Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 22:40

Joker - Folie à Deux: Εντυπωσιάζει το νέο τρέιλερ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga εμπλέκονται σε μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux», με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ/Άρθουρ Φλεκ και τη Lady Gaga ως Lady Gaga.
H επίσημη σύνοψη της πλοκής αναφέρει: «Ο αποτυχημένος κωμικός Άρθουρ Φλεκ γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, τη Χάρλεϊ Κουίν, ενώ είναι έγκλειστος στο Κρατικό Νοσοκομείο Άρκαμ. Μετά την αποφυλάκισή του, οι δυο τους ξεκινούν μια καταδικασμένη ρομαντική περιπέτεια».
Το νέο τρέιλερ προσφέρει μια ματιά στο ειδύλλιο των δύο αντισυμβατικών χαρακτήρων μέσα από μερικές ατμοσφαιρικές εικόνες.
Δείτε το τρέιλερ
Ο Μπρένταν Γκλίσον, η Κάθριν Κίνερ, ο Τζέικομπ Λόφλαντ και ο Χάρι Λόουτεϊ συμπληρώνουν το καστ, με τη Ζάζι Μπιτζ να επιστρέφει ως Σόφι από την πρώτη ταινία. Το σίκουελ λέγεται ότι θα είναι μιούζικαλ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τοντ Φίλιπς και το σενάριο έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ.

Το πρώτο φιλμ του 2019 ήταν υποψήφιο για 11 Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά το βραβείο του Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Φίνιξ και της Καλύτερης Μουσικής. Στο παγκόσμιο box office σημείωσε τρομερή επιτυχία, συγκεντρώνοντας 1 δισ. δολάρια.

Το «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 20:15

Σχετικά Άρθρα

  • Joker - Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ λίγο πριν από την πρεμιέρα
    Joker - Folie à Deux: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ λίγο πριν από την πρεμιέρα

    Θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου

    Είκοσι πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux» στις κινηματογραφικές αίθουσες και η WB αποκάλυψε το πιο πρόσφατο τρέιλερ διάρκειας 60 δευτερολέπτων.
    Το σίκουελ του φιλμ «Joker» μόλις έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε ανάμεικτες κριτικές.
    Δείτε το τρέιλερ
    Πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker που του χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019. Στo πλευρό του η Lady Gaga ως Harley Quinn και οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότεϊ και Ζάζι Μπιτζ.

    Ο Τοντ Φίλιπς βρίσκεται ξανά στη σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ.

    Η πρεμιέρα της ταινίας από την Warner Bros αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αυλαία για το φετινό “Σινεμά στις Πλατείες”: Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η τελευταία προβολή στην Αμαλιάδα
    Αυλαία για το φετινό “Σινεμά στις Πλατείες”: Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η τελευταία προβολή στην Αμαλιάδα

    Με την “Μικρά Αγγλία” του Παντελή Βούλγαρη

    Τον Ιούλιο και Αύγουστο το Φεστιβάλ Ολυμπίας διένυσε περισσότερα από 2.800 χιλιόμετρα στο νομό Ηλείας για να προβάλλει ταινίες σε 48 διαφορετικά σημεία που παρακολούθησαν περί τους 2.700 θεατές.

    Το φετινό πρόγραμμα «Σινεμά στις Πλατείες» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, αφού ταξίδεψε επί δυο μήνες σε μικρά και μεγάλα χωριά και πόλεις του Νομού Ηλείας, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με την προβολή της εμβληματικής ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, «Μικρά Αγγλία», στις 14 Σεπτεμβρίου στην Αμαλιάδα.

    Με την κεντρική του διοργάνωση να πραγματοποιείται μες στην καρδιά του χειμώνα, το Φεστιβάλ Ολυμπίας με το πρόγραμμα «Σινεμά στις Πλατείες» έχει καθιερώσει τα τελευταία 11 χρόνια καλοκαιρινά ραντεβού στις πλατείες των χωριών και των πόλεων της Ηλείας. Έτσι ο κινηματογράφος ταξιδεύει για να συναντήσει τον θεατή κι αυτός με τη σειρά του να ταξιδέψει στη μαγεία της 7ης Τέχνης. Κι αυτό χάρη στις δημιουργικές κυψέλες των τοπικών κοινωνιών (τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις ομάδες πολιτών, τους φορείς της αυτοδιοίκησης κ.ά.), με τη συνεργασία των οποίων διοργανώνονται οι εκδηλώσεις.

    Φέτος, ο πλανόδιος κινηματογράφος του Φεστιβάλ ταξίδεψε απ’ άκρου εις άκρον της Ηλείας, διανύοντας περισσότερα από 2.800 χιλιόμετρα για να φτάσει σε 48 διαφορετικούς προορισμούς από τις πεδινές και παραλιακές περιοχές του Γιαννιτσοχωρίου, της Σπιάντζας, της Αρετής, της Μέλισσας κ.ά. μέχρι τα ορεινά απομακρυσμένα χωριά του Αστρά, της Φιγαλίας (Παύλιτσα), της Ν. Φιγαλίας (Ζούρτσας), της Ανδρίτσαινας, της Λαμπείας (Δίβρη) κ.ά. και να συναντηθεί με περίπου 2.700 θεατές.

    Ανάμεσα σε αυτούς τους σταθμούς ξεχώρισαν η προβολή της βραβευμένης ταινίας «Πίσω από τις θημωνιές» παρουσία της σκηνοθέτριας Ασημίνας Προέδρου στον Πύργο, σε συνεργασία με τη νεοσύστατη κινηματογραφική λέσχη “ΣινεφΗΛΕΙΑ”, η προβολή της «Ηλέκτρας» του Μιχάλη Κακογιάννη στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Ολυμπίας κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, η προβολή της ταινίας «Ας περιμένουν οι γυναίκες» του Σταύρου Τσιώλη με τη συνεργασία του πολιτιστικού συλλόγου νέων Ανδρίτσαινας “Παρράσιοι” της Ανδρίτσαινας στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που οργανώνει ο σύλλογος.

    Ωστόσο για το Φεστιβάλ Ολυμπίας την ίδια και μεγαλύτερη αξία έχουν οι προβολές που πραγματοποιεί σε μικρές κοινότητες για τους λιγοστούς κατοίκους τους, εκεί όπου η πρόσβαση στα πολιτιστικά αγαθά παραμένει ζητούμενο. Ο τρόπος με τον οποίο οι κάτοικοί τους υποδέχονται και αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις αυτές είναι συγκινητικός γι’ αυτό και αποτελεί ηθική δέσμευση για το Φεστιβάλ να δίνει προτεραιότητα στα αιτήματα των φορέων που προέρχονται από τέτοια χωριά.

    Ο κύκλος των θερινών προβολών θα κλείσει στις 14 Σεπτεμβρίου στην Αμαλιάδα με την «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη, εκδήλωση που οργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων της πόλης. Έτσι θα λάβει τέλος αυτό το θερινό, κινηματογραφικό ταξίδι για φέτος καθώς οι μεγάλες οθόνες θα μαζευτούν, τα φώτα των μηχανών προβολής θα σβήσουν… Για λίγο, όμως, διότι θα ανάψουν ξανά τον Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπου το Φεστιβάλ δίνει το επόμενο ραντεβού του με τα παιδιά και το ευρύ κοινό της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 27η διοργάνωσή του.

    Το Φεστιβάλ Ολυμπίας ευχαριστεί όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, χωρίς τους οποίους το “Σινεμά στις Πλατείες” θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί με αυτή την επιτυχία.

    Οι φετινοί προορισμοί του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» ήταν οι εξής: Σαλμώνη (08/07), Πύργος (15/07), Καυκανιά (16/07), Λεχαινά (19/07), Πύργος & Ώλενα (20/07), Γρανιτσαίικα (21/07), Σπιάντζα (24/07), Κατσαρού (26/07), Πλατιάνα (27/07), Αρχαία Πίσα (28/07), Χάβαρι (29/07), Καρδαμάς (30/07), Ελαιώνας & Ξηροχώρι (31/07), Αμαλιάδα (01/08), Αρρήνη & Νέα Φιγαλία (02/08), Μπόρσι & Αμπελώνας (03/08), Στρέφι (04/08), Άγιος Ηλίας Γιαννιτσοχωρίου (05/08), Διάσελλα (06/08), Μέλισσα & Ζαχάρω (07/08), Αρετή & Χειμαδιό (08/08), Χρυσοχώρι & Δουναίικα (09/08), Ξυλοκέρα & Κουζούλι (10/08), Λασταίικα (11/08), Πεύκη & Σαβάλια (12/08), Μηλέα & Άσπρα Σπίτια (13/08), Δαφνιώτισσα (14/08), Λαμπεία (16/08), Ανδρίτσαινα (17/08), Ολυμπία (19/08), Σέκουλας (21/08), Αντρώνι (22/08), Φιγαλεία (24/08), Τραγανό (25/08), Επιτάλιο & Αρτέμιδα (26/08), Αστράς (28/08),

    Το “Σινεμά στις Πλατείες” αποτελεί τακτική δραστηριότητα του Φεστιβάλ στο πλαίσιο της ισχύουσας Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτιστικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ΚΟΙΝΣΕΠ Φεστιβάλ Ολυμπίας.

    olumpias sinema pl tel 2

    olumpias sinema pl tel 3

    olumpias sinema pl tel 4

    (Δελτίο Τύπου)

  • Οι πρώτες εικόνες από το Jurassic World Rebirth με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον
    Οι πρώτες εικόνες από το Jurassic World Rebirth με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον

    Τις πρώτες εικόνες του «Jurassic World Rebirth», έδωσε στη δημοσιότητα η Universal.

    Είναι η έβδομη ταινία του franchise, με πρωταγωνιστές τους Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζόναθαν Μπέιλι και Μαχερσάλα Αλί.

    Ο Γκάρεθ Έντουαρντς («Rogue One: A Star Wars Story», «The Creator») σκηνοθετεί, σε σενάριο του Ντέιβιντ Κεπ, ο οποίος έγραψε το πρωτότυπο «Jurassic Park» που κυκλοφόρησε το 1993.

    Η ταινία θα διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του «Jurassic World Dominion», όταν η κατάσταση του πλανήτη έχει αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αφιλόξενη για τους δεινόσαυρους. Όσοι έχουν απομείνει υπάρχουν σε απομονωμένα ισημερινά περιβάλλοντα με κλίμα που μοιάζει με αυτό στο οποίο κάποτε ευδοκιμούσαν. Τα τρία πιο κολοσσιαία πλάσματα μέσα σε αυτή την τροπική βιόσφαιρα κατέχουν το κλειδί για ένα φάρμακο που θα επιφέρει θαυμαστά οφέλη για την ανθρωπότητα.

    Η Γιόχανσον είναι μια ειδικός σε μυστικές επιχειρήσεις με το όνομα Ζόρα Μπένετ, η οποία έχει προσληφθεί για να ηγηθεί της ομάδας που εξάγει DNA από τα τρία πιο γιγαντιαία είδη δεινοσαύρων που έχουν απομείνει ζωντανά. Ο Αλί υποδύεται τον συνεργάτη της Ζόρα, Ντάνκαν Κινκέιντ, ο Μπέιλι έναν παλαιοντολόγο ονόματι Δρ Χένρι Λούμις και ο Ρούπερτ Φρέντ («Homeland») τον Μάρτιν Κρεμπς, τον εκπρόσωπο του φαρμακευτικού ομίλου που χρηματοδοτεί την αποστολή. Οι Φιλιπίν Βελζ («Station Eleven»), Μπεχίρ Συλβέν («BMF») και Εντ Σκρέιν («Deadpool») αποτελούν την υπόλοιπη ομάδα της Ζόρα.

    Συναντούν μια οικογένεια της οποίας η εκδρομή με βάρκα ανατράπηκε από επιδρομείς υδρόβιους δεινοσαύρους, οπότε όλοι αποκλείονται σε ένα νησί όπου έρχονται αντιμέτωποι με μια σκοτεινή, συγκλονιστική ανακάλυψη που ήταν κρυμμένη από τον κόσμο για δεκαετίες.

    Ο Μάνιουελ Γκαρσία-Ρούλφο («The Lincoln Lawyer») υποδύεται τον Ρούμπεν Ντελγάδο, τον πατέρα της οικογένειας που έχει ναυαγήσει, η οποία περιλαμβάνει τους Λούνα Μπλέιζ («Manifest»), Ντέιβιντ Ιακόνο («The Summer I Turned Pretty») και Οντρία Μιράντα («Lopez vs. Lopez»).

    Η ταινία «Jurassic World Rebirth» αναμένεται στις 2 Ιουλίου 2025 στους κινηματογράφους.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Captain America - Brave New World: Ο Άντονι Μακί εντυπωσιάζει στο πρώτο teaser
    Captain America - Brave New World: Ο Άντονι Μακί εντυπωσιάζει στο πρώτο teaser

    Συμπρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ - Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του 2025

    H Marvel Studios μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του Captain America 4, με επίσημο τίτλο «Captain America: Brave New World».
    Πρωταγωνιστούν ο Άντονι Μακί ως νέος Captain America και ο Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Προέδρου των ΗΠΑ, Θαντέους Ρος. Θα αποτελέσει την πρώτη ταινία του MCU για το 2025.
    Έντονο πολιτικό κλίμα, τρομοκρατία και ένας κόσμος στα πρόθυρα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου δίνουν μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να δουν οι θαυμαστές στο νέο υπερηρωικό φιλμ.
    Δείτε το teaser
    Αποκορύφωμα συνιστά στο τέλος του κλιπ, η εμφάνιση του Red Hulk που εδώ και καιρό φημολογείται ότι θα αποτελεί μέρος της νέας ταινίας της Marvel. Μάλιστα η πρώτη teaser αφίσα του «Brave New World» δείχνει το χέρι του Red Hulk να κρατάει την ασπίδα του Captain America.

    Το καστ του της ταινίας απαρτίζουν οι: Anthony Mackie ως Captain America/Sam Wilson, Harrison Ford ως General Thaddeus "Thunderbolt" Ross, Carl Lumbly ως Isaiah Bradley, Danny Ramirez ως ο νέος Falcon, Shira Haas (Unorthodox, Netflix) ως την πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero/mutant, ονόματι Sabra, Tim Blake Nelson (Watchmen HBO) ως "The Leader", και η Liv Tyler ως Betty Ross.

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Cloverfield Paradox), σε σενάριο των Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) και Dalan Musson.

    To «Captain America: Brave New World» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2025.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Deadpool 3: Το νέο τρέιλερ της ταινίας με τον Hugh Jackman στον ρόλο του Wolverine
    Deadpool 3: Το νέο τρέιλερ της ταινίας με τον Hugh Jackman στον ρόλο του Wolverine

    Στον κόσμο της Marvel ως Wolverine αναμένεται να επιστρέψει ο Hugh Jackman στην ταινία «Deadpool 3».

    Επτά χρόνια μετά την εμφάνιση του Wolverine στην ταινία «Logan», ο Hugh Jackman «ανασταίνει» τον αγαπημένο χαρακτήρα στο τρίτο μέρος των περιπετειών του Deadpool. Ένα νέο τρέιλερ που τον δείχνει με την κλασική κίτρινη στολή του μόλις αποκαλύφθηκε, τρεις μήνες πριν από την κυκλοφορία της ταινίας «Deadpool & Wolverine», που αναμένεται να γίνει στις 24 Ιουλίου.

    Σύμφωνα με το BFMTV, στη συνέχεια των περιπετειών του υπερήρωα που υποδύεται ο Ryan Reynolds, θα αξιοποιήσει την έννοια του πολυσύμπαντος. «Δεν ξέρω πώς να σώσω έναν κόσμο, εσύ ξέρεις πώς να το κάνεις», λέει ο Deadpool στον Wolverine στο νέο τρέιλερ.

    Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ιστορία των «Deadpool & Wolverine». Το blockbuster σκηνοθετείται από τον Shawn Levy, με τον οποίο ο Ryan Reynolds είχε γυρίσει στο παρελθόν το «Free Guy». Η Emma Corrin («The Crown») και ο Matthew Macfadyen («Succession») είναι, επίσης, στο καστ. Οι σεναριογράφοι, Rhett Reese και Paul Wernick, έγραψαν το σενάριο της ταινίας.

    Επιστρέφει η Jennifer Garner στο «Deadpool 3»;

    Το «Deadpool 2», το 2018, εισήγαγε τους χαρακτήρες του Cable (Josh Brolin) και του Domino (Zazie Beetz). Μάλιστα, η Jennifer Garner, η οποία υποδύθηκε την Elektra στις ταινίες «Daredevil», πρόκειται να υποδυθεί και πάλι τη σούπερ ηρωίδα.

    Ακόμα, η παρουσία της Elektra θα πρέπει να συνοδεύεται από εμφανίσεις άλλων εμβληματικών χαρακτήρων της Marvel. Οι ταινίες των «X-Men», τα δύο πρώτα «Deadpool», καθώς και τα spin-offs των «X-Men» έχουν αποφέρει συνολικά έσοδα 1,5 δισ. δολαρίων.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • H Camera Zizanio στο Our Οceans Film Festival Παρουσιάζει 13 ταινίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 15 και 16/04
    H Camera Zizanio στο Our Οceans Film Festival Παρουσιάζει 13 ταινίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 15 και 16/04

    H Camera Zizanio συμμετέχει στο Our Οceans Film Festival που διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 15 και 16 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης Our Ocean, την οποία φιλοξενεί η χώρα μας.

    Με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα προβολών, η Camera Zizanio, εκφράζοντας τη φωνή των νέων δημιουργών και εκπροσωπώντας τον κόσμο της νεανικής οπτικοακουστικής δημιουργίας, παρουσιάζει 13 ταινίες, δημιουργημένες από νέες και νέους όλων των ηλικιών, από παιδιά δημοτικού μέχρι μαθήτριες και μαθητές Λυκείου. Ανάμεσά τους και δυο ταινίες που έχουν δημιουργήσει μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Ζαχάρως και του Λυκείου Βαρθολομιού.

    Το νερό είναι ο συνδετικός κρίκος όλου του προγράμματος, από τα νησιά μας, την καταγραφή της ιστορίας τους και τα επαγγέλματα που χάνονται, την πανταχού παρούσα μυθολογία, που εμπνέει και κινητοποιεί τους νεαρούς δημιουργούς, μέχρι το μεταναστευτικό ζήτημα και φυσικά την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Ταινίες όλων των ειδών, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και κινουμένων σχεδίων, που ανοίγουν έναν ενδιαφέροντα διάλογο σχετικά με τις θεματικές που πραγματεύονται, δίνοντας ταυτόχρονα και μια εικόνα της Ελλάδας, από την οπτική γωνία του βλέμματος των νέων.

    Οι δημιουργίες των νέων της Ηλείας δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν, αφού σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα καταπληκτικά animation του Γυμνασίου Ζαχάρως “Ο μύθος των Ανιγρίδων Νυμφών” και του Λυκείου Βαρθολομιού “Αλφειός και Αρέθουσα”, δημιουργία εργαστηρίων με την καλλιτεχνική καθοδήγηση των BrosInArts, Άρη Καπλανίδη και Ηλία Ρουμελιώτη.

    Οι ταινίες της Camera Zizanio ανοίγουν τις προβολές του Our Oceans Film Festival την Δευτέρα 15 Απριλίου στις 12:00 ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Camera Zizanio, Μανώλη Μελισσουργό, και νεαρούς συντελεστές τους.

    To Our Oceans Film Festival τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

    Όλες οι προβολές είναι με ελεύθερη είσοδο.

    camer ziz megaro 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Έρχεται το Joker 2: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας - «Δεν είμαι πια μόνος»
    Έρχεται το Joker 2: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας - «Δεν είμαι πια μόνος»

    Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga κυκλοφορούν ελεύθεροι στο Γκόθαμ. Η ημερομηνία της πρεμιέρας του «Joker: Folie à Deux».

    Το φως της δημοσιότητας βλέπει το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας Joker 2, η οποία επίσημα θα τιτλοφορείται ως «Joker: Folie à Deux».

    Η Warner Bros Pictures αποκάλυψε το τρέιλερ στο CinemaCon που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας. Ο Τοντ Φίλιπς(Todd Phillips) επιστρέφει στη σκηνοθεσία ενώ συνυπογράφει το σενάριο με τον Σκοτ Σίλβερ (Scott Silver).

    Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί το οσκαρικό δίδυμο των Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga ως Arthur Fleck/Joker και Harley Quinn αντίστοιχα.

    Tο πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ζάζι Μπιτζ (Zazie Beetz), Μπρένταν Γκλίσον (Brendan Gleeson), Κάθριν Κίνερ (Catherine Keener), Τζέικομπ Λόφλαντ (Jacob Lofland) και Χάρι Λότι (Harry Lawtey).

    Το τρέιλερ ξεκινά με τον Joker (Χοακίν Φίνιξ) να περπατά στους σκοτεινούς διαδρόμους του Arkham Asylum και να συναντά τη Χάρλεϊ Κουίν (Lady Gaga).

    «Δεν είμαι τίποτα. Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου, όπως έχεις κάνει εσύ» ακούγεται να λέει η Χάρλεϊ Κουίν και αμέσως μετά να κάνει πως πυροβολεί το κεφάλι της με τα χέρια της.

    Στη συνέχεια οι δύο πρωταγωνιστές τρέχουν στους δρόμους του Μανχάταν και ονειρεύονται να χορέψουν μπροστά στο φεγγαρόφωτο υπό τους ήχους του «What The World Needs Now Is Love». Στην ερώτηση που απευθύνεται στον 'Αρθουρ Φλεκ/Joker «τι άλλαξε» εκείνος απαντά. «Θα σου πω τι άλλαξε, δεν είμαι πια μόνος».

    Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με την ηρωίδα να επισκέπτεται τον Joker στη φυλακή ή καλύτερα στο Arkham Asylum.

    «Όταν γυρίζαμε την πρώτη ταινία, ο Χοακίν και εγώ μιλούσαμε για τη δημιουργία μιας συνέχειας επειδή περνούσαμε πολύ καλά, αλλά δεν το εννοούσαμε σοβαρά» είπε ο σκηνοθέτης στη σκηνή του CinemaCon.

    «Στη συνέχεια, όταν το "Joker" έγινε τεράστια επιτυχία, μιλήσαμε γι' αυτό κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αποφασίσαμε να το κάνουμε και περάσαμε υπέροχα κάνοντάς το. Επιλέξαμε τη Gaga επειδή είναι μαγική…δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό ως μιούζικαλ, αλλά είναι μια ταινία, στην οποία η μουσική είναι βασικό στοιχείο» συμπλήρωσε.

    Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου, ακριβώς δηλαδή πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου υπερεπιτυχημένου φιλμ.

    Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»

    Το πρώτο teaser της ταινίας:

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Karate Kid: Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας - Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο επιστρέφουν στους ρόλους τους
    Karate Kid: Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας - Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο επιστρέφουν στους ρόλους τους

    Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου

    Ο 'Αραμις Νάιτ και ο Γουάιατ Όλεφ είναι οι νέες προσθήκες στην επερχόμενη ταινία Karate Kid της Sony Pictures, με τον Μπεν Γουάνγκ στον ομώνυμο ρόλο.
    Σύμφωνα με το Deadline, ο Τζάκι Τσαν και ο Ραλφ Μάτσιο επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Daniel LaRusso και Mr. Han αντίστοιχα ενώ επίσης πρωταγωνιστούν οι Τζόσουα Τζάκσον, Σάντι Στάνλεϊ και Μινγκ Να Γουέν.
    Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βρετανός Τζόναθαν Έντουϊστλ και την παραγωγή η Κάρεν Ρόζενφελτ.
    Πριν από λίγες ώρες σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Έντουϊστλ αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν.
    Το σενάριο έχει αναλάβει ο Ρομπ Λίμπερ το οποίο ακολουθεί «έναν έφηβο από την Κίνα που μετακομίζει στην Ανατολική Ακτή και βρίσκει δύναμη και κατεύθυνση στην ζωή του μέσα από τις πολεμικές τέχνες και τον μέντορά του».

    Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου.
    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο