Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 19:56

H Μαρία Μενούνος για τον αγώνα της να γίνει μητέρα: «Προσπαθήσαμε ξανά και ξανά και ξανά»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει περάσει δύσκολα τελευταία. Αφού έχασε τη μητέρα της από καρκίνο, τώρα έχασε και μια ευκαιρία να κάνει οικογένεια με παρένθετη μητέρα.

Σίγουρα δεν είναι η χρονιά της Μαρίας Μενούνος, καθώς τους τελευταίους μήνες ζει τη μία δοκιμασία μετά την άλλη. Αφού έχασε τη μητέρα της, από καρκίνο του εγκεφάλου, χρειάστηκε να πενθήσει και για το σκυλάκι της. Και όπως αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της στο «Today Parents», πρόσφατα έχασε και μια ευκαιρία να αποκτήσει οικογένεια με παρένθετη μητέρα.

«Τα μέντιουμ μου λένε ότι θα αποκτήσω δίδυμα, αλλά εγώ απαντάω, δεν θα αποκτήσω τίποτα. Τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα. Είχαμε βρει μια εκπληκτική παρένθετη μητέρα που αγαπούσαμε. Αλλά ο γιατρός μας μάς είπε ότι δεν θα είχε αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε ξανά και ξανά και ξανά».

«Τα μέντιουμ μου λένε ότι θα αποκτήσω δίδυμα, αλλά εγώ απαντάω, δεν θα αποκτήσω τίποτα».

Έτσι, η 43χρονη δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, ο 54χρονος Keven Undergaro, βρίσκονται ξανά στο σημείο από όπου ξεκίνησαν. «Αρχίζεις να σκέφτεσαι: Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Μήπως είμαι πολύ κουρασμένη; Μήπως αυτό είναι ένα σημάδι; Μήπως είναι ένα μήνυμα ότι δεν είναι γραφτό να γίνουμε γονείς;».

Η ίδια πρόσθεσε: «Έχασα τη μαμά μου, χάσαμε το σκύλο μας και μετά χάσαμε την παρένθετη μητέρα. Θα ήταν πάρα πολύ το να προσπαθήσουμε μέσα σε όλα αυτά να κάνουμε και παιδιά. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Θεός μάς προστατεύει. Ότι θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή».

Δείτε την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Keven Undergaro στη Μαρία Μενούνος στον αέρα, το 2016:

Πηγή: MarieClaire.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ/EPA/NINA PROMMER

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 12:03

Σχετικά Άρθρα

  • Μαρία Μενούνος: Περιγράφει τη στιγμή της γέννησης της κόρης της από την παρένθετη μητέρα
    Μαρία Μενούνος: Περιγράφει τη στιγμή της γέννησης της κόρης της από την παρένθετη μητέρα

    «Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχνα όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια

    Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς υποδέχτηκαν μέσω παρένθετης μητέρας το πρώτο τους παιδί. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό US Weekly μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς υποδέχθηκε στον κόσμο την κορούλα της Αθήνα ενώ αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που βίωσε πλάι στην παρένθετη μητέρα.

    Έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που βίωσε. «Ελεγα στον Θεό «πως μπορείς να με ευλογείς με ένα μωρό που δεν θα το συναντήσω ποτέ;». Έκλαιγα πάρα πολύ έκλαιγε και ο Κέβιν, που δεν το κάνει ποτέ».

    «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουίκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία».

    «Της είπα πως «ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα. Δεν είναι όμως ότι είμαι ανυπόμονη, είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω». Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μενούνος στη νέα της συνέντευξη. «Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία».

    «Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν «είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;» και εγώ ρωτούσα συνεχώς «τι πρέπει να κάνω;». Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Μαρία Μενούνος για τη διαδικασία του τοκετού.

    Πηγή: protothema.gr

  • Μαρία Μενούνος: Στείλαμε τα χαρτιά για να βρούμε παρένθετη μητέρα
    Μαρία Μενούνος: Στείλαμε τα χαρτιά για να βρούμε παρένθετη μητέρα

    «Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η χαρακτηρισικά παρουσιάστρια

    Την απόφασή της να μεγαλώσει την οικογένειά της μέσω παρένθετης μητέρας ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εκπομπή του καναλιού ΕΤ. Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε ότι πρόκειται να υποδεχθεί στην οικογένειά της, με τον Keven Undergaro, παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας καθώς ο σύζυγός της ξεκίνησε τη διαδικασία.

    Όπως είπε η διαδικασία θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα, δεδομένου ότι με τον άντρα της είναι παντρεμένοι 2 χρόνια τώρα, αλλά δυστυχώς η Μαρία Μενούνος έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα τη μητέρας της Λίτσας, η οποία υποφέρει από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

    Δεν θέλω να σταματήσω να ζω
    «Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή. Γι’ αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, "Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!"…Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή, γεμάτη ελπίδα.
    Καθώς και η ίδια έχει εμφανίσει καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως έχει πλέον μια νέα συμφωνία ζωής, εμπνευσμένη από μία φράση της ταινίας Ρόκι: «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

    Η απόφαση που πήρε με τον άνδρα της
    Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της και την απόφασή τους να γίνουν γονείς, η ίδια είπε: «Αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι […] Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο