Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 22:39

The Witcher: Θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το Netflix ανακοίνωσε την ίδια στιγμή ότι ξεκίνησε η παραγωγή της 4ης σεζόν

Η σειρά φαντασίας «The Witcher» του Netflix θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν, όπως ανακοίνωσε η streaming υπηρεσία την Πέμπτη 18 Απριλίου.
Επίσης, επιβεβαίωσε επίσης ότι η 4η σεζόν βρίσκεται πλέον στο στάδιο της παραγωγής.
Η 4η σεζόν θα είναι η πρώτη σεζόν με τον Λίαμ Χέμσγουορθ να αντικαθιστά τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του πρωταγωνιστή, Γκέραλτ. Το φθινόπωρο του 2022 ανακοινώθηκε ότι ο Κάβιλ θα αποχωρούσε από τη σειρά μετά την τρίτη σεζόν, η οποία προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2023.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τη στιγμή όπου το καστ διαβάζει το σενάριο.

Δείτε το βίντεο
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 19:54

Σχετικά Άρθρα

  • Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τον Τζον ότι η Φιλιώ τη χαστούκισε
    Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τον Τζον ότι η Φιλιώ τη χαστούκισε

    Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

    Στο αποψινό επεισόδιο, οι ήρωες της Μάνης ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί. Οι εντάσεις δεν καταλαγιάζουν και τα δυσάρεστα νέα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

    Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

    Ο Θάνος συνεχίζει να παρακολουθεί την Αριάδνη εντατικά, αλλά οι συναντήσεις της με τον Κουράκο δεν του επιτρέπουν να της επιτεθεί.

    Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι και ενημερώνει τον Τζον ότι η Φιλιώ τη χαστούκισε. Η Αθηνά αρνείται να το πιστέψει και ο Τζον αναγκάζεται να γυρίσει εσπευσμένα στη Μάνη για να ανακαλύψει την αλήθεια.

    Μια περίεργη συμμαχία αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Αμαλία και την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος ξεκαθαρίζει στον πατέρα του ότι δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσής του με την Αμαλία.

    Η επιμονή της Ειρήνης να πάει στο καζίνο του Μονακό οδηγεί τον Παρασκευά στα όριά του και το ζευγάρι χωρίζει. Σε ρήξη, όμως, έρχονται και η Χάιδω με τον Λυκούργο, εξαιτίας της δίκης.

    Η Γη της Ελιάς

    Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ντόρις Κυριακίδου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη.

    Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ

    Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

    Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

    Και οι: Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου

    Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

    Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

    Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

    Guest star, Μάρω Κοντού

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ηλέκτρα: Όλοι είναι παγωμένοι απ’ την εξαφάνιση του Βρεττού
    Ηλέκτρα: Όλοι είναι παγωμένοι απ’ την εξαφάνιση του Βρεττού

    Ηλέκτρα, Τρίτη 22/10 (19:45, ΕΡΤ1) – Ανησυχία. Μούδιασμα. Όλοι είναι παγωμένοι απ’ την εξαφάνιση του Βρεττού, έχει μπλεχτεί πλέον και η ΚΥΠ, έχουν έρθει ενισχύσεις απ’ την Αθήνα και απλώνουν τα πλοκάμια τους παντού. Πρέπει να έχουν απάντηση άμεσα, δε γίνεται ο άρχων του τόπου να είναι εξαφανισμένος τόσο καιρό.

    Η Ηλέκτρα προσπαθεί να καταλάβει, γιατί φοβάται τόσο πολύ η Νεφέλη τον Ορέστη και πλησιάζει τον Παύλο, που αρνείται να μιλήσει. Η Ηλέκτρα όμως, τον παρακολουθεί και μαθαίνει κάτι, που δεν της αρέσει καθόλου. Ο Νικόλας, προσπαθεί να βρει στοιχεία για τον πατέρα του κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Βασίλη.

    «Την εννοούσα τη συγγνώμη Μπίλι, όλα τα εννοούσα» του λέει κι ο Βασίλης πίνει, για ν’ αντέξει. Η Δόμνα συνεχίζει την αναζήτησή της, κόντρα στις αντιδράσεις του Στέργιου και μια συνάντηση, ίσως ξεδιαλύνει τα πράγματα. Μια έκπληξη περιμένει τον Νικόλα. «Πού στα κομμάτια είναι η γυναίκα σου;» τον ρωτάει η Τιτίκα. Ο Νικόλας την κοιτάει σαστισμένος.

    Που είναι η αγαπημένη του Αγνή; Γιατί δεν έχει επιστρέψει από χτες στο αρχοντικό;

    Ηλέκτρα, καθημερινά στις 19:45 στην ΕΡΤ1.

    Πηγή: Ζappit.gr

  • Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Ο λόγος για το κύμα ακυρώσεων συνδρομών
    Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Ο λόγος για το κύμα ακυρώσεων συνδρομών

    Η δημόσια πολιτική «αποκάλυψη» του προέδρου του Netflix προκάλεσε αντιδράσεις και το #CancelNetflix.

    Εκτόξευση των ακυρώσεων των συνδρομών καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στο Netflix, αφότου ο πρόεδρος και συνιδρυτής της δημοφιλούς πλατφόρμας ταινιών και σειρών ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις και δώρισε εκατομμύρια στην προεκλογική της εκστρατεία.

    Σύμφωνα με το Bloomberg, τα ποσοστά των ακυρώσεων σχεδόν τριπλασιάστηκαν μετά τις δηλώσεις του. Το μεγάλο κύμα ακυρώσεων σημειώθηκε τον Ιούλιο (2,8%), όταν το Netflix αποφάσισε να καταργήσει σταδιακά τη βασική της συνδρομή, η οποία ήταν και η φθηνότερη έκδοση του Netflix χωρίς διαφημίσεις. Ωστόσο η τάση ενισχύθηκε μετά τη δημόσια πολιτική τοποθέτηση του προέδρου της εταιρείας.

    Από τη στιγμή που ο Ριντ Χέιστινγκς ανακοίνωσε πως δώρισε 7 εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία της Χάρις, οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησαν μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλώντας τον κόσμο να ακυρώσει μαζικά τις συνδρομές στο Netflix. Το #CancelNetflix έγινε τρεντ και ακολούθησε ένα κύμα αποχωρήσεων από τη πλατφόρμα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ριντ Χέιστινγκς είναι γνωστός για την συμμετοχή σε διάφορες κοινωνικές δράσεις, κυρίως φιλανθρωπικού σκοπού. Ωστόσο όλο το προηγούμενο διάστημα είχε αποφύγει να πάρει θέση στην προεκλογική αντιπαράθεση Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων.

    Η πρώτη πολιτική παρέμβαση έγινε όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στη «χορωδία» διασημοτήτων και επιχειρηματιών που προέτρεπαν τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα. «Ο Μπάιντεν πρέπει να παραμεριστεί για να επιτρέψει σε έναν δυναμικό Δημοκρατικό ηγέτη να νικήσει τον Τραμπ και να μας κρατήσει ασφαλείς και ευημερούντες», είχε δηλώσει τότε στους New York Times.

    Το επίσημο Netflix επιδίωκε - και συνεχίζει να επιδιώκει – τον διαχωρισμό των πολιτικών θέσεων και δράσεων του Χέιστινγκς με την εταιρεία, έχοντας υπόψη ότι απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό και δεν θα πρέπει να εμφανίζεται με «πολιτικές προκαταλήψεις».

    Το εάν το #CancelNetflix έχει σοβαρές επιπτώσεις - έστω βραχυπρόθεσμες - δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να το διαπιστώσουμε. Τα οικονομικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέσα Οκτωβρίου.

    Στελέχη της εταιρείας εκτιμούν πάντως πως το πλήγμα δεν θα είναι σοβαρό. Στις 30 Ιουνίου φέτος, το Netflix είχε 277,65 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή σε όλο τον κόσμο. Τα έσοδα της εταιρείας ανέρχονται σχεδόν σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε τρίμηνο και τα κέρδη του ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ηλέκτρα: Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα
    Ηλέκτρα: Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα

    Ηλέκτρα, Πέμπτη 3/10 (19:45, ΕΡΤ1) – Η Νεφέλη φορά το νυφικό της για την τελευταία πρόβα. Η Ηλέκτρα δεν αντέχει ούτε να την κοιτάξει. Τα όσα προηγήθηκαν με τον Παύλο, το φιλί, τα λόγια του, δημιουργούν μέσα της δίνη. Πηγαίνει στο καμαράκι, σφίγγοντας την τσάντα της: έχει πάρει μαζί της όπλο

    Ο Μπόγρης πιέζει την Αγνή να πείσει τον Νικόλα να την παντρευτεί. Η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει, ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος. Θα προλάβει η Αγνή να τραβήξει τον Νικόλα στην αγκαλιά της; Το μίσος που βλέπει η Δόμνα στα μάτια του πρώην Διοικητή την παγώνει. Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Ορέστης Μίχος;

    Το ίδιο αναρωτιέται και ο Βρεττός, συνεχίζοντας την έρευνά του για το βράδυ που απαγχονίστηκε ο Φανούρης. Τα ευρήματά της, όμως, τον μπερδεύουν περισσότερο.

    Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα τηλεφώνημα στην οικία του δημάρχου: ο γαμπρός είναι άφαντος…

    Ηλέκτρα, καθημερινά στις 19:45 στην ΕΡΤ1.

    Πηγή: Ζappit.gr

  • Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν
    Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν

    Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

    Στο αποψινό επεισόδιο ο Παρασκευάς δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για τη μπουνιά που έριξε στον πεθερό του, ισχυριζόμενος ότι εκείνος τον χτύπησε πρώτος.

    Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 1η Οκτωβρίου

    Η Ισμήνη δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της, καθότι και ο Κωνσταντίνος έχει κάνει το επόμενο βήμα, κατά τα λεγόμενα της Σοφίας.

    Ο Πότης και η Άννα επισκέπτονται τον γυναικολόγο για να μάθουν πώς πάει η εγκυμοσύνη, αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει με τον γιατρό, που τους γεμίζει με ανασφάλεια.

    Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από τον Λυκούργο όσα ισχυρίστηκε η Σοφία και γίνεται έξαλλος. Ο ίδιος, αποφασίζει να απολύσει τη Σοφία με άσχημο τρόπο.

    Η Αντιγόνη, αποφασισμένη να διεκδικήσει την Αγγελική, παίρνει την Ιουλία με το μέρος της, ενώ ο Ισίδωρος θεωρεί απαράδεκτο που ο Μάνος και η Μαρίνα έχουν πλήρη άγνοια.

    Μια απρόσμενη ανακοίνωση της Αριάδνης κάνει τον Στάθη να «πέσει από τα σύννεφα».

    Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν.

    Η Γη της Ελιάς

    Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ντόρις Κυριακίδου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη.

    Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ

    Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

    Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

    Και οι: Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου

    Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

    Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

    Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

    Guest star, Μάρω Κοντού

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ο CEO του Netflix εξηγεί γιατί απαγορεύτηκε η κοινή χρήση των κωδικών - Και δεν είναι μόνο τα έσοδα
    Ο CEO του Netflix εξηγεί γιατί απαγορεύτηκε η κοινή χρήση των κωδικών - Και δεν είναι μόνο τα έσοδα

    Ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix αποκάλυψε γιατί η εταιρεία έχει περιορίσει την κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης τα τελευταία χρόνια, ένα μέτρο που αναμφίβολα απογοήτευσε πολύ κόσμο καθώς φίλοι και συγγενείς μοιράζονταν τον κωδικό και πλήρωνε ένας.

    Οι δύο λόγοι

    Σε συνέντευξή του ο Τεντ Σαράντος εξηγεί πως υπήρχαν δύο βασικά προβλήματα και για αυτό άλλαξαν την πολιτική.

    «Το ένα ήταν τα έσοδα, αλλά το άλλο ήταν η εξατομίκευση», δήλωσε. «Το να σας βοηθάμε να βρείτε κάτι να παρακολουθήσετε λειτουργεί καλύτερα, αν δεν έχετε πέντε ή έξι διαφορετικά άτομα που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας», επισήμανε.

    Επιτυχημένα τα μέτρα του Netflix

    Παρά τις αντιδράσεις που ακολούθησαν την απόφαση, ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα αποδείχθηκαν επιτυχημένα για την πλατφόρμα streaming.

    «Ο μέσος όρος των μελών μας παρακολουθεί περίπου δύο ώρες Netflix κάθε μέρα, οπότε ουσιαστικά, όταν ξαναγυρνάς στον κόσμο και του λες, ξέρεις αυτό το πράγμα που χρησιμοποιείς για δύο ώρες την ημέρα και δεν πληρώνεις γι' αυτό; Θα θέλαμε να αποκτήσεις τον δικό σου λογαριασμό. Και αυτό που έχει αποδειχθεί σωστό και περισσότεροι άνθρωποι λένε: "Ναι, αξίζει να πληρώσω"».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Τιμωρός: Η πρεμιέρα έφερε πανικό στο Χ - Αποθεώθηκαν Κυριακίδης και Σταύρου
    Τιμωρός: Η πρεμιέρα έφερε πανικό στο Χ - Αποθεώθηκαν Κυριακίδης και Σταύρου

    Πρεμιέρα έκανε εχθές το βράδυ η νέα σειρά του Alpha, «Ο Τιμωρός», με τον κόσμο να κατακλύζει τα social media και πιο συγκεκριμένα το X. Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά τρένταρε για ώρες με δύο πρόσωπα από το καστ της σειράς να ξεχωρίζουν.

    Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Αλέξανδρος Σταύρου έκλεψαν τις εντυπώσεις σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, με το κοινό να τους αποθεώνει αλλά να απογοητεύεται καθώς αμφότεροι πεθαίνουν στα πρώτα δύο επεισόδια.

    Κατέκλυσε το X

    Αποθεωτικά και ξεκαρδιστικά ήταν κατά κύριο λόγο όλα τα σχόλια για αυτό το πρώτο επεισόδιο με τους χρήστες στα social media να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους.

    Και η επιστροφή του Αλέξανδρου Σταύρου έκλεψε τις εντυπώσεις

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Wednesday: Ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2025
    Wednesday: Ο 2ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2025

    Δείτε το teaser που κυκλοφόρησε

    Δόθηκε μια πρώτη ματιά για τη 2η σεζόν του «Wednesday», καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο teaser.
    Στο σύντομο κλιπ, φαίνεται η Τζένα Ορτέγκα που επιστρέφει ως η αγαπημένη βασίλισσα του κακού, με την υπόλοιπη οικογένεια Άνταμς να την ακολουθεί. Δεν δίνονται πολλές πληροφορίες, πέρα από κάποιες εικόνες στα backstage της επιτυχημένης σειράς. Ο Τιμ Μπάρτον έχει επίσης ανακοινωθεί ότι θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια.

    «Αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη και πιο διεστραμμένη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε», λέει η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που υποδύεται τη Μορτίσια Άνταμς.

    Στο teaser φαίνεται ακόμη η Μορτίσια να πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore και η Wednesday να βγάζει κάποιον λόγο. Στο τέλος επιβεβαιώνεται ότι η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2025.

    Δείτε το teaser
    Οι νεοεισερχόμενοι στο καστ είναι ο Στιβ Μπουσέμιως Μπάρτι Ντορτ, η Μπίλι Πάιπερ ως Κάπρι, η Έβι Τέμπλετον, ο Όουεν Πέιντερ και ο Νόα Τέιλορ.

    Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 και γρήγορα έγινε η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix. Δημιουργοί της είναι οι Άλφρεντ Γκαφ και Μάιλς Μίλερ και εκτελεστικός παραγωγός ο Τιμ Μπάρτον.

    Η σειρά απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς για μιούζικαλ ή κωμωδία και της καλύτερης ηθοποιού σε μιούζικαλ ή κωμωδία για την Ορτέγκα.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο