόδειγμα

    Επισημάνσεις

    1. Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 καθημερινά κατά τις ημέρες που έχουν οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας στη δομή ή τη σχολική μονάδα τοποθέτησης, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες για τη μαζική ενημέρωση του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. Μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο Myschool από τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας, και η αποδοχή ψηφιακής σύμβασης από τους αναπληρωτές, μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του τη συγκεκριμένη ημέρα.

    2. Εκπαιδευτικοί που έχουν τοποθετηθεί σε εσπερινό σχολείο θα παρουσιαστούν για τη διαδικασία της ανάληψης υπηρεσίας σε πρωινό σχολείο που θα τους υποδείξει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης κατόπιν σχετικής επικοινωνίας ή , εναλλακτικά, στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

    3. Για την είσοδο στην εφαρμογή gov.gr και τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους τους ατομικούς κωδικούς taxisnet.

    4. Συστήνεται στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να επισκέπτονται τις ηλεκτρονικές σελίδες των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (ή των ΠΔΕ) στις οποίες έχουν προσληφθεί, προκειμένου να ενημερωθούν για τυχόν λεπτομέρειες που αφορούν στην προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ή άλλων οδηγιών.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 14.641 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση - Οι 126 που έρχονται στην Ηλεία
    Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 14.641 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση - Οι 126 που έρχονται στην Ηλεία

    Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2024-2025 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

    • (α) 10.830 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και
    • (β) 3.811 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 στη Γενική Εκπαίδευση.

    Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 05 έως και την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024.

    Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέχουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου θα αναρτηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

    Στην Ηλεία προσλαμβάνονται συνολικά 126 άτομα.

    Φωτογραφία: Freepik/gpointstudio

    Ο πίνακας με τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ-70 και ΠΕ-60 που προσλαμβάνονται στη Γενική Εκπαίδευση στην Ηλεία

    ΕΠΩΝΥΜΟ

    ΟΝΟΜΑ

    ΚΛΑΔΟΣ

    ΛΑΒΑΖΟΥ

    ΑΝΤΩΝΙΑ

    ΠΕ60

    ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ

    ΔΩΡΟΘΕΑ

    ΠΕ60

    ΠΟΘΗΤΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΤΖΗ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    ΠΕ60

    ΚΑΓΙΑΝΝΑ

    ΕΥΘΥΜΙΑ

    ΠΕ60

    ΛΑΤΣΗ

    ΣΟΦΙΑ

    ΠΕ60

    ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΠΕ60

    ΣΠΑΗ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

    ΠΕ60

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΕΙΡΗΝΗ

    ΠΕ60

    ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ

    ΠΕ60

    ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

    ΠΕ60

    ΦΙΛΙΑ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΕ60

    ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΠΕ60

    ΒΥΤΑΝΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΚΕΡΜΕΛΗ

    ΣΟΦΙΑ

    ΠΕ60

    ΑΡΒΑΝΙΤΗ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΠΕ60

    ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΠΕ60

    ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ

    ΣΩΤΗΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΤΟΡΟΜΑΝΗ

    ΕΥΓΕΝΙΑ

    ΠΕ60

    ΒΟΥΛΓΑΡΗ

    ΙΩΑΝΝΑ

    ΠΕ60

    ΚΑΛΟΥΤΣΗ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ

    ΕΙΡΗΝΗ

    ΠΕ60

    ΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΣΗΜΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΠΑΠΑΔΗΜΑ

    ΕΛΕΝΑ

    ΠΕ60

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΝΝΑ

    ΠΕ60

    ΤΟΥΜΠΟΥ

    ΝΙΚΟΛΙΑ

    ΠΕ60

    ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

    ΠΕ60

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΣΚΛΑΒΟΥ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    ΠΕ60

    ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

    ΛΟΥΚΙΑ

    ΠΕ60

    ΔΕΡΒΟΥ

    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΠΕ70

    ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΠΕ70

    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΠΕ70

    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

    ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

    ΠΕ70

    ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΠΕ70

    ΚΑΦΥΡΑ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ70

    ΚΑΡΥΤΙΝΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ70

    ΚΟΤΡΟΚΟΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΕ70

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ

    ΦΩΤΙΟΣ

    ΠΕ70

    ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΠΕ70

    ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΠΕ70

    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

    ΕΙΡΗΝΗ

    ΠΕ70

    ΚΑΡΥΔΗ

    ΕΙΡΗΝΗ

    ΠΕ70

    ΜΠΟΥΡΗ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΠΕ70

    ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    ΠΕ70

    ΚΟΣΣΥΦΑ

    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΠΕ70

    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΕΙΡΗΝΗ

    ΠΕ70

    ΚΑΛΑΘΑΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΠΕ70

    ΚΑΡΑΝΤΖΑ

    ΙΩΑΝΝΑ

    ΠΕ70

    ΚΟΥΡΕΛΑ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ70

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΕ70

    Ο πίνακας με τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ-70 και ΠΕ- 60 στην Ειδική Αγωγή κι Εκπαίδευση που προσλαμβάνονται στην Ηλεία

    ΕΠΩΝΥΜΟ

    ΟΝΟΜΑ

    ΚΛΑΔΟΣ

    ΣΜΥΡΝΗ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΑ

    ΠΕ60

    ΛΑΛΟΥΣΗ

    ΕΙΡΗΝΗ

    ΠΕ60

    ΧΑΤΖΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΠΕ60

    ΠΑΣΣΑ

    ΔΙΟΝΥΣΙΑ

    ΠΕ60

    ΜΠΕΛΤΣΩΝΙΑ

    ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ60

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    ΠΕ60

    ΜΑΡΚΟΥ

    ΑΝΤΩΝΙΑ

    ΠΕ60

    ΤΣΑΓΛΑΚΗ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΠΕ60

    ΜΠΑΜΙΑΝΤΖΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΕ60

    ΝΤΕΛΗ

    ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

    ΠΕ60

    ΚΟΤΣΩΝΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΕ60

    ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ

    ΑΝΤΩΝΙΑ

    ΠΕ70

    ΤΕΚΕΡΛΕΚΗ

    ΑΡΙΣΤΕΑ

    ΠΕ70

    ΚΟΝΤΟΥ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΕ70

    ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΠΕ70

    ΧΑΤΖΑΒΕΡΙΔΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΠΕ70

    ΤΣΙΡΩΝΗ

    ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

    ΠΕ70

    ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    ΠΕ70

    ΜΑΡΑΚΑ

    ΖΩΗ

    ΠΕ70

    ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΖΩΙΤΣΑ

    ΠΕ70

    ΣΙΩΠΑ

    ΓΕΩΡΓΙΑ

    ΠΕ70

    ΣΟΥΛΗ

    ΣΤΕΡΓΙΑ

    ΠΕ70

    ΜΠΟΥΡΗ

    ΕΥΘΑΛΙΑ

    ΠΕ70

    ΚΟΚΚΩΝΑ

    ΕΛΕΝΗ

    ΠΕ70

    ΜΑΝΟΥΚΙΔΗΣ

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΠΕ70

    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

    ΠΕ70

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    ΠΕ70

    ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΠΕ70

    ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΠΕ70

    ΤΖΟΥΒΑΛΗ

    ΕΡΜΙΟΝΗ

    ΠΕ70

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

    ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

    ΠΕ70

    ΖΩΗ

    ΑΚΡΙΒΗ

    ΠΕ70

    ΣΑΜΙΟΥ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ

    ΠΕ70

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΗΛΙΑΝΑ

    ΠΕ70

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    ΙΩΑΝΝΑ

    ΠΕ70

    ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ70

    ΜΠΑΔΟΥΡΟΥ

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ

    ΠΕ70

    ΧΑΛΟΥΛΟΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΠΕ70

    ΜΑΡΓΑΡΗ

    ΕΛΕΝΗ

    ΠΕ70

    ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ΠΕ70

    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    ΠΕ70

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΡΗΓΟΡΙΑ

    ΠΕ70

    ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

    ΙΩΑΝΝΑ

    ΠΕ70

    ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ70

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

    ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

    ΠΕ70

    ΧΑΤΖΗΦΩΤΗΣ

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    ΠΕ70

    ΒΡΑΧΝΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΕ70

    ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

    ΝΙΚΗ

    ΠΕ70

    ΚΟΥΛΟΥΡΑ

    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΠΕ70

    ΤΣΙΟΥΡΗ

    ΧΑΡΟΥΛΑ

    ΠΕ70

    ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΠΕ70

    ΚΑΡΠΟΥΖΑ

    ΕΛΙΣΑΒΕΤ

    ΠΕ70

    ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ

    ΣΟΦΙΑ

    ΠΕ70

    ΚΟΤΣΑΥΤΗ

    ΕΥΓΕΝΙΑ

    ΠΕ70

    ΓΚΑΝΤΖΟΥ

    ΕΛΕΝΗ

    ΠΕ70

    ΖΑΧΑΡΙΑ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    ΠΕ70

    ΚΡΥΠΩΤΟΥ

    ΖΩΗ

    ΠΕ70

    ΓΙΩΤΗ

    ΓΕΩΡΓΙΑ

    ΠΕ70

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΠΕ70

    ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΠΕ70

    ΛΕΠΕΤΣΟΥ

    ΔΙΟΝΥΣΙΑ

    ΠΕ70

    ΑΡΒΑΝΙΤΗ

    ΕΥΤΥΧΙΑ

    ΠΕ70

    ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΔΙΟΝΥΣΙΑ

    ΠΕ70

    ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ

    ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

    ΠΕ70

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

    ΠΕ70

    ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

    ΑΜΑΛΙΑ

    ΠΕ70

    ΒΑΡΕΛΑ

    ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

    ΠΕ70

  • Προσλήψεις 14.641 αναπληρωτών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Δείτε τους πίνακες
    Προσλήψεις 14.641 αναπληρωτών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Δείτε τους πίνακες

    Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Παιδείας τους πίνακες με τις προσλήψεις 14.641 αναπληρωτών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση.

    Συγκεκριμένα, για το διδακτικό έτος 2024-2025 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

    (α) 10.830 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και

    β) 3.811 εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 στη Γενική Εκπαίδευση.

    Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 05 έως και την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024.

    Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέχουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου θα αναρτηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

    1. Ο πίνακας με τους 10.830 εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ-70 και ΠΕ- 60 στην Ειδική Αγωγή κι Εκπαίδευση: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2023/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CE%A0%CE%95_%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%91%CE%95_20240823.xlsx

    2. Ο πίνακας με τους 3.811 εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ-70 και ΠΕ-60 στη Γενική Εκπαίδευση: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2023/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%C

    Πηγή: cnn.gr

  • Υπουργείο Παιδείας: Μέχρι την Πέμπτη η πρώτη ανακοίνωση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών
    Υπουργείο Παιδείας: Μέχρι την Πέμπτη η πρώτη ανακοίνωση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, από το Γραφείο της υφυπουργού Παιδείας κ. Ζέττας Μακρή, το υπουργείο ολοκληρώνει την επεξεργασία και ετοιμάζεται να ανακοινώσει μέχρι την Πέμπτη 22 Αυγούστου τις πρώτες προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Μετά την έκδοση του ΦΕΚ 2450/19-8-2024 με τα ονόματα των 1.620 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ 60 και ΠΕ 70, και κλάδων/ειδικοτήτων ΤΕ 01.04, ΤΕ 01.06, ΤΕ 01.19 και ΤΕ 02.02 που διορίζονται, του ΦΕΚ 2449/19--2024 με τα ονόματα των 816 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ60/61, ΠΕ70/71, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ87.02, ΠΕ87.06, ΠΕ88.01, ΠΕ88.02, ΠΕ88.03, ΠΕ88.04, ΠΕ88.05, ΠΕ89.01, ΠΕ89.02, ΤΕ01.13, ΤΕ01.19 και ΤΕ02.05, που διορίζονται και του ΦΕΚ 2451/19-8-2024 με τα ονόματα 102 εκπαιδευτικών κλάδου/ειδικότητας ΠΕ79.01 Μουσικής Επιστήμης που διορίζονται, η μηχανογράφηση "τρέχει" το ξεκαθάρισμα των αιτήσεων των υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που ολοκλήρωσαν την υποβολή των αιτήσεών τους την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024.

    Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα εκδοθούν οι αποφάσεις τοποθέτησης αυτής της ομάδας των προσληφθέντων εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες ενώ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου θα κληθούν για ανάληψη υπηρεσίας.

    Μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα προσληφθούν ως αναπληρωτές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

    Το alfavita.gr σας ενημερώνει για την α' φάση προσλήψεων εκπαιδευτικών και μέσω viber

    Πηγή: alfavita.gr

  • Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: «Πρεμιέρα» για την υποβολή αιτήσεων σήμερα
    Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: «Πρεμιέρα» για την υποβολή αιτήσεων σήμερα

    Ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή (16/8) η υποβολή αιτήσεων - δηλώσεων προτίμησης περιοχών για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για το σχολικό έτος 2024-2025, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

    Ειδικότερα, το υπουργείο σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει πως οι αιτήσεις υποβάλλονται έως και την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

    Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της Γενικής Εκπαίδευσης έχουν, επίσης, δικαίωμα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πρόσληψη σε δομές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής /Τμήματα Ένταξης ή στην Παράλληλη Στήριξη), σε περίπτωση εξάντλησης των οικείων πινάκων ΕΑΕ (Β΄ και Επικουρικού), επιλέγοντας το σχετικό πεδίο της αίτησής τους.

    Ποιοι και ποιες έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης

    Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91 που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α΄ της 2ΓΕ/2023 Προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. (οι οποίοι δημοσιεύτηκαν στα ΦΕΚ Γ΄ 2415 και 2416/2024).

    Κατά την υποβολή των αιτήσεών τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα παρακάτω (ΚΛΙΚ ΕΔΩ: 6Λ5046ΝΚΠΔ-ΤΑ0) υ.α.-πρόσκληση αναπληρωτών / ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, στο περιεχόμενο και τα παραρτήματα της οποίας οφείλουν να ανατρέχουν για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας.

    Η σχετική εγκύκλιος ΕΔΩ.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κενές οργανικές θέσεις ΠΕ και ΔΕ για μόνιμο διορισμό: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων
    Κενές οργανικές θέσεις ΠΕ και ΔΕ για μόνιμο διορισμό: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων

    Αίτηση-δήλωση προτιμήσεων των περιοχών/μουσικών σχολείων που επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα καλούνται να υποβάλλουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης και οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αυτή η πρόσκληση αφορά:

    α. Τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Γενικής Εκπαίδευσης κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ79.01 ΤΕ01.04, ΤΕ01.06, ΤΕ01.19 και ΤΕ02.02, που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α' των Προκηρύξεων 1ΓΕ/2023 και 1ΓΤ/2020 του ΑΣΕΠ και

    β. Τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ60/61, ΠΕ70/71, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ87.02, ΠΕ87.03, ΠΕ87.06, ΠΕ88.01, ΠΕ88.02, ΠΕ88.03, ΠΕ88.04, ΠΕ88.05, ΠΕ89.01, ΠΕ89.02, ΤΕ01.13, ΤΕ01.19, ΤΕ02.05, ΤΕ02.06 και ΤΕ16, που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Β' των Προκηρύξεων 3ΕΑ/2022 και 4ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, οι οποίοι επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα σε κενές οργανικές θέσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Οι αιτήσεις-δηλώσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://opsyd.sch.gr και η περίοδος κατάθεσης ξεκινά από σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου και λήγει την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024.
    Πηγή: cnn.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο