Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 15:14

Γουίζαρντς - Μπακς 129-142: Επιβλητικός ο Γιάννης στην 5η σερί νίκη του Μιλγουόκι (video)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι απολαυστικός με 42 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στην 5η σερί τους νίκη κερδίζοντας αυτήν την φορά τους Γουίζαρντς μέσα στην Γουάσινγκτον με 142-129.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι Μιλγουόκι Μπακς την τελευταία εβδομάδα σημειώνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη!

Αισίως έφτασαν τις πέντε συνεχόμενες νίκες φτάνοντας στο 10-4 ρεκόρ! Και αυτό χάρη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσθεσε μία ακόμα επιβλητική εμφάνιση στο ενεργητικό του υποχρεώνοντας παράλληλα του γηπεδούχους Γουίζαρντς στην 6η σερί τους ήττα για το 2-11 ρεκόρ στο σύνολο.

Η «42άρα» και η επίδοση 40ετίας

Ο Έλληνας σούπερ σταρ «έγραψε» άλλο ένα παιχνίδι με 40+ πόντους καθώς μέτρησε 42 πόντους έχοντας το εκπληκτικό ποσοστό του 87% στα σουτ εντός παιδιάς με 20/23 δίποντα! Δεν επιχείρησε καμία προσπάθεια για τρίποντο ενώ «γέμισε» την στατιστική του έχοντας επίσης 2/6 βολές, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 5 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα με αυτό το 87% έγινε ο πρώτος παίκτης μετά των Μάικ Γούντσον των -τότε- Κάνσας Σίτι Κινγκς με τόσο υψηλό ποσοστό ευστοχίας έχοντας πάρει τουλάχιστον 20 προσπάθειες εντός παιδιάς. Ο Γούντσον είχε μετρήσει 22/24 σουτ και ποσοστό 91.7% τον Φεβρουάριο του 1983 κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Μίντλετον στην 4η θέση των σκόρερ των Μπακς

Σημαντική ήταν και η βραδιά για τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος με τους 18 πόντους που πέτυχε έχοντας 6/10 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 6/7 βολές, προσπέρασε τον Σϊντεϊ Μόνκριφ στην 4η θέση της λίστας με τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία των Μπακς. Πλέον «κυνηγάει» τους Γκλεν Ρόμπινσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ γιατί θεωρείται απίθανο να φτάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίο συνεχίσει να «γράφει» στο κοντέρ του.

Πολύ καλό παιχνίδι και για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ ο οποίος μέτρησε από τη πλευρά του 22 πόντους με 3/6 τρίποντα, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. «Διψήφιοι» για τους Μπακς ήταν επίσης οι Πόρτις (17π., 8ριμπ.), Μπίσλι (16π., 3/5τρ.) και Λόπεζ (16π., 9ριμπ.)

Με 15-3 στην τελευταία περίοδο «καθάρισαν» το ματς

Όσον αφορά το παιχνίδι οι Γουίζαρντς ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί έως τις αρχές της τελευταίας περιόδου έχοντας πάρει το προβάδισμα στο σκορ με 107-108 ύστερα από καλάθι του Κίσπερτ, αλλά στη συνέχεια το Μιλγουόκι «έτρεξε» ένα επιμέρους 15-3 δια χειρός του Γιάννη και φρόντισε να ρίξει τους... τίτλους τέλους του αγώνα.

Για την ομάδα των Γουίζαρντς, ο Τζόρνταν Πουλ ήταν πρώτος σκόρερ με 30 πόντους έχοντας 11/26 εντός παιδιάς, ενώ ο Κάιλ Κούζμα μέτρησε από τη πλευρά του άλλους 22 πόντους με 10/15 εντός παιδιάς και 13 ασίστ. Τάιους Τζόουνς και Ντάνιελ Γκάφορντ πρόσθεσαν από 18 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-31, 65-70, 102-104, 129-142.

Πηγή: Gazzetta.gr
    Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 09:57

    Σχετικά Άρθρα

    • Ο Ντόντσιτς διέσχισε όλο το γήπεδο και πάσαρε στην ελεύθερη γωνία με πλάτη πάνω στον Γουεμπανιάμα (video)
      Ο Ντόντσιτς διέσχισε όλο το γήπεδο και πάσαρε στην ελεύθερη γωνία με πλάτη πάνω στον Γουεμπανιάμα (video)

      Τρομερό highlight βγαλμένο από το τεράστιο ρεπερτόριό του

      Ορέξεις για μια γεμάτη σεζόν στο NBA δείχνει ο Λούκα Ντόντσιτς, που προσέφερε ένα από τα highlights της βραδιάς με no-look πάσα, έχοντας πάρει το ριμπάουντ και διασχίσει όλο το γήπεδο, για να στείλει στο τέλος αδιάβαστο τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα που δεν κατάλαβε από πού του πέρασε η μπάλα.
      Ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς, γνωρίζοντας ακριβώς το τι γίνεται στην πλάτη του, χρησιμοποίησε το βάρος του πανύψηλου Γάλλου για να βρει ισορροπία και κοιτώντας προς το κέντρο του γηπέδου έδωσε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Π.Τζ Ουάσινγκτον ο οποίος του πίστωσε την ασίστ με εύστοχο τρίποντο.

      Τη λες και no-look πάσα στο... τετράγωνο. Απολαύστε τη:
      Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ERIK S. LESSER
    • Σίξερς - Μπακς 109-124: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ... πάτησαν το γκάζι στην πρεμιέρα
      Σίξερς - Μπακς 109-124: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ... πάτησαν το γκάζι στην πρεμιέρα

      Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ έδειξαν τον δρόμο, με τους Μπακς να περνούν άνετα και εμφατικά από την έδρα των Σίξερς με 124-109, στην πρεμιέρα τους για τη φετινή σεζόν του NBA.

      Μπορεί οι απουσίες να ήταν σημαντικές και για τους δύο (Εμπίντ, Τζορτζ, Μίντλετον), ωστόσο αυτοί που πάτησαν παρκέ έδειξαν τον δρόμο. Οι Μπακς είδαν το δίδυμο των ηγετών, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ σε πολύ καλή κατάσταση και πέρασαν με στιλ και άνεση από τη Φιλαδέλφεια, επικρατώντας των Σίξερς με 124-109.

      Σε μία πρεμιέρα που τα «Ελάφια» ελπίζουν να κρύβει σκηνές από τα προσεχώς, μιας και η εμφάνιση άφησε πολύ θετικά δείγματα. Με τον Λίλαρντ να κλείνει το παιχνίδι έχοντας 30 πόντους (6/12 3π.), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και τον Γιάννη να ακολουθεί σκοράροντας 25 πόντους στην οικονομική συσκευασία των 8/11 από το δίποντο, παρέα με 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

      Το επιμέρους και ο Λίλαρντ

      Αντιλαμβάνεται κανείς και από την εξέλιξη των δωδεκαλέπτων, πως οι Μπακς είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση. Και μπαίνοντας στο κρίσιμο κομμάτι του δευτέρου μέρους, είδαν τον Λίλαρντ να εκτελεί, πετυχαίνοντας 15 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος, μιας και το 81-100, χωρίς τους σταρ των Σίξερς δε γινόταν να γυρίσει.

      Το Μιλγουόκι από νωρίς είχε θέσει τον τόνο, μιας και την απόσταση την πήρε στη δεύτερη περίοδο, τρέχοντας επιμέρους ένα 12-25 για να μην κοιτάξει ποτέ πίσω. Ωστόσο δεν ήταν μόνο η παρουσία των δύο σταρ τους.

      Ο Τόριαν Πρινς έκανε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, μιας και σκόραρε τα σουτ που του αναλογούν (4/5 3π., 16π.) και κάλυπτε ό,τι τρύπα υπήρχε στην άμυνα. Ο Μπόμπι Πόρτις έκλεισε με εμφατικό τρόπο το πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας με μία γεμάτη στατιστική (16π., 3ασ., 3ρ., 2κλ., 1μπλ., 4λ.), ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ παρόλο που ήταν άστοχος, έκρυψε το καλάθι με 6 μπλοκ, ισάριθμες ασίστ, 8 ριμπάουντ και 10 πόντους (1/6 3π.).

      Οι Σίξερς έπρεπε να ψάξουν υπερβολές αλλά με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να σκοράρει 25 πόντους έχοντας 10/31 προσπάθειες εντός παιδιάς, δε θα άλλαζε τίποτα ως προς την έκβαση. Από κοντά και ο Κέλι Ούμπρε που είχε 21 αλλά με 1/6 τρίποντα, ενώ θετικός ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που βρήκε 26 λεπτά ένεκα των απουσιών και πέτυχε 10 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκλεψε ισάριθμες φορές την μπάλα.

      Επόμενο ραντεβού για το Μιλγουόκι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10 - 3:00), όταν και υποδέχονται στο Γουινσκόνσιν τους Μπουλς.

      Τα δωδεκάλεπτα: 23-22, 47-58, 81-100, 109-124

      Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TANNEN MAURY

      • Βεζένκοβ: "Μου έλειψε η χαρά για το παιχνίδι στους Κινγκς - θα μπορούσα να μείνω, αλλά είναι σημαντικό να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις"
        Βεζένκοβ:

        Ο Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε σε συνέντευξή του στον Βασίλη Σκουντή και την εκπομπή Pick n' Roll ότι την περσινή σεζόν που αγωνίστηκε στους Κινγκς του έλειψε η χαρά για το μπάσκετ, προσθέτοντας ότι επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να απολαύσει ξανά το παιχνίδι.

        Ο Σάσα Βεζένκοβ πάλεψε πέρυσι να καθιερωθεί στο NBA και τους Κινγκς. Τα πράγματα ήρθαν με τέτοιο τρόπο που δεν τα κατάφερε, αφού η κατάσταση δεν ήταν όπως είχε φανταστεί. Και αυτός είναι ένας από τους λόγου που επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

        Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Σκουντη στο πλαίσιο της εκπομπής "Pick n' Roll", όπου μίλησε για το πώς πέρυσι είχε χάσει την χαρά για το παιχνίδι, τα πράγματα που δεν ήταν όπως τα φανταζόταν στο NBA, αλλά και το γεγονός ότι έφυγε επειδή ήθελε να απολαύσει ξανά το μπάσκετ.

        Για το τι του έλειψε περισσότερο πέρυσι: "Η χαρά για το μπάσκετ, η χαρά για το παιχνίδι. Αυτό που μάθαμε. Να χαίρεσαι για αυτό που κάνεις. Πολλές φορές το έχουμε πει ότι είμαστε ευλογημένοι και τα προβλήματα στη ζωή μας είναι άλλα. Αλλά όταν μπαίνουμε στον μικρόκοσμο μας και σε αυτό το τούνελ, θεωρούμε ότι έχουμε το πιο μεγάλο πρόβλημα στον κόσμο. Δεν είναι έτσι. Το κάνουμε επειδή το αγαπάμε".

        Για τα σχόλια του Ποκουσέβσκι ότι στις ΗΠΑ απεχθανόταν τα πάντα εκτός από το μπάσκετ: "Θεωρώ ότι όταν πας πιο μικρός είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς γιατί δεν έχεις πάρα πολλές παραστάσεις. Δεν έχεις ζήσει στην Ευρώπη το πώς είναι τα πράγματα, η πραγματικότητα και η καθημερινότητα.

        Αν πας πιο μεγάλος, είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστείς σε όλο αυτό το καινούργιο. Και δεν είναι μόνο το μπάσκετ, αλλά -αν πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ - είναι το ταλέντο που έχουν και είναι ασύλληπτο, δεν το συζητάω".

        Για το αν πέρασε χειρότερα στο NBA από το διάστημα που βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα: "Είναι διαφορετικό. Πριν από την Μπαρτσελόνα... είχα παίξει μεν στον Άρη, αλλά σε επίπεδο Basket League. Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα, λέω αμέσως "όπα, πού είμαστε εδώ τώρα; Τι παιχταράδες είναι αυτοί!". Και μου πήρε χρόνο. Και ενώ είχα παίξει κάποια παιχνίδια, μισή χρονιά κλπ, δεν ήταν το μπαμ τόσο μεγάλο.

        Τώρα όταν φεύγεις, όπως έφυγα, δηλαδή με όλα αυτά που προσπάθησα και καταφέραμε με την ομάδα και σε ατομικό επίπεδο και πας κάπου (σ.σ στους Κινγκς) που -δεν υπάρχει εγγύηση στον αθλητισμό- αλλά σου έχουν πει ένα, γίνεται... δέκα. Δηλαδή, συνειδητοποιείς ότι είσαι 29 χρόνων και δεν σου μένουν πολλά χρόνια.

        Ναι, αν θα μπορούσα να προσπαθήσω και δεύτερο χρόνο; 100%. Δηλαδή, είχα την ευκαιρία. Δεν είναι ότι κάποιος με έδιωξε ή κάποιος μου είπε δεν θα είσαι εδώ. Αλλά όταν έχεις 6-7 χρόνια, το να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις είναι πάρα πολύ σημαντικό.

        Ναι, στη ζωή δεν είναι όλα εύκολα. Αυτό μου έχουν μάθει οι γονείς μου και η παιδεία που έχω πάρει. Δεν πρέπει να είσαι πάντα στο comfort zone. Αλλά θεωρώ ότι το safe place, ότι θα σε αγκαλιάσει η ομάδα, το πώς λειτουργεί ο οργανισμός, τα παιδιά που τα ξέρω... Νομίζω ότι είμαι ξανά χαρούμενος.

        Αν δω λίγο πιο καθαρά τα πράγματα, θεωρώ ότι πάλεψα αλλά δεν ξέρω αν εγκεφαλικά δόθηκα 100% σε αυτό που έκανα, όχι ως προς το μπάσκετ, αλλά ως προς το πνευματικό κομμάτι. Ότι στις δυσκολίες που ήξερα ότι θα έρθουν, δεν ήξερα πώς θα έρθουν. Μετά ήρθε και ο τραυματισμός που με κράτησε έξω δύο μήνες και ήταν πολύ δύσκολο. Όταν μπαίνεις σε κάτι, περιμένεις κάτι και έρχεται κάτι άλλο, μετά είναι δύσκολο...

        Το έχεις περάσει μία φορά στον Άρη, μία φορά στην Μπαρτσελόνα, μία φορά στον Ολυμπιακό, ξανά... Δεν λέω, πρέπει πάντα να παλεύεις. Πρέπει να δίνεις το 100% κάθε φορά, αλλά το να μην παίζω και να προσπαθώ να αποδείξω ξανά ότι μπορώ... δεν λέω ότι δεν το έκανα, αλλά δεν ξέρω οι αντοχές μου πού ήταν. Ποτέ δεν μετάνιωσα που πήγα".

        Για την παρουσίασή του και την αποθέωση που γνώρισε: "Να πω την αλήθεια, το συνειδητοποίησα μετά. Εκείνη την στιγμή... 25 Ιουλίου, το μεσημέρι... ο κόσμος πάει διακοπές... Και μόνο που ήρθαν για να με δουν σημαίνει πολλά, γιατί δόξα τω Θεώ, στα social media - όσο κακό και να κάνουν, που κάνουν πολύ κακό - κάνουν και καλά. τα μηνύματα του κόσμου, η αγάπη. Όσο ήμουν στο Σακραμέντο δεχόμουν μηνύματα από τους φίλους όλων των ομάδων που με έκαναν να νιώθω όμορφα".

        Δείτε την συνέντευξη του Σάσα Βεζένκοβ:

        Πηγή: Sport24.gr
      • Λεμπρόν Τζέιμς: Ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ - Πρώτη φορά πατέρας και γιος αγωνίζονται στο ίδιο παρκέ (video)
        Λεμπρόν Τζέιμς: Ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ - Πρώτη φορά πατέρας και γιος αγωνίζονται στο ίδιο παρκέ (video)

        Ο Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς και η στορική πρώτη εμφάνιση πατέρα και γιου στο ίδιο παρκέ του ΝΒΑ.

        Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγραψε ακόμη μία σελίδα στην πλούσια καριέρα του, καθώς πέτυχε ένα ανεπανάληπτο ορόσημο: αγωνίστηκε στο ίδιο παρκέ με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς, στο ΝΒΑ.

        Στην πρεμιέρα των Λος Άντζελες Λέικερς για τη φετινή σεζόν, στην κατάμεστη «crypto.com Arena», οι Τζέιμς κατάφεραν να γίνουν το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που βρέθηκε ταυτόχρονα στο παρκέ, προκαλώντας ενθουσιασμό στις εξέδρες.

        Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, Λεμπρόν και Μπρόνι πέρασαν μαζί στο παιχνίδι, με το πλήθος να αποθεώνει την ιστορική αυτή στιγμή.

        Ήταν μια μοναδική εμπειρία για την οικογένεια Τζέιμς, με τη σύζυγο του Λεμπρόν, Σαβάνα, και τα παιδιά τους, Μπράις και Ζούρι, να τους παρακολουθούν με περηφάνια από τις θέσεις τους.

        Ο Μπρόνι, που έκανε το ντεμπούτο του στη μεγαλύτερη σκηνή του παγκόσμιου μπάσκετ, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει δύο σουτ στο σύντομο διάστημα των τριών λεπτών που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, χωρίς να βρει στόχο, ωστόσο, η στιγμή ήταν ιστορική.

        Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό, καθώς πατέρας και γιος κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο που πολλοί είχαν φανταστεί, αλλά ελάχιστοι πίστευαν ότι θα γίνει πραγματικότητα.

        Δείτε βίντεο από την ιστορική βραδιά:

        Πηγή: iEidiseis.gr
      • Ποσά που ζαλίζουν: Το καλοκαίρι δόθηκαν 7,4 δις σε συμβόλαια παικτών του NBA - Ο Αντετοκούνμπο στην 4η θέση
        Ποσά που ζαλίζουν: Το καλοκαίρι δόθηκαν 7,4 δις σε συμβόλαια παικτών του NBA - Ο Αντετοκούνμπο στην 4η θέση

        Ιστορικό ρεκόρ στη φετινή offseason του NBA, σχετικά με τα συμβόλαια που υπογράφτηκαν και αφορούσαν μεταγραφές ελεύθερων, επεκτάσεις και deals για rookie.

        Συνεχίζουν να σπάνε ρεκόρ στο NBA, ακόμη και εκτός παρκέ. Συγκεκριμένα, στη φετινή offseason, το καλοκαίρι του 2024, υπογράφτηκαν 471 συμβόλαια που αφορούσαν μεταγραφές ελεύθερων, επεκτάσεις και deals για rookie, την ώρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κέρδη στο 2024.

        Αρχικά, οι Σίξερς στις συμφωνίες που έκαναν προβλέπονται 728.562.578 δολάρια, συνολικά και περιλαμβάνουν το νέο τριετές συμβόλαιο του Τζοέλ Εμπίντ στα 192,9 εκατομμύρια, το τετραετές deal που του Πολ Τζορτζ (212 εκατ.) και η πενταετής επέκταση του Ταϊρίς Μάξι για 204.

        Αυτό, καθιστά τους Σίξερς την πιο… σπάταλη ομάδα της offseason του NBA, με τους Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έχουν πολύ φορτωμένο μισθολόγιο με εγγυημένα συμβόλαια, να είναι στη τελευταία θέση της σχετικής λίστας του «Spotrac».

        Συνολικά, στην offseason του NBA ξοδεύτηκαν 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν πέρσι το αντίστοιχο ποσό ήταν 5,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

        Συνεχίζει το σερί… κερδών ο ΛεΜπρόν: Ο Αντετοκούνμπο 4ος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης του NBA

        Η κατάταξη του Forbes με τους 10 παίκτες του NBA με τα περισσότερα κέρδη το 2024. Πρώτος ο ΛεΜπρόν, τέταρτος στη σχετική λίστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Βασιλιάς» διατηρεί το… στέμμα του για 11η συνεχόμενη χρονιά με κέρδη ρεκόρ, οδηγώντας ένα γκρουπ 10 αστέρων που βγάζει συνολικά 787 (!) εκατομμύρια δολάρια.

        Αναλυτικά η λίστα του Forbes:

        1. ΛεΜπρόν Τζειμς 128,7 εκατομμύρια δολάρια: Εντός γηπέδου: 48,7 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 80 εκατομμύρια δολάρια

        2. Στεφ Κάρι-105,8: Εντός γηπέδου: 55,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 50 εκατομμύρια δολάρια

        3. Κέβιν Ντουράντ-99,9: Εντός γηπέδου: 49,9 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 50 εκατομμύρια δολάρια

        4. Γιάννης Αντετοκούνμπο-93,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 45 εκατομμύρια δολάρια

        5. Ντάμιαν Λίλαρντ-64,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 16 εκατομμύρια δολάρια

        6. Τζοελ Εμπίιντ-61,4: Εντός γηπέδου: 51,4 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 10 εκατομμύρια δολάρια

        7. Τζίμι Μπάτλερ-58,8: Εντός γηπέδου: 48,8 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 10 εκατομμύρια δολάρια

        8. Ντέβιν Μπούκερ-58,2: Εντός γηπέδου: 49,2 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 9 εκατομμύρια δολάρια

        9. Λούκα Ντόντσιτς-58: Εντός γηπέδου: 43 εκατομμύρια δολάρια, Εκτός γηπέδου: 15 εκατομμύρια δολάρια

        10. Μπράντλεϊ Μπιλ-57,7: Εντός γηπέδου: 50,2 εκατομμύρια δολάρια , Εκτός γηπέδου: 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

        Πηγή: In.gr
      • Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή
        Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή

        Για την έναρξη της σεζόν στο NBA μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει ανταλλαγή, αν οι Μπακς δεν πάρουν το πρωτάθλημα.

        Σε δηλώσεις που έκανε στους New York Times, ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που η ομάδα του δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, ίσως να γίνει ανταλλαγή.

        «Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ενδεχόμενο να μη πάει καλά φετινή χρονιά. Ναι, αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, μπορεί οι Μπακς να με κάνουν ανταλλαγή. Ναι, αυτή είναι η δουλειά μας.

        Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Αυτή είναι η δουλειά, έτσι είναι το επάγγελμα που κάνουμε. Ανά πάσα στιγμή, αν δεν πετύχεις, μπορεί όλα να τελειώσουν.

        Το ίδιο ίσχυε και με το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο και την προηγούμενη χρονιά με τους παίκτες που είχαμε. Αν δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά, τελείωσες», δήλωσε ο Greek Freak.

        Αντετοκούνμπο: Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη -Με έκανε να καταλάβω πως «πεινάω» για πρόκληση

        Σε συνέντευξή του στο Athletic, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη φετινή χρονιά των Μπακς, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας.

        «Φέτος πρόκληση για εμένα είναι το να είμαι υγιής. Πρόκληση για εμένα είναι το να παίξω στα playoffs, να περάσω τον γαμ… πρώτο γύρο. Να γίνω ακόμα πιο επιβλητικός», ανέφερε αρχικά για τους φετινούς στόχους του, ενώ για τον Βασίλη Σπανούλη πρόσθεσε:

        «Ο Σπανούλης με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε. Έλεγε "Έχεις περισσότερα να δώσεις. Έλα. Όταν εγώ ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είχα back-to-back τρόπαια. Εσύ τι κάνεις;" Αυτή η συνομιλία με έκανε να καταλάβω πως "πεινάω" για την πρόκληση ξανά.

        Φυσικά σε εκνευρίζει αυτό, αλλά σε βάζει σε mood που λες "Περίμενε και θα σου δείξω". Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον Σπανούλη. Έτσι, με τους Μπακς δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Λίλαρντ. Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα.

        Κάθε χρόνος είναι σημαντικός για εμένα, επειδή μία μέρα θα είμαι 35 ή 36 ή 38 και θα λέω "Ωωω πέρασαν τα καλύτερα χρόνια μου και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι". Οπότε, πρέπει να κυριαρχήσω».

        Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JOHN GMABANGLO

      • Μπακς - Μπουλς 111-107: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ «έλαμψαν» στη νίκη των «ελαφιών» (video)
        Μπακς - Μπουλς 111-107: Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ «έλαμψαν» στη νίκη των «ελαφιών» (video)

        Οι Μπακς επικράτησαν των Μπουλς στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για την preseason με σκορ 111-107, με τους αστέρες τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ να κάνουν τη διαφορά.

        Η ομάδα του Μιλγουόκι έφτασε στη πρώτη της νίκη στη φετινή preseason του NBA, επικρατώντας εντός έδρας των Σικάγο Μπουλς με σκορ 111-107, πραγματοποιώντας μια «εκρηκτική» τρίτη περίοδο.

        Παρότι οι Μπακς ξεκίνησαν «μουδιασμένοι» στην άμυνα, δεχόμενοι 68 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό του ματς έπαιξαν υποδειγματικά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μεστή εμφάνιση και με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να είναι επίσης καταλυτικός σε εκτέλεση, αλλά και δημιουργία.

        Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας προετοιμασίας για τα «ελάφια» είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Παρασκευής εκτός έδρας κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόνσιτς.

        Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

        Από την πλευρά του ο Ντέμιαν Λίλαρντ πέτυχε 20 πόντους, μοίρασε εννέα ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ ενώ πρόσφερε και στην άμυνα κάνοντας δύο κλεψίματα και ένα μπλοκ.

        Τα δωδεκάλεπτα: 24-34, 59-68, 91-83, 111-107

        μπακς

        Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TANNEN MAURY

      • Πληθωρικός Αντετοκούνμπο, ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της σεζόν στο NBA (video)
        Πληθωρικός Αντετοκούνμπο, ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της σεζόν στο NBA (video)

        Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μια ακόμα πληθωρική εμφάνιση, στην φιλική ήττα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

        Οι Μιλγουόκι Μπακς, έχασαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς με 107-102, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο NBA.

        Tα ελάφια ηττήθηκαν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση πριν ακόμα από το ξεκίνημα τις χρονιάς. κάτι που αναμένεται φυσικά να είναι κομβικό για την ομάδα από το Γουισκόνσιν.

        Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Μπακς

        Σε ένα ακόμα ματς, ο «Greek Freak» υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών των Μπακς, καταγράφοντας αρκετά καλά νούμερα σε όλους σχεδόν τους τομείς και δείχνοντας πως αρχίζει να… ανεβάζει στροφές.

        Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο τελείωσε την αναμέτρηση έχοντας 10/18 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ απέναντι στην παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς!

        Πηγή: In.gr
      Sites του Ομίλου

      Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

      Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

      Up & High Media & Productions

      ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
      Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

      Μέλος του 
      Μητρώο ΜΗ

      Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο