Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 15:53

Euroleague, Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 86-60: Παραδόθηκε στη μοίρα του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το καταστροφικό, δεύτερο δεκάλεπτο και γνώρισε βαριά ήττα στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με 86-60 κλείνοντας με 0/2 την «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague

Λείπει που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό η ποιότητα και το βάθος, απουσίαζαν και οι δύο πιο... ποιοτικοί του παίκτες στην αναμέτρηση της Βαρκελώνης.

Οπότε ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όχι μόνο να νικήσει την Μπαρτσελόνα χωρίς τους Παπαπέτρου και Νέντοβιτς, αλλά να φανεί και ανταγωνιστικός. Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο (17-15) στη συνέχεια οι Καταλανοί πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και «καθάρισαν» από νωρίς με την υπόθεση της νίκης. Και αυτό χάρη στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου πραγματοποίησαν επιμέρους 28-10 με αποτέλεσμα να φτάσουν στο +20 (45-25).

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν η... όαση των «πρασίνων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας 18 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Οκάρο Ουάιτ. Όμως τα 1/12 τρίποντα, τα 17 λάθη και τα 14 λιγότερα ριμπάουντ ήταν αρκετά για να ανοίξουν τόσο πολύ την «ψαλίδα» της διαφοράς. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε στο... ρελαντί μετά το δεύτερο δεκάλεπτο, με τους Χέιζ (14π.) και Έξουμ (12π.) να ξεχωρίζουν.
Το ματς
Στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν ολοφάνερο ότι η Μπαρτσελόνα ήθελε να πιέσει τον Παναθηναϊκό στα 3/4 του γηπέδου, να δυσκολέψει την πρώτη πάσα και να υποχρεώσει τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη σε λάθη. Εν μέρει το κατάφερε καθώς οι «πράσινοι» είχαν κάνει γρήγορα τέσσερα λάθη με αποτέλεσμα να προηγηθεί η Μπαρτσελόνα με 10-5. Μίροτιτς και Σανλί ήταν εκείνοι που είχαν ξεκινήσει να κάνουν τη «ζημιά» αλλά στη συνέχεια ένα τάιμ άουτ του Έλληνα προπονητή ήταν αρκετό για να ισορροπήσει την κατάσταση και να βρει ο Παναθηναϊκός καλές συνεργασίες στην επίθεση.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε στήσει το δικό του... dunk party στη ρακέτα των Καταλανών έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις alley oop ασίστ των Οκάρο Ουάιτ και Σαντ-Ρος με αποτέλεσμα να έχει επαφή με το σκορ έως το τέλος του δεκαλέπτου (17-15). Αν δεν υπήρχαν και τα 8 λάθη σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να είχε... ακόμα καλύτερη τύχη καθώς μέτρησε 6/8 δίποντα και 1/3 τρίποντα. Αν μη τι άλλο καλά ποσοστά από τη στιγμή που είχε να αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague και μάλιστα μέσα στο σπίτι της.
Η συνέχεια ωστόσο ήταν τελείως διαφορετική. Σαν να έμειναν οι παίκτες στον πάγκο ή να γύρισαν τον διακόπτη στο «Off»! Το πολύ καλό πρόσωπο του πρώτου δεκαλέπτου έδωσε τη θέση του σε μια καταστροφική εικόνα. Οι επτά συνεχόμενοι (και αναπάντητοι) πόντοι του Έξουμ έφεραν την Μπαρτσελόνα στο +9 (24-15 στο 12') ενώ οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν μπορούσαν να σκοράρουν αλλά συνέχισαν στο... ίδιο μοτίβο όσον αφορά τα λάθη. Το επιμέρους έγινε 13-2 για το 30-17 του 14' ενώ τρία σερί τρίποντα από Καλάθη και Χέιζ, ήταν αρκετά για να εκτοξεύσουν την διαφορά στο +20 (41-21) ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο (45-25).

Το σκορ της β' περιόδου ήταν 28-10 για την Μπαρτσελόνα, με την ελληνική ομάδα να είχε μόλις 2/12 εντός παιδιάς, 6 λάθη και μόλις... ένα ριμπάουντ σε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο! Λογικό και επόμενο να ξεφύγει το σκορ για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας 11/22 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 8/8 βολές, 10-7 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 6 κλεψίματα και 5 λάθη, ενώ ο Παναθηναϊκός 8/17 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 6/6 βολές, 8-1 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και... 13 λάθη!

Τα πράγματα δεν κύλησαν καθόλου καλά ούτε στην 3η περίοδο, καθώς η Μπαρτσελόνα βρέθηκε και στο +27 έχοντας φτάσει σε double score (54-27 στο 23'). Ο Οκάρο Ουάιτ ήταν εκείνος που πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση και απαγόρευσε στην Μπαρτσελόνα να ανοίξει περισσότερο την «ψαλίδα» της διαφοράς. Μάλιστα «έπεσε» και κάτω από τους 20 πόντους (61-42) λίγο πριν από το τέλος του 3ου δεκαλέπτου (63-42). Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε περιορίσει τα λάθη, αλλά η αστοχία στα τρίποντα (1/10 σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα έως το 30') του στέρησε το δικαίωμα να πλησιάσει περισσότερο.

Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός είχε... παραδώσει πνεύμα, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο της. Μάλιστα για πρώτη φορά η διαφορά έφτασε και στο +28 (77-49 στο 34'), δείγμα και της τεράστιας διαφοράς των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο ματς.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 45-25, 63-42, 86-60
Πηγή: Gazzetta.gr - Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 12:29

Σχετικά Άρθρα

  • Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης και επιστρέφει στον αγώνα με τον Άρη
    Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης και επιστρέφει στον αγώνα με τον Άρη

    Οι Ιωαννίδης, Μαξ έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος και αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι για το Κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ

    Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη βαριά ήττα από την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική του Conference League και στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο ματς με τον Άρη, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να βλέπει με ικανοποίηση τη φαρέτρα του να γεμίζει...
    Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φίλιπ Μαξ βρέθηκαν στο Κορωπί και αυτή τη φορά έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δείχνοντας ότι πλέον έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, με τον πρώτο να προβάρει και τη φανέλα του βασικού.
    Από κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ριβάλντο: "Ο Γιαμάλ κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο σήμερα, όλοι θα χαίρονταν να τον είχαν στην ομάδα τους"
    Ριβάλντο:

    Ο Ριβάλντο μιλώντας στη Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και το "φαινόμενο" Γιαμάλ, τον οποίο απολαμβάνει να βλέπει.

    Ο Ριβάλντο εκθείασε τον Λαμίν Γιαμάλ για το ταλέντο του και παραχωρώντας συνέντευξη στη Mundo Deportivo υποστήριξε ότι ο 17χρονος Ισπανός είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θα χαιρόταν να είχε στην ομάδα του.

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα.

    "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Τσάβι πήρε το πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν. Είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όταν έφτασε στην Μπαρτσελόνα, όχι αγωνιστικά, αλλά εξωαγωνιστικά.

    Τώρα τα πράγματα αλλάζουν κι αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Ο Τσάβι έκανε καλή δουλειά και ποιος ξέρει αν θα επιστρέψει ποτέ.

    Μόλις ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, για μένα έκανε καλή δουλειά. Έχει αντικατασταθεί από έναν καλό προπονητή επίσης, που έχει εμπειρία. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να κερδίζει τίτλους.

    Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με τον σύλλογο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρει σύντομα μια ομάδα και ελπίζω να επιστρέψει και να κάνει τη Μπαρτσελόνα ξανά πρωταθλήτρια στο μέλλον", είπε ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιαμάλ.

    "Ο Λαμίν είναι σπουδαίος παίκτης, έχει τα προσόντα ενός πολύ έμπειρου παίκτη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και κάνει τους φιλάθλους να το απολαμβάνουν.

    Έχει ήδη κατακτήσει το Euro, κάνει καλή δουλειά στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα.

    Όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Λαμίν να κάνει αυτό που κάνει στα 17 του, η αναφορά είναι ο Μέσι. Δεν είναι καλό να κάνουμε συγκρίσεις, ειδικά με τον Μέσι, που είναι κάποιος που έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα.

    Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να μπορέσεις να φτάσεις σ' ένα σημείο που θα σε συγκρίνουν με τον Μέσι. Ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι.

    Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας παίκτης που αγαπώ, θα πάει μακριά γιατί έχει ποιότητα κι παίζει με χαρά. Κάνει τη διαφορά σε ένα ποδόσφαιρο που σήμερα είναι πολύ πιο τακτικό.

    Τα κάνει όλα καλά: ξέρει να ντριμπλάρει καλά, να σουτάρει, να κάνει το διάλειμμα... οποιοσδήποτε προπονητής θα χαιρόταν να τον έχει στην ομάδα του".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA
  • Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν
    Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

    Ο 34χρονος διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο

    Χωρίς τον Νικολάς Λαπροβίτολα για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πορευθεί η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός γκαρντ θα υποβληθεί σε επέμβαση, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

    Ο 34χρονος διεθνής τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο. Ο «Νίκο» Λαπροβίτολα, ο οποίος διάγει την τέταρτη σεζόν της καριέρας του στους «μπλαουγκράνα», είχε μέσο όρο 10.0 πόντους και 6.3 ασίστ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια για τη σεζόν 2024-25 της Euroleague.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για τον Λαπροβίτολα αφού υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες. Όμως, δεδομένης της φύσης του τραυματισμού του, αναμένεται ο Αργεντινός να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ANDREJ CUKIC

  • Παπαπέτρου: «Αν ο Παναθηναϊκός παίξει σκληρά, τότε το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό»
    Παπαπέτρου: «Αν ο Παναθηναϊκός παίξει σκληρά, τότε το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό»

    Ο Ιωάννης Παπαπέτρου κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, εξηγώντας πως από τους «πράσινους» έλειπε η σκληράδα από την αρχή του αγώνα με τη Ρεάλ.

    Ο Παναθηναϊκός έκλεισε δίχως νίκη την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague μετά το 90-86 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε μιλώντας στη NOVA: «Έλειπε η σκληράδα από την αρχή. Τέτοια ματς απαιτούν συγκέντρωση και σκληράδα. Δεν το είχαμε και το βρήκαμε μετά. Δεν είναι εύκολο να κυνηγάς το σκορ σε αυτή την έδρα. Η Ρεάλ είναι εξαιρετική και έμπειρη ομάδα. Ξέρει να διαχειριστεί τέτοια ματς όταν είναι μπροστά στο σκορ. Είναι θέμα νοοτροπίας και προσέγγισης του αγώνα από την αρχή. Κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε».

    Και πρόσθεσε: «Δίναμε πολλά εύκολα καλάθια. Όταν κάναμε λάθη, δεχόμασταν εύκολα καλάθια. Εμείς σκοράρουμε δύσκολα… ματώνουμε, για να το πετύχουμε. Είχαμε πολύ κακή χρήση των φάουλ, δεν κάναμε καλά τα μικρά πράγματα. Είναι θέμα προσέγγισης, όχι χημείας. Το είχαμε πέρσι, θα το βρούμε και φέτος».

    Όσον αφορά τη δική του εμφάνιση και την απόδοση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, είπε: «Νιώθω καλά με το κορμί μου και την προετοιμασία. Έχουμε πολλούς παίκτες και ποιότητα και όταν μπαίνεις μέσα, πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Ο Χουαντσο παίζει πολύ σκληρά και στις δύο μεριές του γηπέδου, είναι πολύ αποτελεσματικός, βρίσκει τον καλό του εαυτό και τον χρειαζόμαστε».

    Για το πνευματικό κομμάτι, επισήμανε: «Υπήρξαν αυτά τα ματς που έπαιξα λίγο. Και θα υπάρξουν. Αυτή η ομάδα κέρδισε την Ευρωλίγκα πέρυσι. Είναι δύσκολο να παίζεις στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να μένεις πιστός στη δουλειά σου. Δεν πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, ακόμη και αν παίζες 5-10-15 λεπτά. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Το σημαντικό είναι να νικάει ο Παναθηναϊκός».

    Ο Παπαπέτρου ρωτήθηκε για το 0/2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα»: «Θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα αν το είχαμε καταφέρει. Όμως είναι μαθήματα αυτά. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Αν αυτή η ομάδα παίξει σκληρά, τότε το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό».

    Πηγή: Gazzetta.gr
  • Καμπάσο: "Ο Παναθηναϊκός τιμωρεί όλα σου τα λάθη, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι"
    Καμπάσο:

    Ο Φακούντο Καμπάσο εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που τιμωρεί όλα τα λάθη του αντιπάλου και σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Ρεάλ και στους πράσινους.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR (17/10, 21:45, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague και ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε ενόψει του αγώνα με τους πράσινους.

    Ο Αργεντινός γκαρντ εξήγησε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τιμωρεί όλα τα λάθη σκοράροντας και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από τον περυσινό τελικό στη διοργάνωση και την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπάσο:

    Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από ήττα, άρα θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες. Κάναμε καλά και κακά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να μην το επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια λάθους και τιμωρεί όλα σου τα λάθη με καλάθια. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει το 100% από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εντός έδρας.

    Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και με τους φιλάθλους μας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του παιχνιδιού μας".

    Για την ήττα από την Μπασκόνια: "Κόντρα στην Μπασκόνια είδαμε μια αμυντική εκδοχή μας, αν και κάναμε λάθη στο τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τέλος. Θέλεις πάντα να παίρνεις θετικά πράγματα ακόμα κι αν έχεις χάσει. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και εργαζόμαστε για αυτό".

    Για τα στοιχία που θέλουν να παρουσιάσουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όλα ξεκινούν από πίσω. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να προέρχεται από την άμυνα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιότητα και αυτό δεν μας ανησυχεί".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Το συγκινητικό video του Παναθηναϊκού για τον Μπάλντοκ: «Για πάντα μαζί μας»
    Το συγκινητικό video του Παναθηναϊκού για τον Μπάλντοκ: «Για πάντα μαζί μας»

    Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει σοκάρει την οικογένεια του Παναθηναϊκού όπως και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απώλεια του διεθνή μπακ είναι δυσβάσταχτη για τους Πράσινους που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα συγκινητικό video θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ. Ένα τρίλεπτο video με προσωπικές στιγμές του άτυχου ποδοσφαιριστή από την παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας και τις προπονήσεις.

    Το video έχει τίτλο For our George (σ.σ. για τον Γιώργο μας) και κλείνει με τη φράση Forever with us (σ.σ. για πάντα μαζί μας).

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Μπακασέτας για το ματς με Ιρλανδία: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου» (video)
    Μπακασέτας για το ματς με Ιρλανδία: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου» (video)

    Συγκινημένος μετά τη νίκη με 2-0 της Εθνικής επί της Ιρλανδίας ήταν ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας, λέγοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ που πέτυχε στον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

    Η Εθνική Ελλάδος έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Nations League, επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδίας στο γεμάτο «Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι φορτισμένο συναισθηματικά λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

    Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάσος Μπακασέτας, μιλώντας στην κάμερα του Alpha ανέφερε τα εξής:

    Για το γκολ του: «Βάσει των συνθηκών και του παιχνιδιού, ήταν από τα πιο ωραία γκολ της καριέρας μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

    Για τα λόγια του πριν το ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ: «Τα λόγια μου στο Γουέμπλεϊ έρχονται μέσα από την καρδιά μου και ήθελα να πω στα παιδιά αυτά που νιώθω και να τους δώσω ένα έξτρα κίνητρο, αν και νομίζω δεν χρειάζονταν εμένα. Η παρουσία μας ήταν αυτό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα το πώς διαχειριστήκαμε τη θλίψη μας σε λίγες ώρες. Θεωρώ ότι περάσαμε αρκετά μαθήματα ως ομάδα και έχουμε γνωρίσει πολλές απογοητεύσεις και τα μηνύματα που περάσαμε και ο κόσμος ταυτίστηκε με αυτά είναι η μεγαλύτερη νίκη για εμάς τα τελευταία χρόνια. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είμαι χαρούμενος για την εικόνα που δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και τώρα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Αταμάν: «Κρύβει κινδύνους το ματς με την Παρί, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης»
    Αταμάν: «Κρύβει κινδύνους το ματς με την Παρί, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης»

    Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της Euroleague με αντίπαλο την Παρί, αναφέροντας πως κρύβει κινδύνους.

    Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το 2/2 στο ξεκίνημα της νέας Euroleague επικρατώντας της Άλμπα στο Βερολίνο και της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

    Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη συνέχεια και για το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στην Παρί που έρχεται, τονίζοντας πως αυτό κρύβει κινδύνους.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    Για το ματς με την Παρί: «Έχουμε διαβολοβδομάδα με δύο παιχνίδια στη σειρά και πρέπει πρώτα να σκεφτούμε την Παρί. Είναι η πρώτη τους χρονιά στην Euroleague και μπορεί να έχουν χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά έδειξαν ότι έχουν ικανότητες.

    Έχασαν στο τελευταίο λεπτό με τον Ερυθρό Αστέρα και έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Μιλάνι απέναντι στην Αρμάνι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Ο Σορτς είναι το κλειδί τους στην επίθεση και θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί πιστεύω ότι για όλες τις ομάδες τα εκτός έδρας ματς με την Παρί θα είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη.

    Για το αν είναι ξεχωριστό το παιχνίδι κόντρα στην «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης: «Ολα τα παιχνίδια για εμάς είναι επικίνδυνα και όλα για τους αντιπάλους μας ένα παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα είναι ξεχωριστό παιχνίδι για όλους».

    Για την κατάσταση του Γιούρτσεβεν: «Ο Γιούρτσεβεν είναι καλά. Χθες έκανε ατομική προπόνηση. Πιστεύω ότι αν δεν συμβεί κάτι στην σημερινή προπόνηση θα παίξει. Σήμερα θα προπονηθεί με την ομάδα».

    Για το ματς με την ΠΑΟΚ: «Είναι διαφορετικό γιατί το κίνητρο στην Euroleague είναι διαφορετικό. Στο Βερολίνο παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, κόντρα στην Μπάγερν παίξαμε καλό μπάσκετ. Στο πρωτάθλημα είναι κάτι που έγινε και πέρσι.

    Μετά τα ματς της Euroleague βλέπετε ότι πολλές ομάδες έχουν πρόβλημα όταν επιστρέφουν στα πρωταθλήματα των χωρών τους. Είχαμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε σε ένα άδειο γήπεδο και δεν βρήκαμε κίνητρο. Σε ατομικό επίπεδο η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι. Στην Euroleague είναι διαφορετικό. Θα παίξουμε στο Παρίσι και στη Μαδρίτη μπροστά σε 15.000 κόσμο και το κίνητρο και η υπευθυνότητα θα είναι διαφορετική».

    Πηγή: In.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο