Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 14:29

Βίντεο: Η εμφάνιση του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Ιντιάνα και το καθοριστικό κάρφωμα από ασίστ Γιάννη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δείτε τι έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς στην Ιντιάνα

Τη δική του συμβολή στη νίκη των Μπακς επί των Πέισερς (109-119) είχε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ξεκίνησε στην πεντάδα (πηδώντας μάλιστα ΚΑΙ στο τζάμπολ!) και σε 18 λεπτά 8 πόντους (4/5 δίποντα), 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.
Μάλιστα, όταν οι γηπεδούχοι πλησίασαν στους πέντε, είχε ένα καθοριστικό κάρφωμα από υπέροχη ασίστ του αδερφού του, Γιάννη.

Δείτε την εμφάνιση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού:
Πηγή: sport-fm.gr - protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 11:07

Σχετικά Άρθρα

  • Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα αδέρφια του
    Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα αδέρφια του

    Η φωτογραφία των αδερφών Αντετοκούνμπο από το σπίτι τους στα Σεπόλια

    Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής αλλά και ως ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

    Ο κορυφαίος Έλληνας Μπασκετμπολίστας απολαμβάνει τον ήλιο των Κυκλαδίτικων νησιών μαζί με τα αδέρφια του, όπως αποκάλυψε μέσα από μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό το post φαίνονται οι στιγμές από την καλοκαιρινή καθημερινότητα των αδερφών Αντετοκούνμπο, με τα εκατοντάδες χιλιάδες likes να πέφτουν σαν βροχή.

    Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (23/8) όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τη διαδικτυακή του παρέα άλλη μια φωτογραφία μαζί με τα αδέρφια του. Αυτή τη φορά όμως, πρόκειται για μια εικόνα από το παρελθόν τους, την περίοδο που ως μικρά αγόρια ζούσαν στα Σεπόλια.

    Στη φωτογραφία που χρονολογείται το 2004, βλέπουμε τον Γιάννη, τον Κώστα, τον Άλεξ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να χαμογελούν αγκαλιασμένοι στο φακό της κάμερας.

    Πηγή: Υupiii.gr

  • Θανάσης Αντετοκούνμπο: Με πατερίτσα στην προπόνηση της Εθνικής – Εμψύχωσε τους συμπαίκτες του
    Θανάσης Αντετοκούνμπο: Με πατερίτσα στην προπόνηση της Εθνικής – Εμψύχωσε τους συμπαίκτες του

    Στη Γαλλία και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο πλευρό της γαλανόλευκης.

    Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 παρά τον τραυματισμό που τον έθεσε νοκ άουτ βρίσκεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

    Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο λόγω της ρήξης αχιλλείου που υπέστη δεν βρίσκεται στην αποστολή της γαλανόλευκής όμως ταξίδεψε για τη Γαλλία και δείχνει τη στήριξη του στους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα για ακόμη μια φορά.

    Ο Θανάσης ακολούθησε την αποστολή στη Λιλ, εκεί όπου γίνονται τα ματς και πήγε στην προπόνηση της Εθνικής του Βασίλη Σπανούλη.

    Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες της ΕΟΚ ο Αντετοκούνμπο χρησιμοποιούσε πατερίτσες.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Η επική φωτογραφία Καραλή με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο - Δίνουν ραντεβού στο Παρίσι
    Η επική φωτογραφία Καραλή με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο - Δίνουν ραντεβού στο Παρίσι

    Η Εθνική Ελλάδος με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε το πρώτο βήμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, κερδίζοντας τη Δομινικανή Δημοκρατία στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά.

    Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών», εχθές, στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την Εθνική να κερδίζει με 100άρα με σούπερ εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος συναντήθηκε με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

    Ο άλτης, που έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ, φωτογραφήθηκε με τους Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντεκούνμπο, δίνοντας ραντεβού στο Παρίσι.

    Η φωτογραφία Καραλή με τους Αντετοκούνμπο

    «Δείπνο στο Παρίσι», έγραψε προσθέτοντας το emoji που αναγράφει «σύντομα».

    Πηγή: Ιefimerida.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-EPA/ CHRISTIAN BRUNA

  • Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι δίπλα στην Εθνική παρά τον τραυματισμό του
    Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι δίπλα στην Εθνική παρά τον τραυματισμό του

    Κοντά στην Εθνική θέλει να βρίσκεται, έστω και τραυματίας, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σε έναν ρόλο σαν εκείνον που είχε στη Λετονία ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

    Ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μήνες, ωστόσο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα μείνει ακόμη κι έτσι κοντά στο μπάσκετ και κυρίως κοντά στην Εθνική Ελλάδας. Όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου την Τρίτη (28/5), η ΕΟΚ περιμένει πως θα τον έχει στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το φετινό καλοκαίρι, στο προολυμπιακό του Πειραιά και ευχή όλων και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Ο Elevator θέλει να έχει ρόλο σαν αυτόν που είχε πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Εθνική Λετονίας ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, την ώρα που στο περιβάλλον θα μπουν και οι Γιώργος Τσιάρας - Κώστας Χαραλαμπίδης, άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βασίλη Σπανούλη. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον αχίλλειο, σε κορυφαίο γιατρό στις ΗΠΑ, με την ελπίδα το διάστημα της απουσίας του να μην ξεπεράσει τους έξι μήνες.

    Πηγή: Sport24.gr

  • Μπακς-Κινγκς 143-142: Με... τριπλό Γιάννη και τρίποντο του Λίλαρντ στην εκπνοή της παράτασης (video)
    Μπακς-Κινγκς 143-142: Με... τριπλό Γιάννη και τρίποντο του Λίλαρντ στην εκπνοή της παράτασης (video)

    Πήρε χρόνο συμμετοχής ο Βεζένκοφ - Επιτέθηκε σε διαιτητή και αποβλήθηκε ο Μάικ Μπράουν

    Σε ένα απίστευτό παιχνίδι στο στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι οι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν των Κινγκς με 143-142, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει triple double και τον Ντάμιαν Λίλαρντ να σημειώνει απίθανο buzzer beater τρίποντο στην παράταση.

    Ο Greek Freak σε ακόμη μια εμφάνιση για... MVP, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση πετυχαίνοντας το 40ο triple-double της καριέρας του και 4ο σε έναν μήνα, έχοντας 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 40 λεπτά συμμετοχής, με 9/13 δίποντα, 7/12 βολές.

    Στο 28-12 ανέβηκαν οι Μπακς (19-4 εντός και 9-8 εκτός έδρας), με τον Λίλαρντ να είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

    Aπό την άλλη πλευρά ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 6 λεπτά, έχοντας 4 πόντους και 1 ριμπάουντ με 2/2 δίποντα και 0/2 τρίποντα, όμως η εξέλιξη του αγώνα οδήγησε τους Κινγκς σε περιορισμένο ροτέισον και μετά την ήττα τους έπεσαν στο 23-16.

    Ο Μάικ Μπράουν στα 9:27 πριν από το τέλος επιτέθηκε σε διαιτητή και αποβλήθηκε.

    Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/1) στις 02:30.

    Τα δωδεκάλεπτα: 32-37, 68-66, 95-91, 128-128, 143-142 (παρ.)

    Πηγή: Protothema.gr

  • NBA, Θανάσης Αντετοκούνμπο: Απίστευτη τάπα σε προσπάθεια για κάρφωμα του Στίβενς και έξαλλος πανηγυρισμός
    NBA, Θανάσης Αντετοκούνμπο: Απίστευτη τάπα σε προσπάθεια για κάρφωμα του Στίβενς και έξαλλος πανηγυρισμός

    Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τρέλανε τους φίλους των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς, αφού σε μία φάση έκανε μία απίστευτη τάπα σε προσπάθεια για κάρφωμα του Λαμάρ Στίβενς και στην συνέχεια ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

    Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε χρόνο συμμετοχής στην άνετη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς (135-109) και φρόντισε η εμφάνισή του να είναι αξιομνημόνευτη.

    Αφού λοιπόν αρχικά δέχθηκε τεχνική ποινή μόλις 9 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παρκέ για flopping, στην συνέχεια σημείωσε 6 πόντους. Το highlight της εμφάνισής του πάντως ήταν μία τρομερή τάπα στον Λαμάρ Στίβενς, αφού ήρθε από την αδύνατη πλευρά και έκοψε στα ίσα τον φόργουορντ των Σέλτικς που πήγε για το κάρφωμα, με τον Θανάση στην συνέχεια να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς μέσα σε αποθέωση.

    Δείτε το VIDEO:

    Δείτε και το VIDEO με τους 6 πόντους που σημείωσε:

    Πηγή: Sport24.gr
  • Μιλγουόκι Μπακς: Μετά τους Γιάννη, Θανάση υπέγραψαν και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο
    Μιλγουόκι Μπακς: Μετά τους Γιάννη, Θανάση υπέγραψαν και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο

    Τα «ελάφια» υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο για το στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά

    Οι Μιλγουόκι Μπακς αύξησαν κατά έναν τους Αντετοκούνμπο που θα αγωνίζονται για την ομάδα. Μετά τον Γιάννη και τον Θανάση, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν από μερικές ημέρες, οι Μπακς συμφώνησαν και με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.

    Σύμφωνα με το HoopsHype η συμφωνία είναι αρχικά για την περίοδο της προετοιμασίας, η οποία περιλαμβάνει και τα φιλικά ματς. Στη συνέχεια, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί για τη θυγατρική των Μπακς στη G-League, τους Γουισκόνσιν Χερντ.

    Να σημειώσουμε πως ο Άλεξ πέρσι αγωνίστηκε στην G-League με τους Χερντ. Είναι ο μικρότερος από τα αδέλφια!

    Πηγή: Protothema.gr

  • Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Ζω τη ζωή που προσευχόμουν να ζήσω»
    Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Ζω τη ζωή που προσευχόμουν να ζήσω»

    Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε στο κρίσιμο ματς της Ελλάδας κόντρα στη Λιθουανία (1/9, 15:40) για τη φάση των 16.

    H Eθνική Ανδρών έκανε τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και τσέκαρε το εισιτήριο της για τη φάση των 16, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει πρώτα τη Λιθουανία και στη συνέχεια το Μαυροβούνιο. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το μεγάλο ματς που έρχεται κόντρα στην ομάδα του Βαλαντσιούνας (1/9, 15:40) και αναφέρθηκε στη θέληση για τη νίκη.

    Αναλυτικά όσα είπε

    «Συγχαρητήρια στα παιδιά που είναι εδώ. Τα έδωσαν όλα. Το πρόγραμμα κόντρα σε Ιορδανία και Νέα Ζηλανδία ήταν για νίκες, αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα με τις απουσίες και την απώλεια του Ντίνου, ήταν σημαντικό ότι τα καταφέραμε με ό,τι έχουμε. Όλα τα παιδιά ήταν σταρ στον δικό τους ρόλο και δείξαμε όλοι, από τον πάγκο και από τους προπονητές, ότι δεν έχει σημασία τίποτα πέρα από τη νίκη και την πρόκριση».

    «Θέλαμε να δείξουμε τι σημαίνει να εκπροσωπείς τη χώρα. Μερικές φορές η θέληση για τη νίκη ξεπερνά και το ταλέντο. Μπορεί να μην έχουμε καταφέρει αυτά που θέλουμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχουμε μείνει εκτός από την πρώτη φάση. Στο ημίχρονο ο κόουτς μάς άφησε να μιλήσουμε και λίγο μεταξύ μας και μας είπε να μπούμε μέσα και να τα δώσουμε όλα».

    Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε να παίξουμε το δικό τους μπάσκετ, να μας χτυπήσουν και να τους χτυπήσουμε κι εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αποφασίσαμε να δείξουμε εμείς τι σημαίνει σκληράδα με τον δικό μας τρόπο, μέσα από την επίθεση και την άμυνα».

    Θα ήθελα να υπάρχει συνέπεια στα σφυρίγματα. Να μην είναι ένα ματς έτσι κι ένα αλλιώς. Κάποιες ομάδες έχουν μια ταυτότητα, θα παίξουν σκληρά κλπ. Σε ένα τέτοιο ματς θα πρέπει να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια και στις δύο πλευρές», ανέφερε αρχικά.

    «Μπορούμε να χαρούμε επιτέλους μια νίκη, επειδή δεν μας θεωρούν φαβορί (γέλια). Το βλέπουν διαφορετικά στην Ελλάδα και διαφορετικά εκτός. Στο εξωτερικό φοβούνται να παίξουν εναντίον μας… Έχουμε θέσει κάποια στάνταρ, όταν κάποιος θέλει να κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να έχει κάποια στάνταρ. Πιο πολύ καλό μάς έχει κάνει που δεν μας θεωρούν φαβορί».

    «Έχω ξεφύγει λίγο από το ‘πρέπει’. Ζω τη ζωή που προσευχόμουν μια ζωή να ζήσω. Όταν βάζω ‘πρέπει’ και ζητάω παραπάνω, νιώθω μερικές φορές άσχημα. Παίζω μπάσκετ, είμαι εδώ, είναι καλά η οικογένειά μου. Δεν μπορώ να έχω ‘πρέπει’, ειδικά σε αυτή την Εθνική. Αυτό που ζητάω είναι τα παιδιά που είναι εδώ να τα προσέξετε, γιατί είναι το μέλλον της ομάδας. Δεν έχει σημασία τίποτα πέρα από το να τα δώσεις όλα, να είσαι δίπλα στους συμπαίκτες σου και ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσεις. Κι όταν τελειώσει όλο αυτό να πεις ‘τα δώσαμε όλα και είναι ΟΚ’.

    «Οι Εθνικές ομάδες συνδέονται με την προσωπική ανάπτυξη του παίκτη. Δεν γίνεται η Εθνική ομάδα να έχει παικταράδες αν δεν υπάρχουν παίκτες στις ομάδες. Αυτό ξεκινά από τις ομάδες και τις υποδομές. Πρέπει να πετάξουμε τα παιδιά αυτά στα βαθιά. Όταν ήμουν νεότερος είχαμε Εθνική ομάδα Α’ και Εθνική ομάδα Β’. Αν μεγαλώσει και το πρωτάθλημά μας και δεν αναγκάσουμε πολλούς παίκτες να φύγουν αλλά τους κρατήσουμε στην Ελλάδα, μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση και να το δούμε αυτό σε λίγα χρόνια στην Εθνική. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ισπανία παίζει καλά. Ο Ρούμπιο έπαιζε επαγγελματικά από τα 14, τον πέταξαν μέσα και ας έκανε λάθη. Βάλτε να δείτε. Είναι ο Ρούμπιο, είναι ο Ντόντσιτς όμως… Όλα αυτά τα παιδιά μας κοιτάνε, λένε θέλω να γίνω σαν τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Παπανικολάου και τον Παπαπέτρου, αλλά πάνε στις ομάδες τους και δεν παίρνουν την ευκαιρία. Δεν μιλάω για ευνοϊκή μεταχείριση. Ξέρω ότι όλοι κρινόμαστε από νίκες, τίτλους και μετάλλια, αλλά βάλτε τα παιδιά να παίξουν, γιατί χρειαζόμαστε σπόρους. Είναι σημαντικό για το μέλλον», είπε στο τέλος.
    Πηγή: Gazzetta.gr
    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο