Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 22:47

Ιμπραΐμοβιτς: «Το διασκέδασα στη Γιουνάιτεντ, γιατί όλοι με μισούσαν»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε στο ESPN για την θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μάσησε τα λόγια του

Για την θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το 2016 έως το 2018, μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός έδωσε συνέντευξη στο ESPN και αναφέρθηκε σε εκείνα τα δυο χρόνια με κάθε ειλικρίνεια.

«Το διασκέδασα. Το απόλαυσα πολύ, γιατί όταν ήρθα όλοι ήταν εναντίον. Δεν με συμπαθούσαν στην Αγγλία. Όλοι αυτοί οι haters, μετά από τρεις μήνες άρχισαν να με συμπαθούν, αλλά δεν τους συμπαθούσα εγώ πια.


Μου αρέσει να με μισεί ο κόσμος, γιατί αυτό βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι ένας μεγάλος διαγωνισμός, μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Και είμαι χαρούμενος που έπαιξα στη Γιουνάιτεντ, η οποία πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Και νομίζω ότι ήταν σωστή η επιλογή μου να πάω.

Νομίζω ότι πήγα σε μια καλή στιγμή. Γιατί είναι εύκολο να έρθεις σε έναν σύλλογο όταν είναι ήδη επιτυχημένος. Είναι πιο δύσκολο όταν έρχεσαι και υπάρχει πρόκληση. Κι αν καταφέρεις να πετύχεις, είσαι μέρος της ιστορίας. Έτσι, οι οπαδοί ήταν υπέροχοι μαζί μου. Και το απόλαυσα πραγματικά», είπε ο Ζλάταν.
Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ MATTEO BAZZI
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 20:08

Σχετικά Άρθρα

  • Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει και αναλαμβάνει πόστο
    Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει και αναλαμβάνει πόστο

    Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν σε άλλο πόστο, με τον Σουηδό σταρ μετά τη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζέρι Καρντινάλε, να ποστάρει μία φωτογραφία, προετοιμάζοντας το έδαφος.

    Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στη Μίλαν και να λάβει έναν ρόλο δίπλα στον Στέφανο Πιόλι στα αποδυτήρια, προκειμένου να υπάρχει μια ισχυρή προσωπικότητα που να βοηθά τους παίκτες και τον σύλλογο..

    Ο Σουηδός σούπερ σταρ συναντήθηκε τη Δευτέρα (6/11) με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέρι Καρντινάλε, και μεταξύ άλλων τού προτάθηκε η θέση του προσωπικού συμβούλου του ιδιοκτήτη, όπως αναφέρει η Tuttosport.



    Ωστόσο, προετοίμασε το έδαφος δείχνοντας μέσω ανάρτησης στα social media ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. "Τικ Τοκ" έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε.

    Θυμίζουμε ότι η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών είχε γίνει τον Σεπτέμβριο, πριν από την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Νιούκαστλ στο Champions League.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ MATTEO BAZZI

  • Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης που υπήρξε ποτέ"
    Ιμπραχίμοβιτς:

    Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξομολογήθηκε πως πιστεύει ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και εξήγησε τον λόγο.

    Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέρα από όλα όσα είπαν μεταξύ τους, του απάντησε και στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή.

    Χωρίς δισταγμό ο Σουηδός σταρ όταν ρωτήθηκε για το πού κατατάσσει τον εαυτό του σε μία λίστα με τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών σε ατομικό επίπεδο απάντησε: "Νομίζω είμαι ο καλύτερος... χωρίς αστεία. Είμαι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης όλων των εποχών αναφορικά με την ικανότητα".

    "Ναι δεν κέρδισα το Champions League, ούτε κατέκτησα τη Χρυσή Μπάλα, εάν μετράνε αυτά στην συγκεκριμένη λίστα, τότε δεν υπάρχω σε αυτήν."

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ MATTEO BAZZI

  • Μίλαν και Ιμπραχίμοβιτς είναι σε συζητήσεις για τρίτη πράξη συνεργασίας
    Μίλαν και Ιμπραχίμοβιτς είναι σε συζητήσεις για τρίτη πράξη συνεργασίας

    Η Μίλαν είναι σε συζητήσεις με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προκειμένου ο Σουηδός πρώην επιθετικός να αναλάβει πόστο στην ομάδα και να "εργαστεί" για τρίτη φορά στους ροσονέρι.

    Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποφάσισε την περσινή σεζόν να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, φορώντας για τελευταία φορά τη φανέλα της Μίλαν.

    Ο Σουηδός πρώην ποδοσφαιριστής παραμένει κοντά στους ροσονέρι, καθώς έχει ισχυρούς δεσμούς, ενώ ο γιος του αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του κλαμπ.

    Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, εκτιμάει αρκετά τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και γι' αυτό το λόγο θέλει να τον επαναφέρει στην ομάδα, όχι φυσικά με τον ρόλο του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του calciomercato, με τις πρώτες συζητήσεις να είναι σε καλό κλίμα.

    Ο "Ιμπρακατάμπρα" αναμένεται να λάβει έναν ρόλο δίπλα στον Στέφανο Πιόλι στα αποδυτήρια, ενδεχομένως αυτόν του team manager, προκειμένου να υπάρχει μια ισχυρή προσωπικότητα που να βοηθά τους παίκτες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου μέσα στο Νοέμβριο για να σταθμίσουν τα δεδομένα και να φανεί αν θα είναι ωφέλιμη η στήριξή τους.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ MATTEO BAZZI
  • Ιμπραΐμοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα, Μίνο τα καταφέραμε η βόλτα τελείωσε»
    Ιμπραΐμοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα, Μίνο τα καταφέραμε η βόλτα τελείωσε»

    Με μία αναδρομήστον χρόνο, τις πόλεις όπου αγωνίστηκε αλλά και ξεχωριστή αναφορά στον Μίνο Ραϊόλα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media.

    Το δικό του «αντίο» στην ενεργό δράση είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με ένα post στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα τον πρώην μάνατζερ του, Μίνο Ραΐόλα που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο.

    Η φωτογραφία που επέλεξε ο 41χρονος Σουηδός στη σχετική ανάρτηση ήταν τα πόδια του, με τα οποία προσέφερε αμέτρητες στιγμές χαράς στον χώρο του ποδοσφαίρου για κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες.

    «Ξεκίνησε με ένα όνειρο. Ένα όνειρο που άλλαξε το ''αδύνατο'' σε ''είμαι δυνατός''.

    Γεννήθηκα στο Μάλμε. Μεγάλωσα στο Άμστερνταμ. Έγινε σοφότερος στο Τορίνο. Έγινα λιοντάρι στη Βαρκελώνη. Ανυψώθηκα στο Μιλάνο και απέκτησα νέες προοπτικές στο Παρίσι. Κέρδισα αντοχές στο Μάντσεστερ και διασκέδασα στο Λος Άντζελες. Και τελικά βρήκα τη γαλήνη στη νέα μου πατρίδα, το Μιλάνο.

    Είμαι φτιαγμένος από εσένα. Και η κληρονομιά που ελπίζω να αφήσω πίσω είναι όλοι οι νέοι Ζλάταν που έφτιαξα εγώ. Όλοι αυτοί που έχουν καρδιά λιονταριού. Όλοι αυτοί που έχουν την αναμμένη φλόγα αστα μάτια τους. Όλοι όσοι καταλαβαίνουν πραγματικά ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

    Ευχαριστώ για όλα. Μίνο, τα καταφέραμε! Η βόλτα τελείωσε. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι. Μου λείπεις», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέρτησε ο «Ίμπρα».
    Πηγή: Gazzetta.gr
  • Μίλαν: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας (video)
    Μίλαν: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας (video)

    «Αποχαιρετώ το ποδόσφαιρο αλλά όχι εσένα», δήλωσε στο Σαν Σίρο μετά τη νίκη της Μίλαν με 3-1 επί της Βερόνα

    Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αποφάσισε να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
    Το συμβόλαιο του 41χρονου Σουηδού επιθετικού στη Μίλαν λήγει στα τέλη Ιουνίου και δεν θα ανανεωθεί μετά από μια σεζόν που έμεινε αρκετά στον πάγκο εξαιτίας τραυματισμών, κάτι που όπως φαίνεται τον ώθησε να τερματίσει μια αξιόλογη και επιτυχημένη καριέρα.
    Ο Ιμπραΐμοβιτς έφτασε στο Μιλάνο για τη δεύτερη θητεία στον σύλλογο στις αρχές του 2020, έχοντας κερδίσει το Scudetto μαζί τους ροσονέρι το 2011 και τους βοήθησε να κερδίσουν ξανά τον τίτλο την περασμένη σεζόν.
    Αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο στο τέλος του αγώνα της Μίλαν με την Βερόνα (3-1) για την τελευταία αγωνιστική της Serie A, εμφανώς συγκινημένος o Ιμπραΐμοβιτς είπε: "Έχω πολλές αναμνήσεις και πολλά συναισθήματα εδώ μέσα, την πρώτη φορά που έφτασα εδώ μου δώσατε ευτυχία. Τη δεύτερη, αγάπη. Θα είμαι οπαδός της Μίλαν για μια ζωή. Ήρθε η ώρα να πω αντίο στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι σε εσένα. Τα λέμε, αν είστε τυχεροί. Forza Milan και αντίο."
    Ο Ζλάταν ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Μάλμε το 1999 και το 2001 μετακόμισε στον Άμστερντάμ για λογαριασμό του Άγιαξ (2001-04). Αγωνίστηκε επίσης σε Γιουβέντους (2004-06), Ίντερ (2006-09), Μπαρτσελόνα (2009-10), Μίλαν (2010-12), Παρί Σεν Ζερμέν (2012-16), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2016-18), L.A. Galaxy (2018-20) και την τελευταία τριετία της καριέρας του αγωνίστηκε στους Ροσονέρι. Συνολικά σε 819 εμφανίσεις της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο μέτρησε 493 γκολ και 201 ασίστ.
    Ο Ιμπραΐμοβιτς, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Σουηδίας με 62 γκολ σε 121 αγώνες, αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα μετά το Euro 2016, αλλά επέστρεψε το 2021 χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τη βοηθήσει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
    Το παλμαρέ του Ιμπραΐμοβιτς
    5 πρωταθλήματα Ιταλίας (τρία με Ίντερ και δυο με Μίλαν)
    4 πρωταθλήματα Γαλλίας
    3 Super Cup Ιταλίας
    3 League Cup Γαλλίας
    3 Super Cup Γαλλίας
    2 πρωταθλήματα Ολλανδίας
    2 Κύπελλα Γαλλίας
    2 Super Cup Ισπανίας
    Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (Μπαρτσελόνα)
    Πρωτάθλημα Ισπανίας
    UEFA Super Cup
    Europa League
    Super Cυp Αγγλίας
    League Cup Αγγλίας
    Πρωτάθλημα Ολλανδίας
    Super Cup Ολλανδίας
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ MATTEO BAZZI
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί για τον Νεϊμάρ
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί για τον Νεϊμάρ

    Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής Equipe.

    Ο Νεϊμάρ δεν διανύει την καλύτερη περίοδό του στην Παρί Σεν Ζερμέν και βλέπει την πόρτα της εξόδου από τους Παριζιάνους το καλοκαίρι, παρότι ο ίδιος δεν καίγεται ιδιαίτερα να αποχωρήσει.

    Η γαλλική εφημερίδα L' Equipe αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί για το ενδεχόμενο να απόκτησης του Νεϊμάρ. Αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο οι κόκκινοι διάβολοι είναι αυτοί που το έχουν προχωρήσει περισσότερο.

    Μάλιστα στο "κόλπο" έχει μπει και ο Κασεμίρο, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας να πάρει μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Άγγλοι προτιμούν να τον πάρουν με δανεισμό, αλλά οι Παριζιάνοι θέλουν να τον παραχωρήσουν.

    Πηγή: Sport24.gr

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο σεΐχης του Κατάρ υπόσχεται Νεϊμάρ εάν την αγοράσει
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο σεΐχης του Κατάρ υπόσχεται Νεϊμάρ εάν την αγοράσει

    Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει βάλει πωλητήριο στην Γιουνάιτεντ και ο σεΐχης του Κατάρ δείχνει να είναι φαβορί για την εξαγορά της

    Νεϊμάρ υπόσχεται στον κόσμο εάν αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο σεϊχης του Κατάρ.
    Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει βάλει πωλητήριο στους "Κόκκινους Διαβόλους" που ψάχνουν χρόνια τον δρόμο τους και σε λίγες ώρες λήγει και η τρίτη προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων.
    Σύμφωνα με την «Mirror» ο σεΐχης Αλ Θάνι έχει προσφέρει τα περισσότερα από κάθε άλλο υποψήφιο ενώ υπόσχεται, σύμφωνα με την Sun, να φέρει και τον Νεϊμάρ στο Ολντ Τράφορντ, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη χρονιά.
    Η προσφορά του Αλ Θάνι αγγίζει τα 4,5 δις λίρες ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δίνει 4. Για την εξαγορά ενδιαφέρεται και η Elliott Management.
    Το «Sky Sports News» έγραψε ότι η προσφορά του Ράτκλιφ αφορά συνιδιοκτησία με τους Γκλέιζερ να διατηρούν μαζί το 20% του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου. Από πλευράς του ο σεΐχης του Κατάρ λέγεται ότι επιθυμεί πλήρη εξαγορά μέσω του ιδρύματός του Nine Two Foundation, αλλά μένει να δούμε αν η προσφορά του θα γίνει αποδεκτή, αν ληφθεί υπόψη η αναφερόμενη τιμή των 6 δισεκατομμυρίων λιρών που ζητούν οι Γκλέιζερς.
    Σύμφωνα με το Football Insider, θα μπορούσαν να υποβληθούν έως και έξι προσφορές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ιμπραΐμοβιτς: Επιθετικός του Γιβραλτάρ στέρησε από τον Σουηδό το ρεκόρ που κυνηγούσε
    Ιμπραΐμοβιτς: Επιθετικός του Γιβραλτάρ στέρησε από τον Σουηδό το ρεκόρ που κυνηγούσε

    Ο Λι Κασιάρο του Γιβραλτάρ πήρε μέσα απ' τα χέρια του Ζλάταν το ρεκόρ για τον γηραιότερο παίκτη που συμμετέχει σε προκριματικά Euro!

    Μπαίνοντας στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του Σουηδία-Βέλγιο την Παρασκευή (24/03), ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πίστευε ότι θα γινόταν ο γηραιότερος παίκτης που παίζει προκριματικό αγώνα Euro. Όμως ένας παίκτης του Γιβραλτάρ του «έκλεψε» μέσα απ' τα χέρια το ρεκόρ.

    Δεν μπορούσε να κάνει θαύματα. Μπαίνοντας στο παιχνίδι καθώς πλησίαζε το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Βελγίου, στο εναρκτήριο παιχνίδι των προκριματικών για το Euro 2024.Ο πολύπειρος επιθετικός της Μίλαν ήλπιζε τουλάχιστον να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να σπάσει ένα ρεκόρ, αλλά για...τέσσερις ημέρες, δεν έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έπαιξε σε προκριματικό αγώνα για ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

    Ο Σουηδός σταρ, γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1981 στο Μάλμε, στην πραγματικότητα έιμενε πίσω από τον σέντερ φορ του Γιβραλτάρ, Λι Κασιάρο, που ξεκίνησε βασικός εναντίον της Ελλάδας (0-3) και έχει γεννηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 1981. Σε ηλικία 41 ετών, πέντε μηνών και 25 ημερών, ο τελευταίος είναι πλέον μπροστά από τον πρώην Ιταλό τερματοφύλακα Ντίνο Ζοφ, ο οποίος έπαιξε εναντίον της Σουηδίας στις 29 Μαΐου 1983, σε ηλικία 41 ετών, τριών μηνών και μιας ημέρας.

    Να θυμήσουμε βέβαια ότι ο Ιμπραΐμοβιτς, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μετά από μια μακρά απουσία, έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε στη Serie A αυτό το Σαββατοκύριακο!

    ◉ Lee Casciaro vs. Greece: 41 years and 176 days old

    ◎ Zlatan Ibrahimović vs. Belgium: 41 years and 172 days old@VVGenechten2 is right. 👇 https://t.co/qzsTa076hB

    — Squawka (@Squawka) March 24, 2023

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ MATTEO BAZZI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch