Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 22:39

Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν γιατί ο μπαμπάς μου ήταν μαύρος – θαυμάζω τη μαμά μου

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μαρίνα ΣάττιΗ Μαρίνα Σάττι μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά χρόνια της στην Κρήτη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της καταγωγής του πατέρα της από το Σουδάν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου την Μαρίνα Σάττι, ηθοποιό, τραγουδίστρια και εμπνεύστρια του φωνητικού συνόλου Chóres (κόρες) που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την επικαιρότητα με τα καλλιτεχνικά επιτεύγματά της και την «εξωτική» καταγωγή της.

Μιλώντας για την αντιμετώπιση που είχε από το σχολικό περιβάλλον της στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου μεγάλωσε, η Μαρίνα παραδέχτηκε ότι τα βρήκε πολλές φορές σκούρα.
«Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό μου περιβάλλον ή αν εγώ το βίωνα τόσο έντονα και δραματικά. Ντρεπόμουν κι από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου και να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένος ειδικά τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου από το Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο στη ζωή της από κοντά και θαυμάζω τη μαμά μου που έκανε μια προοδευτική κίνηση για εκείνη την εποχή» είπε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο στο λένε για να σε πληγώσουν. Τα Χριστούγεννα, που πήγα στην Κρήτη, κάναμε μια συνάντηση με τους συμμαθητές μου κι ένας συμμαθητής μου είδε μια συνέντευξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη για το πως με αποκαλούσε».

Όσο για τη σχέση της σήμερα με τον πατέρα της, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι ήταν «μετ’ εμποδίων».
«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ. Γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια» είπε.

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 21:00

Σχετικά Άρθρα

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα
    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα

    Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη, πρόσθεσε

    O Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου, στον έρωτα, αλλά και στον γιο του.
    Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε αρχικά γιατί αποφεύγει τον γάμο: «Είμαι 50 στα 51. Είναι μια άλλη συζήτηση αυτή για τον γάμο. Θα πρέπει να μιλήσω πολύ για τους γονείς μου και τα βιώματά μου και τι έχει συμβεί, όμως από κάπου προέρχεται και με έχει φέρει ως εδώ».
    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω. Τώρα κάνω τα πρώτα βήματα. Νόμιζα ότι το έκανα. Για αυτό κι έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες σχέσεις της ζωής μου, γιατί ήμουν βλάκας».
    Όπως εξήγησε παρακάτω: «Ήμουν ερωτιάρης. Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη. Ήταν δικό μου το πρόβλημα. Να περάσουμε καλά και χωρίσαμε. Είμαι σίγουρος ότι πέρασε γυναίκα στη ζωή μου που προσπάθησε να μου πει "σ' αγαπάω", με αγάπησε και εγώ δεν μπορούσα να αγαπάω. Αν ανοίξω αυτή τη συζήτηση, θα πάμε σε σκληρό ροκ. Είναι τόσο δύσκολο να σπάσει αυτό το πράγμα, να πεις ότι αγαπάς αλλά είμαι στη φάση να πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη, όχι αυτά τα ψεύτικα σ' αγαπώ στην τηλεόραση που είναι εμετός».

    Συμπλήρωσε επίσης: «Για μένα αγάπη είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο να μου πεις ότι "έχω πρόβλημα" και να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να σε βοηθήσω. Αυτό που βιώνω με τη Νάνσυ είναι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι υπάρχει ανταπόκριση. Προσπαθώ να αποφεύγω τις υπερβολές».

    Τέλος, μίλησε για τον γιο του. «Να ρωτήσεις τον Αναστάση μου τι πατέρας είμαι, γιατί εγώ ό,τι και να πω θα είναι μπούρδα. Κάνω τεράστιο αγώνα να είμαι όσο μπορώ καλύτερος πατέρας. Υποκλίνομαι σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους. Μητέρες με 3-4 παιδιά ή και 1 παιδί», είπε κλείνοντας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • H Μαρίνα Σάττι στις «Ικέτιδες» του Αισχύλου στην Επίδαυρο: «Φωνάρα», την αποθέωσε το κοινό
    H Μαρίνα Σάττι στις «Ικέτιδες» του Αισχύλου στην Επίδαυρο: «Φωνάρα», την αποθέωσε το κοινό

    Στην παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου που ανέβηκε στην Επίδαυρο συμμετείχε η Μαρίνα Σάττι και έλαβε πολύ θετικά σχόλια για την εμφάνισή της.

    Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετείχε στην παράσταση σε σκηνοθεσία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη. Οι ηθοποιοί που πήραν μέρος είναι η Λένα Παπαληγούρα, η Λουκία Μιχαλοπούλου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Άκης Σακελλαρίου και η κορυφαία Ελληνίδα τραγωδός Λυδία Κονιόρδου.

    Η Μαρίνα Σάττι -η οποία τον περασμένο Μάιο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision- εμφανίστηκε στη σκηνή της Επιδαύρου ως σολίστ με τη χορωδία της, ένα γυναικείο σύνολο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, απαρτίζοντας τον Χορό της τραγωδίας.

    Δείτε βίντεο από την ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι

    Η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο από την εμφάνισή της στη σκηνή, με την τραγουδίστρια να λαμβάνει πολύ θετικά σχόλια.

    @minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» 🎭🎤 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος - minosemi_official

    «Για όσους λέτε είναι playback, θυμηθείτε ότι είναι στην Επίδαυρο και έχει τελειώσει μουσική Ακαδημία» έγραψε κάποιος στα σχόλια της ανάρτησης, με έναν ακόμη να προσθέτει: «Αυτή η κοπέλα είναι απλά θεά, φωνάρα και ταλαντούχα! Υποκλίνομαι!». «Ανατρίχιασα» πρόσθεσε κάποιος άλλος, με μια ακόμη που ήταν στο κοινό της παράστασης να σημειώνει πως η Μαρίνα Σάττι ήταν «καταπληκτική».

    Η ανάρτηση της Σάττι για την Επίδαυρο

    Αλλά και η ίδια η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με στιγμιότυπα από την τελευταία εβδομάδα, τονίζοντας πως ήταν «μαγική».

    «This past week in Epidavros was pure magic! I’ll post more photos on my channel γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα.

    Πηγή: Iefimerida.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χάρης Ακριβιάδης

  • Μαρίνα Σάττι: Έβαλε δωρεάν στη συναυλία της παιδιά που δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο και έγινε viral
    σε Viral
    Μαρίνα Σάττι: Έβαλε δωρεάν στη συναυλία της παιδιά που δεν είχαν να πληρώσουν εισιτήριο και έγινε viral

    Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι φέτος είναι η χρονιά της Μαρίνας Σάττι.

    «Πόσο θεάρα. Προσκυνώ». Με αυτήν και με ακόμα περισσότερες ανάλογες αναρτήσεις υποδέχθηκαν τα social media την κίνηση της Μαρίνας Σάττι να βάλει δωρεάν στη συναυλία της μια παρέα παιδιών που δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο.

    Σε ένα βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok δείχνει την ελληνίδα τραγουδίστρια να έχει πιάσει κουβέντα με μια παρέα παιδιών και να τους ρωτάει γιατί δεν μπαίνουν στο συναυλιακό χώρο. Όταν εκείνα τους εξηγούν ότι δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο, ζητάει από την ομάδα σεκιούριτι να τα αφήσει να μπουν δωρεάν και να δουν το live της.

    Όπως ήταν φυσικά η παρέα άρχισε να ουρλιάζει από την χαρά της, ενώ στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok μια κοπέλα την ευχαριστεί, γράφοντάς της: «είσαι η καλύτερη σε ευχαριστώ πάρα πολύ σε αγαπώ».

    @eugenia.pehlivani8 @SATTI ♬ πρωτότυπος ήχος - Eugenia Pehlivanidou

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρίνα Σάττι τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας στα social media. Η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει ότι φέτος είναι η χρονιά της, καθώς από τη συμμετοχή της στη Eurovision και μετά, κάθε της κίνηση γίνεται viral.

    Πριν από λίγες εβδομάδες συγκίνησε τους πάντες με την κυκλοφορία του κομματιού «Αχ θάλασσα». Όπως έγινε γνωστό, το τραγούδι το αφιέρωσε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή αλλά και στους πρόσφυγες που πέθαναν στην Μεσόγειο, στην προσπάθειά τους να τη διασχίσουν για ένα καλύτερο αύριο.

    Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων, ενώ τα έσοδα από το video clip του «Αχ θάλασσα» θα δοθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

    Πηγή: In.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χάρης Ακριβιάδης
  • Νέα Προσθήκη στο Φεστιβάλ Αρχ. Ολυμπίας: Η Μαρίνα Σάττι live Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Θέατρο Φλόκα
    Νέα Προσθήκη στο Φεστιβάλ Αρχ. Ολυμπίας: Η Μαρίνα Σάττι live Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Θέατρο Φλόκα

    Η προπώληση ξεκίνησε!

    Η καλλιτέχνης που μας απασχόλησε όσο καμία άλλη τον τελευταίο καιρό, κατακλύζοντας το ελληνικό (και όχι μόνο) ίντερνετ, έρχεται τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Θέατρο Ολυμπία στο Φλόκα!

    Μαρίνα Σάττι!

    Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το ΖARI της, ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει σε κάθε σκηνή αυτό το καλοκαίρι ένα δυναμικό live.

    Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P, μια εξωστρεφής συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους, έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά.

    Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος, από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων έως την trap.

    Από τη Μάντισσα έως τη YENNA και το P.O.P. έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το ZΑRI της, που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, Spotify, Apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το “ZARI” βρίσκεται στο Global Viral Chart, κατακτώντας υψηλές θέσεις στα charts πολλών χωρών, όντας η μοναδική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρίσκεται ανάμεσα σε διεθνή hits, ενώ στο YouTube συναντάμε για πρώτη φορά έναν καλλιτέχνη σε πολλαπλές θέσεις στα Trending Videos.

    Και τώρα μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής!

    Αυτό το καλοκαίρι η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της, με ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της, χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν!

    Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats,

    trap και αισθησιασμός.

    Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει όπου κι αν βρεθεί!

    Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο!

    sati floka sun 2

    Συντελεστές

    Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

    Φωνητικά: Έλενα Λεώνη - Ερασμία Μαρκίδη

    Χορογραφίες: Ειρήνη Δαμιανίδου

    Χορευτές: Ειρήνη Δαμιανίδου, Yasin Ametoglou, Huso Cetintas, Βασίλης Καραγιάννης

    Ώρα προσέλευσης: 20:30

    Ώρα έναρξης: 21:30

    Τιμές εισιτηρίων:

    Προπώληση: 20€

    Ταμείο: 23€

    Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr και στα φυσικά σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ:

    ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:

    ΡΟΔΟΝ CAFE (τηλ. 26240-29180)

    ΠΥΡΓΟΣ:

    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ( τηλ. 26210-22674)

    ΑΜΑΛΙΑΔΑ:

    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (τηλ. 26220-21221)

    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ (τηλ. 26220-21770)

    ΖΑΧΑΡΩ:

    STRIGAS TRAVEL (και μεταφορά τηλ. 26250- 33517 & κιν.6934152407- 6906634592)

    ΚΡΕΣΤΕΝΑ:

    ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (τηλ. 26250-24665)

    (Δελτίο Τύπου)

  • Μαρίνα Σάττι: Για πρώτη φορά στην ιστορία, άλμπουμ Έλληνα καλλιτέχνη στα 10 πρώτα του Ηνωμένου Βασιλείου
    Μαρίνα Σάττι: Για πρώτη φορά στην ιστορία, άλμπουμ Έλληνα καλλιτέχνη στα 10 πρώτα του Ηνωμένου Βασιλείου

    Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να σαρώνει στα παγκόσμια charts, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

    Το νέο της album «P.O.P.» που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο8 των δέκα δημοφιλέστερων νέων άλμπουμ παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino, με τη Μαρίνα ν' αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να «εισβάλλει» στο συγκεκριμένο chart.

    Για πρώτη φορά, όμως, στην ιστορία της δισκογραφίας συναντάμε Ελληνα και στο Top10 του Top Albums Debut UK, και μάλιστα με 100% ελληνόφωνα τραγούδια.

    Σύμφωνα με το Spotify, το «P.O.P.» της Μαρίνας Σάττι ήταν το δέκατο δημοφιλέστερο σε streams νέο άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το τριήμερο 17-19 Μαΐου.

    Στη χώρα μας, η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο1 των YouTube Trends με το «LALALALA» (2,5 εκατομμύρια προβολές σε 1 εβδομάδα), ενώ το «ZARI» ήταν το Νο1 τραγούδι σε streams στο Spotify για την εβδομάδα που πέρασε.

    Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του «Daily Top Artists Greece» chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

    Πηγή: ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

  • Μαρίνα Σάττι: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Lalalala»
    Μαρίνα Σάττι: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Lalalala»

    Πρόκειται για το πρώτο single από τη Μαρίνα Σάττι μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024.

    Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε από τη Eurovision 2024, στην οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Zari», έχοντας καταλάβει την 11η θέση.

    Ωστόσο, την Τετάρτη (15/05) κυκλοφόρησε το EP της Μαρίνας Σάττι με τίτλο «P.O.P.», περιλαμβάνοντας πέντε καινούργια τραγούδια και τα ήδη γνωστά και επιτυχημένα κομμάτια «Tucutum» και «Zari». Το νέο mini album της Μαρίνας Σάττι φέρει τον ευφυή διττό τίτλο «P.O.P.» και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει και το ακρωνύμιο: «Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης».

    Επί της ουσίας, πρόκειται για μία εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic και παραδοσιακούς ήχους, έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές – μα πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια η τραγουδίστρια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το «P.O.P.» έχει γίνει viral σε όλα τα social media με εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις των τραγουδιών και δεκάδες χιλιάδες streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

    Στο «P.O.P.» που μόλις κυκλοφόρησε από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, θα συναντήσετε συνολικά επτά τραγούδια, ανάμεσά τους και το πλατινένιο «Tucutum» που απολαύσαμε πέρσι το καλοκαίρι, καθώς και το τριπλά πλατινένιο viral «Zari» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι σαρώνει αυτή τη στιγμή στα παγκόσμια charts, μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024.

    Ακόμα, το «P.O.P.» περιλαμβάνει το νέο single της Μαρίνας με τίτλο «Lalalala», το οποίο μπορείτε να απολαύσετε και στο YouTube μέσα από το super fun και πολύχρωμο βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Billy King, το ξεσηκωτικό και με άρωμα Ελλάδας «Στην υγειά μας», το «Είμαι Καλά!» με τη συμμετοχή της viral life coach του TikTok, Κατερίνας Σαλακά, το πιο cool 10λεπτο track της ελληνικής δισκογραφίας με τίτλο «Mixtape», με guest συμμετοχές από τους Λευτέρη Πανταζή, RACK, Έφη Θώδη, VLOSPA & OGE καθώς, επίσης, και τη συγκινητική μπαλάντα «Αχ θάλασσα» σε στίχους της Λένας Κιτσοπούλου.

    Πηγή: iEidiseis.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χάρης Ακριβιάδης
  • Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της από τη Eurovision – «Έχουν συμβεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό»
    Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της από τη Eurovision – «Έχουν συμβεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό»

    Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Ιnstagram το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5, σχεδόν δυο 24ωρα μετά τον τελικό της Eurovision, στον οποίο κατέλαβε την 11η θέση.

    Η Μαρίνα Σάττι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον 68ο μουσικό διαγωνισμό, που διεξήχθη στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Ζάρι», επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της το βράδυ της Κυριακής 12/5. Την επόμενη ημέρα η Μαρίνα Σάττι με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους την πίστεψαν και τη στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

    «Σας ευχαριστώ από’ δω μέχρι τον ουρανό»

    «Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

    Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους.

    Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε. Σας ευχαριστώ από’ δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό της Eurovision - «Θα το έκανα ξανά»
    Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό της Eurovision - «Θα το έκανα ξανά»

    Λίγα λεπτά μετά τον τελικό της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10». Η ελληνική συμμετοχή τελικά δεν κατόρθωσε να μπει στην τελική δεκάδα και τερμάτισε στην 11η θέση με 126 βαθμούς, παρόλο που η Μαρίνα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό πάνω στη σκηνή.

    «Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα ξανά, 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη».

    Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε η Ελβετία. Το Nemo, το πρώτο non binary ατόμο που νικά τον διαγωνισμό, συγκέντρωσε 591 πόντους με το τραγούδι «The Code», και εξασφάλισε το βραβείο για τη χώρα του, ενώ η Κροατία ήρθε δεύτερη αποσπώντας 547 πόντους. Η Μαρίνα Σάττι χάρηκε ιδιαίτερα με την νίκη του Nemo και δεν δίστασε να το εκφράσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Πηγή: ethnos.gr- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο