Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 22:58

Κούγιας: «Η ΑΕΛ είναι… Μπαρτσελόνα μπροστά στις άλλες ομάδες των play-out»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Την πίστη ότι η ΑΕΛ είναι μακράν ανώτερη απ’ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα play-out και θα εξασφαλίσει με άνεση τη σωτηρία της στην Super League 1 εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για την προσπάθεια της ΑΕΛ να σωθεί δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας. Με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης εξέφρασε αρχικά τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα σχόλια ότι οι «βυσσινί» έχουν μετατραπεί σε… Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι μετά τις αλλαγές που έγιναν τον Γενάρη, όντως τέτοια είναι οι διαφορά τους από τις άλλες ομάδες των play-out.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ:
«Είδα δύο φορές το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που είδα συνέβησαν πράγματι.
Και μιλάω για τον αγωνιστικό χώρο και όχι για αυτά που συνέβησαν στις θέσεις των δήθεν επισήμων, που εάν δεν είχαν παρέμβει ο Γιώργος Σπανός και η Κάτια Κοξένογλου, δεν γνωρίζω τι τύχη θα είχαμε εγώ, ο γιός μου και οι 4 συμφοιτητές του, από αυτούς τους αλήτες που έβριζαν επί 90 λεπτά μανάδες, οικογένειες, ιερά και όσια, μόλις τολμούσαμε να σηκωθούμε από το κάθισμα μας.

Είδα λοιπόν ότι ο Κουμπαράκης, εν αντιθέσει με τους δύο βοηθούς που ήταν άψογοι, έκανε τα πάντα για να χάσουμε, έδινε από την αρχή μέχρι το 100 λεπτό, αλήθεια γιατί 10 λεπτά καθυστέρηση, τα επιθετικά φάουλ των κυνηγών του Ατρόμητου όλα αμυντικά και όλα γύρω από την περιοχή μας, μόνο στις καθυστερήσεις έδειξε 6 εκ των οποίων τα 4 ανύπαρκτα και τα 2 αμφισβητήσιμα.

Μας έδειξε 7 κίτρινες κάρτες εκ των οποίων οι 4 σε ανύπαρκτα φάουλ, έδειξε κίτρινη κάρτα και φάουλ εις βάρος του Ντουρμισάι, αντί για πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Μανδά, ισχυριζόμενος ότι ο Ντουρμισάι με την πλάτη χωρίς να βλέπει τον Μανδά τον μάρκαρε μέσα στην περιοχή, παρερμηνεύοντας τον κανονισμό και ανέχθηκε επί 100 λεπτά τον Γούτα και τον Μανούσο (αλήθεια γιατί τόσο μίσος) να βρίζουν χυδαία τους ποδοσφαιριστές μας, όπως το ίδιο έκανε και όλος ο πάγκος με τον τέταρτο διαιτητή να κλείνει τα αυτιά του.

Είμαι βέβαιος ότι τον ίδιο φανατισμό και πάθος για την νίκη θα δείξουν και στα επόμενα παιχνίδια των play-out οι παίκτες του Ατρομήτου.
Όσον αφορά κάποια σχόλια για το πώς η ΑΕΛ μετεβλήθη σε Μπαρτσελόνα η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Μετεβλήθη σε Μπαρτσελόνα γιατί έδιωξα τον Γρηγορίου, τον Γεωργιάδη και όλα τα παλτά και τα εργαλεία που μας έφεραν τον Γενάρη του 2020 και τον Ιούλιο του 2020 και τα οποία χρυσοπλήρωσα και εξόφλησα για να φύγουν και έφερα 11 παικταράδες εκ των οποίων 8 διεθνείς και πράγματι έναντι των αντιπάλων μας στα play-out, αλλά και απέναντι όλων των μεγάλων ομάδων της Super League 1 είχαμε καταπληκτική απόδοση και έτσι ο ΠΑΟΚ μας ισοφάρισε στο 97’ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, η ΑΕΚ μας κέρδισε στο 94’, αφού προηγουμένως την παίξαμε μονότερμα στο 2ο ημίχρονο, την ισοφαρίσαμε, χάσαμε μοναδική ευκαιρία να κάνουμε το 3-2 και χάσαμε πέναλτι για να την κερδίσουμε, είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό που έπαιξε πλήρης και από τον Παναθηναϊκό χάσαμε λόγω του γνωστού Παπαδόπουλου, του διαιτητού από την Θεσσαλονίκη, το alter ego του Ζαχαριάδη.
Σίγουρα απέναντι όλων των αντιπάλων μας στα play-out είμαστε Μπαρτσελόνα και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που κερδίζουμε παντού.

Κοιμήθηκε ο Θεός με τον Παναιτωλικό, έχασε πέναλτι το μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Πινακάς, έχασε τα άχαστα από ατυχία ο Acuna, έπιασε τα άπιαστα ο Knet και η μοναδική φάση που έκανε σε όλο τον αγώνα ο Παναιτωλικός δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και έτσι δεν έχουμε 3 στα 3 στα play-out.

Φοβόμαστε μόνο “το συνεργείο” του Γιάννη Παπαδόπουλου και αυτών που τον χρηματοδοτούν και τον στηρίζουν και θα ζητήσω από τον κ. Κλάντεμπεργκ ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια για όλες τις ομάδες των play-out, γιατί είναι αδιανόητο να εξαρτάται η τύχη της ιστορική ομάδας μας από Παπαδόπουλους-Ζαχαριάδηδες και δύο ακόμα ορκισμένους εχθρούς μας, που όταν παίζουν τα παιχνίδια μας μας αδικούν κατάφορα και όταν παίζουν παιχνίδια των αντιπάλων μας τους ευνοούν προκλητικά.

Οι Παπαδόπουλος-Ζαχαριάδης μόνο έχουν ορισθεί διαιτητές σε 31 παιχνίδια της ΑΕΛ, του Παναιτωλικού και της Λαμίας, με ότι σημαίνει αυτό».
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 20:13

Σχετικά Άρθρα

  • Ανακοίνωση Κούγια για την παραμονή του Λύτρα στη φυλακή
    Ανακοίνωση Κούγια για την παραμονή του Λύτρα στη φυλακή

    Ο Αλέξης Κούγιας, μετά και το βούλευμα του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου να απορριφθεί η αίτηση του Απόστολου Λύτρα για «βραχιολάκι», με αποτέλεσμα να παραμείνει στη φυλακή, προέβη σε ανακοίνωση.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι δεν αποφυλακίζεται ο Αποστόλης Λύτρας γιατί το δικαστικό συμβούλιο δεν έκανε δέκτη την πρόταση του κου Εισαγγελέως για την αποφυλάκισή του με βραχιολάκι και έτσι θα παραμείνει κρατούμενος, παρά τα προβλήματα υγείας του και παρά την εν γένει προσωπικότητά του, σ’ έναν θάλαμο 15 ατόμων με μια τουρκική τουαλέτα κι ένα ντουζ και θέλω να δηλώσω το εξής:

    Όλο αυτό που συμβαίνει με την υπόθεση Αποστόλου Λύτρα είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ένα λάθος και θα το πληρώσει στο μέλλον πολύ ακριβά, τόσο η Δικαιοσύνη στην εν γένει λειτουργία της, αλλά και το σώμα των Ελλήνων δικηγόρων, το οποίο με αυτές τις αποφάσεις εις βάρος του Αποστόλου Λύτρα κατεξευτελίζεται καθημερινώς»

    Πηγή: cnn.gr

  • Super League 1: Στον Ποντένσε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς
    Super League 1: Στον Ποντένσε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς

    Το γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε κορυφαίο της σεζόν στη Super League 1 για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε

    Ο Πορτογάλος πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα (δίνοντας το προβάδισμα με 2-1), με το κοινό να τον αναδεικνύει νικητή στη συγκεκριμένη κατηγορία με ποσοστό 22,59%.
    Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης για την 23η αγωνιστική ο Ποντένσε πήρε την μπάλα στα αριστερά κι έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ στέλνοντάς την στο παραθυράκι του Κοτάρσκι.
    Αναλυτικά η λίστα με τα κορυφαία γκολ της Super League 1:

    1. Ν. Ποντένσε-23η αγωνιστική 22,59%

    2. Φ. Ιωαννίδης-6η αγωνιστική 14,93%

    3. Α. Ελ Κααμπί-4η αγωνιστική 13,51%

    4. Ν. Ποντένσε-3η&4η Playoffs 13,17%

    5. Λ. Μορόν-10η Playoffs & 7η Playouts 11,83%
    6. Ν. Ελίασον-14η αγωνιστική 5,93%

    7. Κ. Φορτούνης-12η αγωνιστική 4,86%

    8. Κ. Φορτούνης-22η αγωνιστική 4,86%

    9. Γ. Μασούρας-18η αγωνιστική 4,02%

    10. Λ. Γκαρσία-17η αγωνιστική 2,87%

    11. Λ. Μορόν-7η αγωνιστική 0,84%

    12. Λ. Μορόν-1η αγωνιστική 0,59%

    Πηγή: Monoballa.gr - Protothema.gr
  • Κασσελάκης: «Να καταδικαστεί ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες» - Το κάλεσμα σε δικηγόρους
    Κασσελάκης: «Να καταδικαστεί ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες» - Το κάλεσμα σε δικηγόρους

    Κάλεσμα στους δικηγόρους να κινηθούν εναντίον του Αλέξη Κούγια ποινικά και αστικά απευθύνει οΣτέφανος Κασσελάκης,μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με δράστη τον Απόστολό Λύτρα.

    Η ανάρτηση

    «Απέναντι στην ακροδεξιά ρητορική μίσους, δε γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς. Ευχαριστώ όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει:

    «Ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη «χούντα» να πάρει την απάντησή του. Δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία.

    Καλώ τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς μου λογαριασμούς ή στο [email protected] και ΜΑΖΙ να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος.

    Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών - μιας και ο «ανδρισμός» του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση.

    ΥΓ: Οι βουλευτές μας επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • ΣΥΡΙΖΑ κατά Κούγια: Αμετανόητος ο «παντελονάτος» - Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη
    ΣΥΡΙΖΑ κατά Κούγια: Αμετανόητος ο «παντελονάτος» - Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη

    «Δήθεν αγανακτεί, αυτός που έχει κάνει κάθε σοβαρό άνθρωπο στη χώρα να αγανακτήσει μαζί του, για άλλη μια φορά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Κούγια.

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νέα τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια, που μιλά για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον χαρακτηρίζει ως «συνεπή υβριστή» και «υποστηριχτή κακοποιητών» και ζητά από τη Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο. «Αν της το επιτρέψει» ο κ. Κούγιας, συμπληρώνει με δηκτικό τρόπο.

    «Ο «παντελονάτος» κ. Κούγιας επανέρχεται αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ως προς τις αθλιότητές του εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

    Συνεπής υβριστής και υποστηριχτής κακοποιητών, φτάνει στο σημείο να μιλήσει για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», υποκρινόμενος το θύμα, ενώ ο ίδιος είναι πολλαπλός θύτης της κοινής λογικής, της ευπρέπειας και κάθε έννοιας φιλότιμου.

    Μιλάει για αυτοσεβασμό, αυτός που δεν σέβεται τίποτα.

    Μιλάει για φίμωση αυτός που φωνάζοντας καλύπτει όλες τις άλλες φωνές.

    Μιλάει για χούντα, όταν σ’ αυτά τα περιβάλλοντα βρίσκει αποδοχή και επιβράβευση.

    Δήθεν αγανακτεί, αυτός που έχει κάνει κάθε σοβαρό άνθρωπο στη χώρα να αγανακτήσει μαζί του, για άλλη μια φορά.

    Τώρα ας μιλήσει η Δικαιοσύνη.

    Αν της το επιτρέψει», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Νέα Αριστερά κατά Κούγια: «Με τις παρεμβάσεις του βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας»
    Νέα Αριστερά κατά Κούγια: «Με τις παρεμβάσεις του βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας»

    Λάβρος κατά του Αλέξη Κούγια η Νέα Αριστερά μετά τις ομοφοβικές αναφορές του γνωστού ποινικολόγου έπειτα από την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του δικηγόρου.

    «Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα» ανέφερε σχετικά η Νέα Αριστερά ενώ πρόσθεσε: «Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο».

    Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

    «Ο κύριος Κούγιας καταφέρνει με τις παρεμβάσεις του να βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας, της ομοφοβίας και του μίσους.

    Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.

    Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο».

    Η κόντρα Κούγια-Κασσελάκη

    Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής με την απόφασή του να χαρακτηρίσει «αντρίκεια» την ομολογία της πράξης να φέρνει επικριτικά σχόλια και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

    Ο γνωστός ποινικολόγος, όμως, δεν έμεινε εκεί και απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ομοφοβικό σχόλιο αναφέροντας «διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στο γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

    Πηγή: Εthnos.gr
  • Κασσελάκης κατά Κούγια: Δεν υπάρχει τίποτα το «αντρικό» στην κακοποίηση
    Κασσελάκης κατά Κούγια: Δεν υπάρχει τίποτα το «αντρικό» στην κακοποίηση

    Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας την υπόθεση κακοποίησης του Απόστολου Λύτρα εναντίον της συζύγου του.

    Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αναφορικά με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα προκάλεσαν την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος υπογράμμισε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως «δεν υπάρχει τίποτα ‘αντρικό’ στην κακοποίηση».

    «Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι», ανέφερε σε ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Άρης - ΠΑΟΚ 1-2: Το πιο μάγκικο! Πρωταθλητής ο τεράστιος Δικέφαλος, το σήκωσε με 10 παίκτες μέσα στο "Βικελίδης"
    Άρης - ΠΑΟΚ 1-2: Το πιο μάγκικο! Πρωταθλητής ο τεράστιος Δικέφαλος, το σήκωσε με 10 παίκτες μέσα στο

    Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας τον 4ο του τίτλου, γράφοντας ιστορία με απόδραση από το Βικελίδης. Ο Δικέφαλος επικράτησε 2-1 του Άρη και τερμάτισε στην κορυφή της Stoiximan Super League. Τόμας (30'), Τάισον (62') τα γκολ των φιλοξενούμενων, είχε μειώσει ο Μορόν στο 47'. Με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ από το 78'.

    Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας του, με νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, την ώρα που η Τούμπα καιγόταν από τους οπαδούς των ασπρόμαυρων.

    Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, επικράτησε 2-1 στην τελευταία αγωνιστική των playoffs. Ο Μπράντον Τόμας έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο στο 30ο λεπτό, με τον Μορόν να φέρνει ισορροπία στο 47ο λεπτό. Ο Τάισον στο 62' έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Δικέφαλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 78' εξαιτίας αποβολής του Μιχαηλίδη.

    Κάπως έτσι, στην βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην κορυφή με 80 πόντους στο +2 από την δεύτερη ΑΕΚ και μαζί με το πρωτάθλημα πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. Στην 5η θέση με 55 βαθμούς τερμάτισε ο Άρης.

    Διαβάστε περισσότερα στο sport24.gr

    Φωτογραφία: Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος

  • Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα - «Όχι» σε αίτημα αναβολής του Κούγια
    Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα - «Όχι» σε αίτημα αναβολής του Κούγια

    Ομόφωνα «όχι» απάντησε το ΜΟΔ στο αίτημα αναβολής της δίκης, η οποία διεξάγεται ήδη, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που υπέβαλε ο συνήγορος της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

    Τι έγινε στη δικάσιμο

    Ο κ. Κούγιας ζήτησε κατά την έναρξη της σημερινής δικασίμου, όπου εκκρεμεί η συνέχεια της κατάθεσης του πατέρα των κοριτσιών Μάνου Δασκαλάκη, την αναβολή της δίκης επικαλούμενος προβλήματα με την υγεία του αλλά και την πειθαρχική ποινή της δίμηνης παύσης του δικηγορικού λειτουργήματος που του επιβλήθηκε από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

    «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω πως δεν θα παρατήσω την κατηγορουμένη», είπε ο συνήγορος όταν το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η διαδικασία.

    Νωρίτερα στην εισαγγελική πρόταση να διοριστούν αυτεπαγγέλτως συνήγοροι για να συνεχιστεί η δίκη ο κ. Κούγιας είχε διαμαρτυρηθεί: «Τι θέλετε να γίνει; Να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ... αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες!».

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch