Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 22:38

Η Κόρτνεϊ Κοξ «έπαθε Μόνικα» – Καθάρισε το αστέρι της στη λεωφόρο της δόξας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς «Φιλαράκια» καθάρισε και το αστέρι της κολλητής της Τζένιφερ Άνιστον

Αναμνήσεις από τον λατρεμένο χαρακτήρα της «Μόνικα» που υποδυόταν επί δέκα χρόνια στην πετυχημένη σειρά «Φιλαράκια», ξύπνησε ένα βίντεο, που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η «Μόνικα» ήταν τέρας καθαριότητας και σίγουρα θα έκανε και εκείνη ό,τι έκανε η Κοξ στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood.

Πήρε χαρτί και ένα καθαριστικό σπρέι και καθάρισε το αστέρι της, το οποίο απέκτησε πρόσφατα.

«Κυριολεκτικά πάνω στο αστέρι… μπορείτε να περάσετε από δίπλα», λέει αστειευόμενη σε περαστικό.

Πάντως, δεν καθάρισε μόνο το δικό της αστέρι, αλλά και εκείνα των φίλων της Λόρα Ντερν, Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν. «Κάποιος πρέπει να το κάνει», έγραψε στην ανάρτησή της η Κόρτνεϊ Κοξ. «Σε ευχαριστώ που μας κρατάς καθαρές», σχολίασε η Ρις Γουίδερσπουν από κάτω.

Η Κόρτνεϊ Κοξ απέκτησε το δικό της αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στις 27 Φεβρουαρίου. Στην τελετή μίλησαν μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου, οι οποίες μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι είναι «τιμή» τους να είναι «συνάδελφοι, φίλες και αδελφές» της Κόρτνεϊ Κοξ.

Πηγή: In.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/PAUL BUCK
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 20:14

Σχετικά Άρθρα

  • «Φιλαράκια»: Πώς ήταν και πώς είναι σήμερα όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς
    «Φιλαράκια»: Πώς ήταν και πώς είναι σήμερα όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς

    Σε ποιους φέρθηκε καλύτερα ο χρόνος.

    Ένα νέο Instagram post παρουσιάζει φωτογραφικά κολάζ για όλους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς που καθόρισε τα 90s και την εφηβική και νεανική ηλικία πολλών μας, τα «Φιλαράκια», αποτίνοντας ταυτόχρονα φόρο τιμής στον Matthew Perry, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

    Σε ποιους φέρθηκε καλύτερα ο χρόνος και σε ποιους άφησε πιο έντονα τα σημάδια του; Οι γνώμες στα σχόλια διίστανται, οπότε δείτε το παρακάτω καρουζέλ για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο Perry πέθανε τον Οκτώβριο του 2023, όταν ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του, μετά από μακροχρόνιο αγώνα με τους εθισμούς. Το πόρισμα; Επιπλοκές από τη χρήση κεταμίνης. Στο μεταξύ όμως οι αρχές διεξάγουν μια μεγάλη έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην πρόωρη απώλειά του και στις 15 Αυγούστου συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών δύο γιατροί, μια γυναίκα που αποκαλείται και «βασίλισσα της κεταμίνης», ένας φερόμενος ως διακινητής, αλλά και ο προσωπικός βοηθός του, αυτός μάλιστα που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του.

    Αν και κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό οι φήμες για συλλήψεις, όταν τελικά συνέβησαν «έφεραν στην επιφάνεια ένα πλήθος συναισθημάτων» στους οικείους του, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που φέρεται να μίλησε στο People. «Ο Matthew είχε αληθινούς φίλους, που νοιάζονταν για εκείνον. Θα είχαν προσπαθήσει να τον βοηθήσουν αν είχε απευθυνθεί σε εκείνους. Τώρα τους θλίβει το γεγονός ότι ήταν περικυκλωμένος από άτομα που συνέβαλαν στον θάνατό του».

    Δείτε τη νέα ανάρτηση:

    Πηγή: Μarieclaire.gr

  • Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: Ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο, με «επισκέπτεται» συχνά
    Κόρτνεϊ Κοξ για Μάθιου Πέρι: Ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο, με «επισκέπτεται» συχνά

    Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ας πούμε, μας «καθοδηγούν» κι αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι σίγουρα εδώ τριγύρω, πρόσθεσε η ηθοποιός

    Η Κόρτνεϊ Κοξ έδωσε συνέντευξη και με αφορμή την 20ή επέτειο του φινάλε της σειράς «Τα Φιλαράκια», αναφέρθηκε στους συμπρωταγωνιστές της, αλλά και την απώλεια του Μάθιου Πέρι.

    Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «CBS Sunday Mornings» κι ανέφερε αρχικά, πως ο ηθοποιός μπορεί να έφυγε από τη ζωή, όμως συνεχίζει να τον νιώθει στο πλευρό της.

    «Νομίζω πως ήταν ίσως ένα από τα πιο αστεία ανθρώπινα όντα στον κόσμο. Ήταν τόσο αστείος. Ήταν πραγματικά, μια τεράστια καρδιά. Προφανώς, δυσκολεύτηκε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

    Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ευγνώμων, που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα χρόνια. Με επισκέπτεται συχνά, αν πούμε ότι πιστεύουμε στο μεταφυσικό. Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ας πούμε, μας "καθοδηγούν". Αισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι σίγουρα εδώ τριγύρω».

    Η ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στη σειρά «Τα Φιλαράκια», λέγοντας πως είναι ευγνώμων που έπαιξε σε αυτή. «Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή τη σειρά. Ήταν στο τέλος μια περιόδου που πραγματικά, είχα ξεμείνει από χρήματα. Πήρα έναν ρόλο σε μια οντισιόν και όταν πήγα να διαβάσω τον πιλότο, είπα "αυτό είναι υπέροχο"», σημείωσε.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/PAUL BUCK
  • Matthew Perry: Συγκινούν τα «Φιλαράκια» του - «Δεν ήμασταν απλά μέλη ενός καστ, είμαστε οικογένεια»
    Matthew Perry: Συγκινούν τα «Φιλαράκια» του - «Δεν ήμασταν απλά μέλη ενός καστ, είμαστε οικογένεια»

    Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends) -Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ- έσπασαν τη σιωπή τους και έκαναν κοινή δήλωση για τον ξαφνικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους, Μάθιου Πέρι (Matthew Perry).

    «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν.

    Νέες αποκαλύψεις για το θάνατό του

    Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι του από τη βοηθό του, η οποία σήκωσε το κεφάλι του για να του δώσει λίγο αέρα, όπως αποκάλυψαν διασώστες των πρώτων βοηθειών στην εφημερίδα Los Angeles times..

    Αλλά μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες στο σπίτι του σταρ των Friends στο Pacific Palisades το Σάββατο και να τον απομακρύνει από το τζακούζι, ήταν ήδη νεκρός. «Οι πυροσβέστες έβγαλαν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός» ανέφερε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής της πόλης.

    Ο Πέρι πιστεύεται ότι πνίγηκε, αν και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί. Το αρχικό αποτέλεσμα της αυτοψίας έχει «αναβληθεί», ενώ θα ακολουθήσουν οι τοξικολογικές εκθέσεις. Οι πληροφορίες έρχονται μετά την εμφάνιση μιας κλήσης 15 δευτερολέπτων που αποκαλύπτει τη στιγμή που η βοηθός του κάλεσε το 911 για να αναφέρει καρδιακή ανακοπή.

    Την ίδια ώρα γνωστοποιήθηκε και η καταγραφή της στιγμής που οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, η οποία περιγράφει έναν πνιγμό - γνωστή ως κατάσταση έκτακτης ιατρικής ανάγκης 9.

    Ο ηθοποιός είχε μιλήσεις κατά καιρούς για τις μάχες του με τα οπιούχα και το ποτό, αλλά σε πρόσφατες συνεντεύξεις του δήλωσε ότι είναι καθαρός. Οι πρώτοι ανταποκριτές λέγεται ότι βρήκαν αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά φάρμακα στο ακίνητο, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη παράνομων ναρκωτικών.

    Πηγή: Εthnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Terence Patrick HANDOUT
  • Μάθιου Πέρι: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για την Τζένιφερ Άνιστον, το «ευχαριστώ» και η αμήχανη στιγμή
    Μάθιου Πέρι: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για την Τζένιφερ Άνιστον, το «ευχαριστώ» και η αμήχανη στιγμή

    Ο αείμνηστος «Τσάντλερ» είχε αναφέρει πως ένιωθε μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη συμπρωταγωνίστριά του και για τον τρόπο που του στάθηκε στον αγώνα του να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες

    Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο τζακούζι του.

    Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως οι αρχές που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν πως μάλλον ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή και πνίγηκε.

    Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σειράς, ο Μάθιου Πέρι ήταν ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Άνιστον, όπως είχε αποκαλύψει κι ο ίδιος.

    Όπως είχε κάνει γνωστό και στην αυτοβιογραφία του, ήταν ερωτευμένος μαζί της, πριν καν συνεργαστούν στη σειρά.

    «Με είχε γοητεύσει. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να είχε γίνει; Μου άρεσε. Είχα την αίσθηση μάλιστα, πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι», έγραφε.

    «Μια μέρα, κατάφερα να πάρω δύο δουλειές ταυτόχρονα. Το ένα ήταν το Haywire, μια εκπομπή σαν το America’s Funniest Home Videos και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε, κάλεσα την Άνιστον και της είπα ότι ήταν το πρώτο άτομο που θα ήθελα να το μοιραστώ. Κοιτώντας πίσω ήταν ξεκάθαρο ότι την έκανα να σκεφτεί ότι μου άρεσε πολύ και με λάθος τρόπο», ανέφερε στη συνέχεια.

    Μάλιστα, δεν δίστασε να τη ζητήσει σε ραντεβού, με εκείνη να αρνείται. «Μου είπε ότι ήθελε να είμαστε φίλοι κι εγώ της είπα ότι δεν μπορούμε να είμαστε», έγραφε στο βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

    Τελικά, τρία χρόνια αργότερα συνεργάστηκαν στα «Φιλαράκια». Όμως, η συνεργασία τους δεν ήταν εύκολη, καθώς ο ηθοποιός δεν την είχε ξεπεράσει ακόμα. «Στις αρχές των γυρισμάτων κατάλαβα ότι ήμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Ένιωθα περίεργα να τη χαιρετήσω, σκεφτόμουν πόση ώρα να την κοιτάζω. Είναι οκ τα 3 δευτερόλεπτα;», ανέφερε.

    Ωστόσο, δεν ήταν μόνο έρωτας αυτό που ένιωθε για την ηθοποιό, αλλά και ευγνωμοσύνη, καθώς στάθηκε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες.

    Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος, έχει αναφέρει ότι ο κατήφορός του είχε ήδη ξεκινήσει από την ηλικία των 24 ετών, που σημαίνει ότι όσο υποδυόταν τον χιουμορίστα και ατακαδόρο χαρακτήρα των «Friends» είχε ήδη αρχίσει να βιώνει τη δική του κόλαση.  

    «Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο αγαπημένος ήρωας της πόλης, εγώ βρισκόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα κανέναν άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε ανάμεσα σε όσα δήλωσε.

    Θυμήθηκε ακόμη, ότι η Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα του sitcom, για να του πει ότι τόσο εκείνη όσο και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

    «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο Πέρι και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στη Τζένιφερ Άνιστον.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Τα «Φιλαράκια» αντικατέστησαν την Τζένιφερ Άνιστον και δεν το κατάλαβε κανένας
    Τα «Φιλαράκια» αντικατέστησαν την Τζένιφερ Άνιστον και δεν το κατάλαβε κανένας

    Η αλήθεια αποκαλύφθηκε!

    Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο θρυλικές σειρές των τελευταίων χρόνων ήταν «Τα Φιλαράκια».

    Η σειρά που δείχνει την παρέα των έξι φίλων να περνάνε τις ώρες τους μεταξύ δουλειάς, εξόδων και αστείων στιγμών από τη ζωή τους, έχει αφήσει το στίγμα της κι έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς.

    Το τέλος της σειράς ήρθε το 2004, με τις επαναλήψεις των επεισοδίων να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, πολλοί συνεχίζουν να βλέπουν τη σειρά αδιάκοπα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να εντοπίζουν μικρά «λαθάκια» στο μοντάζ των επεισοδίων.

    Ένας θαυμαστής της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια», με καταπληκτική παρατηρητικότητα, εντόπισε ένα μυστηριώδες… μη μέλος του καστ να έχει αντικαταστήσει τη Ρέιτσελ Γκριν (Τζένιφερ Άνιστον) – κάτι είχε περάσει απαρατήρητο για πολλά χρόνια.

    Η αντικατάσταση της Τζένιφερ Άνιστον που κανένας δεν παρατήρησε

    Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο 15 της 9ης σεζόν, «The One With the Mugging», η 54χρονη, σήμερα, Άνιστον φαινομενικά αντικαταστάθηκε σε μια σκηνή και οι θαυμαστές δεν είχαν ιδέα.

    Το λάθος εντόπισε ένας θαυμαστής που έβλεπε ξανά τη σειρά και… μάλλον το είχε δει τόσες φορές που πρόσεχε ακόμα και τις λεπτομέρειες…

    Στο επεισόδιο, η Ρέιτσελ τρέχει στο διαμέρισμα της Μόνικα για να πει στον Τζόι ότι πήρε οντισιόν με τον φανταστικό διάσημο ηθοποιό Λέοναρντ Χέιζ (Τζεφ Γκόλντμπλουμ). Αλλά όταν η κάμερα γυρίζει πίσω στον Τζόι, κάποια που δεν είναι η Άνιστον, στέκεται στη θέση της Ρέιτσελ.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τυχαία ανταλλαγή φτάνει στο τελικό μοντάζ. Στη σεζόν 9, επεισόδιο 4, «The One With the Sharks», η Ρέιτσελ αντικαταστάθηκε και πάλι στη μέση μιας σκηνής.

    Περίπου στα 12 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα του επεισοδίου, η Μόνικα και η Ρέιτσελ κάθονται στο τραπέζι στο διαμέρισμα της Μόνικα πριν μπει ο Τζόι και τους συναντήσει, με τη Ρέιτσελ να φοράει κίτρινο μπλουζάκι και σγουρά μαλλιά. Καθώς η κάμερα μετατοπίζεται στη Μόνικα, στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης φαίνεται μια διαφορετική γυναίκα να κάθεται δίπλα της, φορώντας μπλε μπλούζα και ίσια μαλλιά.

    Η γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχε την εμφάνιση της Ρέιτσελ που είχε κάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν, αλλά, για άλλη μια φορά, οι θαυμαστές δεν πρόσεξαν ποτέ το λάθος.

    Δείτε το βίντεο

    @alicegran14 Watch till the end..... did you see it? 👀👀👀👀 #foryou #fyp #foryoupage #rachel #friends @friendstvofficial ♬ Psycho! - MASN

    Πηγή: In.gr

  • «F.R.I.E.N.D.S»: Αυτό είναι το χειρότερο επεισόδιο της σειράς σύμφωνα με το IMDb
    «F.R.I.E.N.D.S»: Αυτό είναι το χειρότερο επεισόδιο της σειράς σύμφωνα με το IMDb

    10 σεζόν, 236 επεισόδια και μια σειρά – θρύλος, που για τους περισσότερους από εμάς αποτελεί την καλύτερη όλων των εποχών, με τη δεύτερη να βρίσκεται αρκετά σκαλιά παρακάτω.

    Τα «Φιλαράκια» απέδειξαν και με το reunion τους πως η επίδραση που είχαν στη ψυχή Αμερικανών και Ευρωπαίων δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

    Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα επεισόδιο που δεν αγαπήθηκε όσο τα υπόλοιπα μιας και οι θεατές το έχουν βαθμολογήσει στο IMDb με 7,2, όταν όλα τα υπόλοιπα επεισόδια έχουν κατά μέσο όρο βαθμολογία περίπου 8,5.

    Ποιο είναι αυτό το επεισόδιο και τι έκανε το κοινό να του γυρίσει την πλάτη;

    Πρόκειται για το 21ο επεισόδιο της 4ης σεζόν της σειράς, με όνομα «The one with the invitation» και είναι εκείνο στο οποίο η Rachel λαμβάνει το προσκλητήριο γάμου του Ross με την Emily.

    Στο συγκεκριμένο επεισόδιο και ενώ η Rachel ανοίγει την πρόσκληση, ακολουθεί ένα throwback της σχέσης της με το αιώνιο αίσθημά της. Στα αποσπάσματα βλέπουμε την πρώτη γνωριμία, το πρώτο φιλί, τον πρώτο τσακωμό και το διάσημο «we were on a break».

    Οι θεωρίες για τον λόγο που έκαναν το επεισόδιο να μην αγαπιέται ιδιαίτερα ποικίλλουν, με επικρατέστερη άποψη να είναι πως ενώ παίρνουμε γεύση για 20 ολόκληρα λεπτά από το αγαπημένο μας ειδύλλιο, στο τέλος προσγειωνόμαστε στην σκληρή πραγματικότητα.

    Για άλλους, ευθύνεται το γεγονός πως όλο αυτό συνέβη για να γλιτώσουν οι παραγωγοί χρόνο και χρήμα από τα γυρίσματα.

    Από την άλλη, η θέση των συντελεστών αναφέρει πως το συγκεκριμένο επεισόδιο φτιάχτηκε έτσι, ώστε να μπορέσουν όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει τη σειρά από την αρχή, να καταλάβουν τι είχε συμβεί με το πρώην ζευγάρι.

    Η αλήθεια ίσως βρίσκεται κάπου στη μέση.

    Εσύ θυμάσαι τι γεύση σου είχε αφήσει το συγκεκριμένο επεισόδιο;

    Πηγή: Βelikeyou.gr

  • Ο σκηνοθέτης από τα «Φιλαράκια» εκδίδει την αυτοβιογραφία του με ιστορίες γύρω από τη σειρά
    Ο σκηνοθέτης από τα «Φιλαράκια» εκδίδει την αυτοβιογραφία του με ιστορίες γύρω από τη σειρά

    Ο διάσημος σκηνοθέτης Τζέιμς Μπάροους, έχοντας βάλει την… υπογραφή του στην σειρά τα «Φιλαράκια» εκδίδει την αυτοβιογραφία του και αποκαλύπτει ορισμένες ιστορίες από εκείνη την περίοδο.

    Έχοντας σκηνοθετήσει την διάσημη σειρά τα «Φιλαράκια», ο Τζέιμς Μπάροους ετοιμάζεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μπάροους», η οποία περιλαμβάνει πολλές άγνωστες ιστορίες από τις ημέρες των γυρισμάτων.

    Θέλοντας να δώσει μία μικρή… γεύση από τί πρόκειται να διαβάσουν οι αναγνώστες, είπε ότι πριν από την πρεμιέρα της πολυαγαπημένης σειράς πήγε με τους πρωταγωνιστές της σειράς στο Λας Βέγκας και κατά την διάρκεια του δείπνου τους είπε:

    «Αυτή είναι η τελευταία σας στιγμή ανωνυμίας. Μόλις προβληθεί η εκπομπή, δεν θα μπορείτε να πάτε πουθενά χωρίς να σας κυνηγούν».

    Επίσης αναφέρει ότι στο ίδιο ταξίδι ο ηθοποιός Ματ ΛεΜπλάνκ (σ.σ. στην σειρά Τζόι Τριμπιάνι) δεν είχε ιδέα πως να παίξει ζάρια και έχασε 1.400 δολάρια μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Tα «Φιλαράκια» έφυγαν από το ελληνικό Netflix
    Tα «Φιλαράκια» έφυγαν από το ελληνικό Netflix

    Πού μπορούμε να βλέπουμε πλέον τη διάσημη κωμική σειρά

    Aπό χθες το βράδυ, οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix ψάχνουν να δουν την αγαπημένη κωμική σειρά «Friends» (Tα Φιλαράκια), όμως δεν είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα.
    Όπως είχε ανακοινώσει το δίκτυο αρκετές εβδομάδες πριν, η δημοφιλής σειρά θα αποχωρούσε από τη streaming υπηρεσία στις 30 Μαΐου. Aυτή τη στιγμή, τα «Φιλαράκια» είναι διαθέσιμα σε 19 χώρες που υπάρχει το Netflix, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Γερμανία, όμως σύντομα θα αφαιρεθεί κι από αυτές.
    Όπως είναι γνωστό, η σειρά ανήκει στο HBO Max που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα. Απο κει και πέρα, γνωρίζουμε ότι το κανάλι Star προβάλλει τα «Φιλαράκια» κάθε Σαββατοκύριακο, από την 1η Οκτωβρίου του 1995.
    O Κέβιν Ράιλι, πρόεδρος των TNT και TBS, που ασχολείται με τη streaming υπηρεσία του HBO, είχε ανακοινώσει πριν τρία χρόνια: «Νομίζω καταλαβαίνετε ότι τα διαμάντια της Warner θα καταλήξουν στη νέα μας υπηρεσία. Αν θα τα βγάλουμε από το Netflix; Και βέβαια είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε! Δεν λέει να μοιράζεσαι τέτοιο περιεχόμενο. Η πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα».
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch