Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 16:32

Δήμητρα Κατσαφάδου: Έχω φάει bullying για το επίθετο του πατέρα μου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για το πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης», αλλά και για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είναι ιδρύτρια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών. Η χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της και μίλησε για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της. «Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη. Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει» δήλωσε η ίδια.

Παράλληλα, η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στο πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης». «Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις. Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό. Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι “Μανιάτες”. Μου λένε “Δημητρούλα πάλι έγινες viral”. Είναι η ζωή μου αυτή η φράση.

Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα. Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

Τέλος, η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και στην επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί. «Δεν μου μένει χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Ούτε καν για ένα ταξίδι. Απλά η ευγνωμοσύνη που έχω στον κόσμο, με κάνει να αφιερώνω τον χρόνο μου στο εργαστήριο και στα παιδιά εκεί. Αν με αξιώσει ο Θεός θα ήθελα ένα παιδί. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Και δύο και τρία και τέσσερα. Θέλω πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια. Βέβαια τώρα έχω υιοθετήσει καμιά 20αρια σκυλάκια».

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 16:43

Σχετικά Άρθρα

  • Ένταση μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Σταμάτη Γαρδέλη: "Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς"
    Ένταση μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Σταμάτη Γαρδέλη:

    Ο Σταμάτης Γαρδέλης τρέλανε για τα καλά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Σταμάτη Γαρδέλη στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο εκρηκτικός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή ενώ τον τρέλανε με τα ποιήματά του, και όχι μόνο.

    Αρχικά, παρόλο που δεν θέλησε να μιλήσει με λεπτομέρειες για το παρελθόν του, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: "Τα τραγούδια μου είναι προίκα μου, τα περιόδευσα. Δεν αποποιούμαι τίποτα. Μου αρέσει παρά πολύ η πορεία μου, με έχει οδηγήσει εδώ. Στη "Φάρμα" μου ήρθε μια έμπνευση και γράφω ένα έργο είναι για ένα ζευγαράκι βρίσκεται στα μέσα ενός βακχικού κύκλου".

    O Γρηγόρης Αρναούτογλου από τη μεριά του, ήθελε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για την επαγγελματική του πορεία εκείνης της εποχής. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους, με τον παρουσιαστή να εκφράζει το παράπονό του που ο ηθοποιός ανέφερε τη "Φάρμα", προσπερώντας αρκετά σημαντικά κεφάλαια της καριέρας του.

    "Γιατί με πηγαίνεις στην "Φάρμα" και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ τη "Φάρμα" την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μη γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον. Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν. Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι" του είπε μεταξύ αλλών ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

    Τα πνεύματα ηρέμησαν με τη συζήτηση να προχωρά στην προσωπική ζωή του Σταμάτη Γαρδέλη μοιράστηκε πως οι δύο γιοί του τον συμβουλέυουν όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις του: "Έχω δυο παιδιά με έχουν υιοθετήσει, με συμβουλεύουν, μου λένε "πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε". Δεν νιώθω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα, μερικές φορές λέω πράγματα που τα ξεσηκώνω έργα η δουλειές που έχω κάνει".

    Θα άλλαζε κάτι από το παλεθόν του; Ο ηθοποιός παραδέχτηκε χαρακτηριστικά: "Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα άλλαζα ίσως κάποιες κακές συνήθειες, τις συνέπειες από κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στενοχώρησα κάποιους ανθρώπους. Έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη".

    Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Σταμάτης Γαρδέλης άφησε το δικό του παράπονο όσον αφορά τη "Φάρμα" εξηγώντας: "Είμαι εκστασιασμένος και λίγο απογοητευμένος γιατί από τη "Φάρμα" δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% απ όσα έζησα εκεί. Θέλω να ξανά μπω γιατί έχω βάλει θεμέλια. Όταν λέω "Ήρθα στη φάρμα για να νικήσω τον εαυτό μου" και βγαίνει "Ήρθα για να νικήσω" αυτός είναι άλλος χαρακτήρας".

    Πηγή: Yupii.gr

  • Έλλη Τρίγγου: Η τούμπα και το «σοκ» της ηθοποιού με τη φάρσα από τις «Σφήκες»
    Έλλη Τρίγγου: Η τούμπα και το «σοκ» της ηθοποιού με τη φάρσα από τις «Σφήκες»

    Η πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show

    Η Έλλη Τρίγγου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ωστόσο, λίγο πριν τη συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πέρασε μια βόλτα από το καμαρίνι με τις «Σφήκες» και η συνάντηση τους ήταν απολαυστική.

    Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μπλε φρύδια και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Τα μπλε φρύδια ήταν μόνο για τη συγκεκριμένη περίσταση και μετά αφαίρεσε το χρώμα για τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    Όταν, η Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε στην Χρύσα Κατσαρίνη, στην Super Κική και στην Φελίσια Λαπάτη ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι οι κατσαρίδες και τα ζωύφια, σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε… Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της μια ψεύτικη κατσαρίδα με την ηθοποιό… να ουρλιάζει από πανικό!


    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο