Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 10:55

Ποιότητα νερού = Αρτεσιανό νερό "Ανδανία"

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

andania1Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, η εποχή προσφέρεται για να μιλήσουμε για τη σημασία της κατανάλωσης νερού και της ενυδάτωσης. Συνηθέστερα, όταν μιλάμε για ενυδάτωση εννοούμε την αύξηση της υγρασίας στο σώμα μας. Ωστόσο, πίνοντας νερό όχι μόνο ενυδατώνουμε αλλά και ωφελούμε το σώμα και το δέρμα μας με ποικίλους τρόπους.
Το νερό διατηρεί και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός μας στα σωστά επίπεδα, προστατεύει τους ευαίσθητους ιστούς και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών. Λιπαίνει τις αρθρώσεις κάνοντάς τις ανθεκτικότερες στην καταπόνηση. Παράλληλα αποβάλλοντας άχρηστες ουσίες από το σώμα λειτουργεί συμπληρωματικά με τα νεφρά και το συκώτι και μετριάζει την επιβάρυνσή των οργάνων αυτών.

Επειδή ιδρώνουμε περισσότερο το καλοκαίρι, χάνουμε επίσης περισσότερα υγρά γρηγορότερα, αυξάνοντας έτσι την ανάγκη του οργανισμού για πρόσθετη πρόσληψη νερού. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο καταναλώνονται στην Ελλάδα γύρω στο 1 δισ. λίτρα εμφιαλωμένου νερού. Ανα διαστήματα, έχουμε διαβάσει πολλές μελέτες για την ποιότητα του νερού στην χώρα μας. Γνωρίζουμε πλέον πως υπάρχουν και δίαφορα είδη στην κατηγορία των εμφυαλωμένων νερών. Φυσικό μεταλλικό, επιτραπέζιο, νερό πηγής, αρτεσιανό, κα.

Στην περίοδο που διανύουμε, είναι επιτακτική η κάλυψη των αναγκών μας με ποιοτικά προϊόντα, που θα γνωρίζουμε από που προέρχονται και θα μας προσφέρουν όσα χρειαζόμαστε. Ένα τέτοιο προϊόν είναι το αρτεσιανό νερό “Ανδανία”.

Αρτεσιανά ονομάζονται τα υπόγεια ύδατα που βρίσκονται εγκλωβισμένα ανάμεσα σε στρώματα πετρώματων σχηματίζοντας υπόγειους υδροφορείς. Το νερό εντός των αρτεσιανών υδροφορέων δέχεται υδροστατική πίεση επειδή βρίσκεται μεταξύ δύο συγκοινωνούντων δοχείων. Έτσι, εάν μια γεώτρηση τρυπήσει τον αρτεσιανό υδροφορέα τότε αυτό θα αναβλύζει φυσικά μέχρι την επιφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και με την ίδια σύνθεση σε μέταλλα και άλατα. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τα άλλα νερά για τα οποία απαιτείται άντληση.

Το αρτεσιανό νερό θεωρείται καλύτερης ποιότητας διότι φιλτράρεται φυσικά από τα πετρώματα, βρίσκεται σε μεγάλο βάθος και αναβλύζει στην επιφάνεια χωρίς να έρθει σε επαφή με άλλα επιφανειακά ύδατα και ρύπους.

Ακόμα παρουσιάζει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε μέταλλα και άλατα που είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό. Η θωράκισή του νερού από τα επιφανειακά ύδατα και από τους ρύπους του περιβάλλοντος το καθιστά ελεύθερο από μολυσματικούς παράγοντες ενώ το πέρασμά του μέσα από πετρώματα το εμπλουτίζει σε μέταλλα.

Παρακάτω παρουσιάζεται πιο αναλυτικά αυτός ο ιδιαίτερος μηχανισμός υδροφορίας που αξιοποιείται στο αρρτεσιανό νερό:

andania2

Ενώ η μέση τιμή αγοράς από το σουπερμάρκετ ενός εμφιαλωμένου νερού 500 ml κυμαίνεται σε κάποια λεπτά του ευρώ, υπάρχει ένα νερό που πουλιέται σε τιμή υψηλότερη και από αναψυκτικό. Πρόκειται για ένα αρτεσιανό νερό που εμφυαλώνεται στην Αμερική, το οποίο πέρα από το εξωτικό του όνομα και το ακριβοπληρωμένο μάρκετινγκ δεν διαφέρει ποιοτικά σε καμία περίπτωση με το αρτεσιανό νερό “Ανδανία” από την Πελοπόννησο.

Το αρτεσιανό νερό “Ανδανία”, είναι πλούσιο σε αρκετά μέταλλα τα οποία είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας όπως:

  • Το ασβέστιο, το οποίο είναι σημαντικό για τα δόντια και οστά μας.
  • Φυσικούς ηλεκτρολύτες, που βοηθούν στη ρύθμιση της οξύτητας του αίματος και την ισορροπία του pH, προστατεύοντας σας από το αίσθημα της κόπωσης.
  • Διαθέτει μια μοναδική «φρεσκάδα» στη γεύση.
  • Εμφιαλώνεται στη πηγή με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, ασφαλή τεχνολογία και μεθόδους, χωρίς καμία επεξεργασία με σεβασμό στη φύση.
  • Ο χώρος της πηγής προστατεύεται πλήρως από τους εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες.
  • Συμμορφώνεται με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για τον ορισμό ενός «φυσικού μεταλλικού νερού» ή «νερού πηγής», στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ανώτερη ποιότητα νερού.

andania5

Με όλα αυτά τα ωφέλιμα μεταλλικά στοιχεία συν τη φρεσκάδα στη γεύση και την προστασία από επιμολύνσεις, το αρτεσιανό νερό “Ανδανία” έχει μοναδικά πλενεκτήματα σε ελκυστική τιμή, προσιτή για τον καταναλωτή.

Σε Ευρώπη και Αμερική το αρτεσιανό νερό φαίνεται να έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Πέρα από το FIJI των ΗΠΑ, το VOSS από τη Νορβηγία, το Artesian22 από την Ισπανία, το Jana από την Κροατία, πολλά ακόμα γίνονται ανάρπαστα παρά την ακριβή τιμή τους. Αυτό οφείλεται αφενώς μεν στην ενημέρωση των καταναλωτών που αναζητούν διαρκώς το προϊόν εκείνο που πέραν της κάλυψης της ανάγκης τους, θα έχει και την ποιότητα εκείνη που θα τους επιτρέψει να έχουν μια υγιεινή συνέχεια στην καθημερινότητά τους.

Στην Ελλάδα το αρτεσιανό νερό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό και ελάχιστοι γνωρίζουν το αρτεσιανό νερό “Ανδανία” που αναβλύζει στους πρόποδες των Αρκαδικών ορέων. Ένα προϊόν που συνδυάζει ιδανικά ποιότητα και κόστος. Ένα εφιαλωμένο νερό από υγειονομικά καθαρή πηγή. Ένα προϊόν με υψηλό δείκτη ιχνηλασιμότητας, προκειμένου να έχει ο καταναλωτής σαφή και πλήρη εικόνα για το νερό που πίνει.

Πλέον, το ξεχωριστής εμφάνισης και διακριτής ποιότητας νερό είναι διαθέσιμο και στον νομό Ηλείας.

Παρέχουμε την δυνατότητα προμήθευσης σας με όλες τις διατιθέμενες συσκευασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στα τηλέφωνα 6943950022 και 6945954292.

rouvalis fotoΑντώνης Ρούβαλης 
Π.Ε. Γεωπόνος 
Α.Μ. : 1-23861

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 17:55

Σχετικά Άρθρα

  • Σάκης Ρουβάς: Aτύχημα σε συναυλία του - Σκόνταψε και έπεσε στη σκηνή
    Σάκης Ρουβάς: Aτύχημα σε συναυλία του - Σκόνταψε και έπεσε στη σκηνή

    Ενώ έβγαινε στη σκηνή, ο τραγουδιστής παραπάτησε κι έπεσε

    Ο Σάκης Ρουβάς είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο θέατρο Άλσος.
    Την ώρα που ο τραγουδιστής ετοιμαζόταν να βγει στη σκηνή, παραπάτησε πιθανώς σε κάποιο καλώδιο και έπεσε.
    Αμέσως, σηκώθηκε όρθιος και κοίταξε απορημένος το σημείο, όπου παραπάτησε. Ωστόσο, δεν έχασε χρόνο και πολύ γρήγορα συνέχισε την εμφάνισή του.

    Βίντεο από τη στιγμή εκείνη, έχει δημοσιευτεί στο ΤikTok από θαυμάστριά του που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει ζωντανά τη συναυλία του.
    Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Όταν είσαι ο Σάκης, το κουκλάκι και σε ματιάζουν! Συγγνώμη για το βίντεο! 😁 Αγαπάμε Σάκη Ρουβά».

    Δείτε το βίντεο:
    @eparel Όταν είσαι ο Σάκης το κουκλάκι και σε ματιάζουν! Sorry for the video! 😁 We love @Sakis Rouvas ! 🥰 #rouvitsaforever❤️ #rouvitsa #sakisrouvas #sakis #rouvas #rouvascyprus #greeksingers ♬ original sound - eparel
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΟΜΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • Έξυπνη γεωργία - Γεωργία ακριβείας
    Έξυπνη γεωργία - Γεωργία ακριβείας

    rouvalis fotoΤου Αντώνη Ρούβαλη - Π.Ε. Γεωπόνου (Α.Μ. : 1-23861)

    Οι νέες τεχνολογίες, παγκοσμίως, γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της εργασίας του αγρότη ή του κτηνοτρόφου, οδηγώντας σε περισσότερα και καλύτερα γεωργικά προϊόντα. Από τα ζώα μέχρι τις καλλιέργειες, ορισμένα είδη “αγροτικών ρομπότ” διευκολύνουν ήδη τομείς όπως η συγκομιδή των γεωργικών προϊόντων, η σπορά αλλά και η διαλογή. Συνεπώς, δεν είναι μια εικόνα από το μακρινό μέλλον. Το ζούμε αυτή τη στιγμή.

    Η γεωργία ακριβείας, υποστηρίζει τους αγρότες με πιο αειφόρες πρακτικές. Δηλαδή πρακτικές παραγωγής ενός αγαθού, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μειώνεται, αλλά να βελτιώνεται η παραγωγική ικανότητα του τόπου και ταυτόχρονα να μην επηρεάζεται το περιβάλλον. Η γεωργία ακριβείας, έχει στόχο την επίτευξη περισσότερων αποτελεσμάτων στις γεωργικές δραστηριότητες με την παράλληλη χρήση λιγότερων πόρων, όπως νερό, ενέργεια, λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Παρέχει δηλαδή την δυνατότητα για μια πιο παραγωγική και βιώσιμη γεωργική παραγωγή, η οποία θα βασίζεται σε μια προσέγγιση πιο ακριβούς και αποδοτικής χρήσης των πόρων. Χρησιμοποιεί κυρίως την τεχνολογία, τις πληροφορίες, τα δεδομένα από δορυφόρους και το διαδίκτυο. Στόχος δεν είναι μόνο να διευκολυνθούν οι αγρότες, αλλά και να αυξηθεί η απόδοση και η ποιότητα με την αποτελεσματικότερη δυνατή χρήση των πόρων. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, βελτιώνουν επίσης την ποιότητα ζωής των εργαζομένων στη γεωργία, μειώνοντας τη βαριά εργασία και τα κουραστικά καθήκοντα.

    Για παράδειγμα, αισθητήρες εδάφους μπορούν να υπολογίσουν τη βέλτιστη στιγμή για την άρδευση των καλλιεργειών με χρήση της ελάχιστης δυνατής ποσότητας νερού. Ακόμη, ένα από τα πιο σημαντικά περιβαλλοντικά ρίσκα για τον αγρότη-παραγωγό είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως πλημύρες, ξηρασία, χαλάζι, καταιγίδες, παγετός, καύσωνας, πυρκαγιές, ερημοποίηση. Η πρόγνωση και παρακολούθηση φυσικών κινδύνων που εξυπηρετούνται από τις τεχνολογικά προηγμένες μηχανές-σταθμούς που χρησιμοποιούνται στη γεωργία ακριβείας, βοηθούν σημαντικά.

    Η γεωργία ακριβείας αποτελεί κοινή λογική. Στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής και βελτίωση της ποιότητας, όσο και στην μείωση αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Αποτελεί μια νέα μέθοδο γεωργικής πρακτικής, η οποία χρησιμοποιεί πληροφορία με σαφήνεια προσδιορισμένη ως προς το χώρο και το χρόνο, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα των εισροών και να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις. Βασίζεται σε τεχνολογίες και μέσα ικανά να καταγράψουν με ακρίβεια την υπάρχουσα κατάσταση στον αγρό, στη συνέχεια να διαχειριστούν τη πληροφορία και δεδομένα και τέλος να τα εφαρμόσουν έτσι, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σημείου και χρονικής στιγμής ξεχωριστά.

    Στις τεχνολογίες αυτές συμπεριλαμβάνονται:

    Συστήματα και μηχανισμοί καταγραφής δεδομένων, όπως χάρτες αποδόσεων, εργαστηριακές αναλύσεις, Τηλεπισκόπηση, Συστήματα εντοπισμού θέσης και αισθητήρες.

    Συστήματα διαχείρισης και απόδοσης αποτελεσμάτων, όπως Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών - Γ.Σ.Π. και Έμπειρα συστήματα.

    Συστήματα μεταβαλλόμενης εφαρμογής (της ροής ή του είδους), όπως λιπασματοδιανομείς, σπορείς, ψεκαστήρες, κ.ά.

    Σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους αγροτικής παραγωγής, όπου τα αγροτεμάχια, αντιμετωπίζονται «ενιαία», θεωρώντας ότι υπάρχει αποδεκτή ομοιογένεια στις εδαφολογικές ιδιότητες, τη γονιμότητα του εδάφους, την εδαφική υγρασία, τους πληθυσμούς των ζιζανίων ή των εντόμων, και τα χαρακτηριστικά των φυτών, η γεωργία ακριβείας διαχειρίζεται τα αγροτεμάχια σε μικρότερες περιοχές (διαχειριστικές ζώνες) που εμφανίζουν μια σχετική ομοιομορφία που ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα. Με τη γεωργία ακριβείας διαχειριζόμαστε αποτελεσματικότερα την τοπική παραλλακτικότητα ενός αγρού με στόχο :

    Την αύξηση της απόδοσης της παραγωγής.

    Τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων.

    Την ορθολογική και αποτελεσματικότερη χρήση των χημικών εισροών.

    Τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας.

    Την προστασία του εδάφους και των υπογείων υδάτων.

    Σκοπός της γεωργίας ακριβείας είναι,

    να οδηγήσει σε καλύτερη επιλογή των γεωργικών πρακτικών, σε συνάρτηση με τις ανάγκες των καλλιεργειών. Παράδειγμα αποτελεί η προσαρμοσμένη εφαρμογή λίπανσης (π.χ. διαφορετικές ποσότητες σε διαφορετικά σημεία του αγρού).

    να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της καλλιέργειας. Να μειώσει δηλαδή την υπερβολική χρήση χημικών και την υπέρμετρη χρήση γεωργικών μηχανημάτων

    να μπορέσει να δώσει, τελικά, αυξημένη παραγωγή καλύτερης ποιότητας και ποσότητας, αυξάνοντας το εισόδημα του καλλιεργητή.

    Στην Ελλάδα υλοποιούνται εφαρμογές της γεωργίας ακριβείας τα τελευταία δεκαπέντε περίπου χρόνια κυρίως από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Τα αποτελέσματα δείχνουν μείωση της κατανάλωσης αρδευτικού νερού (30-50%) που θεωρείται διεθνώς ότι µμπορεί να εφαρμοστεί πλέον σε καλλιέργειες δίχως προβλήματα. Επίσης, έχει επιτευχθεί μείωση της κατανάλωσης λιπασμάτων µε χρήση συστήματος μεταβλητής λίπανσης κατά 30-40% και ταυτόχρονη αύξηση παραγωγής κατά μέσον όρο 10%. Τα αποτελέσματα αυτά τεκμηριώνονται µε δημοσιεύσεις σε Επιστημονικά Περιοδικά και Πρακτικά Συνεδρίων.

    Ο κλάδος της «έξυπνης» Γεωργίας (ή της Γεωργίας βασισμένης στη γνώση) θα λέγαμε ότι σε ερευνητικό επίπεδο έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και έχει εξελιχθεί σε πλείστες εφαρμογές, καλλιέργειες και πεδία. Σε επίπεδο ρεαλιστικής εφαρμογής, ειδικά στη χώρα μας, ο κλάδος διανύει την εμβρυακή του ηλικία. Αξίζει να τονισθεί ότι γίνονται σημαντικές προσπάθειες τόσο από την κεντρική διοίκηση της χώρας αλλά και από τους ακαδημαϊκούς φορείς (ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια) για μεταφορά τεχνογνωσίας προς τους αγρότες με διάφορες δράσεις (Πιλοτικές δράσεις) που αποβλέπουν στο να έρθει σε επαφή ο αγρότης με τις νέες τεχνολογίες.

    Οι χώρες που πρωτοστατούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι κυρίως η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία με αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά εφαρμογής. Ενώ τα βασικότερα είδη καλλιεργειών που έχουν εφαρμοστεί οι σχετικές τεχνολογίες είναι: τα σιτηρά, αμπέλι, αροτριαίες καλλιέργειες κλπ και κτηνοτροφικές εφαρμογές με εξειδίκευση ανάλογα με την οικονομική σημασία των καλλιεργειών για κάθε χώρα.

    Για τον Έλληνα αγρότη με τον μικρό και κατακερματισμένο κλήρο, το κόστος σήμερα καθίσταται σχεδόν απαγορευτικό. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να καταστεί εφικτό στην σημερινή αγροτική πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλα αγροτικά/καλλιεργητικά σχήματα (Ομάδες παραγωγών, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί κα) θα πρέπει να συμπράξουν με τους ακαδημαϊκούς φορείς για την παροχή υπηρεσιών ολιστικής βελτιστοποίησης της παραγωγικής και καλλιεργητικής τους διαδικασίας. Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος είναι και η εκατέρωθεν αποποινικοποίηση των σχετικών πρακτικών. Θα πρέπει τόσο η ακαδημαϊκή κοινότητα να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση στους ρυθμούς και στη καθημερινότητα των αγροτών αλλά και η κοινότητα των αγροτών/παραγωγών θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στις νέες τεχνολογίες/μεθοδολογίες που τους προτείνονται.

    Συμπερασματικά, ο πληθυσμός της γης συνεχώς αυξάνεται (7,3 δισεκατομμύρια). Λαμβάνοντας υπόψιν τις προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών, ότι θα φθάσουμε τα 9,7 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, ένας πληθυσμός αυτού του μεγέθους έχει πολλές προκλήσεις. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ προβλέπει ότι πρέπει να ενισχύσουμε την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων κατά 70% τις επόμενες δεκαετίες προκειμένου να τροφοδοτήσουμε τον αναμενόμενο πληθυσμό του 2050.

    Η διατήρηση της δομής της οικογενειακής γεωργικής εκμετάλλευσης είναι πολύ σημαντική. Αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε διαθέσιμη τεχνολογία με σοφό τρόπο. Να ενισχύσουμε τους αγρότες μας, ειδικότερα τους νέους αγρότες μας, να δουν τις ευκαιρίες, γιατί θέλουν να τις αδράξουν εάν τους δοθεί η ευκαιρία πρέπει να το κάνουν, και θα βγουν κερδισμένοι και οι καταναλωτές, και οι παραγωγοί και το περιβάλλον.

  • Ποια επιδοτούμενα προγράμματα «τρέχουν» για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας
    Ποια επιδοτούμενα προγράμματα «τρέχουν» για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

    rouvalis foto

    Του Αντώνη Ρούβαλη - Π.Ε. Γεωπόνου (Α.Μ. : 1-23861)

    Αξιοσημείωτα επιδοτούμενα προγράμματα «τρέχουν» αυτή την περίοδο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και ειδικότερα στον Νομό Ηλείας. Προγράμματα με υψηλό ποσοστό επιδότησης 50%-65% που καλύπτουν το κάθε ένα ξεχωριστά μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

    Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα «Leader Νομού Ηλείας» θα είναι διαθέσιμο για υποβολή φακέλων έως και 02/09 στο οποίο η ενίσχυση χορηγείται στο δικαιούχο με τη μορφή επιχορήγησης. Ο προϋπολογισμός κάθε αίτησης φθάνει τις 600.000 €. Δικαιούχοι είναι υφιστάμενες αλλά και υπό ίδρυση επιχειρήσεις που μπορούν να λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως το λιανικό ή χονδρικό εμπόριο, η μεταποίηση φρούτων ή/και λαχανικών, η παραγωγή ειδών διατροφής(πχ ελαιόλαδου), αλλά και ο τουρισμός.

    Επιπλέον, διαθέσιμα μέσω της περιφέρειας στην οποία υπάγεται ο νομός είναι και τα προγράμματα «Ενίσχυση των δημιουργικών επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας» και «Επιχειρηματική Εκκίνηση, Ενίσχυση νέων και υπό σύσταση, πολύ Μικρών και μικρών Επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας». Και στα δύο προγράμματα θα μπορεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να υποβάλει την αίτηση του μέχρι τις 30/09. Οι ημερομηνίες αυτές όπως και οι παραπάνω ίσως αλλάξουν στην περίπτωση που δοθεί παράταση. Ο προϋπολογισμός κάθε αίτησης επιβάλεται να ξεκινά από τις 25.000€ και δύναται να φτάσει έως και τις 300.000€. Το ποσοστό της επιδότησης είναι 60% και μπορούν και εδώ να αιτηθούν υφιστάμενες(που έχουν συσταθεί μετά την 01/01/2015 για την δράση Επιχειρηματική Εκκίνηση, Ενίσχυση νέων και υπό σύσταση, πολύ Μικρών και μικρών Επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας) αλλά και υπό ίδρυση επιχειρήσεις.

    Η «Επιχειρηματική Εκκίνηση», μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τομείς όπως η ποτοποιία, η ζυθοποιία, ο τομέας της επεξεργασίας και της συντήρησης φρούτων, λαχανικών αλλά και κρέατος. Ακόμη, επιλέξιμοι είναι και οι τομείς της παροχής υπηρεσιών στον ευρύτερο κλάδο της εκπαίδευσης, στον κλάδο της φυσιοθεραπείας, της εργοθεραπείας αλλά και της εκγύμνασης. Αξίζει να αναφερθεί πως και η συλλγή σκουπιδιών είναι επιλέξιμη δραστηριότητα.

    Παρόμοιες είναι και οι δράσεις στο πρόγραμμα των «Δημιουργικών Επιχειρήσεων» με ιδιαίτερη έμφαση στους κλάδους της κατασκευής και σε κλάδους υπηρεσιών, γενικότερα.

    Παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με επιδοτούμενα προγράμματα και αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών & την υποβολή αιτήσεων με εμπειρία και υπευθυνότητα. Θα μας βρείτε καθημερινά στο γραφείο μας, στο 2ο χλμ Αμαλιάδας -Σαβαλίων. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και απορίες σας σχετικά με τα παραπάνω προγράμματα αλλά και με οποιαδήποτε άλλα μελλοντικά προκυριχθούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στα τηλέφωνα 6943950022 και 6945954292.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Τσουκαλάς