Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 19:35

Ένωση Ορεστιάδας: Συμφωνία στα 278 ευρώ/τόνος για 35.000 τόνους σκληρού σιταριού

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Διεξήχθη την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου για δεύτερη φορά από τον Α.Σ. Δημητριακών Ορεστιάδας – Η ΕΝΩΣΗ και μέλος της ΕΘΕΑΣ, ο διαγωνισμός για 35.000 τόνους (+/-10%) σκληρό σιτάρι και 2.500 τόνους (+/-10%) μαλακό σιτάρι, εσοδείας 2024, σχεδόν 2,5 μήνες μετά τον πρώτο διαγωνισμό που έλαβε χώρα στα μέσα Ιουλίου, ο οποίος είχε κηρυχθεί άγονος. Στόχος του διαγωνισμού που λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τον Συνεταιρισμό είναι η επίτευξη της μέγιστης καλύτερης τιμής για τον παραγωγό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Συνεταιρισμού, κ. Ραλλούση Ραλλούση, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός, μιας και ανέκυψε συμφωνία με την εταιρεία «Μύλοι Σόγιας Α.Ε.» στην τιμή των 278 ευρώ/τόνος, γεγονός που συνεπάγει πως η τιμή παραγωγού διαμορφώνεται στα 26 λεπτά/κιλό, ενώ για το μαλακό σιτάρι ο Συνεταιρισμός συμφώνησε με τη «Νιτσιάκος» στην τιμή των 201 ευρώ/τόνος, με την τιμή παραγωγού να φτάνει τα 18 λεπτά/κιλό.

Από την πλευρά του, ο κ. Ραλλούσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς που μας εμπιστεύθηκαν με την παραγωγή τους και για τη στήριξη τους όλο το προηγούμενο διάστημα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα και την ευκαιρία να διεκδικήσουμε καλύτερες τιμές. Ίσως ορισμένοι να είχαν υψηλότερες προσδοκίες και εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο, η πλειοψηφία όμως των παραγωγών μας καλοδέχτηκε το αποτέλεσμα, αφού πρέπει να αναλογιστούμε ότι οι τιμές παραγωγού που κυκλοφορούσαν τελευταία στη εγχώρια αγορά κυμαινόταν μεταξύ 220 και 230€, οπότε και η επίτευξη της τιμής στα 260€ πλέον ΦΠΑ, σίγουρα είναι σημαντική και δικαιώνει, τόσο τον Συνεταιρισμό, όσο και τους παραγωγούς για την αντοχή και την υπομονή που επέδειξαν. Παράλληλα, αναδεικνύεται η σπουδαιότητα και ο ρόλος που πρέπει να διαδραματίζουν οι συνεταιρισμοί στη χώρα μας, των όποιων ο πρωταρχικός τους ρόλος είναι η στήριξη των παραγωγών και η προάσπιση των συμφερόντων τους».

Επιπλέον, όπως σημείωσε ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι διαγωνισμοί της Ένωσης, επηρεάζουν τις τιμές του σκληρού σιταριού συνολικά στη χώρα. «Χρόνο με τον χρόνο, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, κι αυτό είναι που επιδιώκουμε, προσπαθώντας κάθε φορά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε, υπογραμμίζοντας τη σημασία του συνεταιρίζεσθαι στη χώρα μας.

Η συλλογική δύναμη και οι δυνατότητες που προκύπτουν από τη συνεργασία των μελών ενός Αγροτικού Συνεταιρισμού, βοηθούν στην επίτευξη των κοινών στόχων και σε αυτή τη δίοδο βαδίζει και η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.) και συνολικά οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί-μέλη της.

Πηγή: Etheas.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 11:45

Σχετικά Άρθρα

  • Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του
    Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του

    Φωτιά στο σπίτι του έβαλε ένας άνδρας στον οικισμό Καβύλη της Ορεστιάδας μετά από καβγά με τη σύζυγό του.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10) το ζευγάρι είχε έντονο διαπληκτισμό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια ο άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν και κατελήφθη από αμόκ κι έβαλε φωτιά στο σπίτι, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

    Καταστράφηκε το σπίτι - Δίωξη στον δράστη

    Το ζευγάρι με τα παιδιά τους κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το σπίτι και να μην εγκλωβιστούν από τις φλόγες. Άμεσα έφτασαν στο σημείο και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του σπιτιού καταστράφηκε και δεν είναι πλέον κατοικήσιμο.

    Ο δράστης αφού προσήχθη για προανάκριση στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και ενδοοικογενειακή βία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • 10.000 ευρώ εάν εγκατασταθείτε σε αυτές τις περιοχές: Το πρόγραμμα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής
    10.000 ευρώ εάν εγκατασταθείτε σε αυτές τις περιοχές: Το πρόγραμμα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής

    Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών που θέλουν να εγκατασταθούν στον κεντρικό και βόρειο Έβρο.

    Πρόγραμμα ενίσχυσης μέχρι και 10.000 ευρώ για 1.000 ωφελούμενους που θα θελήσουν να εγκατασταθούν στους δήμους Σουφλίου, Ορεστιάδος και Διδυμοτείχου εξήγγειλε από τον Έβρο, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

    Η υπουργός, η οποία συμμετείχε στο υπουργικό κλιμάκιο που συνόδευσε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην περιοδεία του στον Έβρο, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, κίνητρα για επανακατοίκηση στις περιοχές του βορείου και κεντρικού Έβρου, μειωμένο επιτόκιο δανεισμού των δίτεκνων του νομού Έβρου για το πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ» και άλλες κοινωνικές παρεμβάσεις.

    Ειδικότερα, όπως διευκρίνισε η υπουργός, η κυβέρνηση θα υλοποιήσει ένα ανοικτό πρόγραμμα κάλυψης εξόδων εγκατάστασης στον κεντρικό και βόρειο Έβρο, συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το οποίο θα ενισχύονται έως 10.000 ευρώ 1.000 ωφελούμενοι, οι οποίοι θα μεταφέρουν την κύρια κατοικία τους και θα εγκατασταθούν στους δήμους Σουφλίου, Ορεστιάδος και Διδυμοτείχου.

    Τι προβλέπει το πρόγραμμα
    1. Ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ, εκ των οποίων 5.000 ευρώ με την εγκατάσταση και 5.000 ευρώ με την παρέλευση ενός έτους παραμονής, εφόσον εγκατασταθεί σε οικισμό με πληθυσμό έως 500 κατοίκους.
    1. Ενίσχυση ύψους 6.000 ευρώ, εκ των οποίων 3.000 ευρώ με την εγκατάσταση και 3.000 ευρώ με την παρέλευση ενός έτους παραμονής, εφόσον εγκατασταθεί σε οικισμό με πληθυσμό άνω των 500 κατοίκων.

    Η επιλογή των δικαιούχων θα βασίζεται στη λογική της μετεγκατάστασης τους στην περιοχή από άλλες περιοχές και στη συσχέτιση με την εργασιακή / επαγγελματική εξέλιξη τους, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

    Αναφορικά με την εξίσωση των δίτεκνων με τους τρίτεκνους για το πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ», όπως ανακοίνωσε η Σοφία Ζαχαράκη, οι οικογένειες με δυο παιδιά του Νομού Έβρου θα δικαιούνται την επιδότηση του 75% στο συγκεκριμένο στεγαστικό πρόγραμμα, όπως ισχύει και για τους τρίτεκνους/πολύτεκνους.

    Παράλληλα το ΥΚΟΙΣΟ θα προχωρήσει στην υλοποίηση κοινωνικών παρεμβάσεων συνολικού προϋπολογισμού 6,515 εκατ. ευρώ όπως η:

    • Αξιοποίηση ακινήτου στην Ορεστιάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Δήμο για τη δημιουργία Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων και ένταξη της δομής στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας (1.500.000 ευρώ)
    • Πλήρη κάλυψη Voucher για τα ΚΔΑΠ της περιοχής (715.000 ευρώ)
    • Ανακαίνιση παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ
    • Επέκταση Προσωπικού Βοηθού σε συνεργασία με την Περιφέρεια.
    • Επέκταση σχολικών γευμάτων σε όλους τους δήμους του Νομού Έβρου, περιλαμβανομένης και της Σαμοθράκης (προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ)
    • Ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Μέγιστο ποσό ενίσχυσης 40.000€ για 2 έτη (20.000 ευρώ ανά έτος). Η χρηματοδότηση θα καλύπτει λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης, εργοδοτικές εισφορές, δαπάνες συμβουλευτικής, λογιστικής υποστήριξης (2.500.000 ευρώ).

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Τροχαίο στην Ορεστιάδα: Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 10 μετανάστες
    Τροχαίο στην Ορεστιάδα: Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 10 μετανάστες

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (22/9) στις 7 περίπου το πρωί στην επαρχιακή οδό μεταξύ των χωριών Άρζου και Κριού του δήμου Ορεστιάδας, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δέκα παράτυποι μετανάστες ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε κανάλι.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ Ορεστιάδας, ήδη οι πρώτοι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες.

    Μέχρις στιγμής εξετάσθηκαν 2 παράτυποι μετανάστες η κατάσταση των οποίων κρίνεται ικανοποιητική.

    Οι επιβάτες του οχήματος είναι όλοι άνδρες, ενώ αναμένεται να παραμείνουν προληπτικά για μια ημέρα στο Νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις .
    Πηγή: cnn.gr
  • Τροχαίο δυστύχημα στην Ορεστιάδα – 71χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο
    Τροχαίο δυστύχημα στην Ορεστιάδα – 71χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην επαρχιακή οδό Ορεστιάδας – Ελαίας με θύμα έναν 71χρονο.

    Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το τροχαίο έγινε στις 19/8 και ώρα 16:05, στο 25ο χλμ της Επαρχιακής οδού Ορεστιάδας – Ελαίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

    Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

    Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Σιτάρι: Γιατί θα κρατήσουν την παραγωγή στις αποθήκες - Τι γίνεται με το κριθάρι
    Σιτάρι: Γιατί θα κρατήσουν την παραγωγή στις αποθήκες - Τι γίνεται με το κριθάρι

    Λόγω των καταστροφών υπήρξαν 250.000 λιγότερα καλλιεργήσιμα στρέμματα, που σημαίνει λιγότερη παραγωγή σε σχέση με πέρυσι αλλά πιο ποιοτική

    Ο διατροφικός «χρυσός» του Θεσσαλικού Κάμπου, το σκληρό σιτάρι που μόλις ολοκληρώθηκε ο αλωνισμός του, είναι μια σοδειά εξαιρετικής ποιότητας, λένε οι αγρότες, οι οποίοι βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες των φαινομένων Ντάνιελ και Ελίας. Όμως και το κριθάρι που αλωνίστηκε λίγο νωρίτερα είχε καλές παραγωγές, εντός από περιοχές όπως ο Δήμος Κιλελέρ που χτυπήθηκε από τα φαινόμενα του Φθινοπώρου. Αυτή η συνθήκη και το γεγονός ότι λόγω των καταστροφών είχαμε 250.000 λιγότερα καλλιεργήσιμα στρέμματα, δείχνει πως έχουμε λιγότερη παραγωγή σε σχέση με πέρυσι αλλά πολύ ποιοτικότερη.
    Γιατί θα κρατήσουν την παραγωγή στις αποθήκες
    Με αυτή την εξίσωση θα έλεγε κανείς πως οι τιμές θα είναι καλές φέτος, αλλά μάλλον αυτό δεν συμβαίνει. Σήμερα οι τιμές που διαπραγματεύεται στην Ελλάδα το σκληρο σιτάρι είναι από 28 έως 30 λεπτά το κιλό, μια τιμή που είναι στο όριο του κόστους καλλιέργειας. Σε άλλες περιπτώσεις οι έμποροι δίνουν 20 λεπτά για αρχή και εκκαθάριση αργότερα. Την ίδια ώρα το σιτάρι της Τουρκίας, που είναι μεγαλύτερη παραγωγή αλλά υποδεέστερη σε ποιότητα, κλείνει με τιμές κοντά στα 33 λεπτά ανά κιλό. «Για να καταλάβει κανείς πόσο καλό είναι το δικό μας το σιτάρι, με βάση τα χαρακτηριστικά του το ελληνικό θα χρειαστεί ένα κιλό σιτάρι για ένα κιλό μακαρόνια και το τούρκικο περίπου 1,5 κιλό», λένε οι Θεσσαλοί αγρότες. Μάλιστα φοβούνται πως οι έμποροι με μοχλό πίεσης το τουρκικό σιτάρι, θέλουν να πετύχουν χαμηλή τιμή αγοράς για την εγχώρια παραγωγή. Αυτός είναι ο λόγος που οι αγρότες αποφάσισαν να κρατούν το προϊόν στις αποθήκες τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.
    Τι γίνεται με μαλακό σιτάρι και κριθάρι

    Το κριθάρι φέτος πήγε καλά με παραγωγές 600-700 κιλά το στέμμα. Σε πληγείσες περιοχές όμως οι παραγωγές ήταν κατά 50% μειωμένες. Το κριθάρι που προορίζεται για μπύρα έχει κλεισμένες συμφωνίες που είναι από 24 έως 25 λεπτά το κιλό. Αυτό που είναι υποδεέστερο και θα πάει στην κτηνοτροφία διαπραγματεύεται προς 20 λεπτά το κιλό.

    Την ίδια ώρα, ο κλάδος των αλεύρων περιμένει να δει τι θα γίνει σε διεθνές επίπεδο με το μαλακό σιτάρι. Η Ελλάδα παράγει μαλακό σιτάρι κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά είναι δεδομένο πως εδώ και δεκαετίες δεν έχουμε επάρκεια , άρα κάθε χρόνο εισάγουμε μεγάλες ποσότητες. Τα πρώτα «μαύρα σύννεφα», ήρθαν από ένα μεγάλο παγκόσμιο παραγωγό , την Ρωσία, η οποία ανακοίνωσε πως λόγω των κλιματολογικών συνθηκών θα έχει παραγωγή μειωμένη κατά 50%. Αύτα συμβαίνουν, πριν ακόμη θερίσουν στην χώρα . Πάντως σε διεθνές επίπεδο αυτή την στιγμή το προϊόν διαπραγματεύεται από 20 έως 22 λεπτά το κιλό. «Μέτραμε ποσότητες αφού θερίσουμε», λένε παράγοντες της αγοράς, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχόμενα όλα αυτά, να είναι παιχνίδια με σκοπό καλύτερες τιμές , όταν θα φτάσει η ώρα της διαπραγμάτευσης.
    Αυτό το κλίμα στην αγορά θα μπορούσε τεχνητά να προκαλέσει άνοδο τιμών, κάτι που πρέπει να αποφύγουμε, καθώς θα την πληρώσει ξανά ο καταναλωτής , που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί σημαντικά από την αύξηση των τιμών των προϊόντων.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ορεστιάδα: Παραποίησε φωτογραφίες 14χρονης συμμαθήτριάς του και τις μοίρασε
    Ορεστιάδα: Παραποίησε φωτογραφίες 14χρονης συμμαθήτριάς του και τις μοίρασε

    Όταν ο έφηβος αντιλήφθηκε ότι θα είχε μπλεξίματα, επικοινώνησε με το κορίτσι ζητώντας συγνώμη και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για... πλάκα

    Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται μια 14χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο ενός συμμαθητή της που μοίρασε σε άλλα παιδιά παραποιημένες φωτογραφίες από το προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας το κεφάλι της σε γυμνό σώμα άλλης γυναίκας.
    Μάλιστα, ένας συμμαθητής της έστειλε τις επίμαχες φωτογραφίες στην 14χρονη συνοδεύοντάς τις με το ειρωνικό σχόλιο «Το ξέρεις πως είσαι εσύ έτσι; Το ξέρεις πως αν σε ανεβάσει κάπου τελείωσες, έ;», σύμφωνα με το radioevros.gr. Ταραγμένο το κορίτσι, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι κατέφυγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν την διαπόμπευση του παιδιού τους.
    Ωστόσο, ο συμμαθητής της που είχε παραποιήσει τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή επεξεργασίας, αντιλήφθηκε ότι θα είχε μπλεξίματα και επικοινώνησε με την 14χρονη ζητώντας συγνώμη, ισχυρίστηκε ότι το έκανε για... πλάκα και την διαβεβαίωσε ότι τις διέγραψε από το κινητό του. Όμως, παραμένει άγνωστο σε πόσους συμμαθητές τους έχει μοιραστεί το παραποιημένο υλικό.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αποτροπιασμός στην Ορεστιάδα: Καταγγελία για βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση από επιλοχία του Στρατού Ξηράς
    Αποτροπιασμός στην Ορεστιάδα: Καταγγελία για βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση από επιλοχία του Στρατού Ξηράς

    Θύμα βιασμού με δράστη έναν Υπαξιωματικό του Στρατού Ξηράς καταγγέλλει πως έπεσε ένας 19χρονος με νοητική στέρηση στην Ορεστιάδα υποστηρίζοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω 46χρονος τον κακοποιεί σεξουαλικά.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Μειωμένη αναμένεται η παραγωγή δημητριακών το 2022/23
    Μειωμένη αναμένεται η παραγωγή δημητριακών το 2022/23

    Στοιχεία της έκθεσης βραχυπρόθεσμων προοπτικών για τις γεωργικές αγορές της Κομισιόν.

    Μειωμένη κατά 7,8% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά προβλέπεται να είναι η συνολική παραγωγή δημητριακών στην ΕΕ, φτάνοντας τους 270,9 εκατ. τόνους.

    Σύμφωνα με τις φθινοπωρινές βραχυπρόθεσμες προοπτικές της Κομισιόν, η μεγαλύτερη μείωση αφορά τον αραβόσιτο με την παραγωγή να αγγίζει τους 55,5 εκατ. τόνους, σημειώνοντας μείωση 23,7% από την περσινή χρονιά. Αυτό οφείλεται κυρίως στην καλοκαιρινή ξηρασία.

    Η παραγωγή μαλακού σίτου θα σημειώσει μείωση μόνο 2,4% με προβλεπόμενη παραγωγή 127 εκατομμυρίων τόνων.

    Την ίδια στιγμή, το εμπόριο δημητριακών συνεχίζει την αυξητική του πορεία, με τις εξαγωγές μαλακού σίτου της ΕΕ να αναμένεται να φτάσουν τους 36 εκατ. τόνους, σημειώνοντας αύξηση 23% συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

    Χάρη στις υψηλότερες αναμενόμενες αποδόσεις πρωτεϊνούχων καλλιεργειών, η παραγωγή της ΕΕ εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 1,4% και θα φτάσει τα 4,32 εκατ.

    Όσον αφορά τους ελαιούχους σπόρους, η έκταση με αυτές τις καλλιέργειες στην ΕΕ έφτασε στο ιστορικό υψηλό όλων των εποχών την περίοδο εμπορίας 2022/23 των 12,2 εκατομμυρίων εκταρίων, σημειώνοντας αύξηση 14,6% από έτος σε έτος.

    Μοχλός αυτής της εξέλιξης ήταν η άνοδος των τιμών των ελαιούχων σπόρων και ιδιαίτερα των φυτικών ελαίων και η προσωρινή παρέκκλιση για να επιτραπεί η καλλιέργεια ορισμένων καλλιεργειών σε εκτάσεις με αγρανάπαυση. Αυτή η σημαντική επέκταση οδήγησε σε αύξηση της συγκομιδής κατά 7,5%, μειώνοντας έτσι τον αντίκτυπο της ξηρασίας στις αποδόσεις.

    Πηγή: Ethneas.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο