Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 15:59

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic για τους μετανάστες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic το οποίο αφορά τους μετανάστες που εργάζονται σε εργοστάσιο του Ουισκόνσιν.

Μετά την κινηματογραφική ταινία «Rise» η οποία προβάλλεται από την πλατφόρμα της Disney αλλά και την «Naija Odyssey» του WhatsApp που αφορούν την ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επένδυσε στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ με την ονομασία «The Flagmakers» και το οποίο αφορά τους μετανάστες εργάτες στο Eder Flag του Oak Creek.

O Γιάννης είναι εκτελεστικός παραγωγός του εν λόγω ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και μάλιστα όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα είναι και βασικό υποψήφιο για βραβείο Όσκαρ. Το περιεχόμενο του «Flagmakers» θέτει το ερώτημα «Σε ποιον απευθύνεται η αμερικανική σημαία;» Η Eder Flag ανήκει σε εργαζομένους στο Oak Creek του Ουισκόνσιν, όπου ράβουν και αποστέλλουν πέντε εκατομμύρια αμερικανικές σημαίες το χρόνο.

Στο σχετικό δελτίο τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Ως και ο ίδιος μετανάστης, βρίσκω ότι αυτή την ταινία απίστευτα προσωπική και μια βαθιά συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτή τη χώρα 'σπίτι΄'. Κάθε ένα από αυτά τα εμπνευσμένα άτομα έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις που του έχουν παρουσιαστεί και παρουσιάζουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες καθώς φτιάχνουν την αμερικανική σημαία».

Δείτε το σχετικό trailer όπου αναφέρεται και το όνομα του Γιάννη ως εκτελεστικός παραγωγός

Πηγή: Gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 12:22

Σχετικά Άρθρα

  • Μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών με θανάσιμο τραυματισμό στο Διδυμότειχο
    Μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών με θανάσιμο τραυματισμό στο Διδυμότειχο

    Ένας οδηγός αυτοκινήτου και ένας μετανάστης έχασαν τη ζωή τους, μετά την ανατροπή του οχήματος του πρώτου.

    Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 26/10, στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό. Όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

    Τελικά το όχημα εντοπίσθηκε στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ανατραπεί σε παρακείμενο αγρό.

    Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ -8- μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας -1- τραυματίσθηκε επίσης θανάσιμα.

    Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

    Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή την 18-10-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

    Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το ανωτέρω όχημα και τρία κινητά τηλέφωνα.

    Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο
    Ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

    Ναυάγιο με μετανάστες σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Ισιδώρου, βορειοδυτικά της Σάμου, το πρωί του Σαββάτου (26/10) με το Λιμενικό Σώμα, να πραγματοποιεί επιχείρηση διάσωσης.

    Στο σημείο βρίσκονται τρία σκάφη του λιμενικού καθώς και ελικόπτερο που έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η λέμβος στην οποία επέβαινε αριθμός μεταναστών άρχισε να βουλιάζει σιγά-σιγά με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να πέσουν στο νερό.

    Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί αρκετά άτομα με αδιευκρίνιστο το αριθμό των επιβαινόντων.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν διασωθεί 20 άτομα.

    Η επιχείρηση διάσωσης του λιμενικού βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν και άλλοι ναυαγοί.

    Υπενθυμίζεται ότι 200 μετανάστες είχαν μεταφερθεί το μεσημέρι τις Πέμπτης από τη Ρόδο στην Σάμο.

    Αναχώρησαν από τη Σάμο με το πλοίο της γραμμής για την υπηρετική Ελλάδα το Σάββατο.

    Σύμφωνα με το Samos 24, συνολικά 35 άτομα επιβιβάστηκαν σε βάρκα και ξεκίνησαν το επικίνδυνο ταξίδι τους από την Τουρκία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Ανάμεσά τους βρίσκονταν 14 Αφγανοί και 21 Σύριοι, καθώς και πέντε ανήλικα παιδιά. Η βάρκα αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ούτε Ελλάδα, ούτε Ισπανία, ούτε Μαλδίβες: Το National Geographic ανακοίνωσε τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2025
    σε Plus +
    Ούτε Ελλάδα, ούτε Ισπανία, ούτε Μαλδίβες: Το National Geographic ανακοίνωσε τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2025

    Το National Geographic αποκάλυψε τις επιλογές του για το BEST OF THE WORLD 2025, τον ετήσιο κατάλογο με τις πιο συναρπαστικές, σημαντικές και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για το επόμενο έτος.

    Το National Geographic δημοσίευσε την ετήσια λίστα με τους «καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς του κόσμου» για το 2025 - και θα σας κάνει να ταξιδέψετε παντού, από σκοτεινά νησιά της Ινδονησίας μέχρι λιγότερο εξωτικούς τόπους, όπως το Άινταχο.

    Οι επιλογές φέτος έχουν να κάνουν με πιο περίεργους προορισμούς και δεν έχουν καμία σχέση με τα συνήθη τουριστικά στέκια.

    Η έμφαση δόθηκε, σύμφωνα με τους συντάκτες, σε «τοποθεσίες όπου οι επισκέπτες νιώθουν ευπρόσδεκτοι και υποστηρίζουν το περιβάλλον και την τοπική κοινότητα».

    Ο κατάλογος του 2025, ο οποίος δημιουργήθηκε από γνωστούς traveller και διεθνείς συντάκτες του Nat Geo, περιλαμβάνει ένα μείγμα από εκπληκτικούς, ανερχόμενους προορισμούς και διαχρονικές τοποθεσίες που έχουν κάτι νέο και συναρπαστικό να προσφέρουν, από ένα νέο καταφύγιο αναρρίχησης στην Ινδία μέχρι το νέο και λιγότερο γνωστό μονοπάτι της Στοκχόλμης.

    Ως συνήθως, οι επιλεγμένες «αποδράσεις» εκτείνονται σε όλο τον κόσμο, από το Murray River της Αυστραλίας μέχρι τον Εθνικό Δρυμό Ocala της Φλόριντα.

    «Μου αρέσει να σκέφτομαι το BEST OF THE WORLD ως την ετήσια πρόσκληση του National Geographic. Στόχος μας είναι να παρακινήσουμε τον κόσμο να εξερευνήσει την απίστευτη ποικιλομορφία των τόπων και των εμπειριών που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Nathan Lump, αρχισυντάκτης του National Geographic.

    Λοιπόν, αναλυτικά η λίστα του National Geographic

    1. Los Angeles, California

    2. Ocala National Forest, Florida

    3. Senegal

    4. Boise, Idaho

    5. Barbados

    6. Cerrado, Brazil

    7. Bangkok, Thailand

    8. Antigua, Guatemala

    9. Kanazawa, Japan

    10. Guadalajara, Mexico

    11. Kwazulu-Natal, South Africa

    12. Abu Dhabi, UAE

    13. Stockholm Archipelago, Sweden

    14. Cork, Ireland

    15. Outer Hebrides, Scotland

    16. Brasov, Romania

    17. Raja Ampat, Indonesia

    18. Cenobitic Monasteries, Italy

    19. Greenland

    20. Tunisia

    21. Suru Valley, India

    22. Northland, New Zealand

    23. Eastern and Oriental Express, Malaysia

    24. Murray River, Australia

    25. Haida Gwaii, British Columbia

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Σίξερς - Μπακς 109-124: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ... πάτησαν το γκάζι στην πρεμιέρα
    Σίξερς - Μπακς 109-124: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ... πάτησαν το γκάζι στην πρεμιέρα

    Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ έδειξαν τον δρόμο, με τους Μπακς να περνούν άνετα και εμφατικά από την έδρα των Σίξερς με 124-109, στην πρεμιέρα τους για τη φετινή σεζόν του NBA.

    Μπορεί οι απουσίες να ήταν σημαντικές και για τους δύο (Εμπίντ, Τζορτζ, Μίντλετον), ωστόσο αυτοί που πάτησαν παρκέ έδειξαν τον δρόμο. Οι Μπακς είδαν το δίδυμο των ηγετών, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ σε πολύ καλή κατάσταση και πέρασαν με στιλ και άνεση από τη Φιλαδέλφεια, επικρατώντας των Σίξερς με 124-109.

    Σε μία πρεμιέρα που τα «Ελάφια» ελπίζουν να κρύβει σκηνές από τα προσεχώς, μιας και η εμφάνιση άφησε πολύ θετικά δείγματα. Με τον Λίλαρντ να κλείνει το παιχνίδι έχοντας 30 πόντους (6/12 3π.), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και τον Γιάννη να ακολουθεί σκοράροντας 25 πόντους στην οικονομική συσκευασία των 8/11 από το δίποντο, παρέα με 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

    Το επιμέρους και ο Λίλαρντ

    Αντιλαμβάνεται κανείς και από την εξέλιξη των δωδεκαλέπτων, πως οι Μπακς είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση. Και μπαίνοντας στο κρίσιμο κομμάτι του δευτέρου μέρους, είδαν τον Λίλαρντ να εκτελεί, πετυχαίνοντας 15 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος, μιας και το 81-100, χωρίς τους σταρ των Σίξερς δε γινόταν να γυρίσει.

    Το Μιλγουόκι από νωρίς είχε θέσει τον τόνο, μιας και την απόσταση την πήρε στη δεύτερη περίοδο, τρέχοντας επιμέρους ένα 12-25 για να μην κοιτάξει ποτέ πίσω. Ωστόσο δεν ήταν μόνο η παρουσία των δύο σταρ τους.

    Ο Τόριαν Πρινς έκανε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, μιας και σκόραρε τα σουτ που του αναλογούν (4/5 3π., 16π.) και κάλυπτε ό,τι τρύπα υπήρχε στην άμυνα. Ο Μπόμπι Πόρτις έκλεισε με εμφατικό τρόπο το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας με μία γεμάτη στατιστική (16π., 3ασ., 3ρ., 2κλ., 1μπλ., 4λ.), ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ παρόλο που ήταν άστοχος, έκρυψε το καλάθι με 6 μπλοκ, ισάριθμες ασίστ, 8 ριμπάουντ και 10 πόντους (1/6 3π.).

    Οι Σίξερς έπρεπε να ψάξουν υπερβολές αλλά με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να σκοράρει 25 πόντους έχοντας 10/31 προσπάθειες εντός παιδιάς, δε θα άλλαζε τίποτα ως προς την έκβαση. Από κοντά και ο Κέλι Ούμπρε που είχε 21 αλλά με 1/6 τρίποντα, ενώ θετικός ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που βρήκε 26 λεπτά ένεκα των απουσιών και πέτυχε 10 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκλεψε ισάριθμες φορές την μπάλα.

    Επόμενο ραντεβού για το Μιλγουόκι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10 - 3:00), όταν και υποδέχονται στο Γουινσκόνσιν τους Μπουλς.

    Τα δωδεκάλεπτα: 23-22, 47-58, 81-100, 109-124

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TANNEN MAURY

    • Ποσά που ζαλίζουν: Το καλοκαίρι δόθηκαν 7,4 δις σε συμβόλαια παικτών του NBA - Ο Αντετοκούνμπο στην 4η θέση
      Ποσά που ζαλίζουν: Το καλοκαίρι δόθηκαν 7,4 δις σε συμβόλαια παικτών του NBA - Ο Αντετοκούνμπο στην 4η θέση

      Ιστορικό ρεκόρ στη φετινή offseason του NBA, σχετικά με τα συμβόλαια που υπογράφτηκαν και αφορούσαν μεταγραφές ελεύθερων, επεκτάσεις και deals για rookie.

      Συνεχίζουν να σπάνε ρεκόρ στο NBA, ακόμη και εκτός παρκέ. Συγκεκριμένα, στη φετινή offseason, το καλοκαίρι του 2024, υπογράφτηκαν 471 συμβόλαια που αφορούσαν μεταγραφές ελεύθερων, επεκτάσεις και deals για rookie, την ώρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κέρδη στο 2024.

      Αρχικά, οι Σίξερς στις συμφωνίες που έκαναν προβλέπονται 728.562.578 δολάρια, συνολικά και περιλαμβάνουν το νέο τριετές συμβόλαιο του Τζοέλ Εμπίντ στα 192,9 εκατομμύρια, το τετραετές deal που του Πολ Τζορτζ (212 εκατ.) και η πενταετής επέκταση του Ταϊρίς Μάξι για 204.

      Αυτό, καθιστά τους Σίξερς την πιο… σπάταλη ομάδα της offseason του NBA, με τους Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έχουν πολύ φορτωμένο μισθολόγιο με εγγυημένα συμβόλαια, να είναι στη τελευταία θέση της σχετικής λίστας του «Spotrac».

      Συνολικά, στην offseason του NBA ξοδεύτηκαν 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν πέρσι το αντίστοιχο ποσό ήταν 5,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

      Συνεχίζει το σερί… κερδών ο ΛεΜπρόν: Ο Αντετοκούνμπο 4ος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης του NBA

      Η κατάταξη του Forbes με τους 10 παίκτες του NBA με τα περισσότερα κέρδη το 2024. Πρώτος ο ΛεΜπρόν, τέταρτος στη σχετική λίστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Βασιλιάς» διατηρεί το… στέμμα του για 11η συνεχόμενη χρονιά με κέρδη ρεκόρ, οδηγώντας ένα γκρουπ 10 αστέρων που βγάζει συνολικά 787 (!) εκατομμύρια δολάρια.

      Αναλυτικά η λίστα του Forbes:

      1. ΛεΜπρόν Τζειμς 128,7 εκατομμύρια δολάρια: Εντός γηπέδου: 48,7 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 80 εκατομμύρια δολάρια

      2. Στεφ Κάρι-105,8: Εντός γηπέδου: 55,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 50 εκατομμύρια δολάρια

      3. Κέβιν Ντουράντ-99,9: Εντός γηπέδου: 49,9 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 50 εκατομμύρια δολάρια

      4. Γιάννης Αντετοκούνμπο-93,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 45 εκατομμύρια δολάρια

      5. Ντάμιαν Λίλαρντ-64,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 16 εκατομμύρια δολάρια

      6. Τζοελ Εμπίιντ-61,4: Εντός γηπέδου: 51,4 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 10 εκατομμύρια δολάρια

      7. Τζίμι Μπάτλερ-58,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 10 εκατομμύρια δολάρια

      8. Ντέβιν Μπούκερ-58,2: Εντός γηπέδου: 49,2 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 9 εκατομμύρια δολάρια

      9. Λούκα Ντόντσιτς-58: Εντός γηπέδου: 43 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 15 εκατομμύρια δολάρια

      10. Μπράντλεϊ Μπιλ-57,7: Εντός γηπέδου: 50,2 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

      Πηγή: In.gr
    • Τραγωδία στη Σάμο: Βυθίστηκε λέμβος με μετανάστες - Δύο νεκροί
      Τραγωδία στη Σάμο: Βυθίστηκε λέμβος με μετανάστες - Δύο νεκροί

      Έχουν διασωθεί 22 άτομα μέχρι στιγμής, ενώ δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί μετά την βύθιση σκάφους στην Σάμο.

      Μια ακόμα τραγωδία με δύο νεκρούς γράφτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ανοιχτά της Σάμου όταν λέμβος που μετέφερε παράνομους μετανάστες άρχισε να μπάζει νερά.

      Αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν στο νερό συνολικά 22 άτομα που επέβαιναν στη βάρκα.

      Τις δύο σορούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας ανέσυραν από τη θάλασσα στελέχη του λιμενικού σε πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και θα μεταφερθούν στο λιμάνι της Σάμου.

      Έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων συνεχίζονται από δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος και ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

      Πηγή: iEidiseis.gr

    • Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή
      Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή

      Για την έναρξη της σεζόν στο NBA μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει ανταλλαγή, αν οι Μπακς δεν πάρουν το πρωτάθλημα.

      Σε δηλώσεις που έκανε στους New York Times, ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που η ομάδα του δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, ίσως να γίνει ανταλλαγή.

      «Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ενδεχόμενο να μη πάει καλά φετινή χρονιά. Ναι, αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή. Ναι, αυτή είναι η δουλειά μας.

      Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Αυτή είναι η δουλειά, έτσι είναι το επάγγελμα που κάνουμε. Ανά πάσα στιγμή, αν δεν πετύχεις, μπορεί όλα να τελειώσουν.

      Το ίδιο ίσχυε και με το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο και την προηγούμενη χρονιά με τους παίκτες που είχαμε. Αν δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά, τελείωσες», δήλωσε ο Greek Freak.

      Αντετοκούνμπο: Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη -Με έκανε να καταλάβω πως «πεινάω» για πρόκληση

      Σε συνέντευξή του στο Athletic, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη φετινή χρονιά των Μπακς, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας.

      «Φέτος πρόκληση για εμένα είναι το να είμαι υγιής. Πρόκληση για εμένα είναι το να παίξω στα playoffs, να περάσω τον γαμ… πρώτο γύρο. Να γίνω ακόμα πιο επιβλητικός», ανέφερε αρχικά για τους φετινούς στόχους του, ενώ για τον Βασίλη Σπανούλη πρόσθεσε:

      «Ο Σπανούλης με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε. Έλεγε "Έχεις περισσότερα να δώσεις. Έλα. Όταν εγώ ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είχα back-to-back τρόπαια. Εσύ τι κάνεις;" Αυτή η συνομιλία με έκανε να καταλάβω πως "πεινάω" για την πρόκληση ξανά.

      Φυσικά σε εκνευρίζει αυτό, αλλά σε βάζει σε mood που λες "Περίμενε και θα σου δείξω". Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη. Έτσι, με τους Μπακς δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Λίλαρντ. Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα.

      Κάθε χρόνος είναι σημαντικός για εμένα, επειδή μία μέρα θα είμαι 35 ή 36 ή 38 και θα λέω "Ωωω πέρασαν τα καλύτερα χρόνια μου και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι". Οπότε, πρέπει να κυριαρχήσω».

      Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JOHN GMABANGLO

    • Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες
      Πύλος: Συλλήψεις 3 διακινητών - Αναχωρούν σήμερα για Μαλακάσα οι 75 μετανάστες

      Τρία άτομα ως διακινητές προέκυψαν από την προανάκριση που έκανε το Λιμεναρχείο Πύλου στους 78 μετανάστες που βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου.

      Οι 75 μετανάστες είχαν ξεκινήσει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας από λιμάνι της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία, όταν το σκάφος τους εξέπεμψε σήμα κινδύνου 32 ν.μ. ΝΔ της νήσου Σχίζας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

      Οι τρεις διακινητές που μετέβαιναν στο σκάφος είχαν συμφωνήσει να λάβουν από τον καθένα ορισμένες χιλιάδες δολάρια για να τους μεταφέρουν.

      Πρόκειται για υπηκόους από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ και την Αίγυπτο, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται 8 παιδιά και 10 γυναίκες.

      Εκτός από τους τρεις διακινητές που θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης, οι 75 μετανάστες που από χθες παραδόθηκαν από το Λιμεναρχείο Πύλου στην Αστυνομία, θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί από την Πύλο για την κλειστή δομή μεταναστών στη Μαλακάσα.

      Πηγή: Εleftheriaonline.gr

    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο