Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 22:38

Met Gala 2022: Τα σχόλια για άκομψη προβολή του glam και του πλούτου και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που ξεχώρισαν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το Met Gala αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της μόδας και οι celebrities είναι γνωστό ότι προετοιμάζονται επί μήνες για να πατήσουν το πόδι τους πάνω στο εν λόγω κόκκινο χαλί. Αστέρες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της πολιτικής και του αθλητισμού για ακόμα μία φορά έδωσαν το «παρών» και δεν απογοήτευσαν δίνοντας στη λέξη υπερβολή το νόημα που της αξίζει, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης το βράδυ της Δευτέρας (2/5).

Θέμα της βραδιάς στο Met Gala 2022 ήταν το «Gilded Glamour» και αποτελούσε το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion». Το πρώτο μέρος της έκθεσης, άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβριο, όπου πραγματοποιήθηκε εκτάκτως, το Met Gala του 2021, λόγω της πανδημίας της Covid-19. Επίτιμοι πρόεδροι και φέτος ήταν ο Tom Ford, Adam Mosseri και Anna Wintour ενώ οικοδεσπότες του fashion event η Blake Lively μαζί με τους Ryan Reynolds, Lin-Manuel Miranda και Regina Kings.

Το Met Gala έχει να κάνει με ανοιχτό μυαλό και σκέψη. Πρέπει κάποιος να σκέφτεται στιλιστικά «έξω από το κουτί». Ο συνδυασμός της υψηλής μόδας και του φιλανθρωπικού χαρακτήρα κατατάσσει αυτό το event στην κορύφωση της δημιουργικότητας. Βέβαια, αυτή η θεματική προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς κάποιοι θεώρησαν το λιγότερο άκομψη την προβολή του glam και του πλούτου, ενώ οι παράπλευρες απώλειες της πανδημίας αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη.

Παρά τα ποικίλα σχόλια, οι αστραφτερές εμφανίσεις, τα φτερά, οι μεταλλικές λάμψεις και οι παγιέτες είχαν τον πρώτο ρόλο. H Αnna Wintour εμφανίστηκε με Couture Chanel δημιουργία, η Blake Lively με Versace, η Κim Kardashian με το Jean Louis φόρεμα της θρυλικής Marilyn Monroe, η Hailey Bieber με λευκό φόρεμα Saint Laurent, η Gigi Hadid με καπιτονέ κάπα, vinyl δερμάτινη φόρμα και bustier top, Atelier Versace, η Κendall Jenner με Prada τουαλέτα και η Kylie Jenner με bridal look Off_White.

Ακολουθούν κάποιες από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν παρακάτω

Met Gala Instagram
Met Gala Instagram
Met Gala Instagram
Met Gala Instagram
Met Gala Instagram
Met Gala Instagram
Met Gala Instagram
Met Gala Instagram

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ JUSTIN LANE

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 19:51

Σχετικά Άρθρα

  • Επτά Έλληνες celebrities που πάλεψαν με τον εθισμό τους - Πώς κέρδισαν την ζωή τους πίσω
    Επτά Έλληνες celebrities που πάλεψαν με τον εθισμό τους - Πώς κέρδισαν την ζωή τους πίσω

    Δημοφιλείς ηθοποιοί και τραγουδιστές που έδωσαν μάχη τον εθισμό τους

    O εθισμός στον τζόγο είναι μία εμπειρία μοναξιάς και απομόνωσης (όπως όλοι οι εθισμοί άλλωστε) που έχει επηρεάσει ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων Ελλήνων celebrities.

    Ορισμένοι από αυτούς έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα τους να αναρρώσουν από τον εθισμό τους, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν και να βοηθήσουν άλλους να κατανοήσουν τους κινδύνους και τις συνέπειές του.

    Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

  • Βιμ Χοφ: Ποιος είναι ο «Iceman» που μυεί τους celebrities στην κρυοθεραπεία
    Βιμ Χοφ: Ποιος είναι ο «Iceman» που μυεί τους celebrities στην κρυοθεραπεία

    Σκαρφάλωσε στο Κιλιμάντζαρο με σορτς, έτρεξε σε ημιμαραθώνιο ξυπόλυτος ενώ κολύμπησε 60 μέτρα στον πάγο

    «Είσαι δυνατότερος απ’ όσο νομίζεις ότι είσαι». Αυτό είναι το βασικό σύνθημα του Ολλανδού Βιμ Χοφ, γνωστού ως Iceman που προσπαθεί να μυήσει διάσημους ή απλούς θνητούς στη μέθοδό του, μέσω της οποίας, όπως ισχυρίζεται, μπορεί να ελέγξει το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα όχι μόνον να είναι άτρωτος σε ασθένειες, αλλά μπορεί ακόμη και να πετύχει την αυτο-ίασή του.

    Μπορεί η μέθοδός του να μην έχει επιστημονική τεκμηρίωση, ωστόσο πολλοί διάσημοι, μεταξύ αυτών ο Τομ Κρουζ, ο Τζιμ Κάρεϊ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, και η Γκουίνεθ Πάλτροου τον ακολουθούν φανατικά, ενώ η ζωή του θα γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζόσεφ Φάινς.
    Θεωρώντας την «κρύα και σκληρή φύση» ως δασκάλα του, ο Iceman υποστηρίζει ότι έχει μάθει να ελέγχει την αναπνοή, τον καρδιακό του ρυθμό και την κυκλοφορία του αίματος, με τον ίδιο να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες.
    «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι ότι δεν έχω ζήσει μια πλήρη ζωή» είναι το μότο του. Και μάλλον ισχύει, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τα όσα έχει πετύχει. Ήδη, κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αφού παρέμεινε σε δεξαμενή για πάγο για πάνω από 112 λεπτά.
    Δεν είναι το μόνο του επίτευγμα. Στο παρελθόν έχει σκαρφαλώσει με σορτς στο όρος Κιλιμάντζαρο, έχει τρέξει ξυπόλυτος σε ημιμαραθώνιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο – πάλι με σορτς-, έχει κολυμπήσει κάτω από πάγο για 66 μέτρα και έχει τρέξει σε μαραθώνιο στην έρημο Ναμίμπ χωρίς να πιει τίποτα.
    Πώς ξεκίνησε ο Iceman την πορεία του
    Η σχέση του Βιμ Χοφ με το κρύο ξεκίνησε το 1976. Στα 17 του, περπατούσε στο Άμστερνταμ, ένιωσε, όπως υποστηρίζει, μια περίεργη επιθυμία να πηδήξει στο παγωμένο ποτάμι. Έκανε την επιθυμία του πράξη και ένιωσε μια περίεργη ψυχική ηρεμία, λες και είχαν φύγει όλες οι σκέψεις του.
    Ο Iceman χρησιμοποίησε αργότερα την κρυοθεραπεία όταν χρειάστηκε παρηγοριά. Η γυναίκα του αυτοκτόνησε και έμεινε μόνος με τέσσερα παιδιά, μην ξέροντας πώς να βρει διέξοδο. Άρχισε να βυθίζει το σώμα του στο παγωμένο νερό, ο ίδιος ένιωθε την ψυχολογική ανακούφιση που είχε βιώσει όταν ήταν 17 χρονών στο Άμστερνταμ.


    Η μέθοδος του Βιμ Χοφ
    Παρά τα όσα ο ίδιος διατείνεται, η μέθοδός του δεν έχει επιστημονική τεκμηρίωση. Ο ίδιος όμως, θεωρεί ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την υγεία.
    Συνολικά η μέθοδος στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Ο πρώτος είναι η αναπνοή, ο δεύτερος αφορά στην εκπαίδευση του αγγειακού συστήματος, ενώ ο τρίτος κανόνας αφορά στη σκέψη.
    Ο Βιμ Χοφ έχει μιλήσει μάλιστα και για την εμπειρία του στον πάγο. Μόλις βρεθεί εκεί, ξεκινά μια φάση προσαρμογής, που διαρκεί περίπου πέντε λεπτά. Στη συνέχεια ενεργοποιεί το νευρικό του σύστημα με τη βοήθεια σκέψεων και προσπαθεί να «εξουδετερώσει την επιρροή του κρυολογήματος» ενώ επικεντρώνεται στη διατήρηση της σχέσης μεταξύ σώματος και νου.
    «Φυσικά σε κάποιο σημείο αισθάνεσαι πώς το σώμα γίνεται ξαφνικά βαρύτερο. Ένα παράξενο, πολύ περίεργο συναίσθημα αρχίζει να σε κατακλύζει. Σαν να χάνεις τον έλεγχο. Τότε σταματάς», είχε πει.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γέμισε με εγχώριες διασημότητες η Ηλεία - Τανιμανίδης, Γεωργίου, Τσιμιτσέλης, Σκορδά, σε διακοπές
    Γέμισε με εγχώριες διασημότητες η Ηλεία - Τανιμανίδης, Γεωργίου, Τσιμιτσέλης, Σκορδά, σε διακοπές

    Τις τελευταίες ημέρες τα social media κατακλύζονται από τις φωτογραφίες διασήμων της Ελληνικής showbiz από τις διακοπές τους στην περιοχή της Ηλείας. Σημείο αναφοράς αποτελεί ο Άγιος Ανδρέας στο Κατάκολο και το Adlemar στη Σκαδιφιά. Δύο από τα πιο ονειρικά μέρη του νομού που όχι άδικα κερδίζουν όλο και περισσότερους θαυμαστές.

    Ανάμεσά τους και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά παραθερίζει με τα παιδιά της στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Aldemar τις τελευταίες ημέρες, εκεί που λίγο πριν βρέθηκε και ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, με την επίσης αγαπητή ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού που απολαύσαμε στο πρωταγωνιστικό καστ του “Τατουάζ” τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν.

    skorda

    Ο Διονύσης Κακαράκης στο Aldemar στην Σκαφιδιά, μαζί με τη Φαίη Σκορδά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού σε αναμνηστικές selfie.

    Tsimitslis

    Όμως δεν είναι αυτή η μοναδική παρουσία του “Τατουάζ” που τόσο αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό και που μας κράτησε όλους σε αγωνία, μέσα από τη μικρή οθόνη.

    Ο Ανδρέας Γεωργίου, εκ των βασικών συντελεστών της σειράς, κάνει τις διακοπές του με τη φίλη του Κλέλια Ανδριολάτου, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας σειράς “Οκτώ λέξεις”.

    Georgiou

    Όταν μια σειρά σε κρατά σε εγρήγορση τόσους μήνες δεν χάνεις ευκαιρία να φωτογραφηθείς με τους συντελεστές της. Η φωτογραφία απο τη Μαρία Κυριακοπούλου

    Όμως όπως αποκάλυψε ο φωτογραφικός φακός των φαν του, δεν είναι μόνοι τους στην περιοχή του Αγ. Ανδρέα. Έχουν καταλύσει στο γνωστό ξενοδοχείο “Βρυνιώτης” και απολαμβάνουν τον μικρό παράδεισο της περιοχής, παρέα με το Νίκο Πολυδερόπουλο, τον τηλεοπτικό “Ορφέα” της σειράς και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, συγκάτοκο του Γεωργίου στο “Τατουάζ”.

    Κι αν νομίζεται πως οι διασημότητες αυτές αρκούν για την περιοχή μας, στο ίδιο ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας και το μοναδικό Beauvoir ακριβώς δίπλα, βρίσκεται και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα. Άφησε πίσω του το Survivor για αυτή τη σεζόν και ετοιμάζεται για "Boom" και ίσως κάτι παραπάνω στην τηλεοπτική στέγη του ΣΚΑΙ.

    tanimanidis

    Το στίγμα της παρουσίας του στην Ηλεία, έδωσε μέσω instagram ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Και επειδή είμαστε στις αρχές Αυγούστου, δεν μπορεί στην πανέμορφη Ηλεία θα έρθουν κι άλλες διασημότητες που έχουν γοητευτεί από τον τόπο μας

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο