Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 19:27

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός και ο λόγος που γυρίζει την… πλάτη στα νούμερα τηλεθέασης

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» συνάντησε τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και τον λόγο που γυρίζει την… πλάτη στα νούμερα τηλεθέασης. «Δεν παρακολουθώ τα νούμερα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα ξέρω. Έτσι, έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από την άλλη όντως ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά από ό,τι φαίνεται υπάρχει χώρος για αυτούς που κάνουν κάτι ωραίο με την καρδιά τους να συνυπάρχουν» τόνισε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε ότι δεν έχει γίνει ακόμα βίγκαν, αλλά ότι τρώει πολλές βίγκαν τροφές, λόγω του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Στη συνέχεια, όμως, η ξανθιά καλλονή τόνισε ότι έχει καθυστερήσει στην πρόβα της και πρέπει να φύγει γιατί την περιμένει ο σκηνοθέτης της.

Πηγή: Εthnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 11:11

Σχετικά Άρθρα

  • Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια
    Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

    Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι έχει ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά του

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την πρώην σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον λόγο που δεν έκαναν παιδί, αλλά και τα όσα έχει κατά καιρούς ακούσει για τη σεξουαλικότητά του.
    Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος σε βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube.
    Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί».
    Ενώ, για σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».
    Συγχρόνως, εκμυστηρεύτηκε πως αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος.
    Όσον αφορά στην αλλαγή στη φωνή του, απάντησε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα».


    Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη (photos)
    Ζέτα Μακρυπούλια: Έκανε Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη (photos)

    «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram

    Στη Ζανζιβάρη βρήκε η νέα χρονιά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

    Η ηθοποιός επέλεξε να περάσει διαφορετικά τις φετινές γιορτές και διάλεξε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

    Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε τον λόγο που θέλησε να κάνει διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος.

    Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μάλιστα, μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

    Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονια! 💖».

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

  • Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά
    Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

    Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

    Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

    Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

    Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

    Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η σεζόν αρχίζει από Rouk Zouk!
    Η σεζόν αρχίζει από Rouk Zouk!

    Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Από τη Δευτέρα 13/9 στις 15:00 στον ANT1

    Φέτος τα πιο διασκεδαστικά μεσημέρια είναι και πάλι στον ANT1.
    Χιούμορ, αυθορμητισμός και ατελείωτες πλάκες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του θρυλικού Rouk Zouk που επιστρέφει ανανεωμένο για 5η σεζόν στον ΑΝΤ1 σκοπεύοντας να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές.

    Από τη Δευτέρα 13/9 και κάθε μέρα στις 15:00 η Ζέτα Μακρυπούλια στο ολοκαίνουργιο πλατό της εκπομπής κάνει τα μεσημέρια μας μοναδικά.
    Φέτος οι ομάδες θα δοκιμαστούν σε παλιά, αγαπημένα παιχνίδια αλλά θα έχουν και νέες, πρωτότυπες «αποστολές». Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Emoji» ένα high tech παιχνίδι σκέψης και παρατηρητικότητας και το «Τραγούδι με ακουστικά» στο οποίο οι παίκτες τεστάρουν τις μουσικές τους γνώσεις.
    rouk_zouk_2
    Με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της εκπομπής, θα ταξιδέψουμε μαζί και φέτος στον κόσμο της ψυχαγωγίας!

    Info
    Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
    Project Manager: Περικλής Ασπρούλιας
    Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής
    Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιώργος Καληώρας
    Αρχισυνταξία: Μαρία Ντρούβα
    Οργάνωση Παραγωγής: Ράνια Πεγιάζη
    Διεύθυνση Παραγωγής: Πέτρος Παπουτσάκης

    #RoukZouk
    Instagram: @roukzouk.official

    «Rouk Zouk», με τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθημερινά στις 15:00 στον ANT1
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης - Τι δηλώνουν
    Χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης - Τι δηλώνουν

    Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους

    Τίτλοι τέλους για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της σόου μπιζ αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς και ο λόγος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ότι φταίει η κούραση και η φθορά του χρόνου.

    Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φήμες χωρισμού το πρώην ζευγάριεπιβεβαίωσε τις φήμες μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

    Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά τον χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Ο Ηλείος Γιάννης Γαλανόπουλος πήγε στο Ρουκ Ζουκ και έγινε... viral
    σε Viral
    Ο Ηλείος Γιάννης Γαλανόπουλος πήγε στο Rouk Zouk και έγινε... viral

    Στο Ρουκ Ζουκ συμμετείχε με την ομάδα του πρόσφατα ο Ηλείος Γιάννης Γαλανόπουλος. Ο αγαπημένος θεατρικός συγγραφέας - σεναριογράφος και μουσικός παραγωγός από το Σταφιδόκαμπο, κλήθηκε από την Ζέτα Μακρυπούλια να περιγράψει τη λέξη "προσόντα"...

    Η συμπαίκτριά του δυσκολεύτηκε και αυτό δυσκόλεψε και το Γιάννη... που έδωσε τροφή για ... viral και έκανε την παρουσιάστρια και ηθοποιό να σκάσει στα γέλια...

    Δείτε το video:

  • Πήγε στο Ρουκ Ζουκ και τρέλανε την Μακρυπούλια λέγοντας πως του αρέσει να κάνει στριπτίζ (video)
    σε Viral
    Πήγε στο Ρουκ Ζουκ και τρέλανε την Μακρυπούλια λέγοντας πως του αρέσει να κάνει στριπτίζ (video)

    Ο Νίκος αποκάλυψε οτι του αρέσει να κάνει στριπτίζ υπό τους ήχους του Σάκη Ρουβά ή του Μιχάλη Ρακιντζή.

    Κατά καιρούς περνούν διάφοροι μυθικοί παίκτες από το Ρουκ Ζουκ που αποκαλύπτουν διάφορα για τις προτιμήσεις τους.

    Ένας από αυτούς λοιπόν ήταν και ο Νίκος, ο οποίος στο επεισόδιο της Πέμπτης τρέλλαvε την Ζέτα Μακρυπούλια.

    Όταν λοιπόν η παρουσιάστρια του παιχνιδιού έφτασε στην ομάδα του, εκείνος ήταν πρώτος στη σειρά και έτσι άρχισε να διαβάζει διάφορα στοιχεία για αυτόν από την καρτέλα.

    Αυτό που της κέντρισε την εντύπωση ήταν το γεγονός οτι του αρέσει το στριπτίζ. «Να κάνεις ή να σου κάνουν;», ρώτησε η Μακρυπούλια, με το Νίκο να απαντά πως του αρέσει να κάνει.

    Εκεί όμως που έδωσε... ρέστα, ήταν όταν αποκάλυψε το τραγούδι που αρέσει να ακούει όταν ξεντύνεται. «Λίγο Ρουβά, λίγο Ρακιντζή», είπε χαρακτηριστικά, ξαφνιάζοντας την παρουσιάστρια που περίμενε κάτι σε 9 1/2 εβδομάδες.

    Όταν μάλιστα της είπε πως το κομμάτι που του αρέσει περισσότερο, είναι το «Δικό σου για πάντα», εντυπωσιάστηκε ακόμα περισσότερο, χαρακτηρίζοντάς το «τσιφτετελοστριπτίζ» τη στιγμή που της έδειξε πως το κάνει.

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Επικό βίντεο στο Ρουκ Ζουκ: Τον φωνάζουν "προικισμένο" και η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει απίθανες ερωτήσεις (video)
    σε Viral
    Επικό βίντεο στο Ρουκ Ζουκ: Τον φωνάζουν

    Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ζήσει δεκάδες στιγμές γέλιου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Ρουκ Ζουκ. Τώρα γνώρισε και έναν παίκτη που τον φωνάζουν Τον φωνάζουν "Προικισμένο".

    Είναι μια ακόμη επική στιγμή στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ με πρωταγωνίστρια ποια άλλη απο τη Ζέτα Μακρυπούλια.

    Παίκτης μιας ομάδας δήλωσε προικισμένος και η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, φέρνοντάς τον σε αμηχανία.

    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: TheToc.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch