Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 22:38

The Witcher: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της 4ης σεζόν με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο ηθοποιός αντικατέστησε τον Χένρι Καβίλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από το «Witcher» και συγκεκριμένα την 4η σεζόν της σειράς.

Πρωταγωνιστής είναι ο Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος αντικατέστησε τον Χένρι Καβίλ στον ρόλο του πρωταγωνιστή, Γκέραλτ. Το φθινόπωρο του 2022 ανακοινώθηκε ότι ο Καβίλ θα αποχωρούσε από τη σειρά μετά την τρίτη σεζόν, η οποία προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2023.

Στο σύντομο κλιπ το οποίο αναρτήθηκε από το επίσημο κανάλι της πλατφόρμας στο YouTube, ο Χέμσγουορθ εμφανίζεται να διασχίζει μια λίμνη πλάι σε ένα άλογο.

Δείτε το τρέιλερ

Μερικούς μήνες πριν, η παραγωγή έκανε γνωστό ότι η σειρά θα έχει ακόμη μια σεζόν, με την οποία και θα ολοκληρωθεί. Η 5η σεζόν, όπως είχε μεταφέρει το Netflix, γυρίζεται παράλληλα με την 4η.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 20:18

Σχετικά Άρθρα

  • The Witcher: Θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν
    The Witcher: Θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν

    Το Netflix ανακοίνωσε την ίδια στιγμή ότι ξεκίνησε η παραγωγή της 4ης σεζόν

    Η σειρά φαντασίας «The Witcher» του Netflix θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν, όπως ανακοίνωσε η streaming υπηρεσία την Πέμπτη 18 Απριλίου.
    Επίσης, επιβεβαίωσε επίσης ότι η 4η σεζόν βρίσκεται πλέον στο στάδιο της παραγωγής.
    Η 4η σεζόν θα είναι η πρώτη σεζόν με τον Λίαμ Χέμσγουορθ να αντικαθιστά τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του πρωταγωνιστή, Γκέραλτ. Το φθινόπωρο του 2022 ανακοινώθηκε ότι ο Κάβιλ θα αποχωρούσε από τη σειρά μετά την τρίτη σεζόν, η οποία προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2023.
    Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τη στιγμή όπου το καστ διαβάζει το σενάριο.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr
  • Το Netflix αποχαιρετάει τον Henry Cavill με το trailer της 3ης σεζόν του «The Witcher»
    Το Netflix αποχαιρετάει τον Henry Cavill με το trailer της 3ης σεζόν του «The Witcher»

    Το Netflix ετοιμάζεται για τον γλυκόπικρο αποχαιρετισμό του Henry Cavill με την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ της 3ης σεζόν του The Witcher.

    Για όλους τους τρελαμένους φανς του Γητευτή εκεί έξω, ναι σας έχουμε πολύ καλά νέα μιας και το Netflix είπε (εννοείται πως θα το έλεγε) πως επένδυσε σε μία τρίτη σεζόν της σειράς, μετά φυσικά από την παγκόσμια επιτυχία των άλλων δυο.

    Μετά τις επίσημες εικόνες από την τρίτη σεζόν, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του «The Witcher». Μάλιστα, η τρίτη σεζόν θα προβληθεί σε δύο μέρη, ενώ αυτή θα είναι η τελευταία στην οποία θα δούμε τον Henry Cavill, αφού η σειρά θα συνεχιστεί αλλά τον ρόλο του Geralt θα αναλάβει άλλος ηθοποιός.

    Το νέο trailer δείχνει ότι η ζωή απέχει πολύ από την χαρά και την ευτυχία για τον Geralt, την Ciri και τη Yennefer. Η προστατευτική πλευρά του Geralt εμφανίζεται ξανά καθώς ορκίζεται ότι «δεν θα εγκαταλείψει την Ciri». Ο Geralt μοιάζει να αποκρούει κάθε είδους επικίνδυνους αντιπάλους καθώς φαίνεται να κυνηγά την πριγκίπισσα της Σίντρα. Από τα μεγάλα τέρατα μέχρι την παραμονή του Άγριου Κυνηγιού που κάνει την εμφάνισή του στη σεζόν, ο Geralt μιλάει για το πώς οι κίνδυνοι που διακρίνονται του δίνουν μια γεύση για το πώς μοιάζει ο «πραγματικός φόβος».

    Η τρίτη σεζόν λέγεται ότι βασίζεται χαλαρά στην πλοκή του δεύτερου μυθιστορήματος της σειράς βιβλίων Witcher, Time of Contempt. Ο Geralt και το yen συναντώνται για να εκπαιδεύσουν την Ciri έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τη μαγεία της, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θέλει να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις της προς όφελος του. Η Λευκή Φλόγα και τα Ξωτικά πρέπει να διαλέξουν μια πλευρά ανάμεσα στα βασίλεια της Redania και του Nilfgaard καθώς ο Geralt αντιμετωπίζει απρόβλεπτες συναντήσεις.

    Η 3η σεζόν του Witcher χωρίζεται σε δύο μέρη, με τα πρώτα πέντε επεισόδια στο πρώτο μέρος να κάνουν πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου και το δεύτερο μισό στις 27 Ιουλίου για τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.

    Πηγή: Cnn.gr

  • The Witcher: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν
    The Witcher: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν

    Η τελευταία σεζόν του Χένρι Κάβιλ θα κάνει πρεμιέρα σε δύο μέρη αυτό το καλοκαίρι

    Μόλις μία ημέρα μετά τη δημοσίευση μιας νέας αφίσας με τον Γκέραλτ του Χένρι Κάβιλ, τη Γιένιφερ και τη Σίρι σφιχταγκαλιασμένους, το Netflix κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για την 3η σεζόν του «The Witcher», το οποίο υπαινίσσεται μεγάλα πράγματα που έρχονται για το αγαπημένο τρίο.

    Hold tight. 'Til tomorrow. 👀🐺⚔️ pic.twitter.com/IeAl7uWaRS

    — The Witcher (@witchernetflix) April 24, 2023
    Με τον τυπικό τρόπο του πρώτου τρέιλερ, η σύντομη ματιά στη σεζόν 3 δεν αποκάλυψε πολλά. Ωστόσο, προϊδέασε για μια νέα, μυστηριώδη απειλή στον ορίζοντα για τους τρεις πρωταγωνιστές. Το πιο ανησυχητικό απ' όλα, πέρα από τις φλόγες και τα όπλα και το αυξανόμενο σκοτάδι, είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Γκέραλτ παραδέχεται ότι νιώθει πραγματικό φόβο. Τι μπορεί να είναι αυτός, ωστόσο, το κοινό θα πρέπει να περιμένει και να δει.
    Δείτε το τρέιλερ
    Αν και έχει περάσει καιρός από τότε που οι φανς πέρασαν χρόνο με τον Γκέραλτ, την Γιένιφερ και την Σίρι - η πρεμιέρα της 2ης σεζόν έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 - δεν ήταν η τελευταία φορά που ο κόσμος απόλαυσε το σύμπαν του «Witcher». Τον Δεκέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε η prequel σειρά «Witcher: Blood Origin», η οποία διαδραματιζόταν πάνω από χίλια χρόνια πριν από τα γεγονότα της εμβληματικής σειράς και στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Μισέλ Γιο, Σοφία Μπράουν και Μίνι Ντράιβερ.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο