Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 16:41

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Η Φίνος Φιλμ τιμάει τις γυναίκες με Καρέζη, Βουγιουκλάκη και Λάσκαρη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το αφιερωματικό βίντεο με τις πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου - Μεταξύ αυτών, η Μαίρη Χρονοπούλου και η Μάρθα Καραγιάννη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Φίνος Φιλμ εκμεταλλεύτηκε το πλούσιο αρχείο της, με μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες γυναικείες παρουσίες που πέρασαν από το ελληνικό σινεμά.
Το πρωί της 8ης Μαρτίου, η εταιρεία παραγωγής ανάρτησε στο Instagram το αφιερωματικό της βίντεο με σκηνές που πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκάκη και η Ζωή Λάσκαρη.
Δείτε το κλιπ
«Κάθε γυναίκα και μια ιστορία. Κάθε ρόλος, κάθε σκέψη και μια πινελιά στον καμβά της ζωής τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!» γράφει η λεζάντα.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες: «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Εγωισμός», «Παράνομοι Πόθοι», «Το Κλωτσοσκούφι», «Μανταλένα», «Λόλα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο», «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Θάνατος θα Ξανάρθει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Στεφανία», «Η Ωραία των Αθηνών», «Η Χαρτοπαίχτρα» και «Ο Ψεύτης».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 12:02

Σχετικά Άρθρα

  • Μίμης Πλέσσας: Η Finos Film τον αποχαιρετά με ένα αφιέρωμα - Αντίο μαέστρο
    Μίμης Πλέσσας: Η Finos Film τον αποχαιρετά με ένα αφιέρωμα - Αντίο μαέστρο

    Δείτε το βίντεο

    Ο σπουδαίος συνθέτης, Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 100ά του γενέθλια.
    Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ με μία ανάρτησή της στα social media.
    Για να τιμήσει τη μνήμη του, η Φίνος Φιλμ έφτιαξε ένα βίντεο με αποσπάσματα από ταινίες, στις οποίες είχε αναλάβει τη μουσική.
    Στο κλιπ που δημοσίευσε η εταιρεία παραγωγής στο Instagram, ακούγεται η μουσική από την ταινία «Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω».

    Στη λεζάντα που συνοδεύει τη δημοσίευση, αναφέρεται: «Μίμης Πλέσσας. Ένα όνομα, μια ιστορία, ένας μύθος της μουσικής με δεκάδες διακρίσεις και τιμές που λίγοι έχουν καταφέρει. Συνθέσεις που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, που μας συντρόφευσαν σε χαρές και λύπες, που μας ταξίδεψαν σε θρυλικά κινηματογραφικά μιούζικαλ, που μας ξεσήκωσαν, μας ενέπνευσαν, μας συγκίνησαν και μας ωρίμασαν».

    Συνεχίζει γράφοντας: «Το 1965 έγραψε σε προσωπική επιστολή προς τον Φίνο: "Ευτυχώς ο πλούτος δεν μετριέται μονάχα από το περιεχόμενο της τσέπης αλλά και της καρδιάς κι εκεί νομίζω πως είμαι κροίσος". Ο μελωδικός μας μαέστρος, συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής κοντά μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει "αιώνιος". Τον αποχαιρετούμε με ένα σύντομο αφιέρωμα στις θρυλικές ταινίες που υπέγραψε την μουσική τους αλλά και στην σπουδαία μουσική σύνθεση που έγραψε για την ταινία Οι Σφαίρες Δεν Γυρίζουν Πίσω (1967), κατακτώντας το Βραβείο Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Αντίο μαέστρο..».

    Δείτε την ανάρτηση
    Πηγή: Protothema.gr
  • Η Finos Film τιμά με ένα ξεχωριστό βίντεο την «Ημέρα Φαρμακοποιών»
    Η Finos Film τιμά με ένα ξεχωριστό βίντεο την «Ημέρα Φαρμακοποιών»

    Η 25η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιών, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP) για να αναδείξει την συμβολή των φαρμακοποιών στην παγκόσμια υγεία

    Με ένα βίντεο στο οποίο συνδυάζει σκηνές από γνωστές ελληνιμκές ταινίες στις οποίες «πρωταγωνιστούν» φαρμακεία και φαρμακοποιοί, τιμά η Finos Film τη σημερινή «Ημέρα Φαρμακοποιών».
    Στη σχετική λεζάντα της ανάρτησης της Finos FIlm στα social media, αναφέρει σχετικά: «Μπορεί το γνωστό σήμα του φαρμακείου να το βλέπουμε σε κάθε γωνιά, αλλά τι θα κάναμε αν δεν υπήρχαν; Σήμερα αναγνωρίζουμε την προσφορά των φαρμακοποιών στην υγεία μας. Αχρείαστοι να 'ναι!».
    Η 25η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιών, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP) για να αναδείξει την συμβολή των φαρμακοποιών στην παγκόσμια υγεία. Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ευρωπαίων Φαρμακοποιών, στην Ευρώπη: δραστηριοποιούνται 400.000 φαρμακοποιοί, το 98% του πληθυσμού έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε φαρμακείο μέσα σε 30’ και 46.000.000 άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά τα φαρμακεία.
  • Φίνος Φιλμ: Το απολαυστικό βίντεο για την Ημέρα της Γενειάδας
    Φίνος Φιλμ: Το απολαυστικό βίντεο για την Ημέρα της Γενειάδας

    Με τον Κώστα Χατζηχρήστο σε ρόλο μπαρμπέρη και την ατάκα «δεν σου τραβάω ξούρισμα γιατί δεν έχω αλωνιστική μηχανή»

    Με ένα ποτ - πουρί από παλιές ελληνικές ταινίες, η Φίνος Φιλμ τίμησε τη μέρα που είναι αφιερωμένη στη γενειάδα.
    Μεταξύ άλλων, στο βίντεο από τα social media της εταιρείας παραγωγής, πρωταγωνιστεί ο Κώστας Χατζηχρήστος που ως μπαρμπέρης είχε σκορπίσει γέλιο με την ατάκα «Όχι δεν σου τραβάω ξούρισμα γιατί δεν έχω αλωνιστική μηχανή». Ακόμη, το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές από ταινίες με τους Κώστα Καζάκο, Κώστα Βουτσά, Ντίνο Ηλιόπουλο και Λάμπρο Κωνσταντάρα.
    «Σεβασμός στην γενειάδα σήμερα με σκηνές από 17 ταινίες της Φίνος Φιλμ!» γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε η Φίνος Φιλμ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φίνος Φιλμ: Ανακαλεί στη μνήμη τα πιο εντυπωσιακά μαγιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου
    Φίνος Φιλμ: Ανακαλεί στη μνήμη τα πιο εντυπωσιακά μαγιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

    Το βίντεο με Ελληνίδες ηθοποιούς όπως η Έλενα Ναθαναήλ και η Μάρθα Καραγιάννη στις παραλίες

    Η Φίνος Φιλμ έκανε μια αναδρομή στα καλοκαίρια των 70s για να ανακαλέσει στη μνήμη μερικά από τα πιο εμβληματικά μαγιό των Ελληνίδων ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
    Με μια ανάρτηση στα social media, η εταιρεία παραγωγής ανέβασε ένα ποτ πουρί από τις σκηνές σε παραλίες και όχι μόνο, που προβλήθηκαν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες των περασμένων δεκαετιών.
    Δείτε το βίντεο
    Στο κλιπ που πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ναθαναήλ και η Μάρθα Καραγιάννη, προβάλλονται σκηνές από τα φιλμ: «Κάτι να Καίει», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Το Ανθρωπάκι», «Η Βίλλα των Οργίων», «Κορίτσια για Φίλημα», «Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα και ο Κοντός», «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Το Σωφεράκι», «Η Θεία από το Σικάγο», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Μια Ζωή την Έχουμε» και «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φίνος Φιλμ: To αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αρώματος
    Φίνος Φιλμ: To αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αρώματος

    H Finos Film ετοίμασε ένα βιντεάκι με σκηνές από αγαπημένες ταινίες.

    Ένα νέο βίντεο ανάρτησε η Finos Film με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρώματος, στο λογαριασμό της στο Instagram.

    Σε αυτό βλέπουμε διάφορα αποσπάσματα από παλιές και κλασικές ταινίες.

    Στην ανάρτηση η Finos Film σχολιάζει: «Η μυστηριώδης δύναμη του αρώματος έχει ρίζες από το 2,000 π.Χ. και εξακολουθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές μας. Ο λόγος είναι απλός. Ένα άρωμα έχει τη δύναμη να κάνει την σιωπή να μιλήσει. Το τι θα πει εξαρτάται από τον δημιουργό! Βλέπουμε ευωδιαστές σκηνές από 16 ταινίες της Φίνος Φιλμ».

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Καλαματιανός για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: «Ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη και δικαιώματα»
    Καλαματιανός για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: «Ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη και δικαιώματα»

    Η 8η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στους αγώνες των γυναικών ανά τον κόσμο για ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη και δικαιώματα. Αποτελεί όμως και μια αφορμή για να αξιολογήσουμε με ειλικρίνεια αν πραγματικά έχει επιτευχθεί στον καθημερινό βίο η ισότητα των φύλων.

    Δυστυχώς, η έμφυλη βία, η βία κατά των γυναικών είναι ένα φαινόμενο που έχει σημειώσει ραγδαία αύξηση, όπως προκύπτει και από τα στατιστικά στοιχεία. Δίχως αμφιβολία, η αντιμετώπισή του, εκτός από τα μέτρα καταστολής, βασίζεται κυρίως στην πρόληψη και στη διαμόρφωση συνείδησης. Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν ώστε το φαινόμενο αυτό να καταπολεμηθεί στη ρίζα του και να εξαλειφθεί.

    Το βέβαιο είναι πως ο αγώνας για την ισότιμη θέση της γυναίκας είναι μια διαρκής προσπάθεια προκειμένου να εκλείψουν πλήρως οι ανισότητες και οι κοινωνικές αδικίες. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται ένα ισχυρό κράτος πρόνοιας και κατάλληλες πολιτικές, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ισότητα στην καθημερινότητα της γυναίκας. Μια Πολιτεία που θα διασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή γυναικών και ανδρών στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στον εργασιακό βίο.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Δήμος Ζαχάρως, τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»
    Ο Δήμος Ζαχάρως, τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»

    Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στο γεμάτο από κόσμο Αμφιθέατρο, του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως, ο Δήμος Ζαχάρως, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποίησε εκδήλωση, για να τιμήσει τους αγώνες των γυναικών για την ισότητα, τα δικαιώματα τους και τις απαιτήσεις που αξιώνονται οι γυναίκες και τα κορίτσια ανά τον κόσμο αλλά και όπως αποτελέσουν ορόσημα νέων αγώνων και διεκδικήσεων.

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, ο ποίος ανέφερε:

    «Σήμερα γιορτάζουμε τη γυναίκα. Εκείνη που, στον καιρό που ζούμε, υποφέρει και βάλλεται από παντού περισσότερο από ποτέ. Εκείνη που παλεύει να είναι σωστή κόρη, σύζυγος, μητέρα. Που μάχεται να ανταπεξέλθει στην εργασία της και να προσφέρει στο σπίτι της όσα περισσότερα μπορεί. Που πασχίζει να αφήσει το δικό της λιθαράκι στην επιστήμη που υπηρετεί. Σήμερα, γιορτάζει η γυναίκα που πολλές φορές καταπατά τη μητρική, γλυκιά και στοργική της φύση για να ικανοποιήσει τα στερεότυπα που της επιβάλλει η πληγωμένη κοινωνία. Είναι εκείνη που αναλαμβάνει διαχρονικά το κοινωνικό έργο της ανατροφής των παιδιών και της περίθαλψης. Είναι εκείνη που, λόγω της μητρότητας, μας μαθαίνει να ζούμε ως πρόσωπα και όχι ως άτομα. Πάντα στοργική και φιλεύσπλαχνη. Εκείνη, που σέβεται και στέκεται βράχος στον σύζυγο, που είναι η γλυκιά κόρη, η αγαπημένη αδελφή, η υποστηρικτική και ευρηματική συνάδελφος. Σήμερα, η γιορτή της γυναίκας είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Η γυναίκα αξίζει κάθε μέρα κάθε τιμή, σεβασμό, εκτίμηση και πάνω απ’ όλα αγάπη. Διότι η γυναίκα είναι εκείνη που διαμορφώνει τον κόσμο μας στο παρόν και το μέλλον. Και ο κόσμος αυτός αξίζει να είναι όμορφος.

    Χρόνια πολλά και όμορφα σε όλες!

    Ως Δήμος, δίνουμε την υπόσχεση να σας προσέχουμε και να σας φροντίζουμε για να μπορείτε να δημιουργείτε και να κάνετε πιο όμορφη την κοινωνία μας».

    Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Ιωάννης Τερζής,

    «Η γυναίκα είναι η μεγάλη αγωνίστρια της ζωής. Η μητέρα, η αδερφή, η σύζυγος, η κόρη. Ένας άνθρωπος με πολύπλευρο και πολυσήμαντο ρόλο, που συμβάλει τα μέγιστα στη διαμόρφωση της κοινωνίας. Είναι βέβαιο πως στις ημέρες μας, η πρόοδος των γυναικών είναι πρόοδος για όλους και ότι δικαιούται να έχει την ανάλογη θέση στα κέντρα λήψης αποφάσεων, προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας».

    Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το κυρίως πρόγραμμα, το οποίο είχε τρείς κεντρικές ομιλήτριες, δρώμενο από την θεατρική ομάδα της Νέας Φιγαλείας και έκλεισε με τραγούδια, ενώ ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι προσέφεραν συμβολικά λουλούδια στις παραβρισκόμενες Κυρίες.

    Αναλυτικά στην εκδήλωση πήραν μέρος οι ομιλήτριες:

    • Ντόρα Παναγοπούλου, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ταξιαρχών «Η ΜΟΦΚΙΤΣΑ» με θέμα, «Η γυναίκα του σήμερα και του τώρα»
    • Τριανταφυλλιά Νιάρχου, Επίτιμη Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας «ΣΑΡΕΝΑ», με θέμα «Η αξία και η συμβολή της Γυναίκας διαχρονικά»
    • Ρέα Μακρή, Φιλόλογος & Πρόεδρος Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων, με θέμα «Το διαβολοθήλυκο» Από τον γλωσσικό σεξισμό στον συμπεριληπτικό λόγο.

    Εν συνεχεία, παρουσιάστηκε Θεατρική απόδοση του ποιήματος της Κικής Δημουλά «Σημείο αναγνωρίσεως» από την Θεατρική Ομάδα Νέας Φιγαλείας. «Η διαχρονική κοινωνική « αιχμαλωσία» της γυναίκας και η κατώτερη θέση που αυτή κατέχει, παρά τον σημαίνοντα ρόλο της στην κοινωνία. Το άγαλμα της Βορείου Ηπείρου μετασχηματίζεται σε κραυγή αγωνίας για τη χειραφέτησης της γυναίκας».

    Η εκδήλωση έκλεισε με την μουσική και τη φωνή ενός καταπληκτικού αγοριού, του Βαλάντη Σταμούλη που η εκ γενετής πάθηση του, δεν τον εμπόδισε να ακολουθήσει τα όνειρα του, όπως να παίζει μουσική και να τραγουδά.

    Επίσης παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Εκπαιδευτικών, και πλήθος κόσμου.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαχάρως, με την υποστήριξη των στελεχών του: Κέντρου Κοινότητας Ζαχάρως, Βοήθειας στο Σπίτι, της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως και του Συλλόγου Γυναικών Νέας Φιγαλείας.

    Μετά το πέρας της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν χειροποίητα παραδοσιακά γλυκίσματα, προσφορά των Κυριών που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ενώ το διαφημιστικό υλικό ήταν μια προσφορά της Τριανταφυλλιάς Νιάρχου.

    Την εκδήλωση παρουσίασε η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Ζαχάρως, Μαρία Καστρινού.

    dimos zax giorti gunaikas 2

    dimos zax giorti gunaikas 3

    dimos zax giorti gunaikas 4

    dimos zax giorti gunaikas 5

    dimos zax giorti gunaikas 6

    dimos zax giorti gunaikas 7

    dimos zax giorti gunaikas 10

    dimos zax giorti gunaikas 8

    dimos zax giorti gunaikas 9

    dimos zax giorti gunaikas 11

    dimos zax giorti gunaikas 12

    dimos zax giorti gunaikas 13

    dimos zax giorti gunaikas 14

    (Δελτίο Τύπου)

  • Ο Δήμος Ήλιδας συμμετείχε στη γιορτή της Γυναίκας με δράση ευαισθητοποίησης ευάλωτων γυναικών, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας
    Ο Δήμος Ήλιδας συμμετείχε στη γιορτή της Γυναίκας με δράση ευαισθητοποίησης ευάλωτων γυναικών, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας

    Ο Δήμος Ήλιδας, μέσω των κοινωνικών Δομών και του ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, συμμετείχε ενεργά στους εορτασμούς για τη Γιορτή της Γυναίκας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας, διοργανώνοντας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας εργαστηριακές εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου (τεστ Παπ), για γυναίκες προερχόμενες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

    Συμβολικά στη δράση της 8ης Μαρτίου παραβρέθηκαν στη νοσηλευτική μονάδα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κα Θεώνη Γεωργοπούλου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλους, όπου είχαν συνάντηση και με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Μαρία Μπαχού.

    Η δράση ήταν η πρώτη για το 2024, ωστόσο, δεν θα είναι η μοναδική, αφού αντίστοιχες θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα αφορούν τόσο στο γενικό πληθυσμό, όσο και σε ειδικές ομάδες, όπως ρομά, ανασφάλιστους και άλλους ευάλωτους.

    Στόχος των δράσεων αποτελεί η αφύπνιση και η ορθή ενημέρωση πάνω σε θέματα πρόληψης και αγωγής υγείας, μέσω του προγραμματισμού των απαραίτητων εξετάσεων, αλλά και ομιλιών για την αξία του προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου.

    dimos Ilidas drasi gunaikes 2

    dimos Ilidas drasi gunaikes 3

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο