Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 15:10

Λεβαντόβσκι: "Δύσκολο να πω ότι θα παίξω στην Μπάγερν του χρόνου"

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να τονίσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν, παρά τις προσπάθειες της ομάδας να τον κρατήσει, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Ισπανία είναι ένα ωραίο μέρος.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόσβκι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Μπαρτσελόνα, καθώς θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το μεγάλο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι η Μπάγερν, η οποία θέλει να τον κρατήσει μέχρι την επόμενη σεζόν, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Από τη μεριά του ο Πολωνός σταρ έχει κάνει ξεκάθαρη με κάθε τρόπο την επιθυμία του να συνεχίσει σε άλλον σύλλογο, ενώ μιλώντας στο Sky Sports Germany, τόνισε πως θέλει να μείνει στην Ισπανία.

"Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Νομίζω ότι η θέση μου είναι ξεκάθαρη και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Είναι δύσκολο να πω ότι θα παίξω στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν.

Έχω ένα σπίτι στη Μαγιόρκα, η Ισπανία είναι ένα ωραίο μέρος, νομίζω ότι είναι ένα μέρος για να πάω και να περάσω περισσότερο χρόνο από το να κάνω απλά διακοπές. Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Πηγή: Sport24.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 12:25

Σχετικά Άρθρα

  • Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του κόσμου»
    Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του κόσμου»

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσταξε μέλι για τον Λαμίν Γιαμάλ και τόνισε πως αυτή τη στιγμή ο 17χρονος άσος της Μπαρτσελόνα είναι ο κορυφαίος εξτρέμ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

    Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα και έπειτα από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή έχοντας το απόλυτο με επτά νίκες. Βασικοί πυλώνες της ομάδας του Χάνσι Φλικ είναι τόσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όσο και ο Λαμίν Γιαμάλ.

    Ο Πολωνός άσος που αυτή τη στιγμή είναι και ο πρώτος σκόρερ της La Liga αποθέωσε τον 17χρονο άσο των «μπλαουγκράνα» και τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο «Λέβα» ωστόσο πρόσθεσε πως ο Γιαμάλ πρέπει να δει μακροπρόθεσμα την καριέρα του και όχι να κοιτάξει μονάχα τα επόμενα 2-3 χρόνια, θέλοντας να... προσγειώσει τον 17χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα με αυτόν τον τρόπο.

    «Βλέπω τον Γιαμάλ ως τον κορυφαίο εξτρέμ του κόσμου. Δεν έχει να κάνει όμως με το πως ξεκινάς, αλλά με το πως τελειώνεις. Ο Γιαμάλ είναι 17 και πρέπει να κοιτάξει για τα επόμενα 10-15 χρόνια και όχι μόνο τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μπορεί να έχει μια μεγάλη καριέρα», δήλωσε ο «Λέβα», αποθεώνοντας τον νεαρό συμπαίκτη του.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia

  • Λεβαντόβσκι: "Θέλω να κερδίσω περισσότερα τρόπαια με την Μπαρτσελόνα"
     Λεβαντόβσκι:

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δήλωσε σε συνέντευξή του πως ο στόχος είναι να κερδίσει περισσότερους τίτλους στην Μπαρτσελόνα, όμως πρόσθεσε πως γνωρίζει πότε θα πρέπει να σταματήσει.

    Η Μπαρτσελόνα ολοκληρώνει μία σεζόν δίχως να κερδίσει κάποιον τίτλο και συνολικά η ομάδα πέρασε από αρκετές αναταράξεις, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

    Ο Ρόμπερτ Λεβαρντόβσκι, εν μέσω δημοσιευμάτων που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι, παραχώρησε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους προσωπικούς του στόχους, καθώς και το χρονικό σημείο που θα χρειαστεί να αποχωρήσει.

    Σε ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό του να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο για αρκετό καιρό ο Πολωνός επιθετικός απάντησε: "Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά, δεν νιώθω διαφορετικά από ότι πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, το ίδιο και στην προπόνηση. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστώ πολύ καλά σωματικά και με τους παίκτες που έχουμε, είναι επίσης σημαντικό από άποψη τακτικής, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί ως ομάδα".

    "Τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Αν μια μέρα δω ότι δεν είμαι καλά, θα είμαι ο πρώτος που θα το πω. Πριν από 15 χρόνια άρχισα να δουλεύω για να μπορώ τώρα να παίζω για δύο ή τρία χρόνια ακόμα, φροντίζοντας τον εαυτό μου, τρώγοντας καλά"...

    Στην συνέχεια ο ίδιος ρωτήθηκε για το αν θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται με τους "Μπλαουγκράνα" την επόμενη σεζόν και απάντησε ανοικτά.

    "Ναι, φυσικά, για μένα είναι ξεκάθαρο. Θέλω να κερδίσω πολλά πράγματα με την Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν μπορούμε να παίξουμε πιο δυνατά και να κερδίσουμε και τίτλους. Θέλω πάντα το καλύτερο, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει τίτλους την επόμενη σεζόν, γιατί βλέπω τι κάνουμε κάθε μέρα και για μένα είναι πιο σημαντικό διότι είναι ένας σύλλογος που κουβαλάω στην καρδιά μου."...

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia

  • Λεβαντόβσκι: "Δεν έχω ασχοληθεί με Σαουδική Αραβία και MLS, θα μείνω στην Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον δύο χρόνια"
    Λεβαντόβσκι:

    Ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σε συνέντευξή του στην Bild, τονίζοντας ότι δεν έχει σκεφτεί να πάει σε ομάδες από τη Σαουδική Αραβία ή του MLS.

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και στη συνέντευξή του στο γερμανική Bild ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" για ακόμα δύο χρόνια, μέχρι δηλαδή να λήξει και το συμβόλαιό του.

    "Το να πω αντίο στην Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση. Νιώθω και πάλι καλά σωματικά τώρα. Είχα προβλήματα στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά τα πράγματα βελτιώθηκαν το 2024.

    Όσο συνεχίζω να αισθάνομαι τόσο καλά όσο τώρα και παρατηρώ στην προπόνηση ότι κανείς δεν με ξεπερνάει, θέλω να συνεχίσω να παίζω. Σήμερα λέω ότι αυτό θα συνεχιστεί για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.

    Μόνο όταν παρατηρήσω ότι δεν είμαι πλέον σωματικά στο κορυφαίο επίπεδο και πονάω, θα άρχιζα να το σκέφτομαι. Δεν είναι όμως, έτσι τα πράγματα".

    Παράλληλα, τόνισε ότι στα 36 του χρόνια δεν έχει σκεφτεί να πάει σε ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και το MLS, που συνεχίζουν την καριέρα τους πολλοί ποδοσφαιριστές.

    Δεν έχω ασχοληθεί ούτε δευτερόλεπτο με τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ. Αυτό δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή.

    Κάποια στιγμή είναι αυτό που λέει η καρδιά μου και το κεφάλι μου. Όταν θα είμαι 38 ετών και θα έρθει ο πόνος, πρέπει να αναρωτηθώ: Θέλω να συνεχίσω; Αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι και να σχεδιάζω για τόσο μακριά.

    Προς το παρόν όμως, λέω ότι σίγουρα μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο μέχρι το 2026", είπε ο Πολωνός επιθετικός.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia

  • Έγραψαν ιστορία στο Μόναχο οι Νέοι του Ολυμπιακού: Απέκλεισαν 3-1 την Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκαν στους «4» της Ευρώπης
    Έγραψαν ιστορία στο Μόναχο οι Νέοι του Ολυμπιακού: Απέκλεισαν 3-1 την Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκαν στους «4» της Ευρώπης

    Με Ναντ ή Κοπεγχάγη στις 19 Απριλίου στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός

    Iστορία έγραψαν στο Μόναχο οι Νέοι του Ολυμπιακού.
    Η ομάδα του Πειραιά απέκλεισε 3-1 την Μπάγερν Μονάχου στον προημιτελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final -4 όπου και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Youth League, που είναι το Champions League των Νέων!
    Στις 19 Απριλίου θα παίξει στον ημιτελικό (Νιόν) με τη Ναντ ή την Κοπεγχάγη ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν οι νικητές των ζευγαριών Μίλαν - Ρεάλ και Μάιντς-Πόρτο.

    Ο Ολυμπιακός είχε 8 μαγικά λεπτά στο παιχνίδι όπου πέτυχε 3 γκολ! Στο 32' άνοιξε το σκορ ο Μουζακίτης, στο 37' σκόραρε ο Παπακανέλλος και στο 40' ο Κωστούλας. Η Μπάγερν μείωσε στο 63' σε 3-1 με τον Ράμσακ αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα!

    Στο πρώτο ημίχρονο αποβλήθηκε ο προπονητής του Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και την ομάδα ανέλαβε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

    Οι ερυθρόλευκοι απέκλεισαν κατά σειρά την Ίντερ και τη Λανς και έγραψαν ιστορία απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν.

    ΜΠΑΓΕΡΝ: Σμιτ,Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46' Ενκιλί), Αζνού (46' Λισίνα), Ράμσακ, Κούσι - Ασάρε.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Πρεκατέ, Τανούλης, Κωστούλας (90' Γατόπουλος), Αλαφάκης (90' Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67' Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78' Δάμα), Χ. Κωστούλας.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
  • Λεβαντόβσκι: "Στόχος να παίξω στο νέο Καμπ Νόου, μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε με τον Τσάβι"
    Λεβαντόβσκι:

    Την επιθυμία του να είναι μέλος της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το 2026 και να αγωνιστεί με αυτήν όταν θα επιστρέψει στο -ανακαινισμένο- Καμπ Νόου, εξέφρασε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που μίλησε και για τη δύσκολη κατάσταση του Τσάβι.

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2022 έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ και στην πρώτη του μόλις σεζόν πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση της La Liga, με τις φιλοδοξίες του όμως με τους μπλαουγκράνα να μην περιορίζονται εκεί.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Sport" εξέφρασε τη θέλησή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς μέχρι το 2026 και αν γίνεται να μείνει και περισσότερο, με την προοπτική να αγωνιστεί στο "Καμπ Νόου", όταν αυτό θα έχει ανακατασκευαστεί, να τον εξιτάρει.

    "Σίγουρα, ένας από τους στόχους μου είναι να παίξω ξανά στο Καμπ Νόου επειδή είναι ένα μαγικό στάδιο, ένα μαγικό γήπεδο. Θέλω να παίξω εκεί αλλά θα πρέπει να περιμένουμε άλλους 10 μήνες.

    Περνάω πολύ όμορφα στην πόλη, η οικογένειά μου είναι καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι", δήλωσε ο Πολωνός αρχισκόρερ, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, δεν δίστασε να απαντήσει:

    "Το να είσαι προπονητής ή ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα σημαίνει να μπορείς να αντέχεις μεγάλη πίεση, είναι φυσιολογικό, και η ομάδα και το σύλλογος περνούν μία πολύ πιο δύσκολη περίοδο σε σχέση με το παρελθόν. Έχοντας μάλιστα ένα ρόστερ με πολλούς νεαρούς παίκτες και με τις προσδοκίες να είναι πάντα πολύ υψηλές.

    Καταλαβαίνω τι σημαίνει όλο αυτό για εκείνον: είναι άνθρωπος της Μπαρτσελόνα, ήταν παίκτης της και τώρα προπονητής της. Από συναισθηματική άποψη είναι δύσκολο να τον καταλάβω τέλεια, όχι μόνο για εκείνον αλλά και για την οικογένειά του.

    Για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι αυτή τη σεζόν, επειδή με τον Τσάβι έχουμε ακόμη πράγματα να κερδίσουμε, όχι μόνο νίκες... Είμαι συγκεντρωμένος 100% σε αυτό".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia

  • Μπάγερν: Ο Κέιν δεν σταματάει να σκοράρει και έπιασε ρεκόρ του Λεβαντόβσκι
    Μπάγερν: Ο Κέιν δεν σταματάει να σκοράρει και έπιασε ρεκόρ του Λεβαντόβσκι

    Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 22 γκολ στην Bundesliga και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τα περισσότερα τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν του γερμανικού πρωταθλήματος.

    Η Μπάγερν επικράτησε 3-0 της Χόφενχαϊμ στο πρώτο παιχνίδι του 2024 στην Bundesliga. Ο Χάρι Κέιν ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Άγγλο επιθετικό να χρειάζεται μόλις λίγους μήνες για να δείξει το impact του στους Βαυαρούς.

    Συγκεκριμένα, ο Κέιν έφτασε τα 22 τέρματα στην Bundesliga και ισοφάρισε το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

    Το ρεκόρ αυτό κατείχε μόνος του ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος είχε βρει τα αντίπαλα δίχτυα 22 φορές στο πρώτο μισό της σεζόν 2020/21.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ VINCE MIGNOTT

  • Κέιν: Ξεπέρασε την «rookie» σεζόν του Λεβαντόφσκι μέσα σε 12 παιχνίδια
    Κέιν: Ξεπέρασε την «rookie» σεζόν του Λεβαντόφσκι μέσα σε 12 παιχνίδια

    Ο Χάρι Κέιν πετάει «φωτιές» στο Μόναχο και «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φανέλα της Μπάγερν.

    Ασυγκράτητος δείχνει ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν. Οι Βαυαροί δαπάνησαν το καλοκαίρι 95 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Τότεναμ και ήδη ο Άγγλος killer κάνει απόσβεση, σκοράροντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο.

    Ο 31χρονος επιθετικός ήταν για ακόμη μια φορά ο ήρωας της Μπάγερν, καθώς με δικό του γκολ, οι Βαυαροί επικράτησαν της Κολωνίας με 1-0 και πάτησαν ξανά κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

    Ο πρώην αρχηγός της Τότεναμ έχει ήδη κάνει τους ανθρώπους της Μπάγερν να ξεχάσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που αποχώρησε πριν από δύο καλοκαίρια για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, με τον Άγγλο να μετράει 22 γκολ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

    Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο, είναι το στατιστικό που δείχνει ότι ο Κέιν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την «rookie» επίδοση του «Λέβα» στο Μόναχο, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Σε μόλις 12 συμμετοχές που μετράει στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο Κέιν έχει ήδη σκοράρει 18 γκολ, αφήνοντας πίσω του την πρώτη σεζόν του Πολωνού επιθετικού στην Μπάγερν, την οποία ολοκλήρωσε με 17 γκολ σε 31 συμμετοχές σε επίπεδο Bundesliga.

    Μια επίδοση η οποία μάλιστα είναι καλύτερη από αυτήν των πρώτων σκόρερ της Bundesliga (16) της περασμένης σεζόν!

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ VINCE MIGNOTT

  • Λεβαντόφσκι: Κέρδισε πρωτάθλημα για ένατη σερί σεζόν
    Λεβαντόφσκι: Κέρδισε πρωτάθλημα για ένατη σερί σεζόν

    Ο Πολωνός στράικερ είχε 8 συνεχόμενα με τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία και φέτος στέφτηκε πρωταθλητής στην Ισπανία με τη Μπαρτσελόνα

    Δεν έχει πέσει από την κορυφή τα τελευταία εννέα χρόνια ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
    Ο Πολωνός στράικερ που το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου στη Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή κέρδισε τον τίτλο στη La Liga με τη νέα του ομάδα.


    Ο Λεβαντόφσκι έτσι έφτασε τα 9 σερί πρωταθλήματα. Με τη Μπάγερν Μονάχου πήρε 8 σερί στη Γερμανία από το 2015 έως το 2022!
    Παλαιότερα όταν έπαιζε στη Ντόρτμουντ ο 34χρονος άσος είχε κερδίσει άλλα 2 το 2011 και το 2012. Στη Μπαρτσελόνα είναι ευχαριστημένοι από τον "Λέβα" και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά όχι και από την παρουσία της στην Ευρώπη που ήταν σύντομη.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Alejandro Garcia
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch