Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 07:01

Ηλεία: Υποχωρεί ο υδράργυρος και δροσίζει

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Δροσίζει ο καιρός στην Ηλεία σήμερα Σάββατο και υποχωρεί η αποπνικτική υγρασία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 30-32οC.

Στα ορεινά τις απογευματινές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις και να σημειωθούν ασθενείς βροχές τοπικά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Δυτικοί άνεμοι 4-6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 αναμένονται καλές γενικά καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και ενδεχομένως σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής χώρας..

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 35-36 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 34-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 32, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 33 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35-36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο, στον Κορινθιακό και στο Σαρωνικό το δυτικό ρεύμα κατά περιόδους θα ενισχύεται τοπικά στα 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Σαρωνικό 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 11:05

Σχετικά Άρθρα

  • Ηλεία: Με καλές καιρικές συνθήκες ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου
    Ηλεία: Με καλές καιρικές συνθήκες ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

    Με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες θα γιορτάσει η Ηλεία την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

    Η θερμοκρασία σε άνοδο, αναμένεται να κυμανθεί στους 23-25oC. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τόπους και κατά διαστήματα.

    Στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως πρός τις μέγιστες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες στα δυτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 21-22 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 1 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 4 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 8 έως 23-24 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου στη Κρήτη από 8 έως 23-25 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24-25 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί υπάρχει πιθανότητα η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23-24 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr - Φωτογραφία: freepik

  • Ηλεία: Παραμένει αίθριος ο καιρός την Κυριακή 27/10
    Ηλεία: Παραμένει αίθριος ο καιρός την Κυριακή 27/10

    Συνεχίζεται η καλοκαιρία στην Ηλεία, με ηλιοφάνεια και απουσία βροχών και σήμερα Κυριακή.

    Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 22-23oC.

    Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5-6 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 1 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 5 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου στη Κρήτη από 11 έως 23-25 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr - Φωτογραφία: Freepik/bedneyimages

  • Ηλεία: Ήπιες θερμοκρασίες το Σάββατο 26/10
    Ηλεία: Ήπιες θερμοκρασίες το Σάββατο 26/10

    Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σάββατο στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20-22oC.

    Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν κατά τόπους και κατά διαστήματα.

    Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 5 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου στη Κρήτη από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr

  • Ηλεία: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αλλά αίθριος ο καιρός
    Ηλεία: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αλλά αίθριος ο καιρός

    Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία στην Ηλεία, την Παρασκευή.

    Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 21-22oC.

    Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά διαστήματα.

    Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικά ασθενείς βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 2 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 4 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου στη Κρήτη από 12 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22-23 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr - Φωτογραφία: Unsplash

  • Ηλεία: Αμετάβλητος ο καιρός έως το τέλος του μήνα - Αίθριος την Πέμπτη
    Ηλεία: Αμετάβλητος ο καιρός έως το τέλος του μήνα - Αίθριος την Πέμπτη

    Παραμένει καλός ο καιρός στην Ηλεία, χωρίς να είναι ορατή κάποια μεταβολή έως τα τέλη του μήνα.

    Για σήμερα Πέμπτη σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 22-24oC.

    Αρκετή ψύχρα και μονοψήφιες θερμοκρασίες θα έχουμε κατά τόπους, νωρίς το πρωί και τη νύχτα.

    Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 23-24 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 2 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 4 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 25-27 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου στη Κρήτη από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός γενικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός γενικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr

  • Ηλεία: "Παγώνει" ο καιρός, αλλά χωρίς φαινόμενα
    Ηλεία:

    Με αρκετή ψύχρα έως και κρύο νωρίς το πρωί και τη νύχτα ο καιρός για την Τρίτη στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 22-24oC.

    Στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 3-5 μποφόρ.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Αίθριος καιρός γενικά με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -1 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 2 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 5 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου στη Κρήτη από 11 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

    Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός γενικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός γενικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr

  • Ηλεία: Υποχώρηση του υδραργύρου - Ψύχρα το πρωί και τη νύχτα
    Ηλεία: Υποχώρηση του υδραργύρου - Ψύχρα το πρωί και τη νύχτα

    Υποχωρεί ο υδράργυρος στην Ηλεία και περνάμε σε μονοψήφιες τιμές νωρίς το πρωί και τη νύχτα σε πολλές περιοχές. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 22-24oC.

    Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τόπους και κατά διαστήματα.

    Άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

    Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους θα είναι περισσότερες στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18-20, στη Θεσσαλία από 5 έως 20-21, στην Ήπειρο από 8 έως 26 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 12 έως 25-27, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 22-23 βαθμούς, στα Επτάνησα από 14 έως 25-26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη από 13 έως 21-22 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25-26 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ και κατά περιόδους στα νότια πελάγη 7 μποφόρ.

    Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr

  • Ηλεία: Αμετάβλητος ο καιρός την Παρασκευή 18/10
    Ηλεία: Αμετάβλητος ο καιρός την Παρασκευή 18/10

    Αμετάβλητος παραμένει ο καιρός και σύμφωνα με τις προγνώσεις το σκηνικό δεν θα αλλάξει και τις επόμενες ημέρες.

    Για σήμερα Παρασκευή, πέραν από την πρωινή ψύχρα, στη διάρκεια της ημέρας, ο υδράργυρος θα παραμείνει ψηλά στους 24-26oC.

    Αραιές νεφώσεις αναμένεται να αναπτυχθούν αργά το απόγευμα.

    Άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και στη Δυτική Μακεδονία. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

    Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Πιθανή είναι η εκδήλωση ασθενών βροχών στη Θεσσαλία, στη Δυτική Μακεδονία και στα νότια τμήματα του Ιονίου. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 5 έως 18-20, στη Θεσσαλία από 7 έως 21, στην Ήπειρο από 10 έως 25 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 12 έως 25-27, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα από 12 έως 20-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 14 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη από 13 έως 20-21 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 24 βαθμούς Κελσίου.

    Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά στην Κρήτη 7 μποφόρ.

    Στην Αττική περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και ενδεχομένως στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21-22 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

    Πηγή: meteo.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch