Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 15:58

Χάαλαντ: Η Μάντσεστερ Σίτι αφαίρεσε τη ρήτρα από το συμβόλαιό του κι ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η Σίτι φουλάρει για να «δέσει» στο Μάντσεστερ τον Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζοντας πρόταση για νέο συμβόλαιο, χωρίς πλέον τη ρήτρα των 150 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν για το καλοκαίρι του 2024 κι έκανε τους «μνηστήρες» να... ορέγονται τον Νορβηγό.

Η επιτυχία ης μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη Βεστφαλία και ενάμιση μήνα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν έχει κάνει ήδη δικό του το all-time ρεκόρ τερμάτων ενός παίκτη αγγλικής ομάδας σε μία σεζόν (47 σε 40 ματς), αποδεικνύοντας την τρομακτική προοπτική του στο Νησί με το... καλησπέρα.

Βλέποντάς λοιπόν τα κατορθώματα και την επιρροή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, οι ιθύνοντες των Σίτιζενς επιδιώκουν πλέον να εξασφαλίσουν ότι θα μείνει για χρόνια στο «Etihad» και να εκμηδενίσουν την πιθανότητα αποχώρησης για άλλον κορυφαίο σύλλογο.Σύμφωνα με το «Athletic», η Σίτι ετοιμάζει πρόταση επέκτασης πέραν του 2027 που λήγει το τρέχον του συμβόλαιο, με μια σημαντική διαφορά: το νέο συμβόλαιο δεν θα περιλαμβάνει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ που προβλεπόταν για το 2024, η οποία άφηνε περιθώρια κινητικότητας ιδίως στη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει τον Νορβηγό ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Από την πλευρά του, ο Χάαλαντ εμφανίζεται επίσης θετικός να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για μια ενδεχόμενη επέκταση συμβολαίου, η οποία αν πραγματοποιηθεί κι επίσημα θα βάλει «φρένο» στις φιλοδοξίες όλων των μεγάλων κλαμπ να κάνουν δικό τους μελλοντικά τον 22χρονο «killer».

Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Andrew Yates

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 11:12

Σχετικά Άρθρα

  • Χάαλαντ: Έχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, αλλά δεν το... κουνάει από τη Σίτι!
    Χάαλαντ: Έχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, αλλά δεν το... κουνάει από τη Σίτι!

    Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται ότι μπορεί να αποχωρήσει αν η Σίτι δεχθεί πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο ίδιος ακόμα βλέπει το μέλλον του στο Μάντσεστερ.

    Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ συχνά - πυκνά απασχολεί τα ξένα ΜΜΕ, με τον Νορβηγό σε αρκετές περιπτώσεις να έχει συνδεθεί με τους δυο γίγαντες της Ισπανίας!

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Marca» στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 24χρονος με τη Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για ομάδες εκτός της Premier League, η οποία ωστόσο δύσκολα θα αποβεί καθοριστική για το μέλλον του...

    Κι αυτό διότι όπως προσθέτει το ισπανικό Μέσο, ο Χάαλαντ προς το παρόν δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και μάλιστα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Citizens ώστε οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους!

    Ο Νορβηγός φαίνεται πως είναι ξεκάθαρος ότι η καριέρα του θα συνεχίζει να συμβαδίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει και τη στήριξή του στο κλαμπ ενώ κορυφώνονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των 115 οικονομικών κατηγοριών.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Andrew Yates

  • Μάντσεστερ Σίτι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντε Μπρόινε
    Μάντσεστερ Σίτι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντε Μπρόινε

    Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τη Μάντσεστερ Σίτι έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του.

    Χαρμόσυνα νέα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τη Μάντσεστερ Σίτι. Έναν μήνα μετά τον τραυματισμό που υπέστη, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις των «πολιτών» και ανεβάζει στροφές για να τεθεί και πάλι άμεσα στη διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

    Όπως γνωστοποίησε η ίδια η Μάντσεστερ Σίτι μέσα από τα social media, ο Βέλγος σταρ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής, δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Ντε Μπρόινε ολοκλήρωσε χωρίς καμία ενόχληση το πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

    Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Βέλγος μεσοεπιθετικός να βρεθεί στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για την ερχόμενη αναμέτρηση (20/10, 16:00) με τη Γουλβς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Πέρα από τον Ντε Μπρόινε, το «πράσινο» φως για την επιστροφή στις προπονήσεις έλαβε και ο Νέιθαν Άκε.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES

  • Χάλαντ: Ασυγκράτητος ο Νορβηγός, πλησιάζει στο Top-10 των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Champions League
    Χάλαντ: Ασυγκράτητος ο Νορβηγός, πλησιάζει στο Top-10 των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Champions League

    Ο Έρλινγκ Χάλαντ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό Champions League στο επιβλητικό 4-0 της Σίτι κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και έχει πλέον 42 γκολ σε 41 ματς, βάζοντας πλώρη για να μπει σύντομα στην πρώτη 10άδα των σκόρερ της διοργάνωσης.

    Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε άσφαιρη στην πρεμιέρα της στην League Phase του Champions League κολλώντας στο μηδέν με την Ίντερ όμως η 2η αγωνιστική την βρήκε να... ξεσπάει και να πληρώνει τα σπασμένα η Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατεί με το εντυπωσιακό 4-0 στην Σλοβακία το βράδυ της Τρίτης.

    Σε αυτό το ματς βρήκε μάλιστα δίχτυα ο Έρλινγκ Χάλαντ (πέτυχε το τρίτο γκολ των πολιτών), με τον Νορβηγό φορ να έχει να καμαρώνει για το γεγονός πως μετράει περισσότερα γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρά συμμετοχές, με τα γκολ του να είναι πλέον 42 και τα ματς που έχει παίξει να είναι 41.

    Πλέον, χρειάζεται οκτώ γκολ για να μπει στην κορυφαία δεκάδα των σκόρερ αν και είναι μόλις 24 ετών, με το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του να είναι πως επιδεικνύει αντίστοιχα "τρομακτικά" νούμερα στο Νησί, έχοντας 73 γκολ σε 72 συμμετοχές του στην Premier League στα δύο και κάτι χρόνια της παρουσίας του στην Μάντσεστερ Σίτι.

    Οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία του Champions League

    • Κριστιάνο Ρονάλντο 140 γκολ (183 ματς)
    • Λιονέλ Μέσι 129 γκολ (163 ματς)
    • Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι 96 γκολ (122 ματς)
    • Καρίμ Μπενζεμά 90 γκολ (152 ματς)
    • Ραούλ 71 γκολ (142 ματς)
    • Ρουντ Φαν Νίστελροϊ 56 γκολ (73 ματς)
    • Τόμας Μίλερ 54 γκολ (152 ματς)
    • Τιερί Ανρί 50 γκολ ((112 ματς)
    • Αλφρέδο Ντι Στέφανο 49 γκολ (58 ματς)
    • Κιλιάν Εμπαπέ 49 γκολ (74 ματς)
    • Αντρέι Σεβτσένκο 48 γκολ (100 ματς)
    • Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς 48 γκολ (124 ματς)
    • Εουσέμπιο 46 γκολ (65 ματς)
    • Φιλίπο Ιντζάγκι 46 γκολ (81 ματς)
    • Μοχάμεντ Σαλάχ 44 γκολ (80 ματς)
    • Ντιντιέ Ντρογκμπά 44 γκολ (92 ματς)
    • Νεϊμάρ 43 γκολ (81 ματς)
    • Έρλινγκ Χάλαντ 42 γκολ (41 ματς)

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Andrew Yates

  • Πεπ Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι»
    Πεπ Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι»

    Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η απουσία του Ρόδρι μπορεί να έχει καθοριστική σημασία στην πορεία της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Premier League.

    Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να συνεχίσει την υπόλοιπη σεζόν χωρίς τον Ρόδρι, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στην ισοπαλία με την Άρσεναλ την Κυριακή (22/9). Ο προπονητής των Σίτιζενς, Πεπ Γκουαρδιόλα, υπογράμμισε ότι ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της Premier League.

    Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε: «Αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι. Είμαστε πιο δυνατοί με αυτόν, όπως και με τον Άκε, τον Μπομπ και τον Κέβιν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν το θέλουμε, όμως πρέπει να το αποδεχτούμε. Ως σύλλογος, έχουμε υπέροχους παίκτες και είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε μια λύση».

    Αναφερόμενος στο χειρουργείο του Ρόδρι, ανέφερε «Υποβλήθηκε σε επέμβαση σήμερα (27/9) το πρωί και θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς, για αυτή τη χρονιά, τα πράγματα τελείωσαν γι' αυτόν. Ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του. Δεν έχουμε παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως αυτά που μας προσφέρει, όμως όλοι μαζί μπορούμε να καλύψουμε το κενό που αφήνει. Πρέπει να το διαχειριστούμε ως ομάδα και να προσαρμοστούμε στους πολλούς αγώνες που έρχονται χωρίς έναν τόσο σημαντικό παίκτη».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL
  • Premier League: Ο Χάαλαντ πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ αλλά γλυτώνει την τιμωρία
    Premier League: Ο Χάαλαντ πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ αλλά γλυτώνει την τιμωρία

    Ο Νορβηγός επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής του επεισοδιακού ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, καθώς πέρα από το 100ο του γκολ με την φανέλα της Σίτι ενεπλάκη σε διαμάχη με τον Γκαμπριέλ και έγινε viral

    Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ προσέφερε ένα ματς γεμάτο ένταση, δυνατές μονομαχίες και παράπονα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τη Σίτι να ισοφαρίζει στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε κεφαλιά του Τζον Στόουνς.
    Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό με γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σαβίνιο και πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε το 100ό του γκολ με τη φανέλα της Σίτι, έχοντας συμπληρώσει μόλις 105 εμφανίσεις με την ομάδα, σπάζοντας άλλο ένα ρεκόρ στην Premier League.
    Η Άρσεναλ, παρά την πίεση, αντέδρασε δυναμικά και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα και να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ, με τη Σίτι να κυνηγάει την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό.
    Η λύτρωση για τους «Πολίτες» ήρθε στο 90+7’, όταν ο Στόουνς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Το γκολ πυροδότησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τον Χάαλαντ να προβαίνει σε μια αψυχολόγητη ενέργεια, πετώντας την μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ της Άρσεναλ, γεγονός που προκάλεσε σύρραξη μεταξύ των παικτών.
    Η Premier League διερεύνησε το περιστατικό μέσω βίντεο για να αποφασίσει αν απαιτείται τιμωρία για τον Χάαλαντ. Παρά την κόντρα και την ένταση, ο επιθετικός της Σίτι απέφυγε οποιαδήποτε ποινή, καθώς το περιστατικό εξετάστηκε από το VAR εκείνη τη στιγμή, αλλά επέλεξε να μην παρέμβει καθώς κρίθηκε ότι δεν ήταν πράξη βίαιης συμπεριφοράς για να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.
    Ο πρώην διαιτητής της Premier League, Μαρκ Χάσλεϊ, δήλωσε ότι ο Χάαλαντ ήταν «πολύ τυχερός» που το περιστατικό δεν τιμωρήθηκε εντός γηπέδου καθώς το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό από το διαιτητή.

    Αμέσως μετά τη σέντρα για το 2-2, ο Νορβηγός επιθετικός συνέχισε τις προκλήσεις, «ισοπεδώνοντας» τον 17χρονο Μάιλς Λιούις-Σκέλι, που είχε μόλις περάσει ως αλλαγή για τους «κανονιέρηδες».

    Η ενέργεια του Χάαλαντ προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της Άρσεναλ, με τους συμπαίκτες του νεαρού να σπεύδουν να ζητήσουν τον λόγο από τον Νορβηγό επιθετικό. Ο ίδιος ο Λιούις-Σκέλι αντέδρασε, ωστόσο ο Χάαλαντ απευθύνθηκε στον πιτσιρικά με απαξιωτικό ύφος, λέγοντας «...εσύ ποιος διάολο είσαι;»
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Andrew Yates
  • Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ γίνεται «100αρης» με επιδόσεις που... τρομοκρατούν
    Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ γίνεται «100αρης» με επιδόσεις που... τρομοκρατούν

    Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται μια ανάσα από το να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας επιδόσεις που προκαλούν ίλιγγο.

    Αφηνιασμένος έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός άσος δείχνει για ακόμη μια χρονιά ότι θα σπάσει όλα τα κοντέρ, έχοντας πατήσει το γκάζι με το καλημέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη ο 24χρονος έχει φτάσει τα 9 γκολ σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League, έχοντας περισσότερα γκολ από κάθε ομάδα ξεχωριστά στο αγγλικό πρωτάθλημα!

    Οι επιδόσεις του Χάαλαντ από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Μάντσεστερ προκαλούν ίλιγγο. Οι περισσότεροι άλλωστε περίμεναν πως ο Χάαλαντ θα κούμπωνε σαν «γάντι» στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Και ο Νορβηγός έχει φροντίσει να δικαιώσει όσους πίστευαν σε εκείνον πριν ξεκινήσει η περιπέτεια του στους «πολίτες».

    Το «ρομπότ» Χάαλαντ κόβει το νήμα των 100 γκολ

    Στις 103 συμμετοχές που έχει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χάαλαντ έχει σκοράρει 99 γκολ. Βρίσκεται δηλαδή μια ανάσα πριν μπει στο κλαμπ των «100αρηδων». Μόνο που ο Χάαλαντ θα φτάσει σε αυτό το επίτευγμα με τον πιο τρομακτικό τρόπο. Πετυχαίνει σχεδόν ένα γκολ ανά κάθε παιχνίδι. Για την ακρίβεια, στην Premier League, ο Νορβηγός άσος σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα, έχοντας πετύχει 72 γκολ σε 70 αγώνες που έχει δώσει σε επίπεδο πρωταθλήματος.

    Ο Χάαλαντ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να σπάσει το φράγμα αυτό και να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων με τη φανέλα της Σίτι, έχοντας ανάψει τις μηχανές για τα καλά από την έναρξη της σεζόν...

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Andrew Yates

    • Γκουαρδιόλα: "Δεν είπα ότι φεύγω από τη Σίτι, μπορεί να υπογράψω νέο συμβόλαιο"
      Γκουαρδιόλα:

      Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε δηλώσει τον Μάιο ότι είναι πιο κοντά στην έξοδο από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο με νέα του δήλωση τονίζει ότι δεν είπε ποτέ ότι θα φύγει από τους πολίτες.

      Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να συνεχίσει στο Έτιχαντ.

      Ο Καταλανός τεχνικός είχε δηλώσει τον Μάιο ότι είναι πιο κοντά στο να φύγει, ωστόσο σε νέα δήλωσή του τόνισε ότι δεν είπε ποτέ ότι φεύγει και δεν αποκλείει να συνεχίσει.

      "Όταν είναι να φύγω θα πω ότι φεύγω, αλλά δεν είπα αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά δεν αποκλείω εντελώς το να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Θα μου άρεσε να μείνω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

      Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει τον Μάιο απάντησε: "Τότε είχα πει ότι ήμουν στη Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Οπότε δεν θα είμαι εδώ για άλλα οκτώ χρόνια. Οπότε γι' αυτό είμαι πιο κοντά στο να φύγω από το να μείνω. Αλλά δεν είπα ότι φεύγω".

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL
    • Γκουαρδιόλα: "Ο Ντε Μπρόινε δεν θα αποχωρήσει από τη Σίτι"
      Γκουαρδιόλα:

      Ο Πεπ Γουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να έχει συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το τρέχον καλοκαίρι.

      Τον ιθύνων νου της μεσαίας γραμμής και τον παίκτη στον οποίο βασίζεται όλο το επιθετικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να αποχωριστεί με τίποτα το φετινό καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

      Ο λόγος φυσικά για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, η απουσία του οποίου την περσινή σεζόν εξαιτίας τραυματισμών, αλλά και ανετοιμότητας κόστισε στους "Πολίτες" πολύτιμα γκολ και ενδεχομένως την παρουσία τους σε έναν ακόμα τελικό Champions League, καθώς ο Βέλγος στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

      Ο Βέλγος έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι δεν θα έλεγε όχι σε μία πλουσιοπάροχη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, με τους Άγγλους να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να γράφουν για συμφωνία του 33χρονου αρτίστα με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

      Τα εν λόγω δημοσιεύματα από το Νησί διέψευσε κατηγορηματικά ο Γκουαρδιόλα, με τον 53χρονο να δηλώνει κατηγορηματικά: "Όχι, ο Κέβιν δεν θα αποχωρήσει".

      Μένει πλέον να φανεί εάν όντως υπάρχει καπνός στην υπόθεση του Ντε Μπρόινε και εάν ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου θα ακολουθήσει τον δρόμο του Έντερσον, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος της Αλ Ιτιχάντ για τη θέση του τερματοφύλακα.

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES
    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο