Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 16:53

Ένταση μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Σταμάτη Γαρδέλη: "Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς"

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Σταμάτης Γαρδέλης τρέλανε για τα καλά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Σταμάτη Γαρδέλη στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο εκρηκτικός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή ενώ τον τρέλανε με τα ποιήματά του, και όχι μόνο.

Αρχικά, παρόλο που δεν θέλησε να μιλήσει με λεπτομέρειες για το παρελθόν του, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: "Τα τραγούδια μου είναι προίκα μου, τα περιόδευσα. Δεν αποποιούμαι τίποτα. Μου αρέσει παρά πολύ η πορεία μου, με έχει οδηγήσει εδώ. Στη "Φάρμα" μου ήρθε μια έμπνευση και γράφω ένα έργο είναι για ένα ζευγαράκι βρίσκεται στα μέσα ενός βακχικού κύκλου".

O Γρηγόρης Αρναούτογλου από τη μεριά του, ήθελε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για την επαγγελματική του πορεία εκείνης της εποχής. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους, με τον παρουσιαστή να εκφράζει το παράπονό του που ο ηθοποιός ανέφερε τη "Φάρμα", προσπερώντας αρκετά σημαντικά κεφάλαια της καριέρας του.

"Γιατί με πηγαίνεις στην "Φάρμα" και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ τη "Φάρμα" την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μη γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον. Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν. Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι" του είπε μεταξύ αλλών ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με τη συζήτηση να προχωρά στην προσωπική ζωή του Σταμάτη Γαρδέλη μοιράστηκε πως οι δύο γιοί του τον συμβουλέυουν όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις του: "Έχω δυο παιδιά με έχουν υιοθετήσει, με συμβουλεύουν, μου λένε "πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε". Δεν νιώθω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα, μερικές φορές λέω πράγματα που τα ξεσηκώνω έργα η δουλειές που έχω κάνει".

Θα άλλαζε κάτι από το παλεθόν του; Ο ηθοποιός παραδέχτηκε χαρακτηριστικά: "Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα άλλαζα ίσως κάποιες κακές συνήθειες, τις συνέπειες από κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στενοχώρησα κάποιους ανθρώπους. Έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη".

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Σταμάτης Γαρδέλης άφησε το δικό του παράπονο όσον αφορά τη "Φάρμα" εξηγώντας: "Είμαι εκστασιασμένος και λίγο απογοητευμένος γιατί από τη "Φάρμα" δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% απ όσα έζησα εκεί. Θέλω να ξανά μπω γιατί έχω βάλει θεμέλια. Όταν λέω "Ήρθα στη φάρμα για να νικήσω τον εαυτό μου" και βγαίνει "Ήρθα για να νικήσω" αυτός είναι άλλος χαρακτήρας".

Πηγή: Yupii.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 11:00

Σχετικά Άρθρα

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα
    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα

    Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη, πρόσθεσε

    O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου, στον έρωτα, αλλά και στον γιο του.
    Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε αρχικά γιατί αποφεύγει τον γάμο: «Είμαι 50 στα 51. Είναι μια άλλη συζήτηση αυτή για τον γάμο. Θα πρέπει να μιλήσω πολύ για τους γονείς μου και τα βιώματά μου και τι έχει συμβεί, όμως από κάπου προέρχεται και με έχει φέρει ως εδώ».
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω. Τώρα κάνω τα πρώτα βήματα. Νόμιζα ότι το έκανα. Για αυτό κι έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες σχέσεις της ζωής μου, γιατί ήμουν βλάκας».
    Όπως εξήγησε παρακάτω: «Ήμουν ερωτιάρης. Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη. Ήταν δικό μου το πρόβλημα. Να περάσουμε καλά και χωρίσαμε. Είμαι σίγουρος ότι πέρασε γυναίκα στη ζωή μου που προσπάθησε να μου πει "σ' αγαπάω", με αγάπησε και εγώ δεν μπορούσα να αγαπάω. Αν ανοίξω αυτή τη συζήτηση, θα πάμε σε σκληρό ροκ. Είναι τόσο δύσκολο να σπάσει αυτό το πράγμα, να πεις ότι αγαπάς αλλά είμαι στη φάση να πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη, όχι αυτά τα ψεύτικα σ' αγαπώ στην τηλεόραση που είναι εμετός».

    Συμπλήρωσε επίσης: «Για μένα αγάπη είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο να μου πεις ότι "έχω πρόβλημα" και να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να σε βοηθήσω. Αυτό που βιώνω με τη Νάνσυ είναι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι υπάρχει ανταπόκριση. Προσπαθώ να αποφεύγω τις υπερβολές».

    Τέλος, μίλησε για τον γιο του. «Να ρωτήσεις τον Αναστάση μου τι πατέρας είμαι, γιατί εγώ ό,τι και να πω θα είναι μπούρδα. Κάνω τεράστιο αγώνα να είμαι όσο μπορώ καλύτερος πατέρας. Υποκλίνομαι σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους. Μητέρες με 3-4 παιδιά ή και 1 παιδί», είπε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκοιμήθηκε on air - Η επική αντίδραση όταν τον ξύπνησαν οι συνεργάτες του (video)
    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκοιμήθηκε on air - Η επική αντίδραση όταν τον ξύπνησαν οι συνεργάτες του (video)

    Ένα χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αποκοιμήθηκε στην καρέκλα του στη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, μοιράστηκε με το κοινό ο Sfera 102.2.

    Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού στο TikTok, αλλά και του δημοφιλούς παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κοιμάται στην καρέκλα του την ώρα των διαφημίσεων, με τους συνεργάτες του να τον ξυπνούν όταν επιστρέφουν στον «αέρα».

    Όπως καταγράφεται, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρχικά σαστίζει, και προσπαθεί να συνεχίσει τη ροή της εκπομπής, λέγοντας «πάμε σε διαφημίσεις», με τους συνεργάτες του να ξεσπούν σε γέλια, και να τον ενημερώνουν ότι είχαν μόλις επιστρέψει από διαφημίσεις.

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πώς αντέδρασε όταν τον ξύπνησαν οι συνεργάτες του

    «Την ώρα των διαφημίσεων ο Γρηγόρης αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο…», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να καταγράφεται να έχει αποκοιμηθεί στην καρέκλα του, την ώρα που ο συνεργάτης του, Παναγής Τζωρτζάτος, μιλάει στο μικρόφωνο.

    Ωστόσο, όταν ο Παναγής Τζωρτζάτος διαπίστωσε το τι συνέβαινε, σταμάτησε να μιλάει και ανέβασε την ένταση του μικροφώνου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος φαίνεται πως κοιμόταν του… καλού καιρού!

    «Γρηγόρη μου, έλα αγοράκι μου βγήκαμε. Συγγνώμη που φώναξα», καταγράφεται να λέει γελώντας αμέσως μετά ο Παναγής Τζωρτζάτος, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ανασηκώνεται σαστισμένος και να λέει: «τι φωνάζεις ρε;».

    @sferaradio1022 Όνειρα γλυκά Γρηγόρη μας!💤😴 📌 Συντονιστείτε καθημερινά 6:00 με 10:00 στον #Sfera1022 και στο «Πρωινό Sfera» με τους @grigorisarnaoutoglou , @George Lianos , @Nansy , @Panagis Tzortzatos και @Nikos Kaloudis ! #Sfera1022 #Sfera #ProinoSfera #olaeinaimousiki ♬ πρωτότυπος ήχος - Sfera Radio 102,2

    Εμφανώς νυσταγμένος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κοιτάζει τα χαρτιά που έχει μπροστά του και λέει «πάμε σε διαφημίσεις», με τους Παναγή Τζωρτζάτο και Νίκο Καλούδη να ξεσπούν για μία ακόμη φορά σε γέλια, και τον πρώτο να του λέει «Τι διαφημίσεις Γρηγόρη μου, γυρίσαμε από διαφημίσεις λατρεία μου!».

    Το βίντεο συγκέντρωσε πολλές αντιδράσεις στο TikTok, με τους fans του παρουσιαστή να τον στηρίζουν, λέγοντας πως είναι λογικό να χρειάζεται ξεκούραση, μετά από τόση δουλειά σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

    Πηγή: Iefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ /ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ EUROKINISSI

  • «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Πρεμιέρα απόψε για το γνωστό τηλεπαιχνίδι
    «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Πρεμιέρα απόψε για το γνωστό τηλεπαιχνίδι

    Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στους τηλεθεατές

    Μετά από 16 χρόνια, η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση θα ακουστεί και πάλι.

    Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1, απόψε στις 20:00. Παίκτες και τηλεθεατές ξεκινάνε εντατικά μαθήματα και τεστάρουν τις γνώσεις τους γιατί το θρυλικό παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνει πρεμιέρα με μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ!

    Λίγες ώρες πριν από την αποψινή πρεμιέρα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει ένα μήνυμα για τους τηλεθεατές:
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν γιατί ο μπαμπάς μου ήταν μαύρος – θαυμάζω τη μαμά μου
    Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν γιατί ο μπαμπάς μου ήταν μαύρος – θαυμάζω τη μαμά μου

    Μαρίνα ΣάττιΗ Μαρίνα Σάττι μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά χρόνια της στην Κρήτη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της καταγωγής του πατέρα της από το Σουδάν.

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου την Μαρίνα Σάττι, ηθοποιό, τραγουδίστρια και εμπνεύστρια του φωνητικού συνόλου Chóres (κόρες) που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την επικαιρότητα με τα καλλιτεχνικά επιτεύγματά της και την «εξωτική» καταγωγή της.

    Μιλώντας για την αντιμετώπιση που είχε από το σχολικό περιβάλλον της στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου μεγάλωσε, η Μαρίνα παραδέχτηκε ότι τα βρήκε πολλές φορές σκούρα.
    «Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά. Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος ειδικά τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή» είπε η τραγουδίστρια.

    Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε».

    Όσο για τη σχέση της σήμερα με τον πατέρα της, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ήταν «μετ’ εμποδίων».
    «Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ. Γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια» είπε.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορωνοϊό: Πέρασαν χιλιάδες σκέψεις, σκεφτόμουνα το γιο μου και όλα όσα ήθελα να του πω
    Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορωνοϊό: Πέρασαν χιλιάδες σκέψεις, σκεφτόμουνα το γιο μου και όλα όσα ήθελα να του πω

    Ο παρουσιαστής έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

    Την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και μίλησε για την περιπέτεια που είχε στην κάμερα του Happy Day!

    «Βίωσα τον φόβο ότι αν συμβεί κάτι δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Και εσύ βλέπεις να βγαίνει 95, 92,93, 91 και λες κάτσε δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε πέντε λεπτά σε μια ώρα να πάει 89; Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω; Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και τι γίνεται. Μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα….
    Έχω έναν 8χρονο γιο. Δεν μένει μαζί μου είμαι χωρισμένος, μένει με τη μαμά του. Θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο. Και αν έμπαινα στο νοσοκομείο και αν δεν μπω στο νοσοκομείο. Έχω και το θέμα των κιλών... πλέον είμαι παχύσαρκος, εγώ δεν του τα είπα, δεν πρόλαβα. Και άρχισα να κάνω τέτοιες σκέψεις. Λέω σε παρακαλώ μπορώ να ανοίξεις την κάμερα να μιλήσω στον Αναστάση; Σκέφτηκα να ντυθώ, να ντυθώ καλά; Να κάνω τα μαλλιά μου γιατί ήμουνα χάλια; Πώς θέλω να με βλέπει ο γιος μου όταν του μιλάω. Λες να είναι το τελευταίο βίντεο που θα με ακούσει ο Αναστάσης και προλαβαίνω να του πω όλα αυτά που θέλω; Είναι 8 χρονών, θέλω να του πω για τα 15, θέλω να του για τα 18, για τα 20, τα 25, για τα 40... Θα προλάβω να τα πω όλα αυτά; Χιλιάδες σκέψεις που δόξα τω Θεω δε χρειάστηκε γιατί είμαι εδώ. Μπορεί όμως και να μην ήμουνα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
    Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό
    Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεκίνησε πριν από δύο βδομάδες. Ο παρουσιαστής έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, εμφάνισε συμπτώματα, που τον ταλαιπώρησαν, όμως κατάφερε να βγει νικητής και χωρίς σοβαρά προβλήματα μιας και ήταν εμβολιασμένος.
    Ο ίδιος είχε μιλήσει για τον κορωνοϊό στο δελτίο του ΑΝΤ1: «Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, είναι μεγάλη η αγωνία. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα… Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα και είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Ξαφνικά θα πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, το λέω απλά. Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ και συνεχώς σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω».
    πηγή: Protothema.gr
  • Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είμαι εμβολιασμένος, είναι μια τεράστια μάχη, θέλει δύναμη και αγώνα
    Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είμαι εμβολιασμένος, είναι μια τεράστια μάχη, θέλει δύναμη και αγώνα

    Τι λέει ο ίδιος ο παρουσιαστής για την κατάσταση της υγείας του

    Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε επικοινωνία του «Happy Day» με τον παρουσιαστή, εκείνος επιβεβαίωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως είναι εμβολιασμένος και το περνάει ελαφριά στο σπίτι.

    Ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή και αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: «Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
    Το τελευταίο γύρισμα του «The 2Night Show» έγινε τη Δευτέρα και ενώ πάντα πριν από κάθε γυρίσματα κάνουν τεστ, αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχε βγει θετικό, καθώς ίσως είχε χαμηλό ιικό φορτίο. Το γεγονός ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό πιστοποίησε το μοριακό τεστ.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ EUROKINISSI
  • Δήμητρα Κατσαφάδου: Έχω φάει bullying για το επίθετο του πατέρα μου
    Δήμητρα Κατσαφάδου: Έχω φάει bullying για το επίθετο του πατέρα μου

    Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για το πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης», αλλά και για την προσωπική της ζωή

    Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είναι ιδρύτρια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών. Η χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της και μίλησε για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της. «Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη. Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει» δήλωσε η ίδια.

    Παράλληλα, η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στο πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης». «Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις. Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό. Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι “Μανιάτες”. Μου λένε “Δημητρούλα πάλι έγινες viral”. Είναι η ζωή μου αυτή η φράση.

    Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα. Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

    Τέλος, η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και στην επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί. «Δεν μου μένει χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Ούτε καν για ένα ταξίδι. Απλά η ευγνωμοσύνη που έχω στον κόσμο, με κάνει να αφιερώνω τον χρόνο μου στο εργαστήριο και στα παιδιά εκεί. Αν με αξιώσει ο Θεός θα ήθελα ένα παιδί. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Και δύο και τρία και τέσσερα. Θέλω πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια. Βέβαια τώρα έχω υιοθετήσει καμιά 20αρια σκυλάκια».

    Πηγή: ethnos.gr

  • Έλλη Τρίγγου: Η τούμπα και το «σοκ» της ηθοποιού με τη φάρσα από τις «Σφήκες»
    Έλλη Τρίγγου: Η τούμπα και το «σοκ» της ηθοποιού με τη φάρσα από τις «Σφήκες»

    Η πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show

    Η Έλλη Τρίγγου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ωστόσο, λίγο πριν τη συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πέρασε μια βόλτα από το καμαρίνι με τις «Σφήκες» και η συνάντηση τους ήταν απολαυστική.

    Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μπλε φρύδια και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Τα μπλε φρύδια ήταν μόνο για τη συγκεκριμένη περίσταση και μετά αφαίρεσε το χρώμα για τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    Όταν, η Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε στην Χρύσα Κατσαρίνη, στην Super Κική και στην Φελίσια Λαπάτη ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι οι κατσαρίδες και τα ζωύφια, σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε… Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της μια ψεύτικη κατσαρίδα με την ηθοποιό… να ουρλιάζει από πανικό!


    Δείτε το βίντεο:

    Πηγή: protothema.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο