Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 17:24

Ναταλία Γερμανού: Εντόπισε τον σωσία του Νίκου Μουτσινά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο λόγος για έναν Ιταλό σταρ με το όνομα Filippo Nigro - Δείτε το story της παρουσιάστριας

Τον σωσία του Νίκου Μουτσινά εντόπισε στο Instagram η Ναταλία Γερμανού κι όπως θα δει κανείς, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Η γνωστή παρουσιάστρια πάνω σε μια αναζήτηση, «έπεσε πάνω» στον λογαριασμό του Filippo Nigro. Πρόκειται για έναν Ιταλό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως είναι δημοφιλής στη χώρα του, καθώς τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν περίπου 79.000 χρήστες.

Η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε λοιπόν, μια από τις φωτογραφίες του άνδρα σε story της στο Instagram και πάνω σε αυτό έγραψε: «Νίκο Μουτσινά, κάποιος σε αντιγράφει στο model life κι είναι και Ιταλός σταρ», επισημαίνοντας τον παρουσιαστή.

Δείτε την ανάρτησή της:

μουτσινας

Δείτε φωτογραφίες του Filippo Nigro:

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 13:19

Σχετικά Άρθρα

  • «Έχω δεχθεί επιθέσεις γιατί μοιάζω με τη Μέγκαν Μαρκλ»: Η 21χρονη TikToker που είναι σωσίας της Δούκισσας του Σάσεξ!
    «Έχω δεχθεί επιθέσεις γιατί μοιάζω με τη Μέγκαν Μαρκλ»: Η 21χρονη TikToker που είναι σωσίας της Δούκισσας του Σάσεξ!

    Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η 21χρονη Sidney Beckles, λόγω της ομοιότητας με τη... Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle).

    Η νεαρή ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που παρουσιάζει τις ομοιότητές με τη Δούκισσα του Σάσεξ, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

    Η Sidney Beckles λέει ότι συνήθως δέχεται θετικά σχόλια για την ομοιότητα της με τη Δούκισσσα του Σάσεξ και ότι κατά καιρούς, μάλιστα, την έχουν κεράσει μπύρες, επειδή νομίζουν ότι είναι συγγενείς. Ωστόσο, έχει δεχθεί και επιθέσεις στο διαδίκτυο.

    «Το μεγαλύτερο μέρος του μίσους απευθύνεται ειδικά στη Μέγκαν και μου λέει ότι δεν θα έπρεπε να είμαι περήφανη που της μοιάζω», ανέφερε.'

    Πάντως, αν και η ομοιότητά της Beckles με την Μαρκλ είναι εμφανής η ίδια εκφράζει αμφιβολίες: «Νομίζω ότι σε κάποιες γωνίες της μοιάζω, αν τα μαλλιά μου είναι ισιωμένα, αλλά γενικά, ποτέ δεν πιστεύω ότι της μοιάζω - εκτός αν κάποιος το επισημάνει».

    Δείτε το video στο ethnos.gr

  • Ναταλία Γερμανού: Εκτός αέρα σήμερα η εκπομπή της – Τι συνέβη
    Ναταλία Γερμανού: Εκτός αέρα σήμερα η εκπομπή της – Τι συνέβη

    Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

    Η Ναταλία Γερμανού είναι πιστή κάθε Σαββατοκύριακο στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές. Μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» ενημερώνει με την παρέα της για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και της σόουμπιζ, ενώ από το πλατό δεν λείπουν οι λαμπεροί καλεσμένοι.

    Ωστόσο, σήμερα, εκτάκτως η εκπομπή δε μεταδίδεται, καθώς η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

    Δεν είναι σοβαρό, όμως πάρθηκε η απόφαση από το κανάλι η Ναταλία Γερμανού να απέχει για σήμερα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να μη μεταδοθεί το «Καλύτερα δε γίνεται».

    Η ίδια αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στο πόστο της και δίπλα στην αγαπημένη της ομάδα.

    Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ναταλία Γερμανού: «Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά.. δεν. Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον @alphatvgreece για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση».

    Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά.. δεν.
    Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον @alphatvgreece για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση ❤️

    — Natalia Germanou (@nataliagermanou) January 21, 2023

    Πηγή: in.gr

  • Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: Τα παιδιά είναι ασφαλή, στόχος μας να μένουν λιγότερα σε δομές
    Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: Τα παιδιά είναι ασφαλή, στόχος μας να μένουν λιγότερα σε δομές

    Συνέντευξη στον Alpha και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

    Επίσης, αναφέρθηκε στα αδέσποτα ζώα λέγοντας ότι «εκπαιδεύουμε την ελληνική οικογένεια να είναι φιλόζωη» ενώ προσέθεσε ότι «η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά για το θέμα των αδέσποτων».

    Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στην αδερφή του, Κατερίνα, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, την ανάρτηση την έκανε σε συνεννόηση με την αδερφή του για να αφυπνιστεί ο κόσμος και να κάνει προληπτικές εξετάσεις. Τόνισε μάλιστα πως εντοπίστηκαν 3.000 καρκίνοι σε πρώιμο στάδιο με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά».

    Για το panic button

    Αναφορικά με τις γυναικοκτονίες και το panic button, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις νέες υπηρεσίες σε ΑΤ για καταγγελίες κακοποίησης γυναικών, αλλά και για την γραμμή SOS 1590, και για τη νέα εφαρμογή που έρχεται το panic button.

    «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για καμία κακοποιητική συμπεριφορά. Και αυτό δεν είναι μόνο για τη σωματική βία, αλλά και την λεκτική και την ψυχολογική βία».

    Για την Κιβωτό του Κόσμου

    Αναφορικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου που σοκάρει το πανελλήνιο, ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε πως τα παιδιά που παραμένουν στη δομή «είναι ασφαλή».

    «Μας ενδιαφέρει να δούμε τι έγινε με τα οικονομικά καθώς έγιναν σημαντικές δωρέες και στη συνέχεια στόχος μας είναι να υπάρχουν λιγότερα παιδιά στις δομές. Το καλύτερο για τα παιδιά είναι να φεύγουν από αυτές τις δομές είτε με αναδοχή είτε με υιοθεσία», είπε και σημείωσε πως: «Πρέπει όμως να δούμε πώς ένα ζευγάρι που θέλει ένα παιδί να υιοθετήσει ένα παιδί, να μπορεί να το κάνει εύκολα».

    Τόνισε επίσης ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο νέο ΔΣ της Κιβωτού.

    Πού χρειάζεται περισσότερη δουλειά

    Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στους τομείς που πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά από την κυβέρνηση. «Έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά στην υγεία. Το σύστημα δοκιμάστηκε με την πανδημία και μετά υπήρξε μία κούραση. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το τι σημαίνει καλή υγεία, άσκηση, πολιτικές κατά του καπνίσματος, την πρόληψη, τον προσωπικό γιατρό και μετά την πρωτοβάθμια Υγεία», ανέφερε και σημείωσε:

    «Δεύτερος τομέας είναι η Δικαιοσύνη. Έχουν γίνει βήματα, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις. Εκεί έχουμε σημαντικά βήματα να κάνουμε γιατί είναι το καταφύγιο των αδυνάτων. Τρίτο ζήτημα είναι η περιβαλλοντική ατζέντα, η οποία είναι και μεταρρυθμιστική ατζέντα.

    Τέταρτο είναι τα θέματα τις ισότητας. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ισχύος. Για το υπουργικό συμβούλιο έχω εγώ την ευθύνη, αλλά στη Βουλή δεν εκλέγονται τόσες. Μήπως οι γυναίκες δεν ψηφίζουν γυναίκες; Θέλουμε περισσότερες γυναίκες στη Βουλή», είπε.

    Κατά της τραπ μουσικής ο πρωθυπουργός

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μουσικά είδη που ακούνε πλέον οι νέοι, τα οποία όπως είπε, υποτιμούν τις γυναίκες.

    «Δεν είναι μαγκιά να χρησιμοποιείς μια γλώσσα η οποία είναι υποτιμητική για τις γυναίκες. Ενοχλούμαι μερικές φορές που υπάρχουν κάποια είδη μουσικής που την ακούν οι νέοι. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για τις γυναίκες είναι απαράδεκτη. Λες και είναι αντικείμενα για σεξουαλική εκμετάλλευση. Δεν θα βάλουμε ποτέ περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά δεν είναι αυτό το πρότυπο που πρέπει να έχουν τα νέα αγόρια για τα κορίτσια», ανέφερε χαρακτηριστικά για την τραπ μουσική, την οποία δεν κατονόμασε.

    Για τα social media

    Αναφορικά με την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το αν παρακολουθεί τι του γράφουν επεσήμανε πως «τα social media έχουν μια καλή πλευρά και μια σκοτεινή πλευρά. Η τοξικότητα, η χυδαιότητα τα ανώνυμα σχόλια είναι στη σκοτεινή πλευρά», είπε. «Από τη φύση μου δε μ' αρέσει πολύ να τσακώνομαι, μ' αρέσει η επιχειρηματολογία αλλά μερικές φορές βλέπω και ενδιαφέροντα σχόλια», πρόσθεσε.

    Ως προς το πώς μαθαίνει για το τι θέλει ο κόσμος, τόνισε πως «οι μετρήσεις της κοινής γνώμης είναι ένας τρόπος για να καταλαβαίνουμε αν οι πολιτικές μας έχουν απήχηση» κι έφερε ως παράδειγμα το «καλάθι του νοικοκυριού».

    Επεσήμανε ακόμη πως »υπάρχουν εργαλεία για να ακούμε τι λέει η κοινωνία αλλά οι περιοδείες είναι σίγουρα ένα καλό μέσο «αρκεί να πηγαίνεις με διάθεση να ακούσεις και όχι μόνο να σ' ακούσουν».

    Άσκηση και Netflix και μουσική

    Συνεχίζοντας σε ένα πιο ελαφρύ κλίμα τη συζήτηση, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως μετά από μια δύσκολη ημέρα ασκείται και συζητά με την σύζυγό του, Μαρέβα.

    «Να δούμε κάτι στο Netflix, να φύγουμε από το κινητό. Έχω δει επεισόδια του Σασμού, είναι ενδιαφέρουσα σειρά. Βλέπω ποδόσφαιρο, Νetflix, διαβάζω. Μουσική ακούω στο αυτοκίνητο ή στο αεροπλάνο», είπε.

    Σε σχέση με το γιατί μπορεί να τσακώνεται με τα παιδιά του είπε για τους ίδιους λόγους που όλοι οι γονείς μπορεί να τσακώνονται. «Είτε γιατί θέλουν να είναι πιο παρεμβατικοί είτε γιατί θέλουν να επηρεάσουν τις επιλογές τους» και ομολόγησε ότι η σύζυγός του παραπονιέται όταν δε βρίσκει τα παιδιά στο τηλέφωνο.

    Στο σημείο αυτό ακούστηκε μουσική υπόκρουση από την ταινία Star Wars που έχει ως ringtone στο κινητό του, ως «παραγγελιά» από τον γιο του.

    Για το σχόλιό του σε ανάρτηση στο Luben είπε πως έχει σημασία να έχει κανείς χιούμορ και να αυτοσαρκάζεται και το χαρακτήρισε έμπνευση της στιγμής σε ένα κανάλι που κάνει ενδιαφέρουσα σατυρική δουλειά.

    Έκλεισε επιστρέφοντας στο μήνυμα που είχε δώσει και στην αρχή της συνέντευξής του υπογραμμίζοντας τη σημασία του προληπτικού ελέγχου και προτρέποντας τις γυναίκες να αξιοποιούν αυτή τη δυνατότητα που τους δίνεται.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Άνθρωποι με παρόμοιο πρόσωπο έχουν και παρόμοιο DNA, σύμφωνα με έρευνα
    Άνθρωποι με παρόμοιο πρόσωπο έχουν και παρόμοιο DNA, σύμφωνα με έρευνα

    Οι ερευνητές μελέτησαν βιολογικό υλικό από υπερβολικά όμοια άτομα

    Οι άνθρωποι που εμφανίζουν μεγάλη ομοιότητα προσώπου, έχουν επίσης συνήθως παρόμοιο DNA, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική μελέτη, την πρώτη που κάνει σαφώς αυτή τη συσχέτιση, ανακαλύπτοντας μια βιολογική εξήγηση στο φαινόμενο του σωσία.

    Εδώ και δεκαετίες οι επιστήμονες θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη ανθρώπων που μοιάζουν τρομερά μεταξύ τους παρόλο που δεν έχουν οικογενειακούς δεσμούς, αλλά δεν είχαν βρει μια εξήγηση γι' αυτό. Η νέα έρευνα βασίστηκε σε φωτογραφίες ανθρώπων με όμοιο πρόσωπο αλλά χωρίς γενετική συγγένεια μεταξύ τους, καθώς και σε ανάλυση του γενετικού υλικού τους.

    Χάρη στο διαδίκτυο και την ανάρτηση ενός μεγάλου όγκου φωτογραφιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πλατφόρμες, έχει διευκολυνθεί η αναζήτηση τέτοιων περιπτώσεων με τη βοήθεια αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης και έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός τους. Έγινε έτσι αντιληπτό ότι το φαινόμενο του σωσία (ή σχεδόν) είναι συχνότερο από ό,τι θεωρείτο μέχρι πρόσφατα.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Μανέλ Εστελέρ, διευθυντή του Ινστιτούτου Ερευνών Λευχαιμίας Γιοζέπ Καρέρας και καθηγητή γενετικής του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας "Cell Reports", εντόπισαν 32 άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους (16 ζεύγη), αλλά με μεγάλη ομοιότητα προσώπου (σαν δίδυμοι ή σωσίες).

    "Η εμφάνιση των σωσιών ενός ανθρώπου, σαν να πρόκειται για φωτοαντίγραφα, έχει εδώ και καιρό τραβήξει το ενδιαφέρον της τέχνης και της λαϊκής κουλτούρας, αλλά ποτέ δεν είχε προσεγγιστεί από πραγματική επιστημονική σκοπιά. Αυτό που κάναμε είναι να συλλέξουμε βιολογικό υλικό από υπερβολικά όμοια άτομα για να δούμε αν υπάρχει αντικειμενικός λόγος γι' αυτή την ομοιότητα τους", δήλωσε ο Εστελέρ.

    Οι συμμετέχοντες στην έρευνα συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια με βιομετρικά και στοιχεία του τρόπου ζωής τους, ενώ παρείχαν και δείγμα DNA για ανάλυση του γονιδιώματος τους, του επιγενετικού προφίλ τους (μηχανισμοί ρύθμισης του γονιδιώματος) και του μικροβιώματος τους (σύνθεση μικροβιακών κοινοτήτων στο σώμα).

    Η μελέτη έδειξε ότι τέτοιοι άνθρωποι έχουν παρόμοιους γενότυπους, ιδίως αναφορικά με γονίδια που εμπλέκονται στον σχηματισμό του στόματος, την μύτης, των ματιών, του μετώπου και του σαγονιού, αλλά διαφορετικό μικροβίωμα. Η γενετική ομοιότητα δεν περιορίζεται στο πρόσωπο, καθώς στα εννέα από τα 16 ζευγάρια βρέθηκε μεγάλη ομοιότητα DNA, καθώς επίσης μεγάλη ομοιότητα βιολογικών χαρακτηριστικών όπως το βάρος και το ύψος, συμπεριφορικών (π.χ. κάπνισμα) και άλλων (π.χ. μορφωτικό επίπεδο).

    Πηγή: Protothema.gr

  • Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»
    Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα του λόγια, μετά το coming out - «Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος»

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, σχετικά με τη σεξουαλικότητά του

    Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε ανοιχτά για το coming out του, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μία ανάρτηση. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, την πρώτη του επαφή με ένα άτομο του ίδιου φύλου, καθώς και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους το αποκάλυψε. Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως όσα είπε ήταν μόνο κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του και τόνισε πως το μήνυμα που ήθελε να περάσει, μιλώντας τόσο ειλικρινά, ήταν ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι.
    «Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οποτε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα απο δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικοτεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας.Δεν είναι τόσο εύκολο οσο ακούγεται,δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας,μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε», έγραψε αρχικά, στην ανάρτησή του.
    Στη συνέχεια συμπλήρωσε τι σημαίνει για εκείνον να αγαπάει κανείς τον εαυτό του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το bullying είναι κάτι που τον ενοχλεί ακόμα και σήμερα. «Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανεις και τίποτα να με βαλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω,ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής.. Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος.. Ps: νικολακη,να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying απο τα υπόλοιπα παιδακια( σε οποία ηλικία και να βρίσκονται). Ps 2:τελικά είναι μεγάλο το κείμενο», έκλεισε την ανάρτησή του.
    Πηγή: protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες
    Νίκος Μουτσινάς: Με ζωντανό κοινό το Καλό Μεσημεράκι μετά από 27 μήνες

    Δείτε τι έγινε και τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Με ζωντανό κοινό πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Για πρώτη φορά μετά από 27 μήνες, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε κόσμο στο πλατό, κάτι που φάνηκε λίγο… πρωτόγνωρο, αν αναλογιστεί κανείς το διάστημα που μεσολάβησε.

    Το ημερολόγιο έγραφε 10 Μαρτίου 2020, όταν το Καλό Μεσημεράκι είχε για τελευταία φορά κοινό στο στούντιο. Τα μέτρα κατά του κορονοϊού ανάγκασαν τότε την εκπομπή του ΣΚΑΙ να σταματήσει να δέχεται κόσμο στο πλατό, κάτι που σήμερα έλαβε τέλος.

    «Ήρθαν οι άνθρωποι, επιτέλους. Καλώς ήρθατε! Καταλαβαίνετε τώρα, έχουμε να τα πούμε καιρό, θα φύγετε κατάκοποι σήμερα, πάρτε το απόφαση», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

    Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία του κόσμου “συγκίνησε” τη Βάνια.

    Πηγή: Zappit.gr

  • Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά
    Πρωταπριλιά: Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

    Δείτε το βίντεο από την καλοστημένη πλάκα που έστησε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «ανταγωνιστή» της, αλλά και πολύ καλό της φίλο

    Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα «θύματα» της Πρωταπριλιάς και μάλιστα, από φάρσα της φίλης του, Ζέτας Μακρυπούλια.

    Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, το οποίο εξελίχθηκε σε μία καλοστημένη φάρσα από την παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ».

    Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4. Υπενθυμίζεται, ότι από εδώ και στο εξής το «Καλό Μεσημεράκι» θα προβάλλεται στις 16:00 και δεν θα είναι «απέναντι» από το «Ρουκ Ζουκ». Μέχρι εκείνο το σημείο, η συζήτηση κινήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία φάρσα.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

    Αφού είδε σοκαρισμένο τον για πολλά χρόνια φίλο της, η Ζέτα Μακρυπούλια του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιος κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»
    Νίκος Μουτσινάς: «Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα»

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο Καλό Μεσημεράκι μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής, στην έναρξη της εκπομπής, ανέφερε σχετικά:

    «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μικρύναν όπως στην Δέλτα».

    Στη συνέχεια, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως καλό θα είναι η εκπομπή να πηγαίνει σταδιακά όλο και πιο αργά μέχρι «να έρθει η ώρα να πάμε 4 να ησυχάσουμε».

    Πηγή: Zappit.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch