Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 16:34

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Ελ Καντουρί

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Μαροκινός μέσος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (17/10)

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (17/10) στο γήπεδο της Τούμπας, θα φανεί αν ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ίδιο θα συμβεί και για τους Ινγκασον – Μιχάι, που δεν είχαν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την έναρξη της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες ήταν έτσι κι αλλιώς ένα θέμα που έχριζε διαχείρισης. Πόσω μάλλον τώρα που πρέπει να συνδυαστεί και με υγειονομικά πρωτόκολλα και συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Έτσι, οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης, Τσόλακ και Ελ Καντουρί επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, υπεβλήθησαν πρώτα σε τεστ για τον Covid-19 κι έπειτα μόλις πήραν τ’ αρνητικά αποτελέσματα έδωσαν το παρόν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Ίνγκασον και Μιχάι θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής (16.10) και θα κάνουν κι αυτοί τεστ πριν ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας και ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η προτελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Μαροκινός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης και η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (17.10)

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Το Σάββατο (17.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’ αναχωρήσει για Αθήνα».
Πηγή: Gazzetta.gr - Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 11:36

Σχετικά Άρθρα

  • ΠΑΟΚ: «Μπήκε» και ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ
    ΠΑΟΚ: «Μπήκε» και ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ

    Ο Λουτσέσκου θα έχει πρακτικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή 20/10, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, έχει πρακτικά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του

    Η Παρασκευή (18/10) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Ο Ρουμάνος προπονητής των «ασπρόμαυρων» είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμμετέχει σε ολόκληρη την προπόνηση, αφήνοντας πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε σχεδόν μία εβδομάδα.

    Πλέον, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο στον Αντώνη Τσιφτσή, που έκανε και σήμερα ατομικό. Αξίζει να αναφερθεί, ενόψει της συνέχειας, πως στο όριο καρτών είναι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννης Μιχαηλίδης και, εφόσον «κιτρινιστούν», θα χρειαστεί να απουσιάσουν σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

    Το Σάββατο (19/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Αθήνα.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Καμαρά: "Χαίρομαι κάθε δευτερόλεπτο στον ΠΑΟΚ"
    Καμαρά:

    Ο Μαντί Καμαρά αποδεικνύεται δεινός κεφαλοσφαιριστής, καθώς τα δυο γκολ που έχει πετύχει με ισάριθμες κεφαλιές έχουν δώσει σημαντικές νίκες στον ΠΑΟΚ, σε Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και στη Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα.

    Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η ομάδα τους.

    Ο Αφρικανός χαφ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και ο Στέφαν Σβαμπ έχουν παίξει έστω και λίγα λεπτά ως αλλαγή στο σύνολο των επίσημων αγώνων του Δικεφάλου.

    Όπως ανέφερε ο 27χρονος μέσος σε ποστάρισμα του στο Instagram μετά τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στη Λιβαδειά με 2-0, χαίρεται κάθε λεπτό της συμμετοχής του στους πρωταθλητές.

    “Χαίρομαι κάθε δευτερόλεπτο σε αυτή την ομάδα. Πάμε ΠΑΟΚ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Καμαρά στο σχόλιο του που συνοδεύει εικόνες από το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό και τους πανηγυρισμούς για το νέο τρίποντο.

    Πηγή: Sport24.gr

  • ΑΕΚ: Ο Πινέδα στις κλήσεις του Μεξικού για τα φιλικά του Οκτωβρίου
    ΑΕΚ: Ο Πινέδα στις κλήσεις του Μεξικού για τα φιλικά του Οκτωβρίου

    Ο Ορμπελίν Πινέδα κλήθηκε στην εθνική Μεξικού για τα φιλικά του Οκτωβρίου απέναντι στη Βαλένθια (12/10) και τις ΗΠΑ (15/10).

    Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί σταθερό μέλος της εθνικής ομάδας του Μεξικού, με τον μέσο της ΑΕΚ να βρίσκεται στις κλήσεις για τα φιλικά παιχνίδια του Οκτωβρίου.

    Το Μεξικό θα αντιμετωπίσει αρχικά, τη Βαλένθια στην Πουέμπλα στις 12 Οκτωβρίου και στη συνέχεια τις ΗΠΑ (15/10) στη Γουαδαλαχάρα.

    Πηγή: Sport24.gr

  • Πισάρο: "Το να πάω στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου"
    Πισάρο:

    Ο Ροντόλφο Πισάρο μιλώντας στο Μεξικό μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στη Μαζατλάν, ανέφερε την εμπειρία του από την Ελλάδα, λέγοντας ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρε να έρθει στα μέρη μας.

    Ο Ροντόλφο Πισάρο αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ουδέποτε κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του κι έτσι ένα χρόνο μετά αποχώρησε από την Ένωση.

    Η Μασατλάν, στην τελευταία μέρα μεταγραφών στο Μεξικό, τον απέκτησε από την ΑΕΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στο Azteca deportes, τόνισε ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρε για την καριέρα του, το να έρθει στην Ελλάδα.

    "Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσε να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, το να παίζω. Αν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μάθεις και να εκτιμάς".

    Όσαν αφορά τον "χωρισμό" με τον Ματίας Αλμέιδα: "Χωρίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Αλμέιδα. Στην τελική, αυτοί που κυβερνούν και βρίσκονται στην κορυφή, και το λέω γιατί στην Ελλάδα έχει σημασία, ήταν πολύ… μαφία. Αν στο Μεξικό υπάρχει διαφθορά, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τρεις φορές χειρότερα. Και η διοίκηση είχε πολύ να κάνει με αυτό, και δεν την εμπιστευόμουν".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO/ EUROKINISSI
  • "Ο μάγος έρχεται": Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη βόμβα Μαρσιάλ

    Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη σπουδαιότερη καλοκαιρινή μεταγραφή, με τον Αντονί Μαρσιάλ να είναι κι επίσημα παίκτης της. Στις 20:40 η άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος.

    Η ΑΕΚ έκανε το μεγαλύτερο "μπαμ" της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ.

    Με ποστ στα social media ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στις 20:40.

    Όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24 από τις 3 Σεπτεμβρίου, η Ένωση έχει προσφέρει στον Γάλλο σταρ ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έκτοτε δούλευε την υπόθεση για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα έναν παίκτη επιπέδου Premier League.

    Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία της, μαζί με τα μπόνους που του έχει τάξει, μεγαλύτερο κι από αυτό του Έρικ Λαμέλα.

    Ο Μαρσιάλ βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του μετά από εννέα χρόνια στο Μάντσεστερ, όπου οι ετήσιες απολαβές του στη Γιουνάιτεντ ήταν 15 εκατ. ευρώ.

    Στα εννέα του χρόνια στους κόκκινους διαβόλους, ο Μαρσιάλ έχει 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ. Έχει επίσης 70 συμμετοχές στη Μονακό.

    Πηγή: Sport24.gr
  • Αλμέιδα για τα 100 ματς του στην ΑΕΚ: "Για πολλά περισσότερα"
    Αλμέιδα για τα 100 ματς του στην ΑΕΚ:

    Ο Ματίας Αλμέιδα ευχήθηκε να έχει πολλά περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ, με αφορμή την συμπλήρωση 100 αγώνων του στην Ένωση.

    Ο Ματίας Αλμέιδα συμπλήρωσε τα 100 παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον κόσμο της ομάδας να τον αποθεώνει πριν από την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο.

    Ο Αργεντινός προπονητής έκανε story το ποστ της Ένωσης για τα 100 ματς του "Πελάδο", με τον ίδιο να γράφει: "Για πολλά περισσότερα".

    Αλμέιδα για τα 100 ματς του στην ΑΕΚ: "Για πολλά περισσότερα"

    Πηγή: Sport24.gr

  • ΑΕΚ: Υπαρκτό το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Γκαρσία για 20+2 εκατ. ευρώ στην Κράσνονταρ, σύμφωνα με τους Ρώσους
    ΑΕΚ: Υπαρκτό το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Γκαρσία για 20+2 εκατ. ευρώ στην Κράσνονταρ, σύμφωνα με τους Ρώσους

    Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επανέλθει η Κράσνονταρ προσφέροντας στην ΑΕΚ περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία σύμφωνα με ανάρτηση από τη Ρωσία.

    Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κράσνονταρ σύμφωνα με αναφορές από τη Ρωσία.

    Συγκεκριμένα, ρωσικό δημοσίευμα στο Χ υποστηρίζει πως εάν η Κράσνονταρ πουλήσει τον Κόρντομπα τότε μπορεί να αποκτήσει τον Γκαρσία για 20+2 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας ωστόσο ότι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.

    Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως η ΑΕΚ απέρριψε δύο προτάσεις από τη Ζενίτ για τον 27χρονο επιθετικό ύψους 17 και 18 εκατομμυρίων ευρώ.

    Πηγή: Sport24.gr

  • ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Σαββίδης αρνήθηκε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια!
    ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Σαββίδης αρνήθηκε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια!
    Τρίτη αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Δικέφαλο του Βορρά να λέει «όχι» στην Μπενφίκα που χτύπησε την πόρτα των «ασπρόμαυρων» με πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%.

    Ο Ιβάν Σαββίδης αρνήθηκε μια ακόμα πρόταση για το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια. Για τρίτη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έριξε «άκυρο» σε μεγάλη πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου του Βορρά για τον Κωνσταντέλια.

    Αυτή τη φορά, η Μπενφίκα ήταν αυτή που προσπάθησε να κάνει δικό της τον Έλληνα αστέρα του ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι χτύπησαν την πόρτα του Δικεφάλου με μια πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%. Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη ήταν και πάλι αρνητική, όπως και στις δύο προηγούμενες προτάσεις των Σάλτσμπουργκ (17.5 εκατ. ευρώ) και Τζιρόνα (20 εκατ. ευρώ).

    Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν εντός της ημέρας οι Νάσμπεργκ και Σοάρες, με τον πρώτο να αποχωρεί για λογαριασμό της Βίμποργκ και τον δεύτερο για λογαριασμό της Φαμαλικάο.

    Όσο για τον Χατζηδιάκο, νεότερα για την υπόθεση του αναμένονται απόψε το βράδυ.

    Πηγή: Gazzetta.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch