Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 15:50

Εμπαπέ: Η Ρεάλ ρίχνει τους τόνους για τον Γάλλο σούπερ σταρ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ και η πίεση που ασκείται στη Ρεάλ για να προχωρήσει στην απόκτησή του έχουν προκαλέσει την ενόχληση των Μαδριλένων.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι δεδομένα το πιο καυτό όνομα του φετινού καλοκαιριού μετά την επιθυμία της Παρί Σεν Ζερμέν να τον πουλήσει αφού δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε δύσκολη θέση. Δεδομένα οι Μαδριλένοι θέλουν να τον αποκτήσουν, ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Η διοίκηση της ομάδας δέχεται πιέσεις από τον Τύπου και από τους οπαδούς κάτι που έχει προκαλέσει την ενόχλησή της. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Marca.

Μεταξύ άλλων σε αυτό τονίζεται ότι οι Μαδριλένοι είναι ενοχλημένοι από τα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ή ακόμα και να έχουν φτάσει σε συμφωνία.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού στη Ρεάλ εξετάζουν προσεκτικά τις κινήσεις τους στη συγκεκριμένη υπόθεση αφού ο Εμπαπέ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και δε θέλουν να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που μπορούν να τον αποκτήσουν δίχως να πληρώσουν.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ IAN LANGSDON

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 12:20

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους: "Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά"
    Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους:

    Ο Λούκας Βάθκεθ αποθέωσε τον Βινίσιους Τζούνιορ για την εμφάνισή του απέναντι στην Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως η εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να διδάσκεται σε παιδιά.

    Τι κι αν η Ρεάλ βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ από την Ντόρτμουντ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο 45λεπτο ήταν καταιγιστική και διέλυσε τους Βεστφαλούς με 5-2 για τη League Phase του Champions League.

    Πρώτο "βιολί" για τους μερένγκες ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 62', το 83' και το 90+3'. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποθεώθηκε από τον συμπαίκτη του, Λούκας Βάθκεθ, που επίσης βρήκε δίχτυα.

    "Έδειξε ξανά πως είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στον πλανήτη, είχε απίστευτο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά, για να καταλάβουν πώς θα έπρεπε να παίζεται το ποδόσφαιρο, με ένταση και πείνα για το γκολ. Είμαι ενθουσιασμένος" ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz

  • Καμπάσο: "Ο Παναθηναϊκός τιμωρεί όλα σου τα λάθη, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι"
    Καμπάσο:

    Ο Φακούντο Καμπάσο εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που τιμωρεί όλα τα λάθη του αντιπάλου και σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Ρεάλ και στους πράσινους.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR (17/10, 21:45, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague και ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε ενόψει του αγώνα με τους πράσινους.

    Ο Αργεντινός γκαρντ εξήγησε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τιμωρεί όλα τα λάθη σκοράροντας και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από τον περυσινό τελικό στη διοργάνωση και την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπάσο:

    Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από ήττα, άρα θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες. Κάναμε καλά και κακά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να μην το επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια λάθους και τιμωρεί όλα σου τα λάθη με καλάθια. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει το 100% από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εντός έδρας.

    Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και με τους φιλάθλους μας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του παιχνιδιού μας".

    Για την ήττα από την Μπασκόνια: "Κόντρα στην Μπασκόνια είδαμε μια αμυντική εκδοχή μας, αν και κάναμε λάθη στο τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τέλος. Θέλεις πάντα να παίρνεις θετικά πράγματα ακόμα κι αν έχεις χάσει. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και εργαζόμαστε για αυτό".

    Για τα στοιχία που θέλουν να παρουσιάσουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όλα ξεκινούν από πίσω. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να προέρχεται από την άμυνα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιότητα και αυτό δεν μας ανησυχεί".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο
    Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας με Ισραήλ και Βέλγιο για το Nations League.

    Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε εκτός των κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας απέναντι σε Ισραήλ (10/10) και Βέλγιο (14/10) για το Nations League.

    Ο 25χρονος αστέρας των μερένχες τραυματίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με την Αλαβές και έμεινε εκτός από το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι ο Εμπαπέ θα έμενε εκτός για τρεις εβδομάδες, τελικά εκείνος ήρθε από τον πάγκο στην ήττα της Ρεάλ από τη Λιλ την Τετάρτη (2/10).

    Από την άλλη μεριά, στην αποστολή της Γαλλίας συμπεριλήφθηκε ξανά ο Κρίστοφερ Ενκουνκού για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2023.

    Αναλυτικά η αποστολή: Αρεολά, Μενιάν, Σάμπα, Κλάους, Ντιν, Γουέσλι Φοφανά, Ερναντές, Κονατέ, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Καμαβινγκά, Γιουσούφ Φοφανά, Γκεντουζί, Κονέ, Τσουαμενί, Ζαϊρ-Εμερί, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Κόλο-Μουανί, Ενκουνκού, Ολίσε, Τουράμ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ IAN LANGSDON

  • Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης
    Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης

    Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με την αποστολή της Παρί για το ματς με την Άρσεναλ (01/10), καθώς ο Λουίς Ενρίκε τον τιμώρησε με αποκλεισμό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

    Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Τρίτη (01/10) στο Έμιρεϊτς την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, με την αποστολή των Παριζιάνων να αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (30/09) από το Παρίσι.

    Από την αποστολή απουσίαζε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

    Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Equipe, ο 27χρονος είχε μία έντονη διαμάχη με τον Ισπανό τεχνικό μετά το παιχνίδι με τη Ρεν, γεγονός που δεν άρεσε στον Ενρίκε.

    Πηγή: Sport24.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΠΑ/ BRETT HEMMINGS

  • Εμπαπέ: Σε ελεύθερη πτώση η δημοφιλία του στη Γαλλία - Ένας στους δύο Γάλλους έχουν θετική γνώμη για εκείνον
    Εμπαπέ: Σε ελεύθερη πτώση η δημοφιλία του στη Γαλλία - Ένας στους δύο Γάλλους έχουν θετική γνώμη για εκείνον

    Η φυγή του Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει γίνει αποδεκτή με θετικό τρόπο από μεγάλο αριθμό Γάλλων ποδοσφαιρόφιλων και μη

    Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Odoxa, η δημοφιλία του Κιλιάν Εμπαπέ στην Γαλλία, βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση».
    Οπως προκύπτει από τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε με την συμμετοχή 1.005 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 434 ποδοσφαιρόφιλων, μόλις το 54% των Γάλλων έχει θετική άποψη για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου η δημοτικότητα έχει μειωθεί κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες, σε σύγκριση με τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, το 65% των φίλων του ποδοσφαίρου, εξακολουθεί να έχει καλή γνώμη για τον Εμπαπέ, όμως κι αυτό το στοιχείο, επαρουσιάζει μείωση κατά 11% σε σχέση με προηγούμενη έρευνα.
    Για το εν λόγω ινστιτούτο δημοσκοπήσεων, η εικόνα του Εμπαπέ «αποδυναμώνεται» διαρκώς, δεδομένου ότι μόνο το 58% των Γάλλων σήμερα τον θεωρεί «συμπαθή», δηλαδή 22% λιγότεροι σε σύγκριση με το 2019, το 57% εκτιμά ότι βρίσκεται «κοντά στο κοινό» (-19%) και το 35% «ταπεινό» (-31%).

    Το 52% των Γάλλων θεωρεί ότι ο Εμπαπέ είναι μια κακή επιλογή αρχηγού για την εθνική ομάδα, το 54% θα ήθελε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ να δώσει σε κάποιον άλλον το περιβραχιόνιο και το 58% πιστεύει ότι η επιλογή του Αντουάν Γκριεζμάν είναι η ιδανική, ποσοστό που ανεβαίνει στο 66% ανάμεσα στους ποδοσφαιρόφιλους.

    Παράλληλα, το 59% των Γάλλων πιστεύει ότι η Ligue 1 δεν είναι λιγότερο ευχάριστη να παρακολουθεί κανείς ερήμην του Εμπαπέ, το 73% των φιλάθλων εκτιμά ότι θα πετύχει στην Ρεάλ και το 57% ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης είναι πιο δυνατός μαζί του.

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες
    Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα επτά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, πετυχαίνοντας το 2-0 της βασίλισσας απέναντι στην Αλαβές με υπέροχο τρόπο.

    Η Ρεάλ έκανε το 2-0 απέναντι στην Αλαβές στο 40ο λεπτό. Πρωταγωνιστής, ο Εμπαπέ, ο οποίος έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπέλιγχαμ και βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

    Οι παίκτες της βασίλισσας άλλαξαν 26 πάσες, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Πρόκειται για ρεκόρ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως ενημέρωσε η Opta.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ
    Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ

    Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ - Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει πίσω παρά τη μεσολάβηση της γαλλικής λίγκας

    Η παρέμβαση της γαλλικής λίγκας (Ligue de Football Professionnel /LFP) δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Σε δήλωση που εστάλη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), το περιβάλλον του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απορρίψει το αίτημα για διαμεσολάβηση με τον γαλλικό σύλλογο για να τεθεί τέλος στην οικονομική διαμάχη που εμπλέκει τα μέρη.

    «Η πιθανότητα διαμεσολάβησης τέθηκε σήμερα το πρωί» κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον της νομικής επιτροπής του LFP, αναφέρεται. «Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, από τον εκπρόσωπο του παίκτη», προσθέτει.

    Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ.

    Σήμερα (11/9) το πρωί πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων του Εμπαπέ και εκείνων της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Η νομική επιτροπή της γαλλικής λίγκας πρότεινε διαμεσολάβηση στα δύο μέρη, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία και να μην υπάρξουν νομικές συνέπειες. Όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ τελικά απέρριψε αυτή τη μεσολάβηση, όπως ανακοίνωσε το περιβάλλον του.

    Η σύγκρουση προέρχεται από ένα συμβόλαιο που δεν υπογράφηκε ποτέ από τα δύο μέρη τον Αύγουστο του 2023, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκλείστηκε από την καλοκαιρινή περιοδεία. Σε επιστολή του δικηγόρου του, ο επιθετικός πρότεινε να μειωθεί το ποσό ορισμένων μπόνους, επιτρέποντας έτσι στον σύλλογο να εξοικονομήσει χρήματα, αλλά η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ.

    Έτσι, ο παίκτης ζητά μπόνους 30 εκατομμυρίων μεικτά (το λεγόμενο «μπόνους αφοσίωσης», που έπρεπε να είχε λάβει τον Σεπτέμβριο του 2023, πέρα από τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου 2024.

    Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας στράφηκε επίσης στην UEFA, η οποία θα μπορούσε να επιβάλει απαγόρευση στην Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει κινήσεις στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER

  • Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»
    Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία του συνέντευξη, την οποία χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    Στη Μαδρίτη κατάφερε να γιγαντώσει τον μύθο του. Στα εννιά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει 450 γκολ και να οδηγήσει τους Μαδριλένους σε τέσσερα Champions League και δυο πρωταθλήματα, σε μια από τις σπουδαιότερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

    Στην τελευταία του συνέντευξη ο Πορτογάλος μίλησε για το παρελθόν του στη Μαδρίτη το οποίοι αναπολεί με χαμόγελο στα χείλη, ενώ χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία! Ήμουν τόσο ευτυχισμένος εκεί. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ είναι τυχερή στο Champions League, αλλά όχι, δεν είναι τύχη. Πιστέψτε με. Ο εγκέφαλός τους προετοιμάζεται για αυτές τις στιγμές. Είναι απλά ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου» τόνισε αρχικά, προτού συνεχίσει:

    «Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου υπάρχει διαφορετική αύρα και στα τελευταία λεπτά δεν νιώθεις καν την πίεση. Η Ρεάλ είναι προετοιμασμένη για μεγάλες στιγμές. Είναι διαφορετικό. Έγινα ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο, κατακτήσαμε τέσσερα Champions League στη Μαδρίτη... ήταν απλά μια ευχαρίστηση».

    Πηγή: Gazzetta.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ/EPA/MATTEO BAZZI
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο