Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 20:56

The Final Four: Η τούρτα έκπληξη στον Χατζηγιάννη και το γλυκό φιλί της Μακρυπούλια

Γράφτηκε από
Ad Slot

Ο τραγουδιστής είχε τα γενέθλιά του

Η κάμερα του Πρω1νού ANT1 βρέθηκε στα γυρίσματα του The Final Four και εξασφάλισε πλάνα από το επεισόδιο που θα παρακολοθήσουμε την ερχόμενη Κυριακή. Μεταξύ άλλων, υπήρξε και μια ξεχωριστή στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς εκείνη την ημέρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε τα γενέθλια του. Έτσι, η παραγωγή του show μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια έτοίμασαν μια τούρτα έκπληξη στον τραγουδιστή.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μπροστά στον σύντροφο της με την τούρτα υπερπαραγωγή και όλοι μαζί του τραγούδησαν για τα γενέθλια του. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλοντας να ευχαριστήσει τη Ζέτα Μακρυπούλια της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα!
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 19:56

Σχετικά Άρθρα

  • Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια
    Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

    Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι έχει ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά του

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την πρώην σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον λόγο που δεν έκαναν παιδί, αλλά και τα όσα έχει κατά καιρούς ακούσει για τη σεξουαλικότητά του.
    Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος σε βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube.
    Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί».
    Ενώ, για σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».
    Συγχρόνως, εκμυστηρεύτηκε πως αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος.
    Όσον αφορά στην αλλαγή στη φωνή του, απάντησε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα».


    Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη (photos)
    Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη (photos)

    «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram

    Στη Ζανζιβάρη βρήκε η νέα χρονιά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

    Η ηθοποιός επέλεξε να περάσει διαφορετικά τις φετινές γιορτές και διάλεξε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

    Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε τον λόγο που θέλησε να κάνει διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος.

    Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μάλιστα, μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

    Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονια! 💖».

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  • Υφυπουργός Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;
    Υφυπουργός Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

    Τα ηνία του υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου φαίνεται να αναλαμβάνει ο τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδα «Φιλελεύθερος« o Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παραλάβει την 1η Μαρτίου το υφυπουργείο Πολιτισμού από τον Γιάννη Τουμαζη.

    Όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα, εντός της ημέρας ή και αύριο νωρίς το πρωί, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου από το νέο πρόεδρος της της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

    Πηγή: in.gr

  • Final Four 2022, Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 74-77: Ο Μίτσιτς at the buzzer σίγησε το κατακόκκινο Βελιγράδι
    Final Four 2022, Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 74-77: Ο Μίτσιτς at the buzzer σίγησε το κατακόκκινο Βελιγράδι

    Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές πήγαν σε τιτανομαχία στο Βελιγράδι, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να σκοράρει τεράστιο τρίποντο στο απολυτο μηδέν για το 77-74 που έστειλε τους Τούρκους στον τελικό της EuroLeague.

    Η Stark Arena μύριζε... θάλασσα το βράδυ της Πέμπτης (19/5), θάλασσα σαν αυτή που βρέχει τον Πειραιά. Το Βελιγράδι δεν έχει παραλίες, όμως ο κόσμος του Ολυμπιακό το πλημμύρισε, για να υποστηρίξει την ομάδα του, για να την σπρώξει μία φάση πριν από τον τελικό της EuroLeague, αλλά και για να υποκλιθεί στο τέλος στον τεράστιο μπασκετμπολίστα που ονομάζεται Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος έβαλε το τρίποντο για το 77-74 στο απόλυτο μηδέν, ο Σέρβος κράτησε όρθιο τον Εργκίν Αταμάν που επέμενε ότι η ομάδα του θα κατακτήσει και φέτος το τρόπαιο.

    Το στατιστικό που ξεχώρισε

    Με έξι ασίστ για ένα λάθος έκλεισε ο Ολυμπιακός την πρώτη περίοδο κι αυτή ήταν μια σπουδαία αρχή, σε ένα ματς αυτής της κρισιμότητας. Την ίδια ώρα η Εφές μετρούσε 2/6 τρίποντα, με τον Φαλ να έχει 3/3, ενώ στο ημίχρονο η αναλογία ασίστ/λαθών ήταν εξωπραγματική για τους Πειραιώτες (14/2) που είχαν υπομονή, είχαν αποτελεσματικότητα κοντά στο καλάθι, αλλά δεν είχαν χτίσει την διαφορά που άξιζαν σύμφωνα με την εικόνα του εικοσάλεπτου. Στο τέλος της βραδιάς ο Μπράιαντ είχε 16 πόντους από 2/2 δίποντα και 4/6 βολές, είχε και έξι ριμπάουντ, με τα νούμερα να τον αδικούν καθώς η συνεισφορά του ήταν τεράστια.

    Ο αγώνας

    Με Φαλ και Γουόκαπ να μπαίνουν με ορμή στο ματς, ο Ολυμπιακός έδειξε από τις πρώτες κιόλας φάσεις ότι θα ξοδέψει το 101% των δυνάμεών του. Ο Φαλ με κάρφωμα έγραψε το 9-5 στο τέταρτο λεπτό, με αυτόν χτύπησε ο Μπαρτζώκας την Εφές ξανά και ξανά, με τον Πλάις να κάνει νωρίς δύο φάουλ, τον Ντάνστον να τον αλλάζει και να βάζει σημαντικό τρίποντο για το 14-10 που κράτησε τους Τούρκους κοντά, πριν ο Λάρκιν κι ο Μπράιαντ σκοράρουν από ένα ακόμα για το 16-14 των πρωταθλητών Ευρώπης. Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν στραβώσει για τους Πειραιώτες, ένα τρίποντο του Παπανικολάου και δύο δικές του βολές μετά από φάουλ σε αμυντικό ριμπάουντ, έγραωαν το ονειρικό 21-18 της πρώτης περιόδου.

    Με Σλούκα - Μάρτιν να συνεργάζονται και με τον Πρίντεζη στο παρκέ, ο Ολυμπιακός πήγε στο +5 (29-24) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ενώ ο Γουόκαπ συνέχισε να βάζει τα χέρια του παντού και από δικό του deflection βγήκε το κάρφωμα του Πρίντεζη για το 33-29 στο 14'. Ο Μπαρτζώκας πήρε υπερπολύτιμα λεπτά από Μάρτιν και Πρίντεζη, η ομάδα του κράτησε το προβάδισμα, μέχρι ο Μίτσιτς να... πάρει φωτιά. Με μεγάλα τρίποντα ο Σέρβος, που έδειξε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έγραψε το 41-42, πριν ο ΜακΚίσικ σκοράρει για το 43-42 του ημιχρόνου μέσα σε αποθέωση.

    Με τον Ντόρσεϊ να σκοράρει το πρώτο του καλάθι, ο Ολυμπιακός βρήκε ακόμα μία επιλογή στην επίθεση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Δεν βρήκε όμως τρόπο για να ανακόψει το ξέσπασμα της Εφές που έγραψε το 46-51 στο 23' και το 48-57 στο 24', με τον Μπράιαντ να σκοράρει κατά ριπάς από τις γωνίες. Οι Τούρκοι σκόραραν 20 πόντους σε έξι λεπτά, ο Μίτσιτς πήρε την σκυτάλη για το +11 (51-62), όμως ο Ολυμπιακός άντεξε. Και άντεξε όταν βρήκε επιτέλους μια-δυο άμυνες, ένα μεγάλο τρίποντο από τον Βεζένκοβ για το 56-62 και ακόμη ένα από τον Ντόρσεϊ για το 63-66 στο τέλος της τρίτης. Με την πρώτη επίθεση της τέταρτης δική του.

    Ο Σλούκας κράτησε μια επίθεση που κόπηκε και σκόραρε για το 65-70, ο ΜακΚίσικ μείωσε ακόμη περισσότερο με ορμή για το 69-70, τα λάθη, οι άστοχες βολές και τα σίδερα από την περιφέρεια πλήγωσαν τους Πειραιώτες, που όμως έμειναν στο παιχνίδι και κράτησαν την διαφορά στη μία κατοχή. Στο 70-71 ο Πλάις έβαλε δύο βολές για το +3 της Εφές, απέναντι ο Σλούκας κι ο Βεζένκοβ δεν έβρισκαν το μεγάλο σουτ που χρειάζονταν παρά την σπουδαία βοήθεια του Μάρτιν στο ριμπάουντ, ο Ντόρσεϊ κι ο ΜακΚίσικ πήγαν σε άσχημα τελειώματα και ενώ ο Μίτσιτς είχε αστοχήσει σε βολές στο 70-73 και είχε κρατήσει το ματς ανοιχτό, κάτι έλειπε από τον Ολυμπιακό.

    Ο Σλούκας έβαλε βολές για το 72-74 στα 61", ο Μάρτιν ισοφάρισε στο 74-74 στα 19.5" και η Αναντολού Εφές είχε την τελευταία επίθεση. Ο Αταμάν κάλεσε timeout, έδωσε την μπάλα στον Βασίλιε Μίτσιτς και εκείνος έβαλε το σουτ που έκρινε μια μεγάλη μάχη, το σουτ που έστειλε τους Τούρκους στον τελικό, στο απόλυτο μηδέν.

    Ev sahibi Micic finali Efes ‘e getirdi, teşekkürler Anadolu Efes! #FinalFour #F4GLORY #AnadoluEfes pic.twitter.com/NbcV81CU1T

    — HASAN SAYLIK (@hsnsylk) May 19, 2022

    ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπόρις Ρίτζικ , Όλεγκς Λάτισεβς, Γκίτις Βίλιους.

    ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-18, 43-42, 63-66, 74-77

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
  • Ολυμπιακός - Εφές: Ώρα ημιτελικού, ώρα Final Four
    Ολυμπιακός - Εφές: Ώρα ημιτελικού, ώρα Final Four

    Ώρα ημιτελικού. Το πρώτο και τελευταίο βήμα για τον τελικό. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (19:00, NS Prime και live από το Gazzetta) στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της EuroLeague.

    Οι καιροί άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Final 4 της EuroLeague. Και βρήκε την Αναντολού Εφές με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Είναι η ομάδα που θα πρέπει να αποκαθηλώσουν στο δρόμο για την 4η κούπα της ιστορίας τους.

    Ένας ταιριαστός ημιτελικός. Αφού ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδείξει την αγωνιστική πεποίθησή του απέναντι στην καλύτερη (τροπαιούχος γαρ) ομάδα στη EuroLeague. Ποιος είπε ότι οι Πειραιώτες αναζητούν τον εύκολο δρόμο.

    Όπως όλα δείχνουν, η Stark Arena θα είναι ερυθρόλευκοι, με τους φίλους του Ολυμπιακού να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της της εξέδρας.

    Pre-Semi practice for @olympiacosbc #F4GLORY pic.twitter.com/1BG6pVRI1w

    — Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 18, 2022

    Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μπόρις Ρίτζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους.

    Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί δίχως προβλήματα, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Εργκίν Αταμάν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ροντρίγκ Μπομπουά, όχι όμως και στον Κρούνοσλαβ Σιμόν, ο οποίος αναμένεται να χάσει ολόκληρο το Final 4.

    Υπάρχει και το clasico

    Τρεις ώρες μετά τον ημιτελικό του Ολυμπιακού, σειρά θα πάρει το ισπανικό clasico, με την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο.

    H φετινή παράδοση είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα, η οποία αφού έχασε στο ισπανικό Super Cup, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, δύο για την ACB, ισάριθμες στη EuroLeague και άλλη μία στον τελικό του Κυπέλλου.

    Η τελευταία φορά που τα δύο ισπανικά μεγαθήρια βρέθηκα αντίπαλοι σε ημιτελικό ενός Final 4 ήταν το 2014, με νικήτρια τη Ρεάλ.

    Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Final 4

    Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 19:00

    Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά
    Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

    Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

    Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

    Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

    Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

    Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ένα υπέροχο “άγγιγμα ψυχής” από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τους πυρόπληκτους του δήμου Πύργου
    Ένα υπέροχο “άγγιγμα ψυχής” από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τους πυρόπληκτους του δήμου Πύργου

    Μια βραδιά που θα τη θυμούνται πολλοί και για καιρό...Μια βραδιά αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς με τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη να “πλημμυρίζουν” το Πάρκο Ξυστρή. Μια υπέροχη συναυλία ανθρωπιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχής μας, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου (11/9).

    Πλήθος κόσμου, με πρωταγωνιστές τα νέα παιδιά της πόλης, έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση που κυριάρχησε το κέφι, η χαρά, η καλή μουσική, τραγούδια αγάπης και κυρίως η συνεισφορά προς τον συνάνθρωπο. Από τις πρώτες θέσεις, τη συναυλία παρακολούθησε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με την κόρη του Μαρία και την παρέα της. Εξάλλου τα νέα παιδιά ήταν εκείνα που κατέκλυσαν το Πάρκο Ξυστρή και έδωσαν τη πιο ηχηρή και δυναμική παρουσία στη βραδιά. Γι’ αυτό και ο κ. Αντωνακόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους συλλόγους και όλους όσοι συνεργάστηκαν γι’ αυτή τη συναυλία, απευθυνόμενος στη νεολαία της πόλης είπε πως “Εσείς έχετε δώσει ζωή σ’ αυτόν εδώ το χώρο που κάποτε ήταν κλειστός και σκοτεινός. Έχοντας χρέος να διατηρήσουμε την ιστορία της πόλης ζωντανή, το Πάρκο Ξυστή παραμένει ζωντανό γεμάτο πολιτισμό, ευαισθησία, κοινωνική αλληλεγγύη...”.

    Σ’ αυτό το σημείο αναφέρθηκε και στο τεράστιο δίκτυο εθελοντισμού που είχε στηθεί στο χώρο μετά τις φωτιές. Μια δράση για την οποία βραβεύτηκε ο Δήμος Πύργου στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένου σε εκδήλωση στην Αθήνα. “Ο Πύργος έχει ζωντανούς ανθρώπους, απλά κάποιοι τους είχαν αφήσει στο σκοτάδι. Βγείτε μπροστά και συμμετέχετε σε εκδηλώσεις ,σε συλλογικότητες! Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε σας, στο δυναμικό κομμάτι της νεολαίας που είναι απόψε εδώ. Είναι αφιερωμένη στους πυρόπληκτους. Ο σύλλογος παραπληγικών που διαθέτει το κουπόνι ενίσχυσης αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής. Τα έσοδα θα δοθούν στους πυρόπληκτους με προτεραιότητα για τροφή στα ζωάκια συντροφιάς αλλά και στις εκτροφές ζώων των κτηνοτροφικών μονάδων”.

    Συνεχίζοντας ο δήμαρχος Πύργου, ανακοίνωσε την επόμενη εκδήλωση-τιμής στη μνήμη του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, εισπράττοντας τον ενθουσιασμό και το θερμό χειροκρότημα όλων. “Είμαστε στη σκιά ενός μεγάλου γεγονότος. Έφυγε απο κοντά μας ένας τεράστιος Έλληνας, ο Μίκης Θεοδωράκης. Από την πόλη που έζησε, και νοστάλγησε να ξαναζήσει οφείλουμε να τιμήσουμε αυτόν τον ήρωα της Τέχνης, τον ήρωα των κοινωνικών αγώνων. Στις 17/9 θα έχουμε εδώ την Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη με την Πέγκυ Ζήνα, δωρεάν για το κοινό!”.

    Μαζί του στη σκηνή ήταν και ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το κοινό για την παρουσία και την ενίσχυσή του υπέρ των πυρόπληκτων.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασία για τον covid, τόσο κατά την είσοδο, όσο την έξοδο και κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Το κυλικείο λειτούργησε με όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές διαδικασίες ενώ όπως έχει επισημανθεί οι εκδηλώσεις των Δήμων, σε όλη τη χώρα συνεχίζονται κανονικά με υποδειγματικό τρόπο. Όπως συνεχίζεται και η ζωη! Εξάλλου ο φόβος, και ο αφορισμός δεν βοηθά, αλλά μόνο η υπεύθυνη συμπεριφορά, την οποία όλοι τήρησαν στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

    Μιχάλης Χατζηγιάννης “Περάσαμε υπέροχα στον Πύργο Ηλείας!”

    Για δύο ώρες σχεδόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια του, από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα» και «το Καλοκαίρι μου».

    Άμεσος και πολύ επικοινωνιακός με το κοινό, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμο Πύργου και τον δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για την πρόσκληση σε μια βραδιά, που όπως ο ίδιος είπε “ αγάπης και καλής προαίρεσης.

    Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους δυσπραγούντες συμπατριώτες μας που δοκιμάστηκαν απο τις άγριες φωτιές. Μπράβο σε όλους, και σας ευχαριστώ που τιμάται αυτή τη βραδιά με την παρουσία σας, με την προθυμία σας και στηρίζετε με αλληλεγγύη, με φιλότιμο αυτή την εκδήλωση. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι που είμαστε εδώ γι’ αυτόν τον υπέρτατο σκοπό. Οι συναυλίες χτίζονται παρέα....” κατέληξε και κάπως έτσι προσκάλεσε και ξεσήκωσε το κοινό σε ένα δίωρο κεφιού για να δηλώσει στο τέλος “Περάσαμε υπέροχα στον Πύργο Ηλείας! Σας ευχαριστούμε για την θερμή σας υποδοχή!”

    Μαζί του ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Νάκα που πλαισίωσε με τη δική της ιδιαίτερη χροιά τη συναυλία, ενώ τη συναυλία “άνοιξαν” νωρίτερα οι “δικοί μας” Banda Morena.

    Οι διοργανωτές

    Η συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων διοργανώθηκε από τον Δήμο Πύργου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠ, το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας, τον Σύλλογο Εστίασης Πύργου «Διόνυσος» και το Γραφείο Εθελοντισμού και τη συμβολή της άμισθης συμβούλου του Δήμου Πύργου σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Φλώρας Παπαγιαννάκη.

    Την εκδήλωση στήριξαν πλήθος φορέων και συλλόγων μεταξύ των οποίων η ΔΕΠ. Α.Ε. ΟΤΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αναγέννηση Πύργου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Φάρος».

    (Δελτίο Τύπου)

    xatzigiannis 2

    xatzigiannis 3

    xatzigiannis 4

    xatzigiannis 5

    xatzigiannis 6

    xatzigiannis 7

    xatzigiannis 8

  • Δήμος Πύργου: Συναυλία με τον Χατζηγιάννη για την ενίσχυση των πυρόπληκτων στις 11/9 - Οδηγίες προς τους θεατές
    Δήμος Πύργου: Συναυλία με τον Χατζηγιάννη για την ενίσχυση των πυρόπληκτων στις 11/9 - Οδηγίες προς τους θεατές

    Με κουπόνι ενίσχυσης 5 ευρώ - Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας - Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο Δήμος Πύργου συμμετέχει σε όλες τις μορφές συμπαράστασης και διεκδίκησης εκ μέρους των πυρόπληκτων»

    Αρωγός στα μεγάλα προβλήματα που έχουν ανακύψει μετά και τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, ο Δήμος Πύργου διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ενίσχυση και την οικονομική ανακούφιση των πυρόπληκτων. Η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/9 στις 21.00 στον αίθριο χώρο του Πάρκου Ξυστρή με κουπόνι ενίσχυσης 5 ευρώ υπέρ των πυρόπληκτων κατοίκων του δήμου.

    Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠ, το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας, τον Σύλλογο Εστίασης Πύργου «Διόνυσος» και το Γραφείο Εθελοντισμού και τη συμβολή της άμισθης συμβούλου του Δήμου Πύργου σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Φλώρα Παπαγιαννάκη, διοργανώνουν τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων δημοτών μας. Την εκδήλωση στηρίζουν πλήθος φορέων και συλλόγων μεταξύ των οποίων η ΔΕΠ. Α.Ε. ΟΤΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αναγέννηση Πύργου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Φάρος».

    XATZHGIANNHS afisa

    Οδηγίες προς τους θεατές

    Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 19.30 και θα λειτουργούν και οι δύο είσοδοι του Πάρκου Ξυστρή προς αποφυγή συνωστισμού.

    Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας, με τις απαραίτητες αποστάσεις και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική.

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα πάντα με τις επίσημες οδηγίες του ΥΠ.ΠΟ. και της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας οι εκδηλώσεις των Δήμων συνεχίζονται κανονικά, κάτι που συμβαίνει άλλωστε και σε άλλους νομούς που βρίσκονται σε καθεστώς λοκ ντάουν όπως στην Αχαΐα, το Ηράκλειο, τα Χανιά κ.α.

    Όπως δηλώνει και ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Με βάση το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τους περιορισμούς από την πανδημία δεν απαγορεύονται οι εκδηλώσεις των Δήμων σε ελεγχόμενο χώρο με καθήμενους θεατές και τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων. Η οικονομική ενίσχυση με το κουπόνι των 5 ευρώ, θα διαχειριστεί από συλλόγους και θα αποδοθεί στους πυρόπληκτους. Είναι μια κίνηση συμπάθειας και ανάδειξης του τεράστιου προβλήματος που έχει προκύψει στην περιοχή μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο Δήμος Πύργου συμμετέχει σε όλες τις μορφές συμπαράστασης και διεκδίκησης εκ μέρους των πυρόπληκτων».

    Το πρόγραμμα

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πώς να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση! Το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών του, μας ταξιδεύει από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα» και «το Καλοκαίρι μου». Η «Σαϊτιά» και το πρόσφατα αγαπημένο «Χορεύω» έρχονται και συνοδεύουν τα ολοκαίνουρια «Μην αργείς» και «Κανένας μόνος»

    Τη συναυλία θα «ανοίξουν» μισή ώρα νωρίτερα, στις 20.30 οι Banda Morena

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch