Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 09:05

"Μεθυσε" και τη Μενεγάκη η Ποτοποιΐα Μυλωνά

Γράφτηκε από τον

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη βόλτα της στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ και μάλλον έπεσε στους κατάλληλους ανθρώπους.

Σταματώντας στο περίπτερο της Ηλείας, έκανε μια στάση στην Ποτοποιΐα Μυλωνά, όπου δοκίμασε φυσικά τι άλλο, το ούζο... που παράγει με πολύ μεράκι η οικογένεια...

Και έφυγε χαμογελαστή και ικανοποιημένη από τις γεύσεις...

Φυσικά δεν έλλειψε και η "αναμνηστική" φωτογραφία στο περίπτερο...

menegaki1

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 10:20

Σχετικά Άρθρα

  • "Έφυγε" η Κατερίνα Καπερώνη-Μυλωνά

    Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Πύργου η είδηση του θανάτου της Κατερίνας Καπερώνη-Μυλωνά, της γνωστής οικογενείας «Ποτοποιία Μυλωνά» και συνταξιούχος εφοριακός.

    Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος της, Παντελής με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό: «Καλό ταξίδι ρε μάνα! Πάντα ήσουν δυνατή στη ζωή σου! Αξία σύζυγος, μητέρα και γιαγιά! Δυστυχώς το θηρίο σε νίκησε... Ήρθε η ώρα να ηρεμήσεις, να αναπαυθεί η ψυχούλα σου! Δίπλα στον Πέτρο μας».

    Ένα ακόμη δυνατό χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Μυλωνά, καθώς μόλις τον περασμένο Αύγουστο η κόρη της Διονυσία έχασε τον σύζυγό της Πέτρο σε τροχαίο ατύχημα.
    Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο στους Άγιους Πάντες, στο πρώτο νεκροταφείο Πύργου, στις 4 το απόγευμα

    Η συντακτική ομάδα του Ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της

  • Δύο νέα διεθνή βραβεία για την Ποτοποιία Μυλωνά - Το "χρυσό" Gin και το "ασημένιο" τσίπουρο
    Δύο νέα διεθνή βραβεία για την Ποτοποιία Μυλωνά - Το

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Η αναγνώριση της ποιότητας που προσφέρει στην αγορά των οινοπνευματωδών η Ποτοποιία Μυλωνά από τον Πύργο, είναι κάτι δεδομένο τα τελευταία χρόνια. Όμως κάθε νέα διάκριση δεν παύει να μας εκπλήσσει ευχάριστα…

    Ο Παντελής Μυλωνάς και οι συνεργάτες του, επέστρεψαν από το Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το 2024, με δύο νέα βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, στις αποσκευές τους. Ο διαγωνισμός διεξήχθη από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024.

    Χρυσό για το Gin Tribute της Ποτοποιίας Μυλωνά και ασημένο για το Τσίπουρο Μυλωνά χωρίς γλυκάνισο, τα οποία ξεχώρισαν ποιοτικά ανάμεσα σε 952 δείγματα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα 72 αφορούσαν αποστάγματα, αμπελοοινικής προέλευσης (όπως τσίπουρο, βερμούτ), ούζο και τζιν.

    gin

    Το Gin Tribute συγκέντρωσε 91 βαθμούς στην πρώτη χρονιά που υπήρξε στο διαγωνισμό κατηγορία Gin.

    tsipouro

    Το Τσίπουρο Μυλωνά συγκέντρωσε 89 βαθμούς και κέρδισε το ασημένιο βραβείο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

    Να σημειωθεί πως η κριτική επιτροπή αποτελείται από 6 τραπέζια των 5 γευσιγνωστών-κριτών, όπου ο/η πρόεδρος φέρει τον κορυφαίο παγκοσμίως τίτλο στον χώρο του κρασιού, Master of Wine ή Master Sommelier. Πρόεδρος του Διαγωνισμού είναι ο πρώτος Μaster of Wine της Ελλάδας, ο κ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης, μία προσωπικότητα διεθνούς υπόστασης στον παγκόσμιο οινικό χάρτη.

    Να σημειώσουμε πως όλη η διαδικασία βαθμολόγησης του Διαγωνισμού διεξάγεται ηλεκτρονικά, με σύγχρονα μέσα και ειδικό πρόγραμμα υποστήριξης, το οποίο και εγγυάται το αδιάβλητο των αποτελεσμάτων.

    Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: Αποτελέσματα Thessaloniki Wine and Spirits Trophy 2024

    Ο Παντελής Μυλωνάς δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίησή του για τις νέες βραβεύσεις των προϊόντων της επιχείρησης που ξεκίνησε την δραστηριότητά της πριν από 121 χρόνια και συνεχίζει την πορεία της με κοινό παρονομαστή την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που παράγει επί ηλειακού εδάφους…

  • Ποτοποιία Μυλωνά: Και το 2023 συνεχίζει με μεγάλες διακρίσεις ποιότητας
    Ποτοποιία Μυλωνά: Και το 2023 συνεχίζει με μεγάλες διακρίσεις ποιότητας

    Η Ποτοποιία Μυλωνά ιδρύθηκε το 1903 και έχει την έδρα της στον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και έναν αιώνα ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της, την αξιοπιστία και την διατήρηση του παραδοσιακού στοιχείου. Από τον Δεκέμβριο του 2020 διαθέτει άδεια Φορολογικής Αποθήκης Αλκοόλης. Παράγει βραβευμένα προϊόντα σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς όπως ούζο, τσίπουρο, εννέα διαφορετικές γεύσεις λικέρ και αλκοολούχο ποτό τύπου Brandy. Επίσης από τον Αύγουστο του 2022 παράγει Vodka, Gin και αλκοολούχο ποτό Ρούμι. Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και παρασκευάζονται κατά προτεραιότητα με πρώτες ύλες του τόπου μας. Έχει κερδίσει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 1931 χρυσό βραβείο για το ούζο της και το 1933 στην ίδια έκθεση χρυσό επίσης βραβείο για το κονιάκ της.

    Σήμερα η τέταρτη γενιά της οικογένειας Μυλωνά συνδυάζοντας την πολύτιμη εμπειρία με την γνώση συνεχίζει με μεράκι την παράδοση. Φέτος γιορτάζουμε τα 120 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης.

    Τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα προϊόντα μας διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους ποιότητα με 55 βραβεία στους ακόλουθους εθνικούς και διεθνής διαγωνισμούς:

    • Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης
    • Olymp awards - Αθήνα
    • AFFA Athens Fine Food Awards
    • MTA Mediterranean Taste Awards - Βερολίνο
    • Great Taste - Λονδίνο
    • Dubai International Taste Awards 2022

    Κατά το έτος 2023 έλαβε μέρος σε εκθέσεις με εθνική και διεθνή εμβέλεια όπως η EXPOTROF 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ από τις 4 έως και τις 6 Φεβρουαρίου και η FOODEXPO 2023 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από τις 18 έως και τις 20 Μαρτίου.

    Μέσα από τις εκθέσεις είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας σε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στα περίπτερα στα οποία διατηρούσαμε εκτός από την ενημέρωση που παρείχαμε, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας, αποσπάζοντας έτσι τις καλύτερες κριτικές.

    Μετά το πέρας των εγκαινίων της έκθεσης Expotrof 2023, το περίπτερό μας επισκέφθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ Νικολούτσος και ο διοργανωτής της 9ης EXPOTROF κ Κωστής Μοσχονάς.

    Σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηλείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είχαμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας σε εμπορικούς ακολούθους, δημοσιογράφους γαστρονομίας και Chefs από όλη την Ευρώπη.

    Σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας έγινε παρουσίαση της Ποτοποιίας μας στο MEDITERRANIAN FOOD STAGE, συνδυάζοντας έτσι την γευσιγνωσία με την γαστρονομία. Οι Chefs παρασκεύασαν σιροπιαστό πουράκι από την ιστορική πόλη της Μάνης, με λικέρ Κανέλλας και Γαρύφαλλου Μυλωνά και μπουκίτσες διπλωτό με λικέρ Τριαντάφυλλο Μυλωνά.

    Το Φεβρουάριο του 2023, στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, το τσίπουρο Μυλωνά χωρίς Γλυκάνισο βραβεύτηκε με το Αργυρό Βραβείο με βαθμολογία 88. Είναι το τρίτο βραβείο που κατακτά το τσίπουρό μας στους τρεις τελευταίους Διαγωνισμούς Οίνων και αποσταγμάτων.

    Το Τσίπουρό μας ξεχώρισε για τα ευχάριστα, πολύπλοκα, ισορροπημένα, φρουτώδη αρώματά του και την πολύπλοκη ζωηρή του γεύση. Η τριήμερη 23η διοργάνωση του «Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης» πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2023. Ο Δ.Δ.Ο.Α.Θ. πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος» με την αιγίδα και τη συνεργασία όλων των φορέων του χώρου από την Ελλάδα και την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Γενικού Χημείου του Κράτους. Στον φετινό διαγωνισμό, 25 καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Masters of Wine, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες οίνου, χωρισμένοι σε 5 επιτροπές, δοκίμασαν 1013 δείγματα. Επιπλέον στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 5 εκπαιδευόμενοι κριτές, ένας σε κάθε επιτροπή γευσιγνωστών. Τα 956 δείγματα ήταν οίνοι από την Ελλάδα, την Βραζιλία και την Κύπρο και τα 57 ήταν αποστάγματα από την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Είναι για εμάς επιβεβαίωση της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας και της ευρείας αποδοχής τους τόσο από το καταναλωτικό κοινό, όσο και από εξειδικευμένους γευσιγνώστες, chefs με αστέρια Michelin, δημοσιογράφους γαστρονομίας και sommeliers.

    Το Φεβρουάριο του 2023 κερδίσαμε την πρώτη θέση στον Διασυνοριακό Ανοιχτό Διαγωνισμό Καινοτομίας στο έργο Interreg Creative Hubs, στον τομέα της Αγροτοδιατροφής. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν προτάσεις από Ελλάδα και Ιταλία.

    Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το βραβείο μας απένειμε ο Διευθυντης του Περιφερειακού Ταμείου Ανάκαμψης κ. Τζομάκας Χρήστος. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την καινοτόμα βραβευμένη επιχειρηματική μας πρόταση στον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κ Φωκίωνα Ζαΐμη, όπως και σε όλους τους εκλεκτούς παρευρισκομένους από Ελλάδα και Ιταλία.

    Επίσης με την ομάδα των καινοτόμων επιχειρήσεων υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων Ηλείας Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, επισκεφθήκαμε το Μπάρι της Ιταλίας τις 27 και 28 Μαρτίου. Εκεί είχαμε την τιμή να παρουσιάσουμε την καινοτόμα ιδέα παραγωγής λικέρ, στο Ανώτατο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο του Μπάρι της Ιταλίας. Ακόμα επισκεφθήκαμε τον οργανισμό μελέτης καλών πρακτικών αειφόρου ολιστικής διαχείρισης παράκτιων περιοχών - CIHEAM Tricase Hub - Port Museum of Tricase, συνδέοντας τα παραδοσιακά επαγγέλματα, τις καινοτόμες ιδέες και την Δημιουργική Επιχειρηματικότητα. Εκεί παρουσιάσαμε τα προϊόντα μας στους τοπικούς υπεύθυνους του έργου INTERREG. Αντίστοιχη εκδήλωση παρουσιάσεων των καινοτόμων ιδεών για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στο MOSAIC – HUB στην Πάτρα.

    Το θέμα της καινοτομίας είναι : Παραγωγή αλκοολούχου ποτού - λικέρ με βιολογική ξηρή κορινθιακή σταφίδα.

    Ειδικότερα θέλουμε να παράξουμε ένα αλκοολούχο ποτό - λικέρ, με βάση τη βιολογική ξηρή μαύρη Κορινθιακή σταφίδα, χρησιμοποιώντας μόνο τα σάκχαρά της, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, καθώς η σταφίδα κατά την ωρίμανση της και πριν ξηραθεί, περιέχει πολύ υψηλές συγκεντρώσεις σακχάρων. Τα βασικά υλικά για την παραγωγή αυτού του ιδιαίτερου ποτού θα είναι η βιολογική ξηρή μαύρη Κορινθιακή σταφίδα, νερό και αλκοόλη 96%vol. Η μαύρη κορινθιακή σταφίδα είναι ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας δηλαδή ένα superfood.

    Η κύρια παραγωγική περιοχή της μαύρης κορινθιακής σταφίδας με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι οι νομοί Ηλείας Αχαΐας και Κορινθίας. Οπότε αναφερόμαστε σε ένα τοπικό προϊόν το οποίο μας παρέχεται σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς να έχουμε μεγάλα μεταφορικά κόστη.

    Κατά την παραγωγική διαδικασία του ποτού δεν υπάρχει περιβαλλοντική επιβάρυνση γιατί όλα τα υποπροϊόντα είναι φυτικά, πρόκειται δηλαδή, για τις φλοίδες της σταφίδας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κομποστοποίηση ή και για ζωοτροφές.

    Σκοπός μας είναι να βάλουμε άμεσα αυτό το καινοτόμο και ιδιαίτερο προϊόν σε παραγωγή, ώστε να δοθεί η ευκαιρία το καταναλωτικό κοινό να το δοκιμάσει και να το απολαύσει.

    Επιπλέον θα θέλαμε να κατοχυρωθεί το προϊόν αυτό ως κατεξοχήν Ηλειακό, γιατί πρώτη φορά παγκοσμίως παράγεται ένα λικέρ σαν και αυτό. Επίσης μέσα από αυτή την παραγωγική διαδικασία θα αναδειχθεί ο νομός μας για τα άριστα ποιοτικώς προϊόντα που παράγει.

    Σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η ελληνική αγορά, αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο μεράκι και σθένος πάντα με απώτερο σκοπό την ποιότητα των προϊόντων μας και τον σεβασμό του καταναλωτή.

    mulona 2

    mulona 3

    mulona 4

    mulona 5

    mulona 6

    mulona 7

    mulona 8

    mulona 9

    mulona 10

    mulona 11

    mulona 12

    mulona 13

    mulona 14

    mulona 15

    mulona 16

    mulona 17

    mulona 18

    mulona 19

    mulona 20

  • Ποτοποιία Μυλωνά: 6 νέα βραβεία στην 8η Expotrof
    Ποτοποιία Μυλωνά: 6 νέα βραβεία στην 8η Expotrof

    Η Ποτοποιία Μυλωνά ιδρύθηκε το 1903 και έχει την έδρα της στον Πύργο Ηλείας. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και έναν αιώνα ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της, την αξιοπιστία και την διατήρηση του παραδοσιακού στοιχείου. Από τον Δεκέμβριο του 2020 διαθέτει άδεια Φορολογικής Αποθήκης Αλκοόλης. Παράγει ούζο, τσίπουρο, ηδύποτα, και αλκοολούχο ποτό τύπου Brandy. Έχει κερδίσει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 1931 χρυσό βραβείο για το ούζο της και το 1933 στην ίδια έκθεση χρυσό επίσης βραβείο για το κονιάκ της. Σήμερα η τέταρτη γενιά της οικογένειας Μυλωνά συνδυάζοντας την πολύτιμη εμπειρία με την γνώση συνεχίζει με μεράκι την παράδοση.

    Από τις 18 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2022 η Ποτοποιία μας συμμετείχε στην 8η EXPOTROF The Greek fine Food exhibition, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα , στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας με το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

    Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition 2022 συμμετείχαν 270 εταιρείες και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή, καθώς και την εμπορία τροφίμων και ποτών, ενώ σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν χιλιάδες επαγγελματίες της εστίασης, του χονδρικού εμπορίου αλλά και φίλοι της γαστρονομίας.

    Την πρώτη ημέρα και μετά το πέρας των εγκαινίων της έκθεσης, το περίπτερο μας επισκέφθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης κ Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Γεωργίας κ Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ Πατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΕ Ηλείας κ Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

    Στο πλαίσιο της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” με συντονιστή τον chef Κώστα Μπουγιούρη, πραγματοποιήθηκαν 10 γαστρονομικά δρώμενα από τις περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας,Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής,Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου που πρόσφεραν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

    Οι Chefs της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλή τον πρόεδρό της κ Θωμά Λαζανά , τον pastry chef κ Χάρη Καββαδία και όλη την ομάδα, παρασκεύασαν παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με Ηδύποτο Μυλωνά Κανέλλα και Γαρύφαλλο, το οποίο χρησιμοποίησαν στην κρέμα και στο σιρόπι. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό!!!

    Παράλληλα, στο πλαίσιο της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition απονεμήθηκαν τα βραβεία ποιότητας και γεύσης AFFA 2022 στα ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε. Τα Athens Fine Food Awards αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους. Τα AFFA είναι βραβεία γεύσης και στόχος τους είναι η όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη κατάταξη των συμμετεχόντων αναδεικνύοντας τα στοιχεία αυτά που τους διαφοροποιούν στην αγορά, ακολουθώντας αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης σε διαφορετικές κατηγορίες. Η γεύση αποτελεί τον κύριο παράγοντα αξιολόγησης και για τον λόγο αυτό η γευσιγνωσία των προϊόντων είναι τυφλή.

    Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από130 παραγωγοί με 304 προϊόντα, από τα οποία τα 92 διακρίθηκαν στη βαθμολογία αποσπώντας από ένα έως τρία αστέρια ποιότητας.

    Η Ποτοποιία μας έλαβε έξι συνολικά βραβεία για τις ισόποσες συμμετοχές μας, στο διαγωνισμό ποιότητας, τιμώντας το περίπτερο της Δυτικής Ελλάδας με το οποίο συμμετείχαμε καθώς επίσης και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Η επιχείρησή μας ήταν μια από αυτές με τις περισσότερες βραβεύσεις! Τα προϊόντα που διακρίθηκαν ήταν τα εξής:

    • Ηδύποτο Μαστίχα δύο χρυσά αστέρια
    • Ούζο Νο 62 ένα χρυσό αστέρι
    • Τσίπουρο Μυλωνά χωρίς Γλυκάνισο ένα χρυσό αστέρι
    • Ηδύποτο Amaretto ένα χρυσό αστέρι
    • Ηδύποτο Triple Sec ένα χρυσό αστέρι
    • Ηδύποτο Πράσινο μήλο ένα χρυσό αστέρι

    Αξίζει να σημειωθεί πως η Ποτοποιία Μυλωνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα από σαράντα βραβεία σε εθνικούς και διεθνής διαγωνισμούς για τα άριστα ποιοτικώς προϊόντα της.

    Σε όλους τους διαγωνισμούς η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από καταξιωμένους γευσιγνώστες, οινολόγους, οινοχόους, δημοσιογράφους και διακεκριμένους chefs.

    Κάθε καινούργια διάκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα μας.

    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

    Ποτοποιία Μυλωνά

    milonas_spirits

    Ποτοποιία Μυλωνά

    www.milonas-spirits.gr

    [email protected]

    Λαμπετίου 46 – Πύργος Ηλείας – ΤΚ: 27100

    26210-22455

    mulonas 1

    mulonas 2

    mulonas 3

    mulonas 4

    mulonas 5

  • Ελένη Μενεγάκη: "Όχι, δεν την χάρηκα τη χρονιά που κάθισα"
    Ελένη Μενεγάκη:

    Μια αποκάλυψη για την χρονιά που έμεινε εκτός έκανε η Ελένη Μενεγάκη

    Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο, η ηθοποιός θέλησε να ξεκινήσει αλλιώς τη συνέντευξη και έτσι ξεκίνησε εκείνη της ερωτήσεις.

    Μάλιστα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου την ρώτησε ότι: "Πώς σου φάνηκε που έκατσες ένα χρόνο;".

    Τότε, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: "Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος που θα μπορούσαμε ίσως να τον ζήσουμε λίγο διαφορετικά -δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη χρονιά. Όχι, δεν την χάρηκα. Δεν την χάρηκα. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για πολλές δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε. Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω"

    πηγή: yupii.gr

  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Άλλο εμπειρία στην τηλεόραση άλλο εμπειρία στη Μενεγάκη"
    Δημήτρης Ουγγαρέζος:

    Για την εμπειρία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

    Στην "Ελένη” της Παρασκευής, ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής και αναφέρθηκε στο πόσο αγχωμένος είναι. Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε κάτι.

    Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είπε: "Παθαίνουμε αυτό δίπλα σου. Άλλο εμπειρία στην τηλεόραση άλλο εμπειρία στη Μενεγάκη”. Μάλιστα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε ότι λέει αλήθεια.

    Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι προχθές που είχε καλεσμένο τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα εντυπωσιάστηκε που ο νεαρός τραγουδιστής δεν είχε άγχος στη συνάντηση τους.

    Δες όσα ειπώθηκαν!

    Πηγή: Yupiii.gr

  • Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων
    Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται τη «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων

    Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και την πιθανότητα να μετακόμιζε για άλλη μία φορά σε άλλη ζώνη

    Αφιερωμένο στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του '90 ήταν το δεύτερο μέρος της εκπομπής Βινύλιο χθες και φυσικά, από το αφιέρωμα δε θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη.

    Με αφορμή το θέμα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή μέσω Skype και θυμήθηκε την «χρυσή εποχή» των πρωινάδικων.

    «Εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, μόνο σε συναισθήματα. Τώρα που παίζατε βίντεο και έβλεπα, όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και όλα από εκείνη την εποχή, με έπιασαν τα γέλια. Όταν είπατε ότι τα πρωινά συνδύαζαν αστρολογία, γυμναστική, μαγειρική, μποζούκια, τώρα συνειδητοποιώ πόσο δίκιο έχετε», είπε χαρακτηριστικά.
    Στη συνέχεια, μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και να «μετακομίσει» στη μεσημεριανή.

    «Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη -κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε θα το τολμούσα-, νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή, γιατί συγχρόνως με τη δουλειά, εγώ κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Οπότε το να δουλεύω μέρα ήταν ό,τι καλύτερο για εμένα», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

    Τέλος, εξήγησε ότι τελικά η μεσημεριανή ζώνη της ταίριαξε ακόμα καλύτερα από την πρωινή και πως δε θα έκανε ένα night show, παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

    «Με βόλεψε πάρα πολύ να είμαι μέρα. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ είμαι, πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω. Το βράδυ αν μου ζητηθεί μόνο για μια φορά, αν υπάρχει λόγος, ναι ένα concept θα το κάνω. Αλλά να αφήσω τη μέρα και να πάω νύχτα; Πότε; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά», δήλωσε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να μένω στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό μου»
    Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήθελα να μένω στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό μου»

    Η παρουσιάστρια ήθελε να έχει τον προσωπικό της χώρο

    Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Ελένη» παρουσιάστηκε ένα θέμα για την συγκατοίκηση των ζευγαριών. To θέμα αυτό δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.

    Καθώς ο καθένας περιέγραφε τις δικές του ιστορίες συγκατοίκησης, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο, αποκαλύπτοντας πως παλαιότερα δεν ήθελε να συγκατοικεί με τους συντρόφους της, προτιμούσε να έχει ο καθένας το δικό του σπίτι.
    «Εμένα δεν μου άρεσε να μένω με κάποιον μαζί. Ως ελεύθερη μιλάω. Ήθελα να έχω το νοικιασμένο μου σπίτι και να έχει το νοικιασμένο του σπίτι. Ας ήμασταν όλη μέρα μαζί, αλλά όχι με το ζόρι να είμαστε μαζί εκεί κάθε βράδυ. Έκανα σχέση και τρία χρόνια, έκανα σχέση και δύο χρόνια. Και στα τρία και στα δύο ήθελα να έχει ο καθένας το σπίτι του. Έτσι το έβλεπα εγώ» εξομολογήθηκε η διάσημη παρουσιάστρια.


    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ