Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 22:19

Σαλάχ μεταγραφή: Η Αλ Ιτιχάντ επέστρεψε προσφέροντας το ακριβότερο συμβόλαιο στον πλανήτη!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η Αλ Ιτιχάντ δεν είπε την τελευταία της λέξη για τον Μο Σαλάχ και σύμφωνα με το «Relevo» επανήλθε με πρόθεση να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πλανήτη, πείθοντάς τον να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Η όρεξη των σαουδαραβικών συλλόγων που ελέγχονται από το PIF δεν βρίσκει κορεσμό και μετά την έλευση του Νεϊμάρ το επόμενο «μπαμ» μεγατόνων αφορά τον Μο Σαλάχ!

Λιγότερο από έναν μήνα μετά το «άκυρο» του Αιγύπτιου σταρ μέσω του ατζέντη του στην πρόταση των 180 εκατ. ευρώ, η Αλ Ιτιχάντ επιμένει κι επέστρεψε με βελτιωμένη προσφορά, που θα καταστήσει τον Σαλάχ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πλανήτη!

Σύμφωνα με το «Relevo», η ομάδα των Μπενζεμά, Φαμπίνιο, Καντέ συναντήθηκε με την πλευρά του σταρ της Λίβερπουλ και του εξέφραση την πρόθεσή της να του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της Λίγκας (και κατά συνέπεια του κόσμου), μεγαλύτερο ακόμα κι από αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο που άνοιξε την πόρτα της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο χειμώνα υπογράφοντας συμβόλαιο με απολαβές 200 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως κόντρα στην αρχική απόρριψη, ο Σαλάχ κλίνει πλέον προς το να πει το «ναι» στον σαουδαραβικό σύλλογο, έχοντας ως κίνητρο εκτός από το αστρονομικό συμβόλαιο και τον παράγοντα της θρησκείας που χαρακτηρίζει τον Αιγύπτιο εξτρέμ.

Το «αγκάθι» σε ενδεχόμενο deal φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ, η οποία μοιάζει απίθανο να δεχτεί την αποχώρηση του κορυφαίου παίκτη της εν μέσω των επίσημων υποχρεώσεων και την ώρα που προσπαθεί να ενισχυθεί περαιτέρω.

Πηγή: Gazzetta.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 19:44

Σχετικά Άρθρα

  • Η Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά επικράτησε με 4-2 της Αλ Καλίτζ των Δώνη, Φορτούνη και Κουρμπλελη - Δείτε τα γκολ
    Η Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά επικράτησε με 4-2 της Αλ Καλίτζ των Δώνη, Φορτούνη και Κουρμπλελη - Δείτε τα γκολ

    Η Αλ Ιτιχάντ ήθελε πάση θυσία το τρίποντο για να πιάσει την Αλ Χιλάλ στην κορυφή της βαθμολογίας της Saudi League μετά από 5 αγωνιστικές και το βρήκε το βράδυ της Παρασκευής

    Η Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη γνώρισε την ήττα από την Αλ Ιτιχάντ 4-1 του Καρίμ Μπενζεμά και του Μάριου Μιτάι στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.
    Η ομάδα του Δώνη, με βασικούς τους Φορτούνη και Κουρμπέλη, προηγήθηκε με γκολ του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Καλέντ Νάρεϊ, στο 5ο λεπτό. Ωστόσο, η Αλ Ιτιχάντ κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
    Ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τους Τίγρεις στο 49ο λεπτό, ενώ ο Αουάρ διπλασίασε τα τέρματα στο 56ο λεπτό. Το σκορ ανέβασε σε 3-1 ο Μπερχβάιν στο 68ο λεπτό, ενώ το τελευταίο γκολ σκόραρε ο Αλ Γκαμντί στις καθυστερήσεις του αγώνα από ασίστ του Μπενζεμά (90 +5).
    Πηγή: Gazzetta.gr - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Juanjo Martin
  • Λίβερπουλ: Ψίθυροι στην Ιταλία για Πούλισικ και Σαλάχ, οι "κόκκινοι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αιγύπτιου
    Λίβερπουλ: Ψίθυροι στην Ιταλία για Πούλισικ και Σαλάχ, οι

    Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει εστιάσει στην περίπτωση του Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν, την ώρα που η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κάνει σιωπηλά την έρευνά της για τον μελλοντικό αντικαταστάτη του 32χρονου Σαλάχ.

    Στην Λίβερπουλ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγωνιστική εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετρά 4 τέρματα και 4 ασίστ σε 7 συμμετοχές. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως ο ίδιος τον Ιούνιο αναμένεται να σβήσει 33 κεράκια έχει ωθήσει τους "κόκκινους" να αναζητήσουν μία εναλλακτική επιλογή με προοπτική αυτή να εξελιχθεί στον συνεχιστή του Αιγύπτιου στη δεξιά πτέρυγα.

    Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Άρνε Σλοτ κάνει έρευνα "κάτω από τα ραντάρ" και μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει ξεχωρίσει το όνομα Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν.

    Ο Αμερικάνος εξτρέμ την περασμένη σεζόν παραβίασε τις αντίπαλες εστίες 12 φορές και μοίρασε συνολικά 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της Serie A και αυτά τα δείγματα γραφής φαίνεται πως κέντρισαν την προσοχή των "κόκκινων".

    Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να παρθούν αποφάσεις, ωστόσο αναμφίβολα γίνεται ξεκάθαρο πως η Λίβερπουλ επιθυμεί να είναι έτοιμη για όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσει τη σκυτάλη ο Σαλάχ στον διάδοχό του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN

  • Μο Σαλάχ: Επτά χρόνια από το πρώτο του γκολ στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα - Το επικό πλάνο από το τούνελ (video)
    Μο Σαλάχ: Επτά χρόνια από το πρώτο του γκολ στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα - Το επικό πλάνο από το τούνελ (video)

    Ο Αιγύπτιος έχει, έκτοτε, γράψει ιστορία με τη φανέλα των «κόκκινων» - Τρομερό πλάνο που θυμίζει... κωμωδία, με τους παίκτες της Άρσεναλ να το κυνηγούν και να μην τον φτάνουν ποτέ

    Ήταν 22 Ιουνίου 2017 όταν η Λίβερπουλ ανακοίνωνε την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Ρόμα, με την ελπίδα ότι θα βρει έναν αξιόπιστο winger που θα κολλήσει στο πλάνο του Γιούργκεν Κλοπ και θα την επαναφέρει στις επιτυχίες.
    Ο Αιγύπτιος όχι μόνο εκπλήρωσε τις προσδοκίες αλλά τις υπερκάλυψε, αφού μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ μετρά 252 συμμετοχές με 157 γκολ και 69 ασίστ. Πρώτο γκολ στο «Άνφιλντ» ήταν κόντρα στην Άρσεναλ, σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, με τον Σαλάχ να κερδίζει τη μπάλα μετά από αντίπαλο στημένο και να διανύει όλο το γήπεδο για να την τοποθετήσει στο βάθος της εστίας.

    Όλα τα λεφτά, για ένα γκολ-προοικονομία των όσων θα ακολουθούσαν, το πλάνο από το τούνελ του ιστορικού γηπέδου της Λίβερπουλ, με τον Μο να δείχνει άπιαστος τόσο για τους αντιπάλους του όσο και για τους συμπαίκτες του, που σε ακόμη μία «προφητεία» για το ποδόσφαιρο υπό τον Κλοπ, ήταν όσοι και οι αμυνόμενοι των «κανονιέρηδων».
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN
  • Λίβερπουλ: Παραμονή Σαλάχ ακόμα και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του
    Λίβερπουλ: Παραμονή Σαλάχ ακόμα και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του

    Η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε πώληση του Μοχάμεντ Σαλάχ στο τωρινό μεταγραφικό "παράθυρο" στο σενάριο που 32χρονος εξτρέμ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

    Η Λίβερπουλ έχει πάρει μία σαφή στάση αναφορικά με το μέλλον του Σαλάχ στη Λίβερπουλ, αποφασίζοντας πως ο Αιγύπτιος δεν πρόκειται να πωληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού μεταγραφικού "παραθύρου" σε περίπτωση που ο ίδιος δεν ανανεώσει με τον σύλλογο.

    Το συμβόλαιο του Σαλάχ εκπνέει τον επόμενο χρόνο και οι "Κόκκινοι" επιθυμούν να έρθουν άμεσα σε συμφωνία με τον Αιγύπτιο ούτως ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο δίχως οικονομικό αντίτιμο.

    Μάλιστα, μία παρόμοια κατάσταση υφίσταται και στις περιπτώσεις των Αλεξάντερ Άρνολντ και Βαν Ντάικ, οι οποίοι επίσης δεν έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής με αποτέλεσμα να δημιουργείται αμφιβολία αναφορικά με το μέλλον τους στο Μέρσεϊσαϊντ.

    Βέβαια, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ Ρίτσαρντ Χιουζ υποστήριξε πως και οι 3 ποδοσφαιριστές αναμένεται να μείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας για την επόμενη σεζόν, γεγονός που επιβεβαιώνει πως, παρά τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σαλάχ θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος στο Άνφιλντ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN
  • Λίβερπουλ: Θετικά νέα για Σαλάχ και το μέλλον του στην ομάδα
    Λίβερπουλ: Θετικά νέα για Σαλάχ και το μέλλον του στην ομάδα

    Ο Αιγύπτιος έκανε μία δημοσίευση στα social media σχετικά με την επόμενη σεζόν, η οποία φανερώνει πρόθεση παραμονής στο Άνφιλντ.

    Η περίπτωση Σαλάχ έχει απασχολήσει πολύ καιρό την Λίβερπουλ αναφορικά με το μέλλον του εντός συλλόγου, όμως φαίνεται εν τέλει τα δεδομένα να ξεκαθαρίζουν.

    Αφενός το ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία και η πιθανότητα να κατατεθεί άλλη μία πρόταση αυτό το καλοκαίρι από την Άπω Ανατολή και αφετέρου η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ του παίκτη και της ομάδας για ανανέωση έχουν δημιουργήσει ένα θολό κλίμα στην υπόθεση.

    Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και επομένως οι "Κόκκινοι" βιάζονται να "δέσουν" τον Σαλάχ στο Μέρσεϊσαϊντ.

    Πλέον όμως η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο Αιγύπτιος προέβη σε μία ανάρτηση στα social media, η οποία δηλώνει πρόθεση παραμονής.

    Ο ίδιος έγραψε: "Ξέρουμε ότι τα τρόπαια είναι αυτά που μετράνε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου αυτά να έρθουν την επόμενη σεζόν. Οι φίλαθλοί μας το αξίζουν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

    Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναφορά του Σαλάχ στην επόμενη ημέρα και η υπόσχεσή του για τον στόχο κατάκτησης τροπαίων δείχνει πως ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του εντός ομάδας τουλάχιστον για την νέα σεζόν.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN

  • Σαλάχ: Έσκασε με κοστούμι στην προπόνηση της Λίβερπουλ κι έγινε στόχος για... τρολ
    Σαλάχ: Έσκασε με κοστούμι στην προπόνηση της Λίβερπουλ κι έγινε στόχος για... τρολ

    Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε την έκπληξη κι εμφανίστηκε με κοστούμι στην προπόνηση της Λίβερπουλ, προκαλώντας ντελίριο στα social media.

    Οι στυλιστικές επιλογές του Μοχάμεντ Σαλάχ στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ ήταν αρκετά διαφορετικές συγκριτικά με ό,τι μας έχει συνηθίσει...

    Ο Αιγύπτιος άλλωστε εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των Reds φορώντας ένα κοστούμι, μακριά από το casual ντύσιμό του, με τη Λίβερπουλ να δημοσιεύει μια φωτογραφία του στα social media με λεζάντα «Ο Μο σήμερα είναι ένας άντρας σε αποστολή».

    Η σχετική φωτογραφία δεν πέρασε ασχολίαστη από τους φίλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι βρήκαν την τέλεια αφορμή για να... τρολάρουν τον Αιγύπτιο αστέρα. «Δίνει συνέντευξη για αντικαταστάτης του Κλοπ» ανέφερε ένας χρήστης στα social media, με τα υπόλοιπα σχόλια να ακολουθούν στο ίδιο ύφος.

    Άλλοι βέβαια υπέθεσαν πως το σχετικό ντύσιμο είχε να κάνει με.. υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου του, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από τα αγγλικά Μέσα. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η ανάρτηση έγινε viral ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών των Reds που δεν έχασαν ευκαιρία να τρολάρουν τον αστέρα τους.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN

  • Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ επέστρεψε στις προπονήσεις και μπήκε στην αποστολή για Τσεχία
    Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ επέστρεψε στις προπονήσεις και μπήκε στην αποστολή για Τσεχία

    Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αφήνει σιγά σιγά πίσω τον τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον Αιγύπτιο να παίρνει μέρος στην προπόνηση της Λίβερπουλ και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για τον αγώνα του Europa με την Σπάρτα Πράγας.

    Μετά από τη συμμετοχή του στο ματς της Πρωτοχρονιάς απέναντι στην Νιούκαστλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ έλειψε πάρα πολύ από την Λίβερπουλ, αρχικά λόγω της παρουσίας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και κατόπιν λόγω του τραυματισμού του εκεί, που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί έκτοτε μόνο για 45 λεπτά με τους ρεντς, στο ματς πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ στις 17 Φεβρουαρίου (είχε γκολ και ασίστ).

    Τον αγώνα κόντρα στους Λονδρέζους διαδέχτηκαν τέσσερις αναμετρήσεις που ο Αιγύπτιος ήταν εκτός αποστολής, ωστόσο αυτό το άσχημο σερί έλαβε τέλος την Τετάρτη (06/03) με τον θρύλο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να παίρνει κανονικά μέρος στηνπ προπόνηση και να μπαίνει στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Σπάρτα Πράγας για τη φάση των "16" του Europa League.

    Φυσικά, το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον Γιούργκεν Κλοπ και τους φίλους των ρεντς, όχι μόνο για το επικείμενο ματς στην Πράγα αλλά και ενόψει του κυριακάτικου κρας-τεστ με την Μάντσεστερ Σίτι στο "Άνφιλντ" για την 28η αγωνιστική της Premier League (10/03).

    Σημειώνεται πως στην 23μελη αποστολή για Πράγα βρίσκεται μέσα τόσο ο Κώστας Τσιμίκας όσο και οι Νούνιες και Σόμποσλαϊ που προέρχονταν από τραυματισμό και είχαν μπει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος του εκτός έδρας αγώνα με την Νότιγχαμ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ADAM VAUGHAN
  • Σαλάχ: "Ξεκίνησα αποκατάσταση και θα κάνω το παν για να επιστρέψω στην Εθνική Αιγύπτου"
    Σαλάχ:

    Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε την αποκατάσταση για να επιστρέψει στη δράση και μετά την επιστροφή του θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα, βάζοντας τέλος στα σενάρια ότι γύρισε για να επιστρέψει στη Λίβερπουλ.

    Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Γκάνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα απουσιάσει έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.

    Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο Λίβερπουλ για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του και αυτό ερμηνεύθηκε από κάποιους ότι οι "reds" εκμεταλλεύτηκαν τον τραυματισμό του για να τον επαναφέρουν στο ρόστερ τους.

    Ωστόσο ξεκαθάρισε και ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι όταν είναι έτοιμος θα γυρίσει στην εθνική Αιγύπτου και την προσπάθειά της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

    "Χθες ξεκίνησα τη θεραπεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης και θα κάνω το παν για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή. Επίσης αγαπώ την Αίγυπτο και τον λαό της. Προσπαθήστε περισσότερο", έγραψε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός στο post του.

    Πηγή: Sport24.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch