Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 22:39

Ερχεται το σίκουελ του «Joker» - Και πάλι στον ρόλο o Joaquin Phoenix, πότε θα δούμε την ταινία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μία ταινία που αποτελεί συνέχεια του ψυχολογικού και θρίλερ "Joker" ερχεται στους κινηματογράφους.

Το σίκουελ του Jocker

Η συνέχεια της ταινίας που έχει κερδίσει Όσκαρ και βασίζεται σε χαρακτήρες της DC Comics, θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024, όπως δήλωσε χθες, Τετάρτη, εκπρόσωπος της εταιρίας διανομής της ταινίας Warner Bros.

Στην ταινία Joker 2 θα πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο που του εξασφάλισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού στην πρώτη ταινία του 2019, σε μία νέα ιστορία για τον μεγάλο εχθρό του σούπερ ήρωα Μπάτμαν της σειράς της DC Comics, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο των κινηματογραφικών στούντιο Warner Bros.

Πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 19:48

Σχετικά Άρθρα

  • Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας
    Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας

    Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται η Μαρία Κάλλας στην πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάμπλο Λαραΐν (Jackie, Spencer). Το «Maria» επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγάλης ντίβας της όπερας, αποκαλύπτοντας πλευρές της προσωπικότητάς της που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, αποσπώντας standing ovation διάρκειας 10 λεπτών και εξαιρετικές κριτικές για την Αντζελίνα Τζολί που εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της, σ' έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της.

    Έχοντας στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες της Μαρίας Κάλλας, η ταινία έναρξης του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει την άτυπη τριλογία του Πάμπλο Λαραΐν για ισάριθμες εκθαμβωτικές γυναικείες προσωπικότητες που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία και στον πολιτισμό του 20ού αιώνα, παίρνοντας τη σκυτάλη από το Jackie (για την Τζάκι Κένεντι) και το Spencer (για την πριγκίπισσα Νταϊάνα).

    Τα πολύμηνα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, όπου η Μαρία Κάλλας πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ αρκετές σκηνές έχουν γυριστεί και στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Ελλήνων συντελεστών.

    Το «Maria» έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου 2024 στις ελληνικές αίθουσες για να συγκινήσει το ελληνικό κοινό και τους θαυμαστές της εμβληματικής ντίβας, από το Cinobo και τη Faliro House.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κινηματογραφική Λέσχη Πύργου: Προβολή της ταινίας ''Το σουτιέν'', την Τρίτη 22/10
    Κινηματογραφική Λέσχη Πύργου: Προβολή της ταινίας ''Το σουτιέν'', την Τρίτη 22/10

    Το σουτιέν – The bra (2018) - Τρίτη 22/10/2024

    Σκηνοθεσία: Veit Helmer

    Σενάριο: Veit Helmer, Leonie Geisinger

    Ηθοποιοί: Predrag “Miki” Manojlovic, Paz Vega, Denis Lavant, Chulpan Khamatova, Maia Morgenstern

    Χώρα: Γερμανία- Αζερμπαϊτζάν (έγχρωμη) Διάρκεια: 90’

    soutien tain 6

    Ένα εμπορικό τρένο διασχίζει μια ατελείωτη, εύφορη κοιλάδα στους πρόποδες του Καυκάσου. Στην καμπίνα του οδηγού ο Νουρλάν, ο μηχανοδηγός. Μέρα με τη μέρα οδηγεί το τραίνο διασχίζοντας ένα προάστιο του Μπακού, όπου τα κτήρια είναι τόσο κοντά στις γραμμές που αναγκάζεται να περνά ξυστά από τις αυλές και τα κτίσματα. Κάθε φορά που το τρένο πλησιάζει, οι άνδρες που πίνουν τσάι και οι γυναίκες που απλώνουν τα ρούχα τρέχουν να το αποφύγουν. Ο Αζίζ, ένα μικρό ορφανό παιδί, όταν ακούει το σφύριγμα του τρένου, τρέχει με τη σφυρίχτρα του κατά μήκος των γραμμών και ειδοποιεί τους κατοίκους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να μπουν στα σπίτια τους. Ό,τι δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν, ο Νουρλάν τα συγκεντρώνει στο τέλος της διαδρομής: Φτερά κοτόπουλων, παιδικές μπάλες, ακόμα και σεντόνια. Την τελευταία μέρα πριν τη συνταξιοδότησή του, ο μηχανοδηγός Νουρλάν βρίσκει σκαλωμένο στο τρένο ένα κάπως ιδιαίτερο σουβενίρ: ένα δαντελωτό, γαλάζιο σουτιέν! Η σκέψη του σουτιέν αναστατώνει τον Νουρλάν που πια δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Η απέραντη μοναξιά του τον οδηγεί να επιστρέψει στη γειτονιά και να αναζητήσει την ιδιοκτήτρια του σουτιέν.

    soutien tain 2

    soutien tain 3

    soutien tain 5

    (Δελτίο Τύπου)

  • «Karate Kid: Legends»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο
    «Karate Kid: Legends»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με τον Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο

    Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Karate Kid: Legends» παρουσίασε η Sony στο Comic Con της Νέας Υόρκης το βράδυ της Παρασκευής (19/10).

    Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Μαΐου, ενώνει τους πρωταγωνιστές του φράντσάιζ Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν και παρουσιάζει έναν νέο μαθητή που ονομάζεται Λι Φονγκ, τον οποίο υποδύεται ο Μπεν Γουάνγκ.

    Ο Μάτσιο επιστρέφει ως Ντάνιελ ΛαΡούσο, τον οποίο έπαιξε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» του 1984 και αργότερα συμμετείχε στη σειρά «Cobra Kai» του Netflix. Ο Τσαν επιστρέφει ως κύριος Χαν, ο δάσκαλος κουνγκ φου, που βασίζεται στο ρόλο του κ. Μιγιάγκι, ο οποίος ήταν προπονητής του στο ριμέικ «Karate Kid» του 2010.

    Το τρέιλερ προβλήθηκε αποκλειστικά στο κοινό των Comic Con της Νέας Υόρκης και πείραξε κάποια έντονη δράση καράτε με τους τρεις πρωταγωνιστές. Ο Ντάνιελ ΛαΡούσο του Μάτσιο φτάνει στο Πεκίνο, όπου ο κύριος Χαν του Τσαν τον αναζητά.

    Ο Χαν έχει έναν νέο προστατευόμενο, τον Λι Φονγκ, και είναι ο μέντοράς του, όπως ακριβώς ήταν ο κύριος Μιγιάγκι στον Ντάνιελ. Αυτός και ο Ντάνιελ αφηγούνται το τρέιλερ και είναι σαφές ότι οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να εκπαιδεύσουν τον Λι Φονγκ, αλλά θα ταιριάζουν τα στυλ διδασκαλίας τους;

    Πηγή: Cnn.gr
  • Αρκούδι Ηλείας: Ξεκινούν γυρίσματα για την ταινία “Μικρός θάνατος” - Πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου
    Αρκούδι Ηλείας: Ξεκινούν γυρίσματα για την ταινία “Μικρός θάνατος” - Πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου

    Το σκηνικό μιας νέας ταινίας, που σύμφωνα με πληροφορίες πρωταγωνιστεί η Έλενα Τοπαλίδου, θα αποτελέσει η περιοχή του Αρκουδίου στο δήμο Πηνειού.

    Το αγαπημένο παραλιακό μέρος της Ηλείας, αυτός ο μικρός όρμος με την μακρά ιστορία στο νομό, θα είναι ο χώρος που θα γυριστεί η ταινία “Μικρός θάνατος”.

    Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα γυρίσματα ξεκινούν σήμερα ή αύριο και ήδη από τις προηγούμενες ημέρες το κινηματογραφικό συνεργείο βρίσκεται στην περιοχή για τις τελευταίες ετοιμασίες.

    Τα γυρίσματα στο Αρκούδι πιθανότατα θα έχουν διάρκεια ενός μήνα και από την Ηλεία έχει επιλεγεί ένας σημαντικός αριθμός κομπάρσων για να συμμετάσχει στην ταινία.

    Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως συνολικά 26 Ηλείοι θα κάνουν το πέρασμά τους από το φακό.

  • Angelina Jolie: Το πρώτο ελληνικό teaser ως Μαρία Κάλλας
    Angelina Jolie: Το πρώτο ελληνικό teaser ως Μαρία Κάλλας

    Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται η Μαρία Κάλλας στην πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάμπλο Λαραΐν (Jackie, Spencer). Το Maria επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγάλης ντίβας της όπερας, αποκαλύπτοντας πλευρές της προσωπικότητάς της που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, αποσπώντας standing ovation διάρκειας 10 λεπτών και εξαιρετικές κριτικές για την Αντζελίνα Τζολί που εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της. Τα πολύμηνα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, όπου η Μαρία Κάλλας πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ αρκετές σκηνές έχουν γυριστεί και στην Ελλάδα με τη συμμετοχή Ελλήνων συντελεστών.

    Το Maria έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου 2024 στις ελληνικές αίθουσες για να συγκινήσει το ελληνικό κοινό και τους θαυμαστές της εμβληματικής ντίβας, από το Cinobo και τη Faliro House.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Peaky Blinders: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας - Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι
    Peaky Blinders: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας - Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι

    Το Netflix με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας «Peaky Blinders» έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του διάσημου πρωταγωνιστή της, Κίλιαν Μέρφι φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι και έχοντας γκρίζα μαλλιά.

    Ο βραβευμένος ηθοποιός επαναλαμβάνει τον ρόλο που τον έκανε γνωστό από την δραματική σειρά του BBC η οποία έριξε αυλαία το 2022. Έχοντας στο πλευρό του, τους Ρεμπέκα Φέργκιουσον (Rebecca Ferguson), Μπάρι Κίογκαν (Barry Keoghan) και Τιμ Ροθ (Tim Roth) θα υποδυθεί τον Tommy Shelby τον αρχηγό της περιβόητης συμμορίας του Μπέρμιγχαμ, μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Παράλληλα το Νetflix μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το πλατό με τον Μέρφι να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον δημιουργό της σειράς Στίβεν Νάιτ.

    «Με εντολή των Peaky Blinders ο Tommy Shelby επέστρεψε. Ο Κίλιαν Μέρφι και ο Στίβεν Νάιτ ξαναβρίσκονται στο πλατό, καθώς ξεκινά επίσημα η παραγωγή της επερχόμενης ταινίας του Netflix», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο Τομ Χάρπερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της σειράς αναλαμβάνει την σκηνοθεσία σε σενάριο Στίβεν Νάιτ.

    Την παραγωγή έχουν αναλάβει εκτός των Νάιτ και Μέρφι οι Καρύν Μάνταμπαχ (Caryn Mandabach) και Γκάι Χέλι (Guy Heeley).

    Η σειρά ξεκίνησε το 2013 από το BBC Two και προβλήθηκε για έξι σεζόν. Σύμφωνα με τον δημιουργό η ταινία γίνεται για τους λάτρεις της σειράς, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Η Angelina Jolie μαγεύει στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας - Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
    Η Angelina Jolie μαγεύει στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας - Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

    «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας Κάλλας», έχει δηλώσει η Angelina Jolie.

    Η Angelina Jolie υποδύεται τη Μαρία Κάλλας στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Maria», της τελευταίας βιογραφικής ταινίας του Pablo Larraín, που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ώρες.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Variety, το Netflix παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την καταξιωμένη ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και απέσπασε οκτάλεπτο standing ovation, εκτοξεύοντας την Jolie και την ταινία στην κούρσα των βραβείων. Η ηθοποιός υποδύεται την Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας, η οποία πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 53 ετών.

    Όπως αφήνει να εννοηθεί από το τρέιλερ, η ταινία «Maria» θα καλύψει την ιστορία της ζωής της τραγουδίστριας της όπερας. Μαζί με την Angelina Jolie, στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Valeria Golino, Kodi Smit-McPhee, Haluk Bilginer, Alba Rohrwacher, Pierfrancesco Favino, Jeremy Wheeler και Rebecka Johnston.

    Τη σκηνοθεσία του «Maria» υπογράφει ο Pablo Larraín και το σενάριο ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Steven Knight. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί προηγουμένως στο «Spencer», δηλαδή στην ταινία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα που χάρισε στην πρωταγωνίστρια, Kristen Stewart, μια υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού. Παραγωγοί είναι οι Jonas Dornbach, Janine Jackowski, Lorenzo Mieli και ο αδελφός του Pablo Larraín, Juan de Dios Larraín.

    Angelina Jolie: «Πρόκληση η ιστορία της Μαρίας Κάλλας»

    «Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο», ανέφερε ο Pablo Larraín σε δήλωσή του σχετικά με την ταινία, τονίζοντας: «Το να το κάνω αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα πραγματικό δώρο».

    Από την πλευρά της, η Angelina Jolie έχει πει: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας Κάλλας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό. Το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να αφηγηθώ μαζί του, και με το σενάριο του Steven Knight, την ιστορία της Μαρίας Κάλλας είναι ένα όνειρο».

    Τα γυρίσματα για το «Maria» ξεκίνησαν στη Βουδαπέστη τον Οκτώβριο του 2023 με επιπλέον τοποθεσίες γυρισμάτων το Παρίσι, στην Ελλάδα και στο Μιλάνο. Επισημαίνεται ότι η ταινία «Maria» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της στο Netflix στις 11 Δεκεμβρίου.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ballerina: Εντυπωσιάζει η Άνα ντε Άρμας στο τρέιλερ
    Ballerina: Εντυπωσιάζει η Άνα ντε Άρμας στο τρέιλερ

    Το spin-off του John Wick θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου του 2025

    To spin-off του John Wick με τίτλο «Ballerina» κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ.
    Πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Όσκαρ Άνα ντε Άρμας ως Ρούνεϊ μια μπαλαρίνα που αναζητά εκδίκηση εναντίον των ανθρώπων που δολοφόνησαν την οικογένειά της.
    Η ταινία δράσης τοποθετείται μεταξύ των γεγονότων των ταινιών «John Wick: Chatper 3 - Parabellum» και «John Wick 4». Θα επιστρέψουν οι χαρακτήρες της Αντζέλικα Χιούστον, του Ίαν Μακσέιν και του Λανς Ρέντικ στον τελευταίο του ρόλο. Ο Γκαμπριέλ Μπάιρν θα είναι ο μεγάλος κακός της «Ballerina» και ο Νόρμαν Ρίντους θα συμμετέχιε σε έναν άγνωστο προς το παρόν ρόλο.
    Δείτε το τρέιλερ
    Ο βετεράνος των ταινιών δράσης Λεν Γουάισμαν αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία σε σενάριο του Σέι Χάτεν, ο οποίος έγραψε τα «Parabellum» και «John Wick 4».

    Το «Ballerina» θα βγει στις αίθουσες στις 5 Ιουνίου του 2025.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch