Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 22:38

Τζον Τραβόλτα: Πιθανόν να συμμετέχει στην νέα ταινία του Ταραντίνο «The Movie Critic»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να έχει ορίσει το καστ για την επερχόμενη ταινία του «The Movie Critic» και επιδιώκει να είναι μία επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της μεγάλης κινηματογραφικής του επιτυχίας «Pulp Fiction».

Σύμφωνα με τον Τζεφ Σνάιντερ, αρθρογράφο στο Χόλιγουντ ο Τζον Τραβόλτα αναμένεται να έχει ρόλο στην ταινία «The Movie Critic». Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ, λέγεται ότι θα γίνει ακρόαση για την ταινία.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, ο Τζον Τραβόλτα θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στην ταινία.

Νωρίτερα φέτος, η Daily Express ανέφερε ότι ο Ταραντίνο ήθελε να προτείνει στον Μπρους Γουίλις την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια. Και οι τρεις ηθοποιοί Τραβόλτα, Τζάκσον και Γουίλις πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Pulp Fiction».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Deadline για το «The Movie Critic», ο Ταραντίνο είπε ότι η ταινία βασίζεται σε έναν δευτεροκλασάτο κριτικό κινηματογράφου που εργαζόταν σε περιοδικό πορνό και διαδραματίζεται στη Νότια Καλιφόρνια το 1977.

«Έγραφε για mainstream ταινίες. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός κριτικός. Ήταν κυνικός ως διάολος. Οι κριτικές του ήταν ένας συνδυασμός του Χάουαρντ Στερν στην αρχή της καριέρας του και του Τράβις Μπικλ αν ήταν κριτικός κινηματογράφου» διευκρίνισε.

Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ DAN HIMBRECHTS

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 20:14

Σχετικά Άρθρα

  • Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»
    Τομ Χόλαντ: Επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Spider-Man 4»

    Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι

    Ο Τομ Χόλαντ ήταν καλεσμένος στο σόου «The Tonight Show starring Jimmy Fallon» και επιβεβαίωσε ότι η ταινία «Spider-Man 4» ετοιμάζεται με εκείνον στον πρωταγωνισιτκό ρόλο.
    Ο Τζίμι Φάλον ρώτησε τον ηθοποιό σχετικά με τις φήμες που υποστηρίζαν ότι θα γίνει «Spider-Man 4» και εκείνος μερικά δευτερόλεπτα μετά απάντησε θετικά διευκρινίζοντας μάλιστα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. «Όλα κυλούν ομαλά», πρόσθεσε.
    Εδώ και καιρό ρεπορτάζ έκαναν λόγο για τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών, χωρίς όμως να αναφέρουν αν ο Τομ Χόλαντ θα επέστρεφε ως Spiderman.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΑ-ΕΡΑ/ ALLISON DINNER
  • Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική
    Η Κάμερον Ντίαζ εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

    Η σταρ του Χόλιγουντ, Κάμερον Ντίαζ, εξήγησε πρόσφατα γιατί αποφάσισε να απομακρυνθεί από την υποκριτική, λέγοντας ότι ήθελε να ανακτήσει τη ζωή της.

    Η Κάμερον Ντίαζ έγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το Being John Malkovich του Σπάικ Τζονζ και την κωμωδία των αδελφών Φαρέλι, There's Something About Mary. Στη δεκαετία του 2000, απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη φήμη με τον ρόλο της ως ένας από τους «Άγγελους του Τσάρλι» και τη φωνή της πριγκίπισσας Φιόνα στις ταινίες Shrek, ενώ πρωταγωνίστησε σε αρκετές επιτυχημένες κωμωδίες.

    Το 2014, μετά τη συμμετοχή της σε τρεις ταινίες, η Ντίαζ αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική. Το 2015 παντρεύτηκε τον κιθαρίστα των Good Charlotte, Μπέντζι Μάντεν, και το 2018 ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή της από τον χώρο του θεάματος, εστιάζοντας στην οικογένειά της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

    Η απουσία της Ντίαζ από την ηθοποιία διήρκεσε περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει με την ταινία Back in Action, που θα κυκλοφορήσει το 2025.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατά τη διάρκεια του «Most Powerful Women Summit» του Fortune, εξήγησε την απόφασή της να αποσυρθεί:

    «Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για να ξαναβρώ τη ζωή μου. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο».

    Η Ντίαζ τόνισε πως η απόφασή της να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό της και την οικογένειά της ήταν αμετάκλητη.

    «Καμία γνώμη ή επιτυχία δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη δική μου επιθυμία να φροντίσω τον εαυτό μου και να φτιάξω τη ζωή που πραγματικά ήθελα», πρόσθεσε.

    Με την επιστροφή της, θα υποδυθεί την πράκτορα της CIA, Έμιλι, στο Back in Action, μαζί με ένα δυνατό καστ που περιλαμβάνει τους Κάιλ Τσάντλερ, Άντριου Σκοτ και Γκλεν Κλόουζ.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2025.

    Επιπλέον, η Ντίαζ θα επιστρέψει και σε έναν από τους πιο αγαπημένους της ρόλους, αυτόν της πριγκίπισσας Φιόνα, στο επερχόμενο πέμπτο μέρος της σειράς Shrek.

    Ο Μάικ Μάιερς και ο Έντι Μέρφι θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Σρεκ και Γάιδαρος, αντίστοιχα.

    Η νέα ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ FACUNDO ARRIZABALAGA
  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • «Ήμουν απένταρος»: Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»
    «Ήμουν απένταρος»: Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Αλ Πατσίνο για να παίξει στον «Νονό»

    Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy: A Memoir» ο Αλ Πατσίνο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας του.

    Ο «Νονός» μπορεί να είχε σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία, όμως αυτό δεν μεταφράστηκε σε ένα χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του Αλ Πατσίνο, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Sonny Boy: A Memoir».

    Πιο συγκεκριμένα, ο Πατσίνο εισέπραξε μόλις 35.000 δολάρια για τον ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στην πρώτη ταινία του «Νονού». Σίγουρα ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που πήρε ο Μάρλον Μπράντο για τον ρόλο του Βίτο Κορλεόνε, που έφτανε τα 120.000 δολάρια συν το 5% από τα κέρδη της ταινίας (με τα έσοδα του ηθοποιού να φτάνουν τελικά σχεδόν τα 2 εκατομμύρια δολάρια).

    «Όταν τελείωσα τα γυρίσματα του «Νονού», ήμουν απένταρος. Όχι ότι είχα ποτέ χρήματα, αλλά εκείνη τη στιγμή χρωστούσα κιόλας», γράφει ο Πατσίνο στην αυτοβιογραφία του. «Ο μάνατζερ και οι ατζέντηδες πήραν το μερίδιό τους από το μισθό μου. Το ποσό για τη δεύτερη ταινία του «Νονού», σαφώς και δεν ήταν το ίδιο για τον Αλ Πατσίνο, μιας και διεκδίκησε μια αύξηση που έφτανε τα 500.000 δολάρια, ενώ για την τρίτη ταινία οι απαιτήσεις του εκτοξεύτηκαν στα 8 εκατομμύρια δολάρια. Και δικαίως μετά την τόση φήμη που είχε πάρει.

    Το περίεργο, βέβαια, είναι πως ο Πατσίνο είχε πλήρη άγνοια για τα χρήματα που έμπαιναν ή έβγαιναν από τον τραπεζικό του λογαριασμό. «Δεν υπέγραφα καν τις δικές μου επιταγές. Ο λογιστής μου τις υπέγραφε και εγώ τις άφηνα να περνούν. Δεν κοίταζα και δεν μου έλεγε πόσα είχα ή πού πήγαιναν τα χρήματα και δεν παρακολουθούσα ποιος έπαιρνε τι.

    Πλήρωνα για δεκαέξι αυτοκίνητα, είκοσι τρία κινητά τηλέφωνα και έναν κηπουρό που έπαιρνε 400.000 δολάρια το χρόνο, και προσέξτε, αυτά ήταν για την διαμόρφωση του κήπου σε ένα σπίτι στο οποίο δεν έμενα καν».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ DAVID SWANSON

  • Ο Χάρισον Φορντ αποκάλυψε ότι πριν γίνει ηθοποιός εργάστηκε ως μάγειρας: «Με απέλυσαν αμέσως»
    Ο Χάρισον Φορντ αποκάλυψε ότι πριν γίνει ηθοποιός εργάστηκε ως μάγειρας: «Με απέλυσαν αμέσως»

    Μου έδωσαν ένα μαχαίρι και μια χούφτα καρότα και μέσα σε λίγα λεπτά έκοψα το δάχτυλό μου, πρόσθεσε με χιούμορ

    Ο Χάρισον Φορντ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο «Jimmy Kimmel Live!» πριν μερικές ημέρες, ότι προτού γίνει ηθοποιός είχε εργαστεί ως μάγειρας σε κουζίνα νοσοκομείου.
    Ο ηθοποιός εξήγησε μάλιστα με χιούμορ ότι δούλεψε «για σχετικά σύντομες περιόδους, μέχρι να μάθουν για μένα και να με απολύσουν».
    Σε μια ιστορία που μοιράστηκε με τον οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ, ο πρωταγωνιστής του Star Wars, έκανε γνωστό και τον λόγο που τον οδήγησε στην απόλυση. «Η πρώτη μου δουλειά ήταν να μαγειρεύω σε ένα νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι τους είπα, αλλά μου έδωσαν ένα μαχαίρι και μια χούφτα καρότα και μέσα σε λίγα λεπτά έκοψα το δάχτυλό μου», είπε ο ηθοποιός. «Με απέλυσαν αμέσως για το ψέμα που είπα ότι ξέρω να μαγειρεύω», πρόσθεσε.

    Δείτε το βίντεο
    Ο Χάρισον Φορντ αναφέρθηκε στην εκπομπή και σε άλλες δουλειές που είχε κάνει πριν γίνει διάσημος. «Δούλευα σε γιοτ που ανήκε στον νεότερο τραπεζίτη στο Σικάγο εκείνη την εποχή. Είχε ένα γιοτ. Ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν ήξερε πολλά για το μαγείρεμα. Ήταν κληρονόμος του εργοστασίου κρέατος Swift, οπότε το μόνο που είχα να κάνω ήταν να αγοράζω πολύ ακριβό μοσχάρι».
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ CARMELO IMBESI
  • Μελέτης Ηλίας: Επιχείρησα να κάνω fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου στο Instagram αλλά δεν τα έχω καταφέρει
    Μελέτης Ηλίας: Επιχείρησα να κάνω fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου στο Instagram αλλά δεν τα έχω καταφέρει

    Με όλα αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά, με όλη αυτήν την έκρηξη βίας που υπάρχει και όλα αυτά τα περιστατικά, εμείς οι γονείς έχουμε τρομερό άγχος, πρόσθεσε

    O Μελέτης Ηλίας μίλησε για την 14χρονη κόρη του, τον τρόπο που προσπαθούν να την αναθρέψουν και να την προστατέψουν με τη σύζυγό του και συγχρόνως αποκάλυψε ότι προσπάθησε να την ακολουθήσει στο Instagram, χωρίς όμως επιτυχία.
    Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «2night Show» το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου.
    «Με όλα αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά, με όλη αυτήν την έκρηξη βίας που υπάρχει και όλα αυτά τα περιστατικά, εμείς οι γονείς έχουμε τρομερό άγχος. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι όσο πιο διακριτικά να έχουμε μια εικόνα με ποιους κάνει παρέα, με ποιους μπορεί να φλερτάρει, χωρίς να γινόμαστε αδιάκριτοι και πιεστικοί. Με τη γυναίκα μου νομίζω ότι το χειριζόμαστε καλά», είπε αρχικά.

    Δείτε το βίντεο
    Και συνέχισε: «Την ακολουθώ στο Instagram, με ακολουθεί και εκείνη. Όχι όμως στο private, γιατί έχει και private. Εκεί είναι μόνο οι στενοί της φίλοι. Προσπάθησα μια φορά να μπω, αλλά με έκανε decline. Έχω επιχειρήσει να κάνω και ψεύτικο προφίλ για να την ακολουθήσω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γιάννης Καπετάνιος: Λέει άγνωστες ιστορίες της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» - Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα
    Γιάννης Καπετάνιος: Λέει άγνωστες ιστορίες της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» - Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα

    Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει τον ρόλο του υπαξιωματικού, πρόσθεσε

    Ο Γιάννης Καπετάνιος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».
    Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά.
    Αρχικά, δήλωσε: «Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δική μου ιδέα, όταν ο Γιάννης Μπέζος μου είπε ότι θα κάνει μια σειρά με την αεροπορία. Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει τον ρόλο του υπαξιωματικού. Ο Δημήτρης Βενιζέλος, ο σεναριογράφος της σειράς δέχτηκε να παίξω».

    Στη συνέχεια, ανέφερε πώς επινόησε το «εϊπ», χαρακτηριστική φράση του ρόλου του. «Στο τέταρτο επεισόδιο ήταν το πρώτο μου γύρισμα με τα κουτιά που κρύβονταν μέσα οι σμηνίτες, αλλά εγώ δεν το γνώριζα. Εκεί επινόησα το "εϊπ". Μία μέρα στο γύρισμα κάποιος έσπρωξε την πόρτα δυνατά και μας έπεσαν τα σκηνικά στο κεφάλι», περιγράφει.
    Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο τίτλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» προέκυψε στα γυρίσματα που έκαναν στο Τατόι. «Τα παραγγέλματα στους τίτλους αρχής ήταν δικά μου», είπε.

    Πρόσθεσε επίσης: «Με τον Κώστα Ευρυπιώτη είχαμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο. Ήταν καταπληκτικό παιδί κι έκανε πολλά αστεία στα γυρίσματα. Ο Γιάννης Σαβιδάκης μας τραγουδούσε στα διαλείμματα. Πολλές φορές του λέγαμε ότι δεν τον βλέπουμε για ηθοποιό και να ξεκινήσει το τραγούδι. Ο Νίκος Αλεξίου ήταν ο πιο σοβαρός. Από τότε έχω να τον δω».

    Επιπλέον, ανέφερε για τη σειρά: «Ο Χλαπάτσας ήταν ο σπιούνος του γραφείου. Ο Γιάννης Μπέζος τον αποκαλούσε ερπετό με κέλυφος, χωρίς να υπάρχει στο σενάριο. Ο Κώστας Γκουσγκούνης έκανε guest στη σειρά κι ήταν τρομερός. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και συνεπής επαγγελματίας. Πολλές φορές, παρεξηγείται για αυτά που λέει. Στις σκηνές με τον Γιάννη Μπέζο, τελειώναμε σε δύο ώρες μισό κείμενο».

    Αναφορικά με την τηλεθέαση και τις αμοιβές που έλαβε, δήλωσε: «Από τη σειρά αυτή και τον ρόλο του Καραβανέα τρώμε ακόμα ψωμί. Η τηλεθέαση της σειράς είχε φτάσει 60%. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Όταν πήρα την προκαταβολή, πήγα στη Χίο και πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όταν περνούσα από τις αυλές των σχολείων και τις πλατείες, ο κόσμος μου φώναζε "εϊπ"».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αντώνης Καφετζόπουλος: Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες θα είχα εγγόνια
    Αντώνης Καφετζόπουλος: Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες θα είχα εγγόνια

    Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την καριέρα του, την περίοδο που έκανε διαφημίσεις στην τηλεόραση, τους γάμους που έχει κάνει και τη σχέση του με τους γιους του.

    Αρχικά ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική από παλιά μέχρι και σήμερα: «Επτά χρόνια που έκανα τις διαφημίσεις μεγάλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έπαιζα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Είμαι συνταξιούχος ηθοποιός. Νιώθω όπως όλοι οι συνταξιούχοι, είναι πολύ μικρή η σύνταξη. Πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, να περάσεις και για το σκάρτο χιλιάρικο, που δεν είναι χιλιάρικο, είναι πιο κάτω, και να περάσει με ό,τι άλλο προκύψει. Εγώ τα τελευταία χρόνια κάνω αυτό όμως, παίζω και σε καμία ταινία, σε καμία σειρά. Τώρα έκανα έναν έκτακτο ρόλο για μια ξένη παραγωγή για το Netflix. Μου ζητήσανε από ένα casting να βρεθούμε. Ήταν ισραηλινή και σουηδική παραγωγή. Λέγεται "The girl from Oslo"», δήλωσε.

    Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι συχνά οι παραγωγοί των παραστάσεων παίρνουν ηθοποιούς που παίζουν στην τηλεόραση: «Μετά το "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ έτσι σκέφτομαι. Θα σκεφτώ αν έχω έναν θίασο με 5 ηθοποιούς, τουλάχιστον ο ένας να παίζει στην τηλεόραση, να έχουμε αυτό που λέγανε οι παλιοί παραγωγοί να έχουμε ηθοποιούς για την “ταμπέλα”».

    Για τον λόγο που αποφεύγει να παρευρίσκεται σε πρεμιέρες, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ομολόγησε: «Δεν πάω στις πρεμιέρες όχι για λόγους κοινωνικότητας, γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δε μου αρέσει η παράσταση φαίνεται στη φάτσα μου. Γιατί να πάω στην πρεμιέρα και να τους δηλητηριάσω την παράσταση; Θα πάω μια άλλη φορά και αν δε μου αρέσει και με δουν, θα με ρωτήσουν, αλλά θα είναι χαλαροί, δε θα έχουν το άγχος της πρεμιέρας».

    Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της ηλικίας και το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνια: «Το βιολογικό μας απασχολεί όλους. Ξεκινάς και παίρνεις χάπια περισσότερα από τους άλλους. Πήρα ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Εγγόνια δεν έχω. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν ήταν κοπέλες θα είχα».

    Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις ερωτικές του σχέσεις και τους γάμους που έχει κάνει: «Δεν ξέρω τι εισέπρατταν, αλλά εγώ πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, είχα πάντα μεγάλες σχέσεις. Πάντα οι κοπέλες μου ήταν οι καλύτεροι μου φίλοι, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με εκείνες. Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου. Οικογένεια για μένα δε σημαίνει γάμος, έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο. Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς γάμων και παιδιών».

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο