Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 10:06

19χρονος έσυρε ανήλικο με το αυτοκίνητο για 2 χιλιόμετρα – Είχε προηγηθεί έντονος καυγάς

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο οδηγός συνελήφθη και θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου

Σοκάρει η είδηση του σοβαρού τραυματισμού ενός εφήβου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχε με έναν 19χρονο, την Παρασκευή (15/9).

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή ο 15χρονος τραυματίας βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, καθώς φέρεται ο 19χρονος να τον έσυρε με το αυτοκίνητό του για σχεδόν 2 χιλιόμετρα στους δρόμους δυτικά του Σίδνεϊ.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ο νεαρός είναι σε κώμα

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο νεαρός οδηγός μετά τον καυγά τους έβαλε μπροστά το όχημα και άρχισε να σέρνει τον ανήλικο, πριν εκείνος πέσει μπροστά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής αλλά χρειάστηκε διακομιδή του σε πιο εξειδικευμένο ίδρυμα, όπου παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, αναφέρει το σχετικό άρθρο του Guardian.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ο νεαρός είναι σε κώμα.

Μετά από έρευνα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το θύμα, αστυνομικοί σταμάτησαν ένα όχημα που κρίθηκε ύποπτο και συνέλαβαν τον οδηγό.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οδήγηση από αμέλεια με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και προμήθεια απαγορευμένου φαρμάκου.

Ο 19χρονος αρνήθηκε την εγγύηση και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο σήμερα, Σάββατο (16/9).

Οι αρχές καλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως τι έχει συμβεί.

Πηγή: in.gr - Photo by Griffin Wooldridge on Unsplash

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 10:41

Σχετικά Άρθρα

  • Αγρίνιο: Πεζός παρασύρθηκε από μηχανάκι - Διασωληνωμένος ο τραυματίας
    Αγρίνιο: Πεζός παρασύρθηκε από μηχανάκι - Διασωληνωμένος ο τραυματίας

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στον περιφερειακό Αγρινίου ,όταν πεζός άνδρας παρασύρθηκε από δίκυκλο.

    Ο τραυματίας με σταθμό του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου ,ενώ ο οδηγός του δικύκλου δεν φέρεται να τραυματίστηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το agriniolike .

    Αστυνομικοί της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο και διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο τραυματισμός του πεζού είναι πολύ σοβαρός και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του στο νοσοκομείο Αγρινίου.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό
    Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό

    Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο, στη διασταύρωση των οδών Ποσειδώνος και Αγίου Αλεξάνδρου, όταν οδηγός μοτοσυκλέτας παρέσυρες και σκότωσε πεζό.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, ενώ όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

    Έρευνες για τα αίτια του τροχαίου, διεξάγει η Τροχαία.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αιτωλοακαρνανία: Σφηνώθηκε ανάμεσα σε ΙΧ και απορριμματοφόρο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ατυχήματος – Στο Ρίο με σοβαρά τραύματα
    Αιτωλοακαρνανία: Σφηνώθηκε ανάμεσα σε ΙΧ και απορριμματοφόρο – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του ατυχήματος – Στο Ρίο με σοβαρά τραύματα

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη.

    Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Κατούνα, άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο ενήργησε οπισθοπορεία και παρέσυρε εργαζόμενο αποκομιδής απορριμάτων, εγκλωβίζοντάς τον μεταξύ του οχήματός του και του πίσω μέρους του απορριμματοφόρου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο βαρύς τραυματισμός του εργαζόμενου, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

    Με βάση μαρτυρίες πάντως, ο οδηγός φέρεται να βοήθησε στην μεταφορά του τραυματία στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας, στη συνέχεια όμως δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

    Πηγή: Αgriniopress.gr - Gnomip.gr

  • Σοκαριστικό τροχαίο στο Ίλιον: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό
    Σοκαριστικό τροχαίο στο Ίλιον: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε πεζό

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ίλιον, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Πολυτέκνων.

    Ο άνδρας που ήταν περίπου 60 ετών παρασύρθηκε από τη μηχανή και έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα.

    Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο – Αναζητείται ο οδηγός
    Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο – Αναζητείται ο οδηγός

    Θύμα ασυνείδητου οδηγού ο οποίος το παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και το εγκατέλειψε έπεσε ένα ένα 8χρονο παιδάκι στην Κρήτη

    Το τροχαίο, σύμφωνα με το creta24.gr σημειώθηκε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε δρόμο στο δάσος του Ρούβα, όπου βρισκόταν το παιδί με την οικογένειά του.

    Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αφού χτύπησε το παιδί, το εγκατέλειψε και αναζητείται από την αστυνομία.

    Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς - Πληροφορίες για 2 νεκρούς
    Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς - Πληροφορίες για 2 νεκρούς

    Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε πεζούς, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο γυναίκες, στη Βέροια στην περιοχή Πατρίδα.

    Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το veriotis.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που μία 60χρονη παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα και κατέληξε σε μια αυλή σπιτιού, μη έχοντας τις αισθήσεις της. Δυστυχώς, η γυναίκα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, όπως διαπιστώθηκε και στο Νοσοκομείο Βέροιας.

    Από το συμβάν τραυματίστηκε σοβαρά και μία 20χρονη, που έφερε βαριά τραύματα και λίγο μετά έχασε επίσης τη ζωή της, σύμφωνα με το pliroforiodotis.gr.

    Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

    Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νάουσας, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στη στάση των Αστικών κοντά στο ύψος του γηπέδου της Πατρίδας.

    Εκείνη την ώρα στη στάση περίμεναν δύο γυναίκες.

    Μια γυναίκα, στο σπίτι της οποίας κατέληξε το ΙΧ, εντόπισε, λίγα μέτρα πιο πέρα, τραυματισμένη την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δεν είχε σφυγμό και ήταν σοβαρά τραυματισμένη, όπως ανέφερε στο veriotis.gr. Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο και οι διασώστες προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ προκειμένου να επαναφέρουν την γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Δυστυχώς, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

    Η 20χρονη κοπέλα αρχικά δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, ωστόσο έδειξε να τις ανακτά λίγο μετά, έπειτα και από τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από το προσωπικό της ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βέροιας, βαρύτατα τραυματισμένη. Οι μετά πληροφορίες αναφέρουν πως υπέκυψε στα τραύματά της.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο παιδί
    Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο παιδί

    Στο νοσοκομείο το παιδί

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στον Αμπελώνα.

    Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το onlarissa.gr αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο παιδί με τις συνθήκες του τροχαίο ακόμα να μην έχουν διευκρινιστεί.

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να μεταφέρει το παιδί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ώστε να του παρχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά το τροχαίο.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ασπρόπυργος: Φορτηγό παρέσυρε πεζό στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου
    Ασπρόπυργος: Φορτηγό παρέσυρε πεζό στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

    Σοβαρά τραυματίστηκε πεζός, τον οποίο παρέσυρε φορτηγό στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Ασπροπύργου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματίας είναι άνδρας περίπου 50 ετών.

    Το τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στο 16ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα και σύμφωνα με την τροχαία στο σημείο υπάρχει δυσχέρεια όσον αφορά στην κυκλοφορία των οχημάτων.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο