Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 17:42

Σχέδια Βελτίωσης: Παράταση για την υποβολή των αιτήσεων μέχρι τις 31 Μαΐου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Την παράταση των αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης έως τις 31/5 ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (08/05), ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του, ο κ. Παπαγιαννίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσθηκε ύστερα από συνεργασία του υπουργού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργου Γεωργαντά με τον υφυπουργό, κ. Γιώργο Στύλιο και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα, κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη να δοθεί παράταση στην υποβολή των Σχεδίων Βελτίωσης για όλη την Ελλάδα μέχρι 31-05-2023, ημέρα Τετάρτη».

Πηγή: Etheas.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 11:29

Σχετικά Άρθρα

  • Τέλη κυκλοφορίας: Καμία σκέψη για παράταση της πληρωμής τους πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2024
    Τέλη κυκλοφορίας: Καμία σκέψη για παράταση της πληρωμής τους πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2024

    Δεν αναμένεται να παραταθεί η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χρίστος Δήμας.

    Ο ίδιος προειδοποίησε τους ασυνεπείς πως θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα εάν δεν εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία.

    «Ψηφίσαμε την αλλαγή της διαδικασίας (πληρωμής) όπου όλοι οι κάτοχοι οχημάτων μέσω του mycar της ΑΑΔΕ θα μπορούν να δουν σε λίγες ημέρες τα τέλη κυκλοφορίας» σημείωσε ο υφυπουργός, μιλώντας στο MEGA.

    «Δεν θα υπάρχει παράταση και αυτό μπορώ να το πω κατηγορηματικά» ξεκαθάρισε.

    «Μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2024 θα πρέπει όλοι να αποπληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας» τόνισε και προειδοποίησε πως εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν το κάνουν, τον Ιανουάριο θα έχουν επιβάρυνση 25% επί των τελών, εάν δεν το κάνουν ούτε αυτό τον Φεβρουάριο θα έχουν επιβάρυνση 50% και από 1η Μαρτίου διπλασιασμό των τελών.

    Παράλληλα, διευκρίνισε πως δεν θα υπάρχει αλλαγή στα ποσά που θα πρέπει να καταβληθούν σε σχέση με πέρυσι.

    Πηγή: Cnn.gr
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελική παράταση για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ
    ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελική παράταση για την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ

    Υπό επεξεργασία βρίσκονται ακόμα 10.572 αιτήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 παρατείνεται η υποβολή των παραδεκτών αιτήσεων (χωρίς ποινή) της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) έτους 2024, σύμφωνα με απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

    Σύμφωνα μα τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί μέσω του gov.gr, 634.253 οριστικές αιτήσεις. Από αυτές, οι 19.400 αιτήσεις έχουν υποβληθεί από τους αγρότες online, ενώ μέσω των πιστοποιημένων Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ) έχουν υποβληθεί οριστικά 614.853 παραδεκτές αιτήσεις, από το σύνολο των 625.425 δεσμευμένων αιτήσεων. Συνεπώς 10.572 αιτήσεις βρίσκονται αυτή την στιγμή υπό επεξεργασία, ως δεσμευμένες από τα ΚΥΔ, αλλά μη οριστικοποιημένες (από τα Κ.Υ.Δ.).

    Όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, «αξιολογώντας την πορεία της υποβολής των αιτήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των παραγωγών και των ΚΥΔ, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος παραγωγός που δεν θα υποβάλει Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης για το έτος 2024, ενώ το επιθυμεί, δίνει μια ολιγοήμερη, τελική, παράταση, για την οριστική υποβολή τους, χωρίς ποινή, μέχρι και την Παρασκευή 4/10».

    Αιτήσεις με ημερομηνία υποβολής 5.10.2024 θεωρούνται απαράδεκτες

    Πότε οι αιτήσεις θεωρούνται απαράδεκτες

    «Παρακαλούνται, τόσο οι παραγωγοί, όσο και τα Κ.Υ.Δ. να επισπεύσουν τις ενέργειές τους, ώστε με το πέρας της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας, η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων να ολοκληρωθεί με επιτυχία για το σύνολο των παραγωγών της χώρας, σημειώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε σχετική ανακοίνωση.

    Να σημειωθεί ότι αιτήσεις με ημερομηνία υποβολής 5.10.2024 θεωρούνται απαράδεκτες.

    Από την επομένη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 5.10.2024, εκκινούν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να δοθεί για ένα δεκαήμερο η δυνατότητα διόρθωσης των οριστικοποιημένων αιτήσεων στο πλαίσιο της απο-σφαλμάτωσης και της υποβολής του συνόλου των αιτημάτων πληρωμής. Αμέσως μετά ο Οργανισμός θα ξεκινήσει τις εργασίες για την έγκυρη και έγκαιρη πληρωμή της προκαταβολής της Βασικής Εισοδηματικής Στήριξης για την Βιωσιμότητα έτους 2024.

    Πηγή: In.gr
  • Σχέδια Βελτίωσης: Καμία παράταση στο τρέχον πρόγραμμα – Αρχές 2026 το νέο, με 135 εκατ. €
    Σχέδια Βελτίωσης: Καμία παράταση στο τρέχον πρόγραμμα – Αρχές 2026 το νέο, με 135 εκατ. €

    Πραγματοποιήθηκε – μετά από αίτημα του ΣΕΑΜ – μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Χρήστο Κέλλα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από το Προεδρείο του ΣΕΑΜ, ο Ταμίας, η Διευθύντρια και το μέλος του Συνδέσμου, κ. Τάκης Θεοχαράκης.

    Από την πλευρά του ΥΠΑΑΤ παρόντες στη συνάντηση εκτός από τον υπουργό, κ. Κώστα Τσιάρα, ήταν και ο Γεν. Γραμματέας κ. Παπαγιαννίδης, καθώς και στελέχη από τη Διαχειριστική Αρχή και την Υπηρεσία των Εγγείων Βελτιώσεων.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν το τρέχον πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης, η νέα προκήρυξη στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου της νέας ΚΑΠ (2023- 2027), αλλά και κάποια διαχρονικά θέματα του Συνδέσμου που αποτελούν τροχοπέδη στην εκμηχάνιση της ελληνικής γεωργίας.

    Για το τρέχον πρόγραμμα των Σχεδίων Βελτίωσης, ο υπουργός τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω παράταση, καθώς το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του 2025 και η ημερομηνία 31.10.2025 για την ολοκλήρωση των αιτημάτων πληρωμής είναι ανελαστική. Πιο συγκεκριμένα, τόσο τα αιτήματα τροποποιήσεων, όσο και τα αιτήματα πληρωμών διεκπεραιώνονται από τις Περιφέρειες, οι οποίες ανάλογα με τη στελέχωσή τους τις ολοκληρώνουν άμεσα ή τις καθυστερούν. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι στο σύνολο των 5.000 δικαιούχων έχουν υποβληθεί μόλις 230 αιτήματα, που αντιστοιχούν σε 8,8 εκατ. €.

    Για την νέα προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης (ΣΣ ΚΑΠ 2023- 2027), η αντιπροσωπεία του ΣΕΑΜ ενημερώθηκε ότι θα δημοσιευθεί προς το τέλος του 2025 (αρχές 2026) και ο προϋπολογισμός της θα είναι περίπου 135εκατ. ευρώ, χωρίς περιθώρια υπερδέσμευσης. Επίσης, στις αρχές του 2025 θα προκηρυχθεί ένα ειδικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει κατασκευή και εξοπλισμό θερμοκηπίων, προϋπολογισμού 115 εκατ. ευρώ.

    Εκτός από τα θέματα που αφορούσαν τα Σχέδια βελτίωσης τέθηκαν υπόψη του υπουργού και κάποια πάγια θέματα του Συνδέσμου, όπως η δημιουργία μητρώου γεωργικών ελκυστήρων, θέματα τεχνικού ελέγχου γεωργικών μηχανημάτων, αλλά και θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης στελεχών στην χρήση και τεχνική υποστήριξη των γεωργικών μηχανημάτων.

    Έγινε ιδιαίτερη αναφορά από το Προεδρείο του ΣΕΑΜ στην αναγκαιότητα παροχής επαγγελματικών κινήτρων σε όσους επιλέξουν σπουδές συντήρησης και επισκευής γεωργικών μηχανημάτων και στην καθιέρωση ενός τακτικού τεχνικού ελέγχου των γεωργικών μηχανημάτων, στα πρότυπα της λειτουργίας των ΚΤΕΟ.

    Από την πλευρά του το υπουργείο αναφέρθηκε στο πρόγραμμα AKIS (Agriculture Knowledge and Innovation Systems), ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί με σκοπό την τόνωση της δημιουργικότητας και της μάθησης και σκοπό έχει όχι να προσφέρει χρήματα σε όσους το παρακολουθήσουν, αλλά να αποτελεί κίνητρο για μοριοδότηση υποψηφίων για ένταξη σε επιδοτούμενα επενδυτικά προγράμματα (π.χ. Σχέδια Βελτίωσης).

    Πηγή: Etheas.gr

  • ΕΛΓΑ: Παράταση για την εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς
    ΕΛΓΑ: Παράταση για την εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς

    Προϋπόθεση να έχει εξοφληθεί η ειδική ασφαλιστική εισφορά ΕΛΓΑ του έτους 2022

    Ολιγοήμερη παράταση για την καταβολή της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς ΕΛΓΑ του 2023, δίνει απόφασή του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροποποιητική απόφαση, η εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του έτους 2023, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

    Δείτε αναλυτικά την ΚΥΑ ΕΔΩ

    Προϋπόθεση, όπως επισημαίνεται στην τροποποιητική ΚΥΑ είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα αυτής της διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.

    Σε κάθε περίπτωση που δεν καταβάλλεται η ασφαλιστική εισφορά ο παραγωγός δεν αποζημιώνεται σε περίπτωση ζημιάς

    Πώς υπολογίζεται η ασφαλιστική εισφορά;

    H ειδική ασφαλιστική εισφορά υπολογίζεται:

    • Για τη Φυτική παραγωγή τέσσερα τοις εκατό (4%) επί της ασφαλιζόμενης αξίας και προκειμένου για την ελιά ενάμιση τοις εκατό (1,5%) και μισό τοις εκατό (0,5%) για τα θερμοκήπια
    • Για το Ζωικό κεφάλαιο μηδέν εβδομήντα πέντε τοις εκατό (0,75%) επί της ασφαλιζόμενης αξίας του.

    Να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση που δεν καταβάλλεται η ασφαλιστική εισφορά ο παραγωγός δεν αποζημιώνεται σε περίπτωση ζημιάς. Επιπλέον, αν τα αντίστοιχα ποσά ασφαλιστικής εισφοράς δεν εισπραχθούν εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών από τον υπόχρεο παραγωγό, γίνεται έγγραφη ενημέρωση του παραγωγού και στη συνέχεια το ποσό οριστικοποιείται με πράξη του ΕΛΓΑ και αποστέλλεται για βεβαίωση στη Δ.Ο.Υ., ώστε να εισπραχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις περί είσπραξης δημοσίων εσόδων, σε εφαρμογή των προβλεπόμενων στο Νόμο 3877/2010 και των αναγραφομένων στον κανονισμό Οικονομικής Διαχείρισης του ΕΛΓΑ.

    Πηγή: In.gr
  • Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου για το Πρόγραμμα «Ερευνώ - Καινοτομώ»
    Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου για το Πρόγραμμα «Ερευνώ - Καινοτομώ»

    Παράταση, λόγω της αυξημένης ζήτησης, ως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00, θα πάρει η Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς) της Δράσης «Ερευνώ - Καινοτομώ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

    Την απόφαση έλαβαν από κοινού ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

    Η Δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

    Υπενθυμίζεται πως η δράση «Ερευνώ-Καινοτομώ» έχει στόχο τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.

    • Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» στο τηλέφωνο 801 11 36 300, στο email επικοινωνίας: [email protected] και από την ΕΥΔΕ ΕΚ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Πηγή: Cnn.gr

  • Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου για το Πρόγραμμα «Ερευνώ - Καινοτομώ»
    Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου για το Πρόγραμμα «Ερευνώ - Καινοτομώ»

    Παράταση, λόγω της αυξημένης ζήτησης, ως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00, θα πάρει η Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς) της Δράσης «Ερευνώ - Καινοτομώ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

    Την απόφαση έλαβαν από κοινού ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

    Η Δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

    Υπενθυμίζεται πως η δράση «Ερευνώ-Καινοτομώ» έχει στόχο τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.

    • Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» στο τηλέφωνο 801 11 36 300, στο email επικοινωνίας: [email protected] και από την ΕΥΔΕ ΕΚ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Πηγή: Cnn.gr

  • Πρόγραμμα «Ερευνώ - Καινοτομώ»: Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου - Τι χρειάζεται
    Πρόγραμμα «Ερευνώ - Καινοτομώ»: Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου - Τι χρειάζεται

    Παράταση, λόγω της αυξημένης ζήτησης, ως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00, θα πάρει η Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς) της Δράσης «Ερευνώ - Καινοτομώ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

    Την απόφαση έλαβαν από κοινού ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

    Η Δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα».

    Υπενθυμίζεται πως η δράση «Ερευνώ-Καινοτομώ» έχει στόχο τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.

    • Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» στο τηλέφωνο 801 11 36 300, στο email επικοινωνίας: [email protected] και από την ΕΥΔΕ ΕΚ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Πηγή: Cnn.gr

  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως πότε παρατείνεται η προθεσμία για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2024
    ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως πότε παρατείνεται η προθεσμία για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2024

    Παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου έλαβε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ 2024, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

    Όσες αιτήσεις υποβληθούν έως την παραπάνω ημερομηνία, είτε μέσω Κ.Υ.Δ., είτε online, λογίζονται έγκαιρες και παραδεκτές, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η πορεία υποβολής των αιτήσεων.

    Επιπλέον, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, έως σήμερα Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου μέσω του GOV.GR είναι δεσμευμένες, δηλαδή επεξεργάστηκαν από τα Κ.Υ.Δ., 606.892 αιτήσεις, ενώ έχουν οριστικοποιηθεί, μαζί με τις online αιτήσεις, συνολικά 487.367 αιτήσεις.

    Βάσει στοιχείων του Οργανισμού Πληρωμών, από το σύνολο των 466 Κ.Υ.Δ. που συμμετείχαν στην διαδικασία υποβολής δηλώσεων της Ε.Α.Ε. 2024, έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους:

    • Σε ποσοστό 90% - 100 %, 208 ΚΥΔ, δηλαδή το 44% των ΚΥΔ
    • Σε ποσοστό 70% - 90%, 139 ΚΥΔ, δηλαδή το 30% των ΚΥΔ
    • Σε ποσοστό 50% - 70%, 58 ΚΥΔ, δηλαδή το 13% των ΚΥΔ
    • Σε ποσοστό 15% - 50%, 47 ΚΥΔ, δηλαδή το 10% των ΚΥΔ
    • Σε ποσοστό 0% - 15 %, 14 ΚΥΔ, δηλαδή μόλις το 3% των ΚΥΔ.

    Όπως προκύπτει από τα στοιχεία το 75% του συνόλου των ΚΥΔ έχουν ολοκληρώσει από 70% έως 100% των εργασιών τους.

    Πηγή: cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch