Όλα όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν πάρεις μια λανθασμένη απόφαση.
Τι γίνεται όμως όταν μερικές μέρες αργότερα καταλήγεις να τον σκέφτεσαι και να επιθυμείς ξανά επικοινωνία μαζί του; Κακά τα ψέματα, όσο πιο πρόσφατος είναι ο χωρισμός, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πειρασμός να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου.
Αυτό ωστόσο αποδεδειγμένα δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Ακόμη και ένα σύντομο, φαινομενικά αδιάφορο γραπτό μήνυμα μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα και να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Πριν λοιπόν βιαστείς να πιάσεις στα χέρια το κινητό ή το πληκτρολόγιό σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και διάβασε προσεκτικά τις παρακάτω γραμμές.
Παρακάτω θα βρεις μερικούς από τους καλύτερους λόγους (βγαλμένοι από τη ζωή) για να μην μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις ξανά με τον πρώην σύντροφό σου.
1) Θα του δώσεις την ικανοποίηση να νομίζει ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει.
Όλες πιστεύω καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Όσο καιρό δεν έχετε επαφή υπάρχει μια αμφιβολία ενώ κανείς από τους δύο πρώην συντρόφους δεν γνωρίζει τα συναισθήματα του άλλου. Αν εσύ στείλεις μήνυμα θα δείξεις αδυναμία και αυτό δεν θα είναι σίγουρα υπέρ σου.
2) Θα φανείς απελπισμένη. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...
3) Θα αργήσεις να ξεπεράσεις την όλη κατάσταση. Με το να σκέφτεσαι τι πήγε λάθος και πώς θα ανακτήσεις επαφές με τον πρώην, μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου. Στόχος είναι να γυρίσεις σελίδα και να προχωρήσεις άμεσα τη ζωή σου.
4) Θα γεμίσεις με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.
5) Θα είσαι λιγότερο ελκυστική και ποθητή για τον πρώην. Ακόμη και σε περίπτωση επανασύνδεσης, εκείνος θα έχει το πάνω χέρι της σχέσης. Ανεξάρτητα από ό,τι συνέβη μεταξύ σας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δείξεις ευάλωτη ή να τον παρακαλέσεις να επιστρέψει.
Πηγή: Queen.gr