Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 22:09

Εθνική μπάσκετ: Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά και χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μετά τον Θανάση (ρήξη αχιλλείου τον περασμένο Απρίλιο) κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ!
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον γιατρό της Εθνικής, αλλά και από εκείνον του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι δεν μπορεί να προλάβει το μεγάλο ραντεβού και αποφασίστηκε να μείνει εκτός.
Πλέον, ο Βασίλης Σπανούλης και ενώ η Εθνική βρίσκεται στο Βελιγράδι για το φιλικό με την Εθνική Σερβίας (απόψε, 21:00, ΕΡΤ3) θα πρέπει να καταλήξει στον αντικαταστάτη το σέντερ του Παναθηναϊκού στην τελική δωδεκάδα. Οι δύο παίκτες που έχουν παραμείνει στο ρόστερ και δεν είχαν αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά είναι οι Νίκος Χουγκάζ και Μιχάλης Λούντζης, ενώ ήδη έχουν κοπεί οι Γιάννης Κουζέλογλου και Γιώργος Τανούλης.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 19:59

Σχετικά Άρθρα

  • Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ματίας Λεσόρ έφτασε στη Σλοβενία και ξεκίνησε τα πειράγματα στον Κώστα Αντετοκούνμπο
    Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ματίας Λεσόρ έφτασε στη Σλοβενία και ξεκίνησε τα πειράγματα στον Κώστα Αντετοκούνμπο

    Ο Ματίας Λεσόρ πάτησε Σλοβενία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR.

    Διακοπές τέλος για τον Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, που είχε εξασφαλίσει μερικές έξτρα μέρες από την ομάδα του, για να ξεκουραστεί μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, επέστρεψε πλέον σε πράσινους ρυθμούς.

    Μετά την συμμετοχή του στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη (5/9), ο Λεσόρ πήγε στη Σλοβενία την Παρασκευή (6/9) για να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Μάλιστα, ο Λεσόρ εμφανίστηκε ορεξάτος και ξεκίνησε τα πειράγματα προς τον Κώστα Αντετοκούνμπο, όπως φαίνεται στο σχετικό VIDEO που ανήρτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

    Πηγή: Sport24.gr
  • Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία
    Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία

    Μετά τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήγε στην Σλοβενία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR.

    Στη Σλοβενία, για να ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR, έφτασε ο Κώστας Αντετοκούνμπο την Τρίτη (3/9). Ο διεθνής Έλληνας σέντερ δεν είχε ταξιδέψει εξαρχής μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των πρασίνων, αφού είχε εξασφαλίσει ολιγοήμερη άδεια για να παραστεί στον τριήμερο γάμο του αδερφού, Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

    Πλέον, ο Αντετοκούνμπο τίθεται κανονικά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αναμένει ακόμα τους Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιούρτσεβεν, ο οποίος αναμένεται απόψε (3/9) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά, προτού μπει κι αυτός σε ρυθμό προπονήσεων με τη νέα του ομάδα.



    Πηγή: Sport24.gr
  • Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα αδέρφια του
    Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα αδέρφια του

    Η φωτογραφία των αδερφών Αντετοκούνμπο από το σπίτι τους στα Σεπόλια

    Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής αλλά και ως ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

    Ο κορυφαίος Έλληνας Μπασκετμπολίστας απολαμβάνει τον ήλιο των Κυκλαδίτικων νησιών μαζί με τα αδέρφια του, όπως αποκάλυψε μέσα από μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό το post φαίνονται οι στιγμές από την καλοκαιρινή καθημερινότητα των αδερφών Αντετοκούνμπο, με τα εκατοντάδες χιλιάδες likes να πέφτουν σαν βροχή.

    Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (23/8) όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τη διαδικτυακή του παρέα άλλη μια φωτογραφία μαζί με τα αδέρφια του. Αυτή τη φορά όμως, πρόκειται για μια εικόνα από το παρελθόν τους, την περίοδο που ως μικρά αγόρια ζούσαν στα Σεπόλια.

    Στη φωτογραφία που χρονολογείται το 2004, βλέπουμε τον Γιάννη, τον Κώστα, τον Άλεξ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να χαμογελούν αγκαλιασμένοι στο φακό της κάμερας.

    Πηγή: Υupiii.gr

  • Η εξωφρενική επίδοση του Τόμας Γουόκαπ: 181 συμμετοχές σε 182 αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια με Ολυμπιακό και Εθνική
    Η εξωφρενική επίδοση του Τόμας Γουόκαπ: 181 συμμετοχές σε 182 αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια με Ολυμπιακό και Εθνική

    Ακούγεται ακραίο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Σε δύο χρόνια με Ολυμπιακό και Εθνική Ελλάδας, ο Τόμας Γουόκαπ έχασε ένα παιχνίδι σε σύνολο 182 αγώνων.

    Στα 31 του χρόνια, ο Τόμας Γουόκαπ είναι ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και ίσως ο πιο βιονικός στην Ευρώπη. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε μία τρελή διετία με Πειραιώτες και Εθνική, στην οποία έγραψε το εξωφρενικό 181/182 που μοιάζει ψεύτικο, μοιάζει βγαλμένο από video game, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

    Ο Γουόκαπ είχε στη σεζόν 2022/23 (EuroLeague, Α1, Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ελλάδας) 77 συμμετοχές σε 77 αγώνες με τον Ολυμπιακό, 6/6 στα φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής (Σλοβενία εκτός, Σλοβενία εντός, Σερβία και Ιταλία για το Ακρόπολις, ΗΠΑ και Γερμανία στο Άμπου Ντάμπι) και 5/5 στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα.

    Στη σεζόν 2023/24 ο Τεξανός έχασε μόλις ένα από τα 82 παιχνίδια του Ολυμπιακού, το εντός έδρας με τη Βίρτους Μπολόνια εξαιτίας ενός διαστρέμματος που υπέστη στο Περιστέρι. Αμέσως μετά από το φινάλε των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό, είχε 4/4 στα φιλικά της Εθνικής (Πολωνία, Μπαχάμες, Μαυροβούνιο, Πουέρτο Ρίκο), 4/4 στο προολυμπιακό τουρνουά (Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτο, Σλοβενία, Κροατία) και 4/4 στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Καναδά, Ισπανία, Αυστραλία, Γερμανία).

    Πηγή: Sport24.gr

  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παπαγιάννης: Ξέρουμε τη Γερμανία αλλά κοιτάζουμε τι κάνουμε καλά εμείς (video)
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παπαγιάννης: Ξέρουμε τη Γερμανία αλλά κοιτάζουμε τι κάνουμε καλά εμείς (video)

    Ο «πύργος» της Εθνικής μπάσκετ μίλησε για τον προημιτελικό με τη Γερμανία

    Ο Γιώργος Παπαγιάννης ζει με τους συμπαίκτες του τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς αγώνες και έχοντας ήδη μία πρόκριση σε αυτούς, μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο αυριανό (6/8, 12.00) προημιτελικό με τη Γερμανία.
    Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Παρίσι. «Το χρειαζόμαστε πάρα πολύ το παιχνίδι, θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι.
    Πάμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Γνωρίζουμε τι κάνει καλά η Γερμανία στο παιχνίδι της και τι μειονεκτήματα έχει. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κοιτάζουμε τον εαυτό μας, τι κάνουμε καλά, και τι κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς δώσαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.

    Κοιτάξαμε και τις αδυναμίες μας που μας στοίχισαν στα δύο πρώτα ματς, αλλά και στο τρίτο με την Αυστραλία που γύρισε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και το τελευταίο λεπτό».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Γουόκαπ: "Στο πρώτο μέρος κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει παίξει αυτή η ομάδα, η αντίδραση δείχνει τον χαρακτήρα μας"
    Γουόκαπ:

    Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Αυστραλίας με 77-71 και ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, σχολιάζοντας την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

    Ο Τόμας Γουόκαπ έκανε σπουδαία εμφάνιση με 18 πόντους (4/7 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ και μίλησε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΕΡΤ, σχολιάζοντας το παιχνίδι.

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    "Δεν νομίζω ότι στο σπορ αυτό είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει κάνει αυτή η ομάδα. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο απρόσεκτοι, κάναμε κάποια λάθη, όμως μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη νίκη και τώρα περιμένουμε.

    Πιστεύω πως λίγο η κόπωση, λίγο η ποιότητα του αντιπάλου που έχει εμπειρία και τόσους ΝΒΑερ έπαιξε ρόλο, ανέβασαν την απόδοσή τους και θα ήταν αφελές να περιμένουμε να κερδίσουμε με 20 πόντους μια τέτοια ομάδα. Όμως κερδίσαμε και αν έμπαινε ένα καλάθι ακόμη θα ήμασταν τώρα πιο σίγουροι.

    Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, αντιδράσαμε έχοντας χάσει από τα χέρια μας τη νίκη στα δύο πρώτα ματς. Η αντίδρασή μας δείχνει τον χαρακτήρα μας".

    Πηγή: Sport24.gr
  • Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα-Αυστραλία 77-71: Η Εθνική νίκησε και περιμένει να μάθει αν θα είναι στους 8
    Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα-Αυστραλία 77-71: Η Εθνική νίκησε και περιμένει να μάθει αν θα είναι στους 8

    Η Εθνική μπάσκετ αν και προηγήθηκε με 19 πόντους τελικά νίκησε μόλις με 6 τους Αυστραλούς και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Σερβία- Σουδάν για να δει αν θα περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες

    Για την Εθνική μπάσκετ το πρώτο ζητούμενο για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης ήταν το να νικήσει την Αυστραλία και τα κατάφερε, αλλά ενώ θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει άνετα μια θέση στην 8αδα, τελικά πρέπει να ζήσει ένα θρίλερ...
    Το +19 με το οποίο προηγηθήκαμε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου έγινε +2 (71-69) και η νίκη με 6 πόντους (με χαμένη επίθεση στο φινάλε) μας αναγκάζει να περιμένουμε νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν με τουλάχιστον τρεις πόντους προκειμένου να πάρουμε εμείς το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων...
    Σίγουρα τρίτη η Εθνική μπάσκετ, πώς περνάει στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

    Η Ελλάδα κατάφερε να κλειδώσει την τρίτη θέση του ομίλου και κοιτάζει με ενδιαφέρον το ματς της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν για να δει να θα περάσει ως καλύτερη τρίτη στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Η Ελλάδα θα πρέπει να βάλει έστω μία ομάδα από κάτω και κοντράρεται με την Βραζιλία και το Νότιο Σουδάν που θα είναι οι τρίτοι των άλλων ομίλων. Η Βραζιλία είναι σίγουρα στους 8. Το Νότιο Σουδάν έχει -6 μέχρι στιγμής, όμως έχει να παίξει ένα πολύ δύσκολο με τη Σερβία.
    Η Εθνική μας θέλει νίκη της Σερβίας με 3+ πόντους για να βρεθεί στα προημιτελικά.

    Οι τρίτες στους όμιλους και το συνολικό average

    Βραζιλία (-7) σε τρία ματς

    Ελλάδα (-8) σε τρία ματς

    Νότιο Σουδάν (-6) σε δύο ματς

    Το ματς

    Ο Αντετοκούνμπο μπήκε, ως συνήθως ορεξάτος. Καλάθης και Γουόκαπ βρήκαν δύο μακρινά σουτ και η Ελλάδα έχτισε μία μικρή διαφορά 5 πόντων (6-11, 4'). Το μόνο που δεν μπόρεσε να ελέγξει στο ξεκίνημα, ήταν το σουτ του Μιλς. Ο πολύπειρος Αυστραλός με δύο δικά του μακρινά σουτ μείωσε σε 14-15, προτού απαντήσει ο Γουόκαπ από την περίμετρο. Ο ρυθμός των Αυστραλών τους βοήθησε να απαντήσουν άμεσα στο +7 της Ελλάδας με ένα ακόμα τρίποντο του ΜακΒέι.
    Στα λεπτά ξεκούρασης του Γιάννη η Ελλάδα κρατήθηκε στο προβάδισμα, με τον Γκίντεϊ να μειώνει στον πόντο (24-25, 10') κερδίζοντας τρεις βολές στο φινάλε της περιόδου. Η επιστροφή του Greek Freak συνοδεύτηκε με ένα ξέσπασμα. Οι γκαρντ της Ελλάδας συνέχισαν να διαβάσουν τις καταστάσεις ιδανικά, ο Γουόκαπ έγινε διψήφιος με ένα ακόμα μακρινό σουτ και ο Γιάννης τελείωσε μια μπάλα στο transition. Η άμυνα έδωσε το έναυσμα με δύο κλεψίματα και το 0-14 σερί οδήγησε στο 24-39 (13').

    Ο Αντετοκούνμπο πήρε... φόρα και έβαλε στο καλάθι τον Λαντέιλ αλλά και όλους τους Αυστραλούς. Η βοήθεια του Μήτογλου και του Γουόκαπ επιθετικά, έκανε την Ελλάδα να... πετάει φωτιές. Ο Μήτογλου πέτυχε έξι σερί, ο Γιάννης έβαλε την Εθνική στο +17 (33-50, 17') και με τη συμβολή του Παπαγιάννη το προβάδισμα αυτό διατηρήθηκε ως το ημίχρονο.
    Η ένταση που είχε στην άμυνά της η Ελλάδα ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Με χέρια παντού και την Αυστραλία να μην μπορεί να πλησιάσει εύκολα στη ρακέτα. Το τρίποντο του Γκίντεϊ μείωσε σε 41-57 (23') και κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της Αυστραλίας. Ο Λαντέιλ τελείωσε φάσεις στη ρακέτα και το μόνο που κράτησε την Ελλάδα ήταν η άμυνά της, αφού πέρασε περισσότερα από τέσσερα λεπτά «άσφαιρη».
    Και έτσι η τελευταία περίοδος ξεκίνησε από νέα βάση, τους 12 πόντους. Με τον σέντερ των «boomers» να συνεχίζει να κάνει ζημιά και τον Ντάνιελς να σκοράρει για τρεις (55-62, 9'), πριν του απαντήσει ο Γιάννης. Ο Μήτογλου όμως δεν είχε απάντηση στον Μιλς (65-69, 35') και τα τελευταία λεπτά γέμισαν με άγχος τα χέρια. Ο Μιλς μείωσε στους 2 (69-71, 37'), με την Εθνική να προσπαθεί να αντέξει την ώρα που ο Γιάννης πήρε δύο ανάσες στον πάγκο.

    Το σουτ του Τολιόπουλου ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν η Ελλάδα (69-74, 38') για να ξεκολλήσει, με τον γκαρντ του Άρη να αποτυγχάνει στην αμέσως επόμενη κατοχή να μας στείλει στο «χρυσό» +8. Το μεγάλο σουτ όμως ήρθε από τον Γουόκαπ για το 70-77 στο έμπα του τελευταίου λεπτού. Και εκεί χάθηκαν οι δύο ευκαιρίες για να έρθει η πρόκριση από σήμερα. Πρώτα με το τρίποντο του Γουόκαπ και έπειτα από το κλέψιμο που έδωσε την κατοχή στην Ελλάδα, το σουτ του Καλάθη βρήκε σίδερο στο φινάλε...

    Τα δεκάλεπτα: 24-25, 36-53, 50-62, 71-77
    Πηγή: Gazzetta.gr - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
  • Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Πρόγραμμα: Οι Έλληνες που αγωνίζονται σήμερα 2/8 - Η μάχη της Εθνικής στο μπάσκετ
    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Πρόγραμμα: Οι Έλληνες που αγωνίζονται σήμερα 2/8 - Η μάχη της Εθνικής στο μπάσκετ

    Πλούσια δράση από τους Έλληνες αθλητές σήμερα, Παρασκευή 2/08 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ώρες.

    Πολλοί είναι οι Έλληνες που ρίχνονται σήμερα, Παρασκευή 02/08 στη μάχη στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, με την Ελλάδα να μετράει ήδη δύο μετάλλια.

    Η απίθανη κούρσα του Απόστολου Χρήστου στον τελικό των 200μ. ύπτιο χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο της μετάλλιο (ασημένιο).

    Χθες, είχαμε την πρόκριση του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό του μονού σκιφ στην κωπηλασία και την εμφατική νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

    Σε μία συγκινητική κούρσα η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με την ελληνική σημαία στους ώμους, τερμάτισε στην 22η θέση στα 20 χιλιόμετρα βάδην.

    Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πήρε την τέταρτη θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 50μ. ελεύθερο και με τον 7ο χρόνο στο σύνολο πέρασε στον σημερινό τελικό, για δεύτερη σερί διοργάνωση.

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς στο τένις.

    Το σημερινό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών

    «Γεμάτη» θα είναι η 7η ημέρα των Αγώνων όσον αφορά στις ελληνικές παρουσίες, καθώς ο στίβος μπαίνει δυναμικά. Συνολικά 20 αθλητές και δύο ομάδες –η εθνική ανδρών στο μπάσκετ και η εθνική γυναικών στην υδατοσφαίριση- θα αγωνιστούν σήμερα.

    ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

    10:00 Προκριματικά 25μ. πιστόλι γυναικών: Άννα Κορακάκη
    10:30 Πρώτη ημέρα προκριματικών σκιτ ανδρών: Μάκης Μίτας, Μπάμπης Χαλκιαδάκης

    ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

    11:54 τελικός δίκοπου γυναικών: Χριστίνα Μπούρμπου / Ευαγγελία Αναστασιάδου
    12:06 τελικός ελαφρών βαρών ανδρών: Αντώνης Παπακωνσταντίνου / Πέτρος Γκαϊδατζής
    12:18 τελικός ελαφρών βαρών γυναικών: Ζωή Φίτσιου / Μιλένα Κοντού

    ΣΤΙΒΟΣ - ERT2

    11:10 προκριματικά Α’ γκρουπ σφυροβολίας ανδρών – ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

    11:15 προκριματικά ύψους γυναικών – ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΚΟΥΣΙΝ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΟΣΗ

    12:35 προκριματικά Β’ γκρουπ σφυροβολίας ανδρών – ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

    12:50 προκριματικά 100μ γυναικών – ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

    ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΕΡΤ3

    13:03 προκριματικά 4Χ100μ. μεικτή ομαδική mixed (2η σειρά): Απόστολος Χρήστου / Βαγγέλης Ντούμας / Άννα Ντουντουνάκη / Νόρα Δράκου
    21:30 τελικός 50μ ελεύθερο ανδρών: Κριστιάν Γκολομέεβ

    ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

    13:05 1η ημέρα 470 μεικτού: Αριάδνη Σπανάκη / Οδυσσέας Σπανάκης (1η και 2η κούρσα)

    ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

    14:30 3η αγωνιστική Α’ Ομίλου: Αυστραλία-Ελλάδα (ERT1)

    ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    16:35 3η αγωνιστική Β’ Ομίλου: Ελλάδα-Ιταλία

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο