Η γνώση είναι δύναμη σε όλα τα επίπεδα. Ειδικά σε όσα αποτελούν ταμπού για πολλούς από μας, με πρώτο και καλύτερα το σεξ και το ανθρώπινο σώμα. Ό,τι μαθαίνεις για σένα και τους άλλους, καλό είναι.
> Το 10% των ονείρων που βλέπεις έχουν σεξ: Σύμφωνα με έρευνα του American Academy of Sleep Medicine, οι άντρες συνήθως βλέπουν ότι κάνουν σεξ με πολλές, διαφορετικές συντρόφους και οι γυναίκες με διάσημους ή τους πρωην τους.
> Το 3% των ανθρώπων δεν έχουν την παραμικρή φαντασίωση: Μπορεί το υπόλοιπο 97% να φαντάζεται σημεία και τέρατα είτε κάθε μέρα είτε πιο σποραδικά, αλλά υπάρχει και μία μικρή μειοψηφία που δεν «νιώθει» τίποτα απολύτως.
> Από ένα μεγάλο πέος δεν «κινδυνεύεις»: Ένας από τους μύθους στους οποίους έχουμε πιστέψει αρκετά είναι πως το πολύ σεξ ή το σεξ που περιλαμβάνει ένα μεγάλο αντρικό μόριο μπορεί να ανοίξει ανεπανόρθωτα τον κόλπο σου. Έλα όμως που ο κόλπος είναι γεμάτος με μύες και ως όργανο είναι υποδειγματικά ελαστικό. Μακάρι να ήταν όλα τα μέρη του σώματός μας τόσο ανθεκτικά. Το σχήμα και το μέγεθος του αιδοίου της κάθε γυναίκας είναι μοναδικά και δεν αποτελούν ένδειξη για το σεξουαλικό της προφίλ.
>Όσο μεγαλώνουμε, οι ερωτικοί αριθμοί πέφτουν: Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο δεδομένο δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Οι άνθρωποι στη δεκαετία των 20 κάνουν σεξ περίπου 80 φορές τον χρόνο. Φτάνοντας στα 45 και κοιτώντας πίσω, βλέπουν το αντίστοιχο νούμερο να 'χει πέσει στο 45, ενώ μέχρι τα 65 κάνουν σεξ το πολύ 20 φορές ετησίως.
> Η σκληρή διείσδυση δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί: Η ζωή δεν είναι ταινία πορνό, όπου όλα γίνονται με απότομες, ξερά επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Το μεγάλο πέος δεν μπορεί να σε τραυματίσει (όπως είπαμε και παραπάνω), αλλά μία συνουσία που γίνεται άτσαλα, μπορεί να προκαλέσει πόνο και τραυματισμό. Το δέρμα στον προθάλαμο του αιδοίου, ακριβώς κάτω από το άνοιγμα του κόλπου είναι λεπτό κι εξαιρετικά ευάλωτο στην τριβή.
> Η πεσμένη λίμπιντο είναι unisex: Η πτώση της ερωτικής διάθεσης δεν έχει φύλο, επιδρά κι απασχολεί εξίσου τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες, πάνω κάτω για τους ίδιους λόγους.
> Ποιος είπε ότι το ωάριο είναι παθητικό κατά τη σύλληψη; Ο μύθος θέλει το ωάριο να κάθεται στωικά και να περιμένει να υποδεχτεί το πιο άξιο από τα εκατομμύρια σπερματοζωάρια που έχουν πάρει φόρα κατά πάνω του. Στην πραγματικότητα, τα αυγά έχουν εκλεπτυσμένους βιολογικούς μηχανισμούς που επιλέγουν ενεργά σε ποιο σπερματοζωάριο θα επιτρέψουν την είσοδο. Εν ολίγοις, δεν κερδίζει πάντα αυτός που φτάνει πρώτος.
Πηγή: Ladylike.gr