Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 14:40

Μπάγερν Μονάχου: Τελευταίος χορός για τρεις «θρύλους»!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Νταβίντ Αλάμπα, Ζερόμ Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνες θα πατήσουν για τελευταία φορά το χορτάρι της «Allianz Arena»!

Το σκηνικό θα έπρεπε να είναι στημένο αλλιώς. 75.000 φίλαθλοι να έχουν κατακλύσει τις εξέδρες της «Allianz Arena», αφενός για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές Γερμανίας για τη σεζόν 2020-21, αφετέρου για να πουν αντίο με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σε τρία εκλεκτά μέλη της μεγάλης οικογένειας της Μπάγερν Μονάχου.
Νταβίντ Αλάμπα, Ζερόμ Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνες θα φορέσουν για τελευταία φορά τη φανέλα της βαυαρικής ομάδας και θα περάσουν στο πάνθεον της ιστορίας!
Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων. Στους Βαυαρούς δόθηκε ειδική άδεια για να βρίσκονται στο γήπεδό 250 άτομα, ενώ λόγω της περίστασης, δόθηκαν 100 προσκλήσεις για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών, όπως και του προπονητή Χάνσι Φλικ και των συνεργατών του, Χέρμαν Γκέρλαντ και Μίροσλαβ Κλόζε, οι οποίοι, επίσης αποχωρούν από την ομάδα.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που θα πατήσουν για τελευταία φορά το χορτάρι της «Allianz Arena», αποχωρούν έχοντας αγωνιστεί σε συνολικά 1.059 παιχνίδια και έχοντας κατακτήσει 76 τίτλους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sport-fm.gr
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 11:43

Σχετικά Άρθρα

  • Έγραψαν ιστορία στο Μόναχο οι Νέοι του Ολυμπιακού: Απέκλεισαν 3-1 την Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκαν στους «4» της Ευρώπης
    Έγραψαν ιστορία στο Μόναχο οι Νέοι του Ολυμπιακού: Απέκλεισαν 3-1 την Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκαν στους «4» της Ευρώπης

    Με Ναντ ή Κοπεγχάγη στις 19 Απριλίου στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός

    Iστορία έγραψαν στο Μόναχο οι Νέοι του Ολυμπιακού.
    Η ομάδα του Πειραιά απέκλεισε 3-1 την Μπάγερν Μονάχου στον προημιτελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final -4 όπου και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Youth League, που είναι το Champions League των Νέων!
    Στις 19 Απριλίου θα παίξει στον ημιτελικό (Νιόν) με τη Ναντ ή την Κοπεγχάγη ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν οι νικητές των ζευγαριών Μίλαν - Ρεάλ και Μάιντς-Πόρτο.

    Ο Ολυμπιακός είχε 8 μαγικά λεπτά στο παιχνίδι όπου πέτυχε 3 γκολ! Στο 32' άνοιξε το σκορ ο Μουζακίτης, στο 37' σκόραρε ο Παπακανέλλος και στο 40' ο Κωστούλας. Η Μπάγερν μείωσε στο 63' σε 3-1 με τον Ράμσακ αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα!

    Στο πρώτο ημίχρονο αποβλήθηκε ο προπονητής του Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και την ομάδα ανέλαβε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

    Οι ερυθρόλευκοι απέκλεισαν κατά σειρά την Ίντερ και τη Λανς και έγραψαν ιστορία απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν.

    ΜΠΑΓΕΡΝ: Σμιτ,Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46' Ενκιλί), Αζνού (46' Λισίνα), Ράμσακ, Κούσι - Ασάρε.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Πρεκατέ, Τανούλης, Κωστούλας (90' Γατόπουλος), Αλαφάκης (90' Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67' Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78' Δάμα), Χ. Κωστούλας.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
  • Μπάγερν: Ο Κέιν δεν σταματάει να σκοράρει και έπιασε ρεκόρ του Λεβαντόβσκι
    Μπάγερν: Ο Κέιν δεν σταματάει να σκοράρει και έπιασε ρεκόρ του Λεβαντόβσκι

    Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 22 γκολ στην Bundesliga και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τα περισσότερα τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν του γερμανικού πρωταθλήματος.

    Η Μπάγερν επικράτησε 3-0 της Χόφενχαϊμ στο πρώτο παιχνίδι του 2024 στην Bundesliga. Ο Χάρι Κέιν ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Άγγλο επιθετικό να χρειάζεται μόλις λίγους μήνες για να δείξει το impact του στους Βαυαρούς.

    Συγκεκριμένα, ο Κέιν έφτασε τα 22 τέρματα στην Bundesliga και ισοφάρισε το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

    Το ρεκόρ αυτό κατείχε μόνος του ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος είχε βρει τα αντίπαλα δίχτυα 22 φορές στο πρώτο μισό της σεζόν 2020/21.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ VINCE MIGNOTT

  • Κέιν: Ξεπέρασε την «rookie» σεζόν του Λεβαντόφσκι μέσα σε 12 παιχνίδια
    Κέιν: Ξεπέρασε την «rookie» σεζόν του Λεβαντόφσκι μέσα σε 12 παιχνίδια

    Ο Χάρι Κέιν πετάει «φωτιές» στο Μόναχο και «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φανέλα της Μπάγερν.

    Ασυγκράτητος δείχνει ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν. Οι Βαυαροί δαπάνησαν το καλοκαίρι 95 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Τότεναμ και ήδη ο Άγγλος killer κάνει απόσβεση, σκοράροντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο.

    Ο 31χρονος επιθετικός ήταν για ακόμη μια φορά ο ήρωας της Μπάγερν, καθώς με δικό του γκολ, οι Βαυαροί επικράτησαν της Κολωνίας με 1-0 και πάτησαν ξανά κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

    Ο πρώην αρχηγός της Τότεναμ έχει ήδη κάνει τους ανθρώπους της Μπάγερν να ξεχάσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που αποχώρησε πριν από δύο καλοκαίρια για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, με τον Άγγλο να μετράει 22 γκολ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

    Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο, είναι το στατιστικό που δείχνει ότι ο Κέιν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την «rookie» επίδοση του «Λέβα» στο Μόναχο, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Σε μόλις 12 συμμετοχές που μετράει στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο Κέιν έχει ήδη σκοράρει 18 γκολ, αφήνοντας πίσω του την πρώτη σεζόν του Πολωνού επιθετικού στην Μπάγερν, την οποία ολοκλήρωσε με 17 γκολ σε 31 συμμετοχές σε επίπεδο Bundesliga.

    Μια επίδοση η οποία μάλιστα είναι καλύτερη από αυτήν των πρώτων σκόρερ της Bundesliga (16) της περασμένης σεζόν!

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ VINCE MIGNOTT

  • Μπάγερν: Ο Μανέ χτύπησε τον Σανέ μετά τη συντριβή από τη Σίτι
    Μπάγερν: Ο Μανέ χτύπησε τον Σανέ μετά τη συντριβή από τη Σίτι

    Άνω - κάτω η Μπάγερν μετά τη συντριβή από τη Σίτι, με τον Μανέ να χτυπά τον Λιρόι Σανέ στα αποδυτήρια.

    Η ήττα φέρνει γκρίνια και ο διασυρμός... επεισόδια! Η κατάσταση στα αποδυτήρια της Μπάγερν είναι εκρηκτική μετά και τη συντριβή (0-3) από τη Σίτι στο «Έτιχαντ», κάτι που αποτυπώθηκε και στα αποδυτήρια. Αρνητικοί πρωταγωνιστές, ο Σαντιό Μανέ και ο Λιρόι Σανέ, οι οποίοι ξέσπασαν με... ξύλο! Οι δυο τους είχαν αρκετές διαφωνίες στη διάρκεια του ματς, όμως ο Σενεγαλέζος ξέφυγε... Ειδικότερα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, κινήθηκε απειλητικά και χτύπησε τον Σανέ στο χείλος. Οι συμπαίκτες τους μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, με τους δυο ποδοσφαιριστές να είναι οργισμένοι!

    Θυμίζουμε, πως μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Ουπαμεκανό δέχθηκε σωρεία ρατσιστικών μηνυμάτων στον λογαριασμό του στο Instagram, με πολλούς οργισμένους φίλους της Μπάγερν να του κάνουν ρατσιστική επίθεση και να τον κατηγορούν για το αρνητικό αποτέλεσμα.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕPA/ PETER POWELL

  • Champions League: Η επιστροφή του Λεβαντόβσκι στο Μόναχο τραβάει όλα τα βλέμματα
    Champions League: Η επιστροφή του Λεβαντόβσκι στο Μόναχο τραβάει όλα τα βλέμματα

    Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα. Βλέπει ενδεκάδα ο Τσιμίκας στο Λίβερπουλ - Άγιαξ.

    Το Champions League και οι κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής Ηπείρου είναι εδώ για να μας προσφέρουν ακόμα μία βραδιά ποδοσφαιρικής πανδαισίας.

    Δίχως αμφιβολία το ματς που τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα. Πέρα από τα ονόματα των δύο ομάδων εκείνο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Μόναχο.

    Ο Πολωνός άφησε το περασμένο καλοκαίρι την Μπάγερν για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για χάρη της Μπαρτσελόνα και περιμένουμε να δούμε την υποδοχή που θα του επιφυλάσσουν οι φίλοι της πρώην ομάδας του.

    Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν δεδομένα τους Κομάν και Σαρ στη σύνθεσή τους, ενώ ο Τσάβι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

    Πιθανές συνθέσεις

    Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ, Ντέιβις, Κίμιχ, Σάμπιτζερ, Σανέ, Μουσιάλα, Μίλερ, Μανέ

    Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Γκαρθία, Μάρκος Αλόνσο, Γκάβι, Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι.

    Βλέπει ενδεκάδα ο Τσιμίκας

    Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει τον Άγιαξ θέλοντας να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ξανά έχει γεμάτο απουσιολόγιο.

    Συγκεκριμένα, προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Κονατέ, Χέντερσον, Τζόουντς, Ράμσεϊ, Κεϊτά, Οξλέιντ-Τσάμπερλεν, Ρόμπερτσον και Κέλεχερ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia
  • Λεβαντόβσκι: "Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν"
    Λεβαντόβσκι:

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που έγραψε ιστορία στο Champions League το βράδυ της Τετάρτης (7/9) με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, δήλωσε πως οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν στην επόμενη αγωνιστική την Μπάγερν.

    Αναμφίβολα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στους ομίλους του Champions League αναμένεται να είναι εκείνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν.

    Κι αυτό γιατί η κληρωτίδα έφερε τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε οκτώ χρόνια, κερδίζοντας τα πάντα.

    Ο Πολωνός σταρ, που το βράδυ της Τετάρτης (7/9) έγραψε ιστορία στον αγώνα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημείωσε χατ - τρικ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τρεις διαφορετικές ομάδες, δήλωσε πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τους Βαυαρούς.

    "Ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν σημαντικό να προσαρμοστώ από το πρώτο παιχνίδι. Ο κόσμος ζητά γκολ, αλλά είναι σημαντικό να βρίσκομαι στη σωστή θέση, να βοηθάω την ομάδα μου γιατί οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ και εκτός γηπέδου.

    Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ασίστ είναι η στιγμή της πάσας και αυτό πήρα από τους τρεις συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει τα γκολ, αλλά οι τρεις βαθμοί και μετά το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν.

    Θέλαμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να έχουμε το παιχνίδι υπό έλεγχο. Ξέραμε ότι έπρεπε να πιέσουμε σκληρά και να παίξουμε καλά. Τώρα έρχονται σημαντικές εβδομάδες για εμάς και θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλά.

    Ξέρουμε ότι η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε παίξει λίγα παιχνίδια και πρέπει να βελτιώνουμε κάθε παιχνίδι. Είναι μακρύς ο δρόμος και δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι έχουμε ήδη κερδίσει", υποστήριξε ο Πολωνός μετά τη λήξη του αγώνα.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia

  • Λεβαντόφσκι: Έκλεισε η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα με 50 εκατ. ευρώ!
    Λεβαντόφσκι: Έκλεισε η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα με 50 εκατ. ευρώ!
    Επιτέλους... λευκός καπνός! Η Μπάγερν έκανε αποδεκτή την τελευταία πρόταση της Μπάρτσα ύψους 45+5 εκατ. ευρώ για τον Λεβαντόφσκι, με τη μεταγραφή πλέον να οριστικοποιείται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

    Όλοι μετρούσαν αντίστροφα για τη στιγμή της έκρηξης της «ωρολογιακής βόμβας»! Μπαρτσελόνα και Λεβαντόφσκι πίεζαν από κοινού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τελικά η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα.

    Σύμφωνα με τους Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπάγερν άναψε επιτέλους το πράσινο φως για την αποχώρηση του Πολωνού επιθετικού, καθώς αποδέχτηκε την τελευταία πρόταση των Καταλανών ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ακόμη πέντε εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.

    Μια εξέλιξη που φαίνεται να θέτει οριστικό τέλος στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, με τη Μπάρτσα να ολοκληρώνει ακόμα μια δυνατή προσθήκη έπειτα από εκείνη του Ραφίνια. Πλέον ο «Λέβα» αναμένεται να βάλει την υπογραφή του μέσα στο Σαββατοκύριακο σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και κατόπιν να ανακοινωθεί από τους Μπλαουγκράνα.

    Δημοσιεύματα από την Ισπανία μάλιστα υποστηρίζουν πως η παρουσίαση του προσεχώς 34χρονου φορ μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και μέσα στο επόμενο τριήμερο μπροστά στο... ανυπόμονο κοινό των Καταλανών στο «Καμπ Νόου», προτού ο Λεβαντόφσκι αναχωρήσει για τις ΗΠΑ προκειμένου να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

    Από την πλευρά της, η Μπάγερν αποχαιρετά έναν θρύλο της ομάδας ο οποίος έπειτα από οκτώ χρόνιας παρουσίας στο Μόναχο με...αναρίθμητα γκολ ετοιμάζεται για το μεγάλο αντίο.

    Πηγή: Gazzetta.gr
  • Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Κίνηση ματ για Λεβαντόβσκι, δίνει στην Μπάγερν τα 50 εκατ. ευρώ
    Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Κίνηση ματ για Λεβαντόβσκι, δίνει στην Μπάγερν τα 50 εκατ. ευρώ

    Σύμφωνα με το RMC, η Μπαρτσελόνα έκανε κίνηση ματ, αφού η νέα πρόταση που κατέθεσε στην Μπάγερν ανέρχεται περίπου στα 50 εκατ. ευρώ, το ποσό που ζητούσαν εξ αρχής οι Βαυαροί για να επιστρέψουν στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να αποχωρήσει.

    Το περιβάλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι αρκετά αισιόδοξο για την επίτευξη του deal ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα.

    Παρότι, οι Βαυαροί είναι ανένδοτοι να παραχωρήσουν τον Πολωνό για λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ και έχουν ήδη απορρίψει τις δύο πρώτες προτάσεις του καταλανικού συλλόγου, το σίριαλ αναμένεται να ολοκληρωθεί.

    Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το RMC, οι "μπλαουγκράνα" έκαναν κίνηση ματ, καταθέτοντας νέα προσφορά, η οποία υπολογίζεται στο ποσό που ζητούν οι άνθρωποι της Μπάγερν, περίπου δηλαδή στα 50 εκατ. ευρώ χωρίς μπόνους.

    Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος, που βρίσκεται στο Μόναχο από την Τρίτη (12/7) πέρασε κανονικά από τις εξετάσεις των παικτών της Μπάγερν της νέας σεζόν, ενώ μαζί του δεν ταξίδεψε η οικογένειά του, καθώς δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.

    Πηγή: sport24.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch