Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 15:14

Το Μπάκιγχαμ αγνοεί την κόρη των Μέγκαν και Χάρι στη λίστα των διαδόχων του θρόνου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Επτά εβδομάδες μετά τη γέννησή της, η Λίλιμπετ Νταϊάνα βρίσκεται εκτός λίστας – Είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής ωστόσο στη θέση της εξακολουθεί να φαίνεται ο πρίγκιπας Άντριου

Νέα προβλήματα, διαδικτυακά αυτή τη φορά, αντιμετωπίζει η σχέση των έκπτωτων Σάσεξ με το Μπάκιγχαμ. Αφορμή η κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα, που αν και επτά εβδομάδων, δεν έχει πάρει την αρμόζουσα θέση στη λίστα διαδοχής της βασιλικής οικογένεια.
Η κόρη των Μέγκαν και Χάρι γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Με βάση το πρωτόκολλο είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής. Ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Στην όγδοη θέση παραμένει το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας, ο πρίγκιπας Άντριου, αν και το όνομα της Λίλιμπετ πρέπει να προστεθεί κάτω από αυτό του αδελφού της Άρτσι, που βρήκε την ανάλογη «βασιλική» θέση μόλις 15 ημέρες αφότου γεννήθηκε το 2019.
Ακόμη πιο γρήγορα προστέθηκε στη λίστα το όνομα του μικρού πρίγκιπα Λούις, του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, μόλις 12 ημέρες αφότου γεννήθηκε.
lineofsuccession


Μέγκαν και Χάρι θέλουν βασιλική βάπτιση με την Ελισάβετ παρούσα

Η γέννηση της Λίλιμπετ Νταϊάνα, ονόματα που δόθηκαν προς τιμήν της βασίλισσας αλλά και της μητέρας του Χάρι, έγινε λίγο αφότου οι γονείς της έδωσαν την διάσημη πλέον εκρηκτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Αμέσως μετά η ένταση ανάμεσα στους Σάσεξ και το παλάτι κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο. Το ζευγάρι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Άρτσι
δεν είχε πάρει τον τίτλο του πρίγκιπα, ενώ καταλόγισαν ρατσισμό στο παλάτι.
Πάντως, εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ ανέφερε, σε σχέση με τη μη «αναγνώριση» της Λίλιμπετ Νταϊάνα ότι η ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας ανανεώνεται περιοδικά. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες επιμένουν ότι Μέγκαν και Χάρι θέλουν να της κάνουν βασιλική βάπτιση, όπως και ο αδερφός της Άρτσι. Μάλιστα γνώστες των παρασκηνίων της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζουν ότι στα χνάρια του αδερφού της, η Λίλιμπετ Νταϊάνα θα μπορούσε να βαφτιστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, με τη βασίλισσα Ελισάβετ παρούσα.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 11:17

Σχετικά Άρθρα

  • Τι σημαίνει η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο: Ο λόγος του ταξιδιού
    Τι σημαίνει η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο: Ο λόγος του ταξιδιού

    O πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο συντομότερα απ’ ότι αναμενόταν. Παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε τα πριγκιπικά του καθήκοντα πριν από τέσσερα χρόνια για να εγκατασταθεί μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και διατηρεί τεταμένες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια, ο δούκας του Σάσεξ επιλέγει να επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του για συγκεκριμένες, σημαντικές για τον ίδιο, εκδηλώσεις.

    Όπως ανέφερε ο Βρετανός δημοσιογράφος Chris Ship στον λογαριασμό του στο X, ο μικρότερος γιος του βασιλιά Κάρολου και της πριγκίπισας Νταιάνα σκοπεύει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ετήσια τελετή απονομής των βραβείων του φιλανθρωπικού οργανισμού Well Child, που διοργανώνεται στο Λονδίνο στις 30 Σεπτεμβρίου.

    Η εν λόγω φιλανθρωπική οργάνωση βοηθά παιδιά με σοβαρές ασθένειες ή που λαμβάνουν περίπλοκη ιατρική φροντίδα, καθώς και τις οικογένειες και τους φροντιστές τους.

    Δεμένος με τη φιλανθρωπική οργάνωση, ο Χάρι συμμετέχει σ’ αυτόν τον σκοπό, και μετά την παραίτησή του από τα καθήκοντά του. Έχει παραστεί συνολικά σε δώδεκα τελετές απονομής βραβείων και φέτος πρόκειται να παρουσιάσει το βραβείο για το πιο εμπνευσμένο παιδί (ηλικίας 4 έως 6 ετών), καθώς και να εκφωνήσει ομιλία.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία σπανίως έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού λέγεται πως έχει «ορκιστεί να μην ξαναπατήσει το πόδι της». Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα θελήσει να μείνει με τα παιδιά της για να αποφύγει κάθε περιττή διαμάχη, δεδομένου ότι αναπόφευκτα θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για άλλη μια φορά.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/PO PHOT OWEN COOBAN /BRITISH MINISTRY OF DEFENCE / HANDOUT
  • Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν είπαν στον Χάρι και τη Μέγκαν για τον καρκίνο - «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα»
    Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν είπαν στον Χάρι και τη Μέγκαν για τον καρκίνο - «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα»

    Για την ρήξη του πρίγκιπα Χάρι με την οικογένειά του ασχολούνται τα βρετανικά ΜΜΕ καθώς όπως φαίνεται ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ ενημερώθηκαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης, κάτι που δείχνει πως οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες.

    Ειδικός στα θέματα της βασιλικής οικογένειας δήλωσε στη Sun πως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είπαν στον Χάρι και την σύζυγό του για τον καρκίνο επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

    «Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος», δήλωσε άλλη πηγή στη New York Post.

    Βαθύ ρήγμα

    Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams ανέφερε πως: «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών. Αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

    «Ο Ουίλιαμ δεν εμπιστεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν και έχει βάσιμους λόγους. Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το Netflix, το Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια», σύμφωνα με τον ίδιο.

    «Στο χειρότερο επίπεδο οι σχέσεις Ουίλιαμ - Χάρι»

    Και ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier ανέφερε επίσης στη Sun ότι ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

    «Δεν ενημερώθηκαν για τον καρκίνο, επειδή η σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι είναι στο χειρότερο επίπεδο. Όταν ο Χάρι ήρθε να δει τον πατέρα του αφού διαγνώστηκε ο καρκίνος του, ο Ουίλιαμ θα μπορούσε να είχε χρόνο να τον συναντήσει αν ήθελε να επιχειρήσει μια συμφιλίωση, αλλά δεν το έκανε», σχολιάζει.

    «Ο Χάρι πέρασε λιγότερο από δύο μέρες στη χώρα και δεν ήθελε να περάσει πολύ χρόνο με τον πατέρα του, πόσο μάλλον με τον αδελφό του. Είναι πολύ απλό. Δεν νομίζω ότι με όλα όσα είχαν να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η ενασχόληση με τον Χάρι και τη Μέγκαν θα ήταν στη λίστα με τις προτεραιότητές τους. Οι προτεραιότητές τους ήταν να φροντίσουν τα παιδιά τους και να αποφασίσουν πώς να αντιμετωπίσουν τις θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αναιρέσουν τη ζημιά που προκάλεσε η φωτογραφία. Δεν νομίζω ότι θα ήταν προτεραιότητα να επικοινωνήσουν με τον Χάρι και την Μέγκαν», επισήμανε ο ίδιος.

    Με τη σειρά της και η Daily Mail αναφέρει ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού τους το «πρόβλημα Χάρι» και φαίνεται ότι δεν έχουν σχέδια για συμφιλίωση κατά την αναμενόμενη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο.

    Ο Χάρι και η Μέγκαν πάντως λέγεται πως επικοινώνησαν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ «ιδιωτικά» το βράδυ της Παρασκευής μετά το βίντεο - αποκάλυψη της πριγκίπισσας πως υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

    Πηγή: ethnos.gr- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN

  • «Είμαι σε μεγαλύτερο κίνδυνο από την Νταϊάνα» – Η προειδοποίηση του πρίγκιπα Χάρι
    «Είμαι σε μεγαλύτερο κίνδυνο από την Νταϊάνα» – Η προειδοποίηση του πρίγκιπα Χάρι

    Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για τους κινδύνους για την οικογένειά του εξαιτίας του αυξημένου εξτρεμισμού. Η σύγκριση με την αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε πως πιστεύει ότι διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθει κακό από ό,τι η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα λόγω του ρατσισμού και του εξτρεμισμού, όπως αποκαλύφθηκε από τα έγγραφα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

    Ο δούκας του Σάσεξ, αφότου έχασε τη μακροχρόνια μάχη στο Ανώτατο Δικαστήριο για την προσωπική του ασφάλεια, υποστήριξε πως η οικογένειά του θα τεθεί σε μια θέση που κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να βάλει τη μητέρα του πριν από 23 χρόνια.

    Ο 39χρονος πρίγκιπας ανέφερε ότι υπήρχαν «πρόσθετα στρώματα ρατσισμού και εξτρεμισμού» και απαίτησε κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για το τι θα μπορούσε να συμβεί στη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

    Στην επιστολή του, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε επίσης ποια πίστευε ότι ήταν η μεγαλύτερη απειλή για την οικογένειά του. Από τα δικαστικά έγγραφα προκύπτει πως η Αλ Κάιντα είχε ζητήσει να σκοτωθεί ο πρίγκιπας Χάρι αφού έγραψε για τη δολοφονία μαχητών Ταλιμπάν.

    Τα έγγραφα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Ανώτατο Δικαστήριο αφού απέρριψαν την αίτησή του κατά του υπουργείου Εσωτερικών για την προσωπική του ασφάλεια που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους όταν επισκέπεται τη Βρετανία.

    Φανερώνουν μάλιστα την οργή του πρίγκιπα Χάρι μόλις πληροφορήθηκε την αρχική απόφαση. Ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με την ασφάλειά του υπό το φως της απόφασης της κυβέρνησης να αφαιρέσει την προστασία ασφαλείας του ίδιου και της οικογένειάς του.

    Η ευθύνη για τον Χάρι και την οικογένειά του

    Υποστήριξε πως ο ρατσισμός και ο εξτρεμισμός τον κάνει να ανησυχεί πολύ για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Στη διάρκεια της δίκης αναρωτήθηκε γιατί είχε λιγότερη ασφάλεια, καθώς η μητέρα του δεν είχε το ίδιο πρόβλημα πριν από 23 χρόνια.

    «Και όμως σήμερα, με μεγαλύτερο ρίσκο, όπως προαναφέρθηκε, με τα πρόσθετα στρώματα ρατσισμού και εξτρεμισμού, κάποιος αισθάνεται άνετα να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι θα μπορούσε να συμβεί».

    Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε τη μάχη εναντίον της κυβέρνησης σχετικά με την ασφάλειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Κινήθηκε νομικά κατά του υπουργείου Εσωτερικών αφού αποφασίστηκε ότι δεν πληρούσε πλέον τις προϋποθέσεις για προστασία όταν βρίσκεται στη χώρα. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν συμφώνησε με την απόφαση και ο εκπρόσωπός του είπε ότι θα προσπαθήσει να την αλλάξει.

    Ο δούκας του Σάσεξ εξήγησε πως γεννήθηκε σε μια οικογένεια υψηλού προφίλ και η απειλή για την ασφάλειά του «δεν θα μειωθεί ποτέ».

    «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι κεντρικό στην κληρονομιά των παιδιών μου και ένα μέρος όπου θέλω να νιώθουν σαν το σπίτι τους, όσο και το μέρος που ζουν αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

    Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εάν δεν είναι δυνατό να τους κρατήσουμε ασφαλείς όταν βρίσκονται στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν μπορώ να θέσω τη γυναίκα μου σε κίνδυνο και δεδομένων των εμπειριών μου στη ζωή διστάζω να βλάψω άσκοπα και τον εαυτό μου».

    Εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα αμφισβητήσει την απόφαση του δικαστηρίου που ενδέχεται να αλλάξει το πόσο συχνά μπορούν να μεταβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρίγκιπας Χάρι επισημαίνει ότι χωρίς καλή προστασία ασφαλείας είναι πολύ επικίνδυνο να επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο.

    Πηγή: in.gr - Φωτογραφία: AΠΕ/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

  • Χωρίζουν πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ;
    Χωρίζουν πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ;

    Φουντώνουν ξανά οι φήμες που θέλουν να χωρίζουν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

    Ενώ όλοι περίμεναν για το κατά πόσο θα δώσουν το παρών ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η ανακοίνωση από το παλάτι πως ο δευτερότοκος γιος του θα παραστεί μόνος πυροδότησε εκ νέου τις φήμες χωρισμού.

    Από τη στιγμή που το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι θα δώσει το παρών στη στέψη του πατέρα του μόνος του, αφήνοντας πίσω τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, επανήλθαν οι φήμες περί χωρισμού. Είναι εδώ και μήνες που γράφονται δημοσιεύματα για χωρισμό τους.

    Και ενώ αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του πολύκροτου «Spare», το In Touch Weekly εδώ και λίγες ημέρες μεταφέρει πως το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να χωρίσει.

    Απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί η τελετή στέψης του βασιλιά για να μπορέσουν να το κάνουν. Αποτρέποντας έτσι και το να πέσουν τα φώτα επάνω τους. Η Μέγκαν Μαρκλ αισθάνεται πως εξαιτίας του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι έχασε τη δυνατότητα να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια.

    Φέρεται μάλιστα να του έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να τον χωρίσει αμέσως μετά την ενθρόνιση του βασιλιά Καρόλου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν το αγαπημένο ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού μετά την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι.

    Η αναφορά του πρίγκιπα Χάρι για χρήση ουσιών στη συγκλονιστική αυτοβιογραφία του «Spare» φέρεται να αποδυνάμωσε αν όχι και να εξαφάνισε την όποια ευκαιρία να εμπλακούν στην πολιτική. Αυτό ενδέχεται να αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μέγκαν Μαρκλ.

    Δεν είδε την καριέρα της να απογειώνεται και οι σχέσεις της με τη βασιλική οικογένεια εξελίχθηκαν σε έναν ανελέητο πόλεμο. Στο μεταξύ απομακρύνονται από το ζευγάρι πολλά διάσημα πρόσωπα που τους στήριξαν στην «επανάστασή» τους. Το ζευγάρι βλέπει τη δημοτικοτητά του να πέφτει σε ιστορικά «χαμηλά». Έχει γίνει αντικείμενο έντονου χλευασμού και αποκλείται από λαμπερά event στο Χόλιγουντ.

    Αποστασιοποιείται η Μέγκαν Μαρκλ

    Είναι εδώ και καιρό που το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει κοινή δημόσια εμφάνιση μετά και την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους για το Netflix. Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αποστασιοποιείται από τον πρίγκιπα Χάρι. «Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Μέγκαν Μαρκλ σίγουρα σχεδιάζει την επόμενη κίνησή της» γράφει ο Matthew Steeples στην εφημερίδα The Sleeples Times.

    Όλες τους οι κινήσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκαν στο πάρτι για τα 69α γενέθλια της Όπρα εκτιμούν πως θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάτι μεγαλύτερο. «Το γεγονός ότι το ζευγάρι που δεν χώριζε μέχρι πρότινος ποτέ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μαζί εδώ και μήνες είναι πολύ, πολύ ενδεικτικό» σημειώνει η Zoe Delaney της Irish Mirror.

    Ακόμα και όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν στην ανανέωση όρκων της Έλεν Ντε Τζένερις με την Πόρσια ντε Ρόσι, παρέμειναν χωριστά κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, σύμφωνα με το News AU. Στα tabloids παίζει έντονα η είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ θα χωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι. Και αυτό μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

    Αληθινά ή όχι, τα δημοσιεύματα για επικείμενο χωρισμό τους έχουν αρχίσει να αυξάνονται έντονα. Μένει να δούμε κατά πόσο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα στη σχέση τους.

    Πηγή: in.gr- Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

  • Πρίγκιπας Χάρι: Θα του αφαιρεθεί η βίζα λόγω χρήσης ναρκωτικών;
    Πρίγκιπας Χάρι: Θα του αφαιρεθεί η βίζα λόγω χρήσης ναρκωτικών;

    Στο ίδιο ερώτημα καλούνται να απαντήσουν και οι αμερικανικές μεταναστευτικές αρχές.

    Η εξομολόγηση του πρίγκιπα Χάρι ότι κατά το παρελθόν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, μάλλον τον έβαλε σε μπελάδες.

    Και εξηγούμε. Ο πρίγκιπας Χάρι καλείται πλέον να αποκαλύψει πώς απάντησε στην ερώτηση για τα ναρκωτικά στην αίτηση που έκανε για να πάρει την βίζα στις ΗΠΑ.

    Παράλληλα στο ίδιο ερώτημα καλούνται να απαντήσουν, σύμφωνα με την Daily Mail και οι αμερικανικές μεταναστευτικές αρχές.

    Ειδικότερα, οι ΗΠΑ έχουν αυστηρές κυρώσεις σε όποιον ψεύδεται κατά την αίτηση για άδεια παραμονής, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με το αν ήταν χρήστης ναρκωτικών.

    Προθεσμία μέχρι τις 12 Απριλίου

    Οι αρχές μετανάστευσης των ΗΠΑ έχουν προθεσμία έως τις 12 Απριλίου για να ανταποκριθούν σε αίτημα κορυφαίας αμερικανικής δεξαμενής σκέψης, η οποία επιδιώκει να καθορίσει πώς επιτράπηκε στον Δούκα του Σάσεξ να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, οποιοσδήποτε υποβάλλει αίτηση για βίζα για να ζήσει και να εργαστεί στην Αμερική πρέπει να σημειώσει ένα πλαίσιο για να απαντήσει «ναι» ή «όχι» στην ερώτηση: «Είστε ή υπήρξατε ποτέ χρήστης ναρκωτικών ή τοξικομανής;».

    Ο δούκας του Σάσεξ στο βιβλίο του «Spare» γράφει πως «έπινε πολύ», έκανε χρήση κοκαΐνης και κάπνιζε διάφορες ουσίες.

    «Το άρχισα για ψυχαγωγία και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι μου έκανε καλό» δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι για την χρήση ουσιών, μιλώντας με τον ειδικό σε θέματα εξαρτήσεων, Γκαμπόρ Ματέ, πριν από λίγες εβδομάδες, προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια των ουσιών αισθανόταν «χαλάρωση, ανακούφιση, άνεση».

    Σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο, η παραδοχή χρήσης ναρκωτικών ουσιών απαγορεύει τη χορήγηση βίζας, όπως έγινε και στην περίπτωση της Amy Winehouse και της διάσημης δημοσιογράφου, σεφ και συγγραφέως Nigella Lawson.
    Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός

    Σύμφωνα με νομικούς κύκλους που επικαλείται το marieclaire.com, οι χρήστες ναρκωτικών που δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να δώσουν στους αξιωματούχους μετανάστευσης έναν λόγο για να ξεκινήσουν έρευνα για το άτομο -όπως μια εγκληματική πράξη.

    «Πρέπει να τους δώσεις κάτι που θα το πυροδοτήσει και το να το αποκαλύψεις σε ένα βιβλίο -ότι πειραματίστηκες με ναρκωτικά όταν ήσουν νέος- δεν νομίζω ότι σε οδηγεί εκεί», λέει ο δικηγόρος James Leonard . «Η μετανάστευση δεν πρόκειται να κάνει τίποτα με βάση αυτό. Αν είχε συλληφθεί ή αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, τότε θα είχαμε μια διαφορετική συζήτηση».

    Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι κατά την διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ακόμη και μια κλήση μπορεί να τον οδηγήσει σε απέλαση.

    Πηγή: in.gr - Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

  • Πρίγκιπας Χάρι: Ξεπουλάει το βιβλίο του και στην Ελλάδα - «Ήταν ένας πραγματικός αγώνας που μας δικαίωσε» λέει η εκδότρια
    Πρίγκιπας Χάρι: Ξεπουλάει το βιβλίο του και στην Ελλάδα - «Ήταν ένας πραγματικός αγώνας που μας δικαίωσε» λέει η εκδότρια

    Σαν... ζεστό ψωμί πουλάει το βιβλίο «Ρεζέρβα» του πρίγκιπα Χάρι από την ημέρα κυκλοφορίας του. Στη χώρα μας βρίσκεται ήδη στην 3η έκδοση, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. «Το πιστέψαμε πολύ από την πρώτη στιγμή και δεν είχαμε δεύτερες σκέψεις» υπογραμμίζει η Γιούλη Παπαχριστοφίλου, εκδότρια της ελληνικής έκδοσης, στο ethnos.gr. Ο δούκας του Σάσεξ είναι σύζυγος, πατέρας, ανθρωπιστής, βετεράνος στρατιωτικός, υπέρμαχος της ψυχικής και σωματικής υγείας και ακτιβιστής για την προστασία του περιβάλλοντος. Ζει στη Σάντα Μπάρμπαρα της πολιτείας της Καλιφόρνιας στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την οικογένειά του και τα τρία σκυλιά τους.

    «Με κοίταξε με τρόπο παράξενο, με έναν τρόπο που δεν με είχε ξανακοιτάξει ποτέ. Τι είναι μπαμπά; Κάθισε στο κρεβάτι. Έφερε το χέρι του στα γόνατά μου. Αγαπητό μου παιδί, η μαμά τράκαρε με το αυτοκίνητο. Θυμάμαι να σκέφτομαι: Τρέκαρε... εντάξει. Αλλά είναι καλά, σωστά; Θυμάμαι έντονα εκείνη τη σκέψη που πέρασε από το νου μου. Και περίμενα υπομονετικά να επιβεβαιώσει ο μπαμπάς ότι η μαμά όντως ήταν καλά. Και δεν το έκανε. Τότε κάτι συνέβη μέσα μου. Άρχισα να εκλιπαρώ σιωπηρά τον μπαμπά, ή τον Θεό, ή και τους δυο: Όχι, όχι, όχι». Η αυτοβιογραφία του Χάρι ανακαλεί στη μνήμη μας μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο αγόρια, δύο νεαροί πρίγκιπες, να περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, καθώς ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε συγκλονισμένος, βυθισμένος στην απόλυτη θλίψη – και στην αβεβαιότητα. Ενώ η Νταϊάνα, Πριγκίπισσα επίσης Ουαλίας, οδηγούνταν στην τελευταία επίσης κατοικία, δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναρωτιούνταν πώς ένιωθαν και τι σκέφτονταν αυτά τα δύο παιδιά. Επίσης, ασφαλώς και πώς θα εξελίσσονταν οι ζωές επίσης από εκείνη την ημέρα και έπειτα.

    Για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται τη δική του ιστορία, τη δική του αλήθεια για τη βασιλική οικογένεια και για το πώς είναι να ζεις μία ζωή ως αναπληρωματικός διάδοχος του θρόνου, ως «Ρεζέρβα». Πριν από τον θάνατο επίσης μητέρας του, ο δωδεκάχρονος πρίγκιπας Χάρι ήταν γνωστός ως ο ανέμελος, ο πάντα χαρούμενος και χαριτωμένα ζωηρός μικρός αδελφός. Η θλίψη επίσης άλλαξε τα πάντα. Ο νεαρός Χάρι δυσκολεύτηκε στο σχολείο, αναμετρήθηκε με τον κίνδυνο και τη μοναξιά και ενώ δεν σταμάτησε να κατηγορεί τον Τύπο για τον άδικο χαμό επίσης μητέρας του, παράλληλα, πάλεψε σκληρά για να αποδεχθεί μια ζωή κάτω από τα φώτα επίσης δημοσιότητας.

    Σε ηλικία 21 ετών κατατάχθηκε στον βρετανικό στρατό. Η πειθαρχία τού έδωσε το σθένος, το οποίο χρειαζόταν, ενώ δύο πολεμικές αποστολές τον έκαναν ήρωα στην πατρίδα του. Τότε επίσης άρχισε να νιώθει πιο χαμένος από ποτέ, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες και κρίσεις πανικού. Και, πάνω απ’ όλα, δεν μπορούσε να βρει την αληθινή αγάπη.

    «Καθώς πλησίαζε το φθινόπωρο, το άγχος μου γινόταν εντονότερο, νομίζω από τα επικείμενα γενέθλιά μου, τα τελευταία πριν από τα τριάντα. Απομεινάρια της νιότης μου, σκέφτηκα. Με είχαν κυριεύσει όλες οι κλασικές αμφιβολίες και οι φόβοι, και με απασχολούσαν όλα τα υπαρξιακά ερωτήματα που απασχολούν όσους μεγαλώνουν. Ποιος είμαι; Πού πηγαίνω; Φυσιολογικό, σκεφτόμουν, μόνο που ο Τύπος απηχούσε εντελώς αφύσικα αυτές τις αμφιβολίες μου. "Πρίγκιπας Χάρι... Γιατί δεν παντρεύεσαι;" Ξέθαψαν κάθε σχέση μου μέχρι τότε, κάθε κοπέλα με την οποία είχα δεσμό, τα έβαλαν όλα στο μπλέντερ, προσέλαβαν "ειδικούς", δηλαδή απατεώνες, για να καταλήξουν σε ένα λογικό συμπέρασμα. Βιβλία για μένα ανέλυαν την ερωτική ζωή μου και εντόπιζαν κάθε αποτυχία και παραλίγο επιτυχία στον τομέα των σχέσεων. Θυμάμαι ένα που περιέγραφε με λεπτομέρειες το φλερτ μου με την Κάμερον Ντίαζ. Ο Χάρι απλώς δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να είναι σε σχέση μαζί της, ανέφερε ο συγγραφέας. Σίγουρα δεν μπορούσα, αφού δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Δεν είχα βρεθεί ποτέ ούτε στα πενήντα μέτρα με την κυρία Ντίαζ, άλλη μια απόδειξη ότι, αν σου αρέσει να διαβάζεις κουραφέξαλα, οι βασιλικές βιογραφίες είναι ό,τι πρέπει».

    Και τότε γνώρισε τη Μέγκαν. Ολόκληρος ο κόσμος παρασύρθηκε από το κινηματογραφικό ρομάντζο του ζευγαριού και χάρηκε με τον παραμυθένιο γάμο επίσης. Ωστόσο, από την αρχή, ο Χάρι και η Μέγκαν δέχθηκαν την επίθεση του Τύπου. Βλέποντας τη σύζυγό του να υποφέρει, με την ασφάλεια και την ψυχική επίσης υγεία να κινδυνεύουν, ο Χάρι, προσπαθώντας ν' αποτρέψει την επανάληψη επίσης ιστορίας και επίσης τραγωδίας, κατέληξε πως ο μόνος τρόπος ήταν να εγκαταλείψει την πατρίδα του. Στα βάθη των αιώνων, η απόρριψη επίσης βασιλικής οικογένειας αποτελεί μια θαρραλέα πράξη που λίγοι έχουν τολμήσει, ιστορικά. Στην πραγματικότητα, ο τελευταίος άνθρωπος που το έκανε ήταν η μητέρα του.

    Σφραγισμένη από την ορμητική, αφοπλιστική ειλικρίνεια του συγγραφέα, η «Ρεζέρβα», η οποία κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πεδίο, αποτελεί ένα βιβλίο αποκάλυψη, πλημμυρισμένο από βαθιά επίγνωση και σκληρά κερδισμένη σοφία για την αέναη δύναμη και νίκη επίσης αγάπης που αφήνει πίσω επίσης τον πόνο.

    «Όταν ένα βιβλίο γίνεται είδηση σε παγκόσμιο επίπεδο και πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα του πλανήτη, είναι λογικό και οι Έλληνες αναγνώστες να θέλουν να γίνουν μέρος όλου αυτού που συντελείται»
    «Όταν ένα βιβλίο γίνεται είδηση σε παγκόσμιο επίπεδο και πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα του πλανήτη, είναι λογικό και οι Έλληνες αναγνώστες να θέλουν να γίνουν μέρος όλου αυτού που συντελείται»

    Ήταν μεγάλο ρίσκο να πάρετε τα δικαιώματα και να εκδώσετε το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι στην Ελλάδα; Είχατε δεύτερες σκέψεις; Συνήθως τέτοιοι τίτλοι είναι αρκετά ακριβοί.

    Πάντα υπάρχει ρίσκο στην επιλογή ενός τίτλου, ειδικά όταν δεν έχουμε καν στα χέρια μας το πρωτότυπο κείμενο, όπως συνέβη με την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο, το πιστέψαμε πολύ από την πρώτη στιγμή και δεν είχαμε δεύτερες σκέψεις, σε καμία περίπτωση, παρά το κόστος και τη σκληρή συντονισμένη προσπάθεια που έπρεπε να καταβάλουμε. Εκ του αποτελέσματος, δικαιωθήκαμε.

    Ποια ήταν η διαδικασία για να έρθει στα χέρια σας η «Ρεζέρβα»; Φαντάζομαι ότι θα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, καθώς θα ήθελαν κι άλλοι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι να το έχουν στη φαρέτρα τους.

    Υπήρξε πράγματι μεγάλος ανταγωνισμός, όπως είναι φυσικό, για μια τέτοια έκδοση. Ωστόσο, πέραν της οικονομικής προσφοράς, εξίσου σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το τι εκπροσωπεί ο κάθε εκδοτικός οίκος. Ποια είναι η πορεία του στον χώρο έως τώρα και ποιες οι προοπτικές του για τη μελλοντική του διαδρομή. Και σε αυτά οι εκδόσεις μας είχαν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

    Η «Ρεζέρβα» έχει κάνει τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας. Τι ιντριγκάρει τους Έλληνες για να πάνε ν’ αγοράσουν ένα τέτοιο βιβλίο;

    Όταν ένα βιβλίο γίνεται είδηση σε παγκόσμιο επίπεδο και πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα του πλανήτη, είναι λογικό και οι Έλληνες αναγνώστες να θέλουν να γίνουν μέρος όλου αυτού που συντελείται. Θέλουν να μάθουν και εκείνοι πού οφείλεται αυτή η επιτυχία, να έχουν προσωπική άποψη. Και είναι απολύτως λογικό. Η φιλομάθεια άλλωστε είναι το κίνητρο της ανάγνωσης πάντοτε.

    Πιστεύετε ότι θα είχε παρόμοιο ενδιαφέρον μία αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι αν δεν είχε προηγηθεί το Megxit;

    Ενδεχομένως ναι, ενδεχομένως όχι. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Η δημοσιότητα που έλαβε το συγκεκριμένο γεγονός σίγουρα συνέβαλε στο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το βιβλίο καθαυτό έχει πολλά θετικά στοιχεία, και αυτό του δίνει αυταξία.

    Περιμένατε ότι θα είχε τόση ανταπόκριση στην Ελλάδα και τι στρατηγική ακολουθήσατε για την προώθησή του;

    Ναι, το περιμέναμε. Το είχαμε πιστέψει πολύ, όπως σας ανέφερα. Και βεβαίως μας εξέπληξε θετικά η ακόμη θερμότερη υποδοχή των αναγνωστών. Η βασική μας στρατηγική ήταν η κυκλοφορία του βιβλίου στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της πρωτότυπης αγγλόφωνης έκδοσης. Ταυτόχρονη κυκλοφορία μαζί με 15 ακόμη χώρες, όλες εκ των οποίων βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας εκδοτικής αγοράς. Και ναι, είμαστε μία από αυτές. Πράγματι, ήταν ένας πραγματικός αγώνας που μας δικαίωσε, καθώς το κείμενο του βιβλίου μας έγινε γνωστό μόλις στα μέσα Οκτωβρίου του 2022. Ωστόσο, μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών με πρωταγωνιστές τρεις καταξιωμένους μεταφραστές αποτέλεσε τη βάση της επιτυχίας του δύσκολου εγχειρήματος. Ακόμη, θα ήθελα να σημειώσω πως το βιβλίο σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε πολλές ακόμη χώρες και οπωσδήποτε θα ακολουθήσουν κι άλλες. Πρόκειται, εξάλλου, για το εκδοτικό φαινόμενο της φετινής χρονιάς.

    Γιατί επιλέξατε αυτόν τον τίτλο για την ελληνική έκδοση;

    Ο ελληνικός τίτλος ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στον τίτλο του πρωτοτύπου. Τον επιλέξαμε ανάμεσα σε κάποιους άλλους, όπως «Εφεδρικός» ή «Αναπληρωματικός», διότι φέρει και όλους εκείνους τους αρνητικούς συνειρμούς που ο συγγραφέας ήθελε να μεταδώσει με τη λέξη «Spare», που οι άλλοι δύο δεν μπορούσαν να μεταφέρουν.

    Υπάρχει κάποια από τις ιστορίες που περιγράφει ο Χάρι που σας εντυπωσίασε ή σας συγκίνησε;

    Αυτό που μας συγκίνησε περισσότερο δεν ήταν απλώς μια συγκεκριμένη ιστορία, αλλά η αγάπη του πρίγκιπα Χάρι για τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, και το πόσο του λείπει διαχρονικά και για πάντα. Αυτό το αίσθημα, η τρυφερή μνήμη της μητέρας του και η μεγάλη κληρονομιά της διατρέχουν ολόκληρο το βιβλίο. Και αυτό είναι κάτι ανθρώπινο και οικουμενικό, με το οποίο μπορεί ο καθένας να ταυτιστεί.

    Θεωρείτε ότι υπάρχουν κεφάλαια και λεπτομέρειες στη «Ρεζέρβα» που έπρεπε να μείνουν εκτός του βιβλίου;

    Σε καμία περίπτωση. Το κάθε βιβλίο που φέρει την υπογραφή του συγγραφέα του είναι ένα έργο που υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου, για την οποία, μην ξεχνάμε, έχουν δοθεί αγώνες αιώνων.

    Πότε θεωρείτε πως ένα βιβλίο έχει πετύχει τον εμπορικό του στόχο; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο όριο πωλήσεων;

    Όχι, βέβαια, δεν υπάρχει. Τον στόχο του ένα βιβλίο τον πετυχαίνει όταν το αποδέχεται το κοινό και όταν οι ίδιοι οι αναγνώστες το επικοινωνούν ευρύτερα και αυθόρμητα. Η «από στόμα σε στόμα» διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση ενός βιβλίου και η καλύτερη καταξίωσή του.

    Ανάμεσα σ' ένα καλό εμπορικό βιβλίο και σ’ ένα βιβλίο ποιοτικής λογοτεχνικής αισθητικής ποιο θα επιλέγατε;

    Δεν θεωρώ ότι «νομιμοποιούνται» τέτοιου τύπου διλήμματα. Ένα επιτυχημένο εμπορικά βιβλίο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ένα ποιοτικό λογοτεχνικό έργο υψηλής αξίας. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Άλλωστε, τα πλέον κλασικά αριστουργήματα παραμένουν τα μεγαλύτερα best sellers.

    Πώς βλέπετε το μέλλον στην αγορά του βιβλίου με δεδομένη την τεράστια οικονομική κρίση που αντιμετωπίσαμε όλοι τα τελευταία χρόνια αλλά και την πρόσφατη κρίση λόγω της γνωστής πανδημίας;

    Είναι σίγουρο ότι όλη αυτή η κατάσταση έχει επιβαρύνει την αγορά του βιβλίου. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρούμε σημαντικό μέρος της επιτυχίας της «Ρεζέρβας» το γεγονός ότι κατάφερε να φέρει ξανά τον κόσμο στα βιβλιοπωλεία. Συνεπώς, όλοι εμείς οι άνθρωποι των εκδόσεων δεν μπορούμε παρά να αισιοδοξούμε για το μέλλον του βιβλίου προσβλέποντας πάντοτε και διαρκώς στην παραγωγή βιβλίων που θα οδηγούν τους αναγνώστες στα βιβλιοπωλεία, φυσικά και ηλεκτρονικά.

    Πηγή: ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDY RAIN

  • «Έχω δεχθεί επιθέσεις γιατί μοιάζω με τη Μέγκαν Μαρκλ»: Η 21χρονη TikToker που είναι σωσίας της Δούκισσας του Σάσεξ!
    «Έχω δεχθεί επιθέσεις γιατί μοιάζω με τη Μέγκαν Μαρκλ»: Η 21χρονη TikToker που είναι σωσίας της Δούκισσας του Σάσεξ!

    Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η 21χρονη Sidney Beckles, λόγω της ομοιότητας με τη... Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle).

    Η νεαρή ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που παρουσιάζει τις ομοιότητές με τη Δούκισσα του Σάσεξ, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

    Η Sidney Beckles λέει ότι συνήθως δέχεται θετικά σχόλια για την ομοιότητα της με τη Δούκισσσα του Σάσεξ και ότι κατά καιρούς, μάλιστα, την έχουν κεράσει μπύρες, επειδή νομίζουν ότι είναι συγγενείς. Ωστόσο, έχει δεχθεί και επιθέσεις στο διαδίκτυο.

    «Το μεγαλύτερο μέρος του μίσους απευθύνεται ειδικά στη Μέγκαν και μου λέει ότι δεν θα έπρεπε να είμαι περήφανη που της μοιάζω», ανέφερε.'

    Πάντως, αν και η ομοιότητά της Beckles με την Μαρκλ είναι εμφανής η ίδια εκφράζει αμφιβολίες: «Νομίζω ότι σε κάποιες γωνίες της μοιάζω, αν τα μαλλιά μου είναι ισιωμένα, αλλά γενικά, ποτέ δεν πιστεύω ότι της μοιάζω - εκτός αν κάποιος το επισημάνει».

    Δείτε το video στο ethnos.gr

  • Πρίγκιπας Χάρι: Μια οδηγός εκσκαφέα υποστηρίζει ότι είναι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του
    Πρίγκιπας Χάρι: Μια οδηγός εκσκαφέα υποστηρίζει ότι είναι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του

    Η ερωτική ζωή του πρίγκιπα Χάρι είναι ένα από τα «αγαπημένα» θέματα των βρετανικών ΜΜΕ, ενώ έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που έκανε μαζί της πρώτη φορά σεξ. Η συζήτηση αυτή μάλιστα «φούντωσε» μετά τα όσα εκμυστηρεύεται στην αυτοβιογραφία του, σύμφωνα όμως με την «Τhe Sun», το μυστήριο λύθηκε.

    Στην κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, η Σάσα Γουόλπολ – μια 40χρονη σήμερα οδηγός εκσκαφέα και μητέρα δύο παιδιών – υποστηρίζει ότι αυτή είναι η γυναίκα που «πήρε την παρθενιά» του πρίγκιπα Χάρι. Όλα ξεκίνησαν -όπως είπε η ίδια στην Sun- στην παμπ «The Vine Tree», αφού είχαν καταναλώσει δέκα σφηνάκια τεκίλα, Baileys και Sambuca.

    Tην πρώτη κίνηση, σύμφωνα με την Σάσα Γουόλπολ, την έκανε ο πρίγκιπας Χάρι. Της έδωσε ένα φιλί και της ζήτησε να βγουν έξω για ένα τσιγάρο Marlboro Light. Τελικά κατέληξαν να σκαρφαλώσουν πάνω από έναν φράχτη και να κάνουν έρωτα σε ένα χωράφι, μακριά από τα βλέμματα των περαστικών. Ο φράχτης, όπως λέει η ίδια, είχε πυκνό συρματόπλεγμα.

    «Ήταν μια παθιασμένη – και πολύ πιθανότατα απρόβλεπτη– συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν κρυφά από μια παμπ για να καπνίσουν Marlboro Light» λέει η Σάσα Γουόλπολ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Sun. «Άρχισε να με φιλάει», θυμάται. «Ήταν παθιασμένο. Από ένα φιλί, βρεθήκαμε στο έδαφος, αρκετά γρήγορα…Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν έντονο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι για μένα, αυτός ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήμουν άτακτη, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει» υποστηρίζει.

    Η 40χρονη Σάσα Γουόλπολ, που εργάζεται σήμερα ως οδηγός εκσκαφέα, θυμάται τον σωματοφύλακα του Χάρι να ψάχνει να τον βρει με ένα Ford Fiesta. H ίδια εξηγεί ότι είχε καλέσει τον τότε έφηβο μαθητή του Ίτον στην παμπ, που βρίσκεται στο χωριό Γουάλτσάιρ του Νόρτον, για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της. Όπως είπε στην Sun, ήταν πολύ στενοί φίλοι με τον πρίγκιπα Χάρι και εκείνος της πήρε δώρο μία «Miss Piggy» και μια αστεία κάρτα γενεθλίων.

    Μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα Χάρι, η ίδια υποστηρίζει ότι είναι πολύ νεότερη από τις περισσότερες γυναίκες των οποίων τα ονόματα είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα των γυναικών διεκδικώντας τον τίτλο της πρώτης ερωμένης του κοκκινομάλλη αντάρτη των Βρετανικών Ανακτόρων. «Ως μία γυναίκα μεγαλύτερή του, δεν τον αντιμετώπισα σαν νεαρό επιβήτορα» αναφέρει η Σάσα Γουόλπολ.

    «Δεν ήταν προμελετημένο αυτό που κάναμε και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Δεν υπήρχαν τότε σημάδια που να δείχνουν ότι δεν είχε ξανακάνει σεξ – φαινόταν σαν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν τύφλα», λέει χαρακτηριστικά.

    Πηγή: newsit.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/PO PHOT OWEN COOBAN /BRITISH MINISTRY OF DEFENCE / HANDOUT

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch