Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 19:07

Παιδί θαύμα: 8χρονος κέρδισε 38χρονο γκραν μετρ στο σκάκι! Έσπασε κάθε ρεκόρ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στα οκτώ του χρόνια, , ο Ashwath Kaushik έγραψε ιστορία την Κυριακή, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που κέρδισε ποτέ έναν γκραν-μάστερ σκακιού σε παρτίδα κλασικού τουρνουά.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ

Ο νεαρός, ο οποίος ζει στη Σιγκαπούρη, πέτυχε το κατόρθωμα αφού νίκησε τον Πολωνό Jacek Stopa, 37 ετών, στον τέταρτο γύρο του Burgdorfer Stadthaus Open στην Ελβετία.

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί μόλις τον περασμένο μήνα από τον οκτάχρονο τότε Leonid Ivanovic - ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης κάτω των εννέα ετών που νίκησε έναν γκραν-μέτρ σε κλασική παρτίδα - αλλά ο Ashwath ήταν πέντε μήνες μικρότερος από τον Σέρβο όταν νίκησε τον Stopa, σύμφωνα με το Chess.com.

«Ένιωσα πραγματικά συναρπαστικά και καταπληκτικά, και ένιωσα περήφανος για τον τρόπο που έπαιξα, ειδικά επειδή ήμουν χειρότερος σε ένα σημείο, αλλά κατάφερα να επανέλθω από αυτό», δήλωσε ο Kaushik στο Chess.com μετά τη νίκη επί του Stopa.

Γεννημένος στην Ινδία το 2015, ο Ashwath έχει ήδη γίνει γνωστός αφού κέρδισε πολλά νεανικά τουρνουά σε όλο τον κόσμο - κυρίως έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής Rapid κάτω των 8 ετών το 2022, σύμφωνα με το Chess.com.

Σε συνέντευξή του στο Chess.com, ο πατέρας του Ashwath δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του έχουν παρελθόν στο σκάκι και ήταν έκπληξη να βλέπει τον γιο του, ο οποίος, όπως λέει, εξασκείται περίπου επτά ώρες την ημέρα, να γίνεται τόσο ταλαντούχος παίκτης.

«Είναι σουρεαλιστικό, καθώς δεν υπάρχει πραγματικά καμία αθλητική παράδοση στην οικογένειά μας. Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και κάτι νέο για εκείνον», δήλωσε ο πατέρας του, Kaushik Sriram, στο Chess.com.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 19:00

Σχετικά Άρθρα

  • Χαλκιδική: Στη φυλακή 66χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τον 8χρονο ανιψιό του
    Χαλκιδική: Στη φυλακή 66χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τον 8χρονο ανιψιό του

    Ο άνδρας κακοποίησε το παιδί, όταν οι γονείς του άφησαν τον 8χρονο υπό την επίβλεψή του

    Στη φυλακή επέστρεψε μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκιδικής ένας 66χρονος που καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12,5 ετών για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με θύμα τον 8χρονο (εξ αγχιστείας) ανιψιό του.
    Οι πράξεις που περιγράφονται στο κατηγορητήριο τελέστηκαν στο διαμέρισμα του 66χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν ανέλαβε την επίβλεψη του ανήλικου επειδή αναγκάστηκαν να απουσιάσουν για λίγη ώρα οι γονείς του που διαμένουν σε διπλανό διαμέρισμα.
    Οι γονείς ήταν αυτοί που απευθύνθηκαν τον περυσινό Οκτώβριο στην Αστυνομία καταγγέλλοντας «αγγίγματα σε απόκρυφα σημεία» του γιου τους. Τα όσα κατήγγειλαν επιβεβαιώθηκαν από τον 8χρονο κατά την εξέτασή του από παιδοψυχολόγο.
    Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος δέχθηκε ότι είχε μία στιγμιαία επαφή αλλά χωρίς πονηρό σκοπό. Δεν μπόρεσε όμως να πείσει δικαστές και ενόρκους που τον έκριναν ομόφωνα ένοχο, ενώ κατά πλειοψηφία (4-3) απορρίφθηκε το αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών. Αθωωτική ήταν, τέλος, η ετυμηγορία του ίδιου δικαστηρίου για κάποια φυσίγγια που είχαν βρεθεί στο σπίτι του (κατηγορείτο για κατοχή πυρομαχικών).
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 13χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου
    Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 13χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου

    Σοκ επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, από την είδηση της σύλληψης ενός 13χρονου με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονου, στην περιοχή των Διαβατών.

    Χειροπέδες και στους γονείς του 13χρονου

    Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ο παππούς του 8χρονου αναζητούσε το παιδί και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατά τη διάρκεια της Τετάρτης αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

    Την ίδια ώρα η αστυνομία συνέλαβε τον 13χρονο ο οποίος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο. Οι Αρχές συνέλαβαν και τους γονείς του, τον 39χρονο πατέρα και την 31χρονη μητέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Τόσο ο 13χρονος όσο και οι γονείς του αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα την Τετάρτη.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Μυτιλήνη: Εκτός κινδύνου ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία
    Μυτιλήνη: Εκτός κινδύνου ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

    Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη σε χωριό της Λέσβου με αποτέλεσμα ένα 8χρονο παιδί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση.\

    Πώς συνέβη το ατύχημα

    Σύμφωνα με τα Νέα της Λέσβου, το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο γήπεδο 5χ5 του Κάτω Τρίτους χθες (21/6) το απόγευμα ενώ έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας που διεξάγει τη σχετική έρευνα για τις συνθήκες.

    Να σημειώσουμε ότι το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Σοκ στην Μυτιλήνη: Στην εντατική 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία - Πώς έγινε το ατύχημα
    Σοκ στην Μυτιλήνη: Στην εντατική 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία - Πώς έγινε το ατύχημα

    Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένα 8χρονο παιδί το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία. Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στην Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο γήπεδο 5?5 του Κάτω Τρίτους το απόγευμα της Πέμπτης (20/6). Το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διεξάγει σχετική έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Το 2ο Δημoτικό Πύργου… σε μια Γιορτή για το Σκάκι
    Το 2ο Δημoτικό Πύργου… σε μια Γιορτή για το Σκάκι

    Παιχνίδι, άθλημα, τέχνη, επιστήμη… όπως και αν το αποκαλέσεις, το σκάκι είναι όλα αυτά!

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και στην «Αίθουσα Αλέκα Σιούλη» το 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Φεστιβάλ. Μια συνδιοργάνωση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

    Το Φεστιβάλ περιλάμβανε τρία μέρη:

    Στο 1ο μέρος, τα σχολεία παρουσίασαν τις δράσεις που υλοποίησαν στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος «Παίζω και Μαθαίνω στη Σκακιέρα».

    Στο 2ο μέρος, έγινε ξενάγηση στις κατασκευές των σχολείων.

    Στο 3ο μέρος, πραγματοποιήθηκαν παρτίδες σιμουλτανέ με τον Χρύσανθο Πούντζα, έμπειρο σκακιστή που έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών το 1979 και το χάλκινο το 1978. Ο κύριος Πούντζας αντιμετώπισε ταυτόχρονα μαθητές, διαφορετικών ηλικιών και δυναμικότητας.

    Η βασίλισσα, οι αξιωματικοί, ο πύργος και ο βασιλιάς πήραν τις θέσεις τους και οι μαθητές ξεκίνησαν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του σκακιού!

    Για μία ακόμη φορά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου απέδειξε έμπρακτα την προσήλωσή του στις εκπαιδευτικές αξίες που προάγει ο αθλητισμός και ο πολιτισμός.

    ‘Έπειτα από ενασχόληση 6 μηνών με τον μαγικό κόσμο των άσπρων και μαύρων τετραγώνων, η Δ΄ τάξη με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους: Αδαμοπούλου Ζέτα, Ιωσηφίδη Αναστάσιο και Τσουκαλά Μαρία παρουσίασε τις δραστηριότητες που εκπόνησε διαθεματικά. Οι μαθητές ενέπλεξαν το σκάκι με τα Μαθηματικά, τις Νέες Τεχνολογίες, την Τέχνη, την Ποίηση, τη Μουσική, τη Δημιουργική Γραφή. Αξίζει να τονιστεί ότι κέρδισαν τις εντυπώσεις όταν παρουσίασαν το δικό τους τραγούδι για το σκάκι βασισμένο στη μελωδία του D. Chostakovich «The second waltz» και με body percussion ένα εμβατήριο, τη μουσική υπόκρουση της «μάχης».

    Το Σκακιστικό Φεστιβάλ φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων μαθητών, με στόχο να αγαπήσουν το παιχνίδι παραμερίζοντας εγωισμούς, νίκες και ήττες.

    Γνωρίζοντας τον μαγικό κόσμο των «δύο βασιλείων», θα ασχοληθούν με ένα συναρπαστικό πνευματικό άθλημα και θα ξεδιπλώσουν μοναδικά ταλέντα ζωής μέσα από την αυτοσυγκέντρωση, τη μνήμη, τη δεξιότητα της πρόβλεψης και την κοινωνικοποποίηση.

    2o domotiko skaki 1

    2o domotiko skaki 2

    2o domotiko skaki 3

    2o domotiko skaki 4

    2o domotiko skaki 5

    2o domotiko skaki 6

    2o domotiko skaki 7

  • Πόρτα καταπλάκωσε μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς - Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένο το παιδί - Συνελήφθη ο εργολάβος
    Πόρτα καταπλάκωσε μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς - Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένο το παιδί - Συνελήφθη ο εργολάβος

    Το παιδί υποβλήθηκε σε αξονική στο Παίδων Πεντέλης - Εχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα

    Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε εννιάχρονος μαθητής του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς, ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα την ώρα του σχολάσματος. Η πόρτα, που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες, αλλά δεν είχε στερεωθεί. Την ώρα που η πόρτα έπεσε και χτύπησε το αγοράκι μαζί του βρίσκονταν άλλα δύο παιδάκια πουτ ευτυχώς δεν χτύπησαν.

    Το παιδί έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία καθώς παραπονιόταν για πόνους στη σπονδυλική στήλη. Διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο εργολάβος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα- εργάτες που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες

    Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στην περίφραξη του σχολείο γίνονταν εργασίες και τοποθετήθηκε νέα καγκελόπορτα. Πηγές από το δήμο Κηφισιάς αναφέρουν ότι ο εργολάβος είχε ζητήσει «να μην πειράξουν την πόρτα», αφού οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί. Αυτό είναι πρακτικά ανέφικτο, όταν στο χώρο κινούνται παιδιά από 6 έως 12 ετών και είναι απορίας άξιο πώς και από ποιον έγινε δεκτό το «αίτημα» του εργολάβου και κυρίως γιατί οι εργασίες έγιναν σε ώρες λειτουργίας του σχολείου.

    Γονέας μαθητή ανέφερε ότι αντικατέστησαν την πόρτα και το μεσημέρι που σχόλαγαν τα παιδιά έπεσε η πόρτα, όχι κατά τη διάρκεια των εργασιών. Ο πατέρας έκανε λόγο για «πλήρη ανευθυνότητα», καθώς το γεγονός συνέβη σε σχολείο, που πηγαίνουν παιδιά. Το σχολείο έχει δύο πόρτες. Τα μικρότερα παιδιά βγαίνουν από αυτή που έπεσε.

    Ένας άλλος γονιός, του οποίου το παιδί πηγαίνει στη Β' Δημοτικού, ανέφερε ότι απ' ότι έμαθε, πήγαν τα παιδιά να βγουν και έπεσε η πόρτα. «Σοκ μεγάλο και δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε», είπε, θέτοντας ερωτήματα για το εάν οι μαθητές είναι ασφαλείς στο σχολείο, όταν μάλιστα έπεσε μία πόρτα που μπήκε για λόγους ασφαλείας. Το κτήριο, ανέφερε ο πατέρας, είναι πολύ παλιό με πολλά προβλήματα. Αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι μια καινούρια πόρτα θα πέσει.

    «Το παιδί βρίσκεται σε θάλαμο του νοσοκομείου. Εγώ και η μητέρα του βρισκόμαστε στο πλευρό του. Έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση αλλά εμφανή χτυπήματα δεν υπάρχουν. Είναι σοκαρισμένος ο μικρός αλλά ψύχραιμος» λέει στο protothema.gr ο Γιάννης Παντελεάκης , αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς.

    Δείτε βίντεο: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς - Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένο το παιδί - Συνελήφθη ο εργολάβος

    Πηγή: Protothema.gr

  • Πάτρα: Το βίντεο από το αδιανόητο περιστατικό bullying - 7χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου για το... TikTok 
    Πάτρα: Το βίντεο από το αδιανόητο περιστατικό bullying - 7χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου για το... TikTok 

    Φαίνεται η στιγμή που ο 7χρονος πλησιάζει τον 8χρονο και αρχίζει με μανία να τον χτυπά, ενώ ένα άλλο παιδί τραβάει σε βίντεο τη στιγμή του ξυλοδαρμού - Τι δήλωσε η μητέρα του θύματος

    Αδιανόητο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή 7χρονο που ξυλοκόπησε 8χρονο, για να ανεβάσει βίντεο στο TikTok, καταγράφηκε στην Πάτρα.
    Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι πως ο μαθητής της Β' Δημοτικού, εξοικειωμένος με τα κοινωνικα δίκτυα, θεώρησε πως η προβολή μιας πράξης βίας θα τον έκανε αρεστό και δημοφιλή σε ένα πιο ευρύ κοινό.
    Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο 7χρονος πλησιάζει τον 8χρονο και αρχίζει με μανία να τον χτυπά, ενώ ένα άλλο παιδί τραβάει σε βίντεο τη στιγμή του ξυλοδαρμού.
    Το χρονικό

    Απόγευμα Σαββάτου σε περιοχή της Πάτρας, μια παρέα μαθητών Δημοτικού παίζουν στο δρόμο.

    Σε ανύποπτο χρόνο ο 7χρονος, που έχει δικό του κινητό, το δίνει σε ένα άλλο παιδί και του λέει με νόημα: «άρχισε να τραβάς βίντεο».

    Ξαφνικά ο 7χρονος αρχίζει να χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές τον 8χρονο.

    Το θύμα ούρλιαζε από τους πόνους, όμως ο 7χρονος δεν σταματούσε, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok.

    «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί»
    Η μητέρα του παιδιού συνάντησε, στη συνέχεια, τον πατέρα του θύτη. Ο 7χρονος παραδέχτηκε το περιστατικό και με κλάματα ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

    Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος του, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα στο σπίτι.

    Η μητέρα του θύματος από την άλλη σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση, εκφράζοντας τον φόβο πως μπορεί να υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

    Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του θύματος είπε τα εξής:

    «Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα έκλαιγε, είχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα. Μετά από δύο ημέρες μου ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά. Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατέβασε. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Σοκ στην Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο για να πάρει followers στο TikTok
    Σοκ στην Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο για να πάρει followers στο TikTok

    Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βίας μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα, όπου ένας 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο για να ανεβάσει βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει followers και views. Μάλιστα είπε σε ένα άλλο παιδί να κρατάει το κινητό και να βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικών site, όλα συνέβησαν στην περιοχή των Ζαρουχλέϊκων στην Πάτρα, όταν ένας 7χρονος άρχισε να χτυπά έναν 8χρονο μπροστά στα μάτια άλλων δύο παιδιών (των αδερφών του) και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

    Στο βίντεο όπως αναφέρεται πως ο 8χρονος «ούρλιαζε» από τον πόνο και έπειτα πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιγράφοντας στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη στη συνέχεια είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του. Η μητέρα του θύματος βρήκε τον πατέρα του 7χρονου, ο οποίος είναι μαθητής β' Δημοτικού. Ο ίδιος φάνηκε να πιστεύει τα όσα του περιέγραψε, ζητώντας της συγγνώμη.

    «Είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι»

    Ο θείος του αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» λέγοντας «θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει, έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι».

    Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι, ενώ φέρεται να τιμώρησε τον γιο του.

    Η μητέρα του 8χρονου πάντως σκέπτεται να υποβάλει μήνυση. Μάλιστα, όπως είπε, θα πρέπει η αστυνομία να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως μετά από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο