Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 22:39

Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 20:29

Σχετικά Άρθρα

  • Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια
    Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

    Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι έχει ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά του

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την πρώην σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον λόγο που δεν έκαναν παιδί, αλλά και τα όσα έχει κατά καιρούς ακούσει για τη σεξουαλικότητά του.
    Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος σε βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube.
    Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί».
    Ενώ, για σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».
    Συγχρόνως, εκμυστηρεύτηκε πως αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος.
    Όσον αφορά στην αλλαγή στη φωνή του, απάντησε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα».


    Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η μεγαλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ - Όταν το BBC είχε χιούμορ και φαντασία…
    σε Viral
    Η μεγαλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ - Όταν το BBC είχε χιούμορ και φαντασία…

    Ήταν μια μέρα σαν σήμερα, 1η Απριλίου του 1957, όταν ένα τρίλεπτο οπτικοποιημένο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού προγράμματος Panorama του BBC προκάλεσε εντύπωση στους Βρετανούς.

    Το ρεπορτάζ έδειχνε μια οικογένεια αγροτών στη νότια Ελβετία- στα σύνορα με την Ιταλία- να μαζεύει μακαρόνια από το οικογενειακό «δέντρο σπαγγέτι». Ήταν τόση η έκπληξη των Βρετανών, που αμέσως προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον τηλεοπτικό σταθμό για να μάθουν λεπτομέρειες: πού θα βρουν σπόρους του δένδρου, αν είναι δύσκολη η καλλιέργεια του, πόσο διαρκεί η καρποφορία…

    Το ρεπορτάζ είχε παρουσιάσει πλάνα και από ένα παραδοσιακό Φεστιβάλ Συγκομιδής στην περιοχή, που συνοδευόταν από μια συζήτηση για την αναπαραγωγή και τα λιπάσματα που ήταν απαραίτητα για την ανάπτυξη του τέλειου μήκους μακαρονιών!

    Τότε, 7 εκατομμύρια από τα 15,8 εκατ. σπίτια (περίπου το 44%) στη Βρετανία είχαν τηλεοπτικούς δέκτες. Και να σημειωθεί επίσης ότι τα ζυμαρικά τότε, στη δεκαετία του ’50, ήταν σπάνιο φαγητό στο Νησί και ήταν γνωστά κυρίως από κονσέρβες μακαρονιών με σάλτσα ντομάτας και, μάλιστα, θεωρούνταν από πολλούς ως μια εξωτική λιχουδιά.

    Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν εκείνο το πρόγραμμα, την 1η Απριλίου του 1957, και εκατοντάδες τηλεφώνησαν την επόμενη μέρα, άλλοι- οι λίγοι- για να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητα της ιστορίας κι άλλοι- οι πολλοί- για να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καλλιέργεια μακαρονιών και πώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν τα δικά τους «δέντρα σπαγγέτι». Το BBC τους συμβούλευσε να «βάλουν ένα κλωνάρι μακαρόνια σε μια κονσέρβα με σάλτσα ντομάτας και να προσδοκούν το καλύτερο»…

    Δεκαετίες αργότερα, το CNN χαρακτήρισε εκείνο το… ρεπορτάζ ως «τη μεγαλύτερη φάρσα που έκανε ποτέ οποιοδήποτε έγκριτο ειδησεογραφικό πρακτορείο». Εμπνευστής το Πρωταπριλιάτικου ρεπορτάζ ήταν ο εικονολήπτης Τσαρλς ντε Τζέγκερ που εμπνεύστηκε την όλη ιστορία ενθυμούμενος πώς οι δάσκαλοί στο σχολείο του στην Αυστρία πείραζαν τους αφελείς συμμαθητές του, λέγοντάς τους ότι τα μακαρόνια φύτρωναν στα δέντρα και εκείνοι το πίστευαν.

    Το ρεπορτάζ, μάλιστα, είχε γίνει περισσότερο πιστευτό αφού αφηγητής του ήταν ο διάσημος στη Βρετανία Ρίτσαρντ Ντίμπλι, ο πρώτος πολεμικός ανταποκριτής του BBC και κορυφαίος σχολιαστής ειδήσεων.
    Σκηνές του ευφάνταστου είναι η αλήθεια θέματος είχαν γυριστεί στο (τώρα πια κλειστό) εργοστάσιο Pasta Foods στο Λονδίνο, στο St Albans , στο Hertfordshire και σε ένα ξενοδοχείο στην Castagnola της Ελβετίας. «Και του χρόνου», είπαν στη Βρετανία και χαμογέλασαν όταν κατάλαβαν τη φάρσα, άλλοι πάλι πέθαναν περιμένοντας να καρποφορήσουν τα μακαρονόδενδρα που είχαν σπεύσει να προμηθευτούν…

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε σήμερα ψέματα;
    σε Plus +
    Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε σήμερα ψέματα;

    Πρωταπριλιά έχουμε σήμερα και το έθιμο με τα καλοπροαίρετα ψέματα που λέμε σήμερα, καλά κρατεί. Πώς ξεκίνησε όμως το έθιμο αυτό;

    Δύο οι επικρατέστερες εκδοχές

    Το έθιμο με τα ψέματα την 1η Απριλίου έρχεται από τη Δυτική Ευρώπη, με τις επικρατέστερες εκδοχές να είναι δύο. Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή, το έθιμο ξεκίνησε από τους Κέλτες, τον λαό της βορειοδυτικής Ευρώπης. Οι Κέλτες ήταν δεινοί ψαράδες. Η εποχή του ψαρέματος ξεκινούσε την 1η Απριλίου, όμως εκείνο το διάστημα, τα ψάρια δεν πέφτουν εύκολα στα δίχτυα.

    Έτσι και αυτοί, όπως κάνουν άλλωστε οι ψαράδες όλων των εποχών και καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, έλεγαν ψέματα σχετικά με τα πόσα ψάρια είχαν πιάσει. Αυτή η συνήθεια έγινε, με το πέρασμα του χρόνου, έθιμο.

    Η δεύτερη εκδοχή, που θεωρείται και πιο βάσιμη ιστορικά, θέλει γενέτειρα του εθίμου τη Γαλλία του 16ου αιώνα. Μέχρι το 1564 η Πρωτοχρονιά των Γάλλων ήταν η 1η Απριλίου. Τη χρονιά αυτή όμως, και επί βασιλείας Καρόλου του 9ου, αυτό άλλαξε και Πρωτοχρονιά θεωρούνταν πλέον η 1η Ιανουαρίου.

    Στην αρχή δεν το δέχτηκαν όλοι οι πολίτες. Οι αντιδραστικοί συνέχιζαν να γιορτάζουν, την παλαιά πλέον, πρωτοχρονιά τους την 1η Απριλίου, ενώ οι υπόλοιποι τους έστελναν πρωτοχρονιάτικα δώρα για να τους κοροϊδέψουν. Το πείραγμα αυτό μετατράπηκε με τον καιρό σε έθιμο.

    Οι ρίζες του εθίμου στην Ελλάδα

    Στην Ελλάδα, το έθιμο πρέπει να ήταν γνωστό από την εποχή των Σταυροφοριών. Η συνήθεια να λένε ψέματα αποτελεί, όπως υποστηρίζει ο λαογράφος Γεώργιος Μέγας, συνήθη μηχανισμό στην προσπάθεια εξασφάλισης της επιτυχίας μιας μαγικής ενέργειας ή ενός δύσκολου έργου, βάσει της αντίληψης ότι η ψευδολογία ξεγελά και εμποδίζει τις βλαπτικές δυνάμεις.

    Και το ψέμα της Πρωταπριλιάς είναι «ένα σκόπιμο ξεγέλασμα των βλαπτικών δυνάμεων που θα εμπόδιζαν την αγροτική παραγωγή», σύμφωνα με το λαογράφο Δημήτριο Λουκάτο.

    Σε κάποιες περιοχές, θεωρούν ότι όποιος καταφέρει να ξεγελάσει τον άλλο, θα έχει την τύχη με το μέρος του όλη την υπόλοιπη χρονιά!

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ξύρισε το μουστάκι o Στάθης Καννής
    Ξύρισε το μουστάκι o Στάθης Καννής

    Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους και στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή σήμερα, νωρίς το πρωί, όταν εμφανίστηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, χωρίς μουστάκι!

    Κάτι που δεν το ήξεραν παρά ελάχιστοι, είναι ότι ο κ. Καννής είχε εκμυστηρευτεί σε πολύ στενό οικογενειακό και μόνο κύκλο, ότι αν κερδίσει τις εκλογές θα ξύριζε το μουστάκι του.

    Για διάφορους λόγους όμως, άργησε να το κάνει πράξη. Ίσως και να είχε να κάνει και με την επέτειο της 25ης Μαρτίου καθώς ήθελε να εμφανιστεί στην παρέλαση ως μυστακοφόρος.

    Οπότε τώρα, ήταν έτοιμος να κάνει την προεκλογική του δέσμευση, πράξη!

    Με τις υγείες του!

    ... και Καλή Πρωταπριλιά

  • Βουλή: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα - Άνοιξαν οι δρόμοι
    Βουλή: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα - Άνοιξαν οι δρόμοι

    Φάρσα αποδείχθηκε η απειλή για βόμβα σε εξωτερικό χώρο της Βουλής το απόγευμα του Σαββάτου, το οποίο σήμανε συναγερμό στις Αρχές, καθώς έχουν προηγηθεί τα τρομοκρατικές επιθέσεις στην έδρα των ΜΑΤ, στο υπουργείο Εργασίας και στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

    Έδωσαν περιθώριο 45 λεπτά

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος κάλεσε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 στις 18:30 και ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα έξω από το Κοινοβούλιο, χωρίς να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το σημείο, ενώ έδωσε μόλις 45 λεπτά περιθώριο στις Αρχές για να δράσουν.

    Έκλεισαν δρόμοι για έρευνες

    Αμέσως έκλεισαν οι δρόμοι περιμετρικά του Κοινοβουλίου, ενώ το μετρό δεν σταματούσε στον σταθμό Σύνταγμα. Επί τόπου έσπευσαν τα ΤΕΕΜ, για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

    Δεν βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο

    Οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν και δεν προκύψει κανένα ύποπτο αντικείμενο. Οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή δόθηκαν εκ νέου σε κυκλοφορία.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη (photos)
    Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη (photos)

    «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram

    Στη Ζανζιβάρη βρήκε η νέα χρονιά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

    Η ηθοποιός επέλεξε να περάσει διαφορετικά τις φετινές γιορτές και διάλεξε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

    Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε τον λόγο που θέλησε να κάνει διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος.

    Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μάλιστα, μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

    Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονια! 💖».

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  • Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνελήφθη Καναδός ρεπορτέρ για φάρσα με βόμβα σε αεροπλάνο από το Τελ Αβίβ
    Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνελήφθη Καναδός ρεπορτέρ για φάρσα με βόμβα σε αεροπλάνο από το Τελ Αβίβ

    Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (12/10) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν το αεροδρόμιο τέθηκε σε συναγερμό μετά από πληροφορίες για απειλή βόμβας σε αεροπλάνο προερχόμενο από το Τελ Αβίβ, όπου επέβαιναν Καναδοί επιβάτες.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροπλάνο που είχε προσγειωθεί τέθηκε σε πλήρη έλεγχο από τις Αρχές, όπως και οι επιβάτες.

    Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα ενός Καναδού ρεπόρτερ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το έκανε για να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών και το πόσο έγκαιρα θα αντιδρούσαν σε μια πιθανή τρομοκρατική απειλή.

    Όπως ήταν φυσικό, ο Καναδός ρεπόρτερ συνελήφθη και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ η λειτουργία του αεροδρομίου συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Θεσσαλονίκη: 12χρονος έκανε φάρσα για βόμβα στο σχολείο του... και συνελήφθη
    Θεσσαλονίκη: 12χρονος έκανε φάρσα για βόμβα στο σχολείο του... και συνελήφθη

    Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές σε έναν 12χρονο μαθητή που έκανε φάρσα πως είχε τοποθετηθεί βόμβα σε Γυμνάσιο του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

    Συγκεκριμένα, ο 12χρονος κάλεσε χθες στις 12:00 στο 112 λέγοντας πως υπάρχει βόμβα στο 1ο Γυμνάσιο του Λαγκαδά. Όμως, λίγο αργότερα, μετέβη αυτοβούλως στις αρχές και ομολόγησε την πράξη του.

    Ο ανήλικος συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο