Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 15:58

Το απίθανο στατιστικό του Μέσι: Περισσότερες ντρίμπλες από Ρονάλντο και Νεϊμάρ μαζί!

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένα στατιστικό που αποδεικνύει ότι ο Μέσι είναι... εξωγήινος!

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν σπεσιαλίστα της ντρίμπλας. Ο «pulga» χορεύει συνεχώς τους αντιπάλους του και πολλές φορές τους... ξαπλώνει στο έδαφος, κάτι που συνέβη και στο τελευταίο παιχνίδι της Αργεντινής με το Περού, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα στατιστικά και οι αριθμοί έχουν επαληθεύσει και τα... μάτια. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ντριμπλέρ του πλανήτη. Ωστόσο ένα νέο στατιστικό, έρχεται για να αποδείξει ότι η διαφορά του Αργεντίνου με τους υπόλοιπους είναι τόσο μεγάλη, που ίσως και να αποδεικνύει ότι ο 36χρονος δεν κατάγεται από τον πλανήτη Γη.

Πιο συγκεκριμένα, από την ημέρα που ξεκίνησαν να μετριούνται τα data και οι αριθμοί, ο Μέσι έχει καταφέρει να ολοκληρώσει 2.358 ντρίμπλες. Πρώτος στη λίστα, με τους Ριμπερί, Αζάρ, Νεϊμάρ, Ζαχά και Κριστιάνο Ρονάλντο να τον ακολουθούν.
Πιο είναι το πιο φοβερό; Εάν γίνουν ένα οι ντρίμπλες του Νεϊμάρ με αυτές του Ρονάλντο, δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν εκείνες του Μέσι. Ο Βραζιλιάνος σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει 984 ντρίμπλες, ενώ ο Πορτογάλος 937, κάτι που σημαίνει ότι μαζί έχουν 1.921! Μάλιστα, ακόμα και οι δύο που ακολουθούν μετά τον Μέσι, Αζάρι και Ριμπερί, έχουν μαζί, επίσης λιγότερες επιτυχημένες ντρίμπλες (2.346)!

Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ /CRISTOBAL HERRERA ULASHKEVICH

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 11:16

Σχετικά Άρθρα

  • Λιονέλ Μέσι... ο «Μίδας»: Κερδίζει μόνος του περισσότερα από όσα κοστίζουν οι μισθοί 22 ομάδων του MLS
    Λιονέλ Μέσι... ο «Μίδας»: Κερδίζει μόνος του περισσότερα από όσα κοστίζουν οι μισθοί 22 ομάδων του MLS

    Ο Λιονέλ Μέσι -όπως αναμενόταν- είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο MLS το 2024.

    Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός λαμβάνει εγγυημένο μισθό 20,4 εκατομμύρια δολάρια (18,8 εκατομμύρια ευρώ), χωρίς να υπολογίζονται οι συμφωνίες με εταίρους του πρωταθλήματος της Βόρειας Αμερικής, όπως η Apple TV+ και η Adidas.

    Ενώ τα play-ff του MLS έχουν ήδη ξεκινήσει, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής δημοσίευσε τη δεύτερη ενημέρωση για τους μισθούς των παικτών για το 2024 ως συνήθως. Μόνο η εγγυημένη αποζημίωση του Μέσι είναι υψηλότερη από το σύνολο των μισθών 22 ομάδων του MLS από τις 29 συνολικά, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα calico e finanza.

    Η συνολική εγγυημένη εποχική αμοιβή για τους 910 αμειβόμενους παίκτες του πρωταθλήματος είναι πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ, με μέσο όρο 550 χιλιάδες ευρώ ανά παίκτη, αύξηση 12,4% σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2023 που ήταν λίγο κάτω από 490 χιλιάδες ευρώ.

    Να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι υπάρχει ειδική ρήτρα που θα επιτρέψει στον Αργεντινό, μόλις αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, να αγοράσει μειοψηφικό μερίδιο της ομάδας της Φλόριντα, με αποτέλεσμα να γίνει μέτοχός του όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Το τοπ-10 των παικτών, όσον αφορά τον εγγυημένο μισθό τους:

    Παίκτης Μισθός ομάδα

    Λιονέλ Μέσι 18,8 εκατομμύρια ευρώ Ίντερ Μαϊάμι

    Λορέντσο Ινσίνιε 14,2 Τορόντο FC

    Σέρχιο Μπουσκέτς 8,1 Ίντερ Μαϊάμι

    Σεμπάστιαν Ντριούσι 6,2 Όστιν FC

    Φεντερίκο Μπερναρντέσκι 5,8 Τορόντο FC

    Εμίλ Φόρσμπεργκ 5,5 Red Bulls νέας Υόρκης

    Έκτορ Ερέρα 4,8 Χιούστον Ντιναμό

    Χάνι Μουχτάρ 4,8 Νέισβιλ SC

    Κρίστιαν Μπεντέκε 4,3 DC Γιουνάιτεντ

    Ρίκι Πούιγκ 4,3 ΛΑ Γκάλαξι

    Συνολικά, 21 από τις 29 ομάδες έχουν αυξήσει το κόστος μισθοδοσίας τους από την δημοσίευση των στοιχείων μισθού των παικτών τους την άνοιξη.

    Η Ίντερ Μαϊάμι έχει το υψηλότερο μισθολογικό κόστος στο MLS, με συνολικό εγγυημένο μισθό 38,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το χαμηλότερο σχετίζεται με τους Καναδούς του Μόντρεαλ (10,5 εκατ. ευρώ).

    Η κατάταξη των ομάδων με βάση το μισθολογικό τους κόστος το 2024:

    Ίντερ Μαϊάμι 38,5 εκατομμύρια ευρώ
    Τορόντο FC 29,4
    Λος Άντζελες FC 20,4
    Λος Άντζελες Γκάλαξι 20,3
    Νέισβιλ SC 20,2
    Σινσινάτι 19,4
    Χιούστον Ντιναμό 19
    Νιου Ίγκλαντ Ρεβολούσιον 17,4
    Red Bulls Νεάς Υόρκης 16,7
    Όστιν FC 16,3
    Ορλάντο Σίτι 16,2
    Βανκούβερ Γουάιτκαπς 16,1
    Σικάγο Φαίαρ 15,9
    FC Ντάλας 15,9
    Σιάτλ Σάουντερς 15,4
    Κολόμπους Κρου 15,3
    DC Γιουνάιτεντ 15,2
    Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 15,1
    Σίτι Νέας Υόρκης FC 15
    Ρεάλ Σολτ Λέικ 14,8
    Σεντ Λούις Σίτι 14,3
    Σαρλότ FC 14,3
    Πόρτλαντ Τάιμπερς 14,2
    Ατλάντα Γιουνάιτεντ 14,1
    Μινεσότα Γιουνάιτεντ 13,6
    Σαν Ζοσέ Έρθκουικς 13,5
    Κολοράντο Ράπιντς 13,3
    Φιλαδέλφεια Ουνιόν 12,8
    Μόντρεαλ CF 10,6

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

  • Νεϊμάρ για την επιστροφή του μετά από 368 μέρες: "Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα"
    Νεϊμάρ για την επιστροφή του μετά από 368 μέρες:

    Τη Δευτέρα (21/10) ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη δράση κι αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 368 ημέρες, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του με ένα ποστ στα social media.

    Ο σοβαρός τραυματισμός κράτησε τον Νεϊμάρ μακριά από τη δράση για 368 ημέρες, με τον Βραζιλιάνο σταρ όμως, να βάζει τέλος τη Δευτέρα (21/10).

    Ο 32χρονος επέστρεψε στην αποστολή της Αλ Χιλάλ κι ο Ζόρζε Ζεσούς τον έριξε στο ματς στο 77ο λεπτό κόντρα στην Αλ Αΐν.

    Όπως ήταν λογικό ο Νεϊμάρ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την επιστροφή του κάτι που φάνηκε και στο χαμόγελό του, ενώ θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του και με ένα ποστ στα social media.

    "Χαρούμενος που νιώθω ξανά αυτό το συναίσθημα, οι πεταλούδες στο στομάχι πριν από το παιχνίδι είναι πάντα υπέροχες. Ας είναι μια υγιής επιστροφή!

    Ο Θεός να μας ευλογεί και να μας προστατεύει", έγραψε στην ανάρτησή του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Μπέκαμ: «Ο Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι» (video)
    Μπέκαμ: «Ο Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι» (video)

    Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

    Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη του στο «ESPN» αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε ότι έφτασε πάνω από τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι!

    Μπορεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ να έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, αλλά συνεχίζει να επιδεικνύει τον επαγγελματισμό του, αφιερώνοντας επιπλέον χρόνο για προπόνηση και προετοιμασία! Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, έναν από τους ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι και πρώην θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μέσι έφτασε τρεις ώρες νωρίτερα στην πρώτη του προπόνηση στον Αμερικανικό σύλλογο.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NEIL HALL

  • Νεϊμάρ: Επιστρέφει ο Βραζιλιάνος, έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο
    Νεϊμάρ: Επιστρέφει ο Βραζιλιάνος, έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο

    Έναν χρόνο μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο γόνατο, ο Νεϊμάρ έλαβε το «πράσινο» φως από το ιατρικό επιτελείο της Αλ Χιλάλ και είναι και πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί.

    Η επιστροφή του Νεϊμάρ στους αγωνιστικούς χώρους είναι πλέον προ των πυλών. Μπορεί ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να αντιμετώπισε νέα προβλήματα κατά την περίοδο της αποκατάστασης, ωστόσο πλέον είναι και πάλι έτοιμος για να αγωνιστεί και να επιστρέψει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

    Σύμφωνα με το «beIN Sports», ο «Νέι» έλαβε οριστικά το «πράσινο» φως για την επιστροφή του στους αγώνες από το ιατρικό επιτελείο της Αλ Χιλάλ και το μόνο που απομένει είναι η επανεμφάνιση του, έναν χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο σε αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

    Ο Νεϊμάρ αναμένεται να αγωνιστεί στο ερχόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι της Αλ Χιλάλ απέναντι στην Αλ Αίν στις 21 του Οκτώβρη για το Champions League της Ασίας. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποια νέα ανατροπή, τότε ο Βραζιλιάνος σταρ θα πάρει μερικά λεπτά προς το τέλος της αναμέτρησης προκειμένου να μπει και πάλι σε ρυθμούς και να είναι πιο έτοιμος για τη συνέχεια της σεζόν.

    Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στις 19/10/2023 απέναντι στην Ουρουγουάη και από τότε χρειάστηκε να περάσει ένα... βουνό προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά τη ζημιά που υπέστη στον χιαστό και στον μηνίσκο του. Συνολικά από τον Οκτώβρη του 2023, ο «Νέι» έχει χάσει 55 αναμετρήσεις με την Αλ Χιλάλ, ενώ με τη Βραζιλία έχει απουσιάσει σε επίσης αρκετά παιχνίδια προκριματικών, αλλά και στο περασμένο Copa America που διεξήχθη στα γήπεδα των ΗΠΑ.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ STRINGER

  • Κάστρο για Ρονάλντο: "Όταν είσαι κοντά του, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο φαινόμενο"
    Κάστρο για Ρονάλντο:

    Ο πρώην προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, Λουίς Κάστρο, αποθέωσε στη MARCA τον Πορτογάλο για την εργατικότητά του και την επιμονή του να παραμένει στην κορυφή.

    Ο Λουίς Κάστρο στη συνέντευξη που έδωσε στη MARCA αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αλ Νασρ.

    Ο 63χρονος Πορτογάλος επαίνεσε τον σούπερ σταρ για το πόσο σκληρά εργάζεται προκειμένου να συνεχίσει να είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

    "Ο Κριστιάνο ήταν, είναι και θα είναι πάντα αποφασισμένος να είναι ο καλύτερος. Το βλέπεις καθημερινά στην προπόνηση. Έχει διαρκή επιθυμία να παίξει, να σπάσει ρεκόρ, να πετύχει τα πιο όμορφα γκολ.

    Όταν είσαι κοντά του, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο φαινόμενο. Συνεχίζει να είναι αποφασιστικός σε ό,τι κάνει. Ξέρει ότι το ποδόσφαιρο τού έχει δώσει σχεδόν τα πάντα και έχει μεγάλη αγάπη για αυτό.

    Προσπαθήσαμε να πάρουμε το καλύτερο από τον Ρονάλντο και καταφέραμε να τον κάνουμε να τελειώσει το 2023 ως ο πρώτος σκόρερ της χρονιάς. Ελπίζω να έχει ένα ευνοϊκό περιβάλλον και να ξεπεράσει αυτό το όριο".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ-STR
  • Αργεντινή: Απίστευτος Μέσι με χατ τρικ στο 6-0 επί της Βολιβίας (video)
    Αργεντινή: Απίστευτος Μέσι με χατ τρικ στο 6-0 επί της Βολιβίας (video)

    Με μια μυθική παράσταση του Λιονέλ Μέσι που είχε χατ τρικ και δύο ασίστ, η Αργεντινή διέλυσε τη Βολιβία

    Σόου Λιονέλ Μέσι και άνετη επικράτηση για την Αργεντινή απέναντι στη Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
    Ο «pulga» ήταν σε τρομερά κέφια και οδήγησε την Αλμπισελέστε σε μια ακόμη νίκη, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στη Βολιβία και να επικρατεί με 6-0, έχοντας τον αρχηγό της σε μεγάλη βραδιά.
    Ο Μέσι ήταν «on fire» και έκανε μια αδιανόητη εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με χατ τρικ και δύο ασίστ. Ο αρχηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με ένα εύκολο πλασέ για το 1-0. Στη συνέχεια «σέρβιρε» σε κενή εστία στον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος έγραψε το 2-0 στο 43ο λεπτό, πριν διαμορφώσει το 3-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χουλιάν Άλβαρες και πάλι έπειτα από ασίστ του Μέσι.
    Η Αργεντινή δεν έριξε τον ρυθμό ούτε στο δεύτερο μέρος και στο 69ο λεπτό ο Τιάγκο Αλμάδα πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Σκαλόνι. Εκεί που η Αλμπισελέστε έδειχνε να βγάζει... επιτέλους το πόδι από το γκάζι, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και πάλι. Ο «pulga» εκτέλεσε δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά τον τερματοφύλακα της Βολιβίας με δύο τρομερά τελειώματα (84', 86') και διαμόρφωσε το τελικό 6-0 υπέρ της Αργεντινής η οποία παρέμεινε στην πρώτη θέση στον όμιλο της Νότιας Αμερικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

    Βαθμολογία προκριματικών Νότιας Αμερικής:

    1.Αργεντινή 22 β.
    2.Κολομβία 19 β.
    3.Ουρουγουάη 16 β.
    4.Βραζιλία 16 β.
    5.Εκουαδόρ 13 β.
    6.Παραγουάη 13 β.
    7.Βολιβία 11 β.
    8.Βενεζουέλα 11 β.
    9. Περού 6 β.
    10. Χιλή 5 β.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΠΑ/ Friedemann Vogel
  • Το MLS καταγράφει ρεκόρ προσέλευσης με το «φαινόμενο Μέσι»: 11 εκατ. θεατές στις εξέδρες
    Το MLS καταγράφει ρεκόρ προσέλευσης με το «φαινόμενο Μέσι»: 11 εκατ. θεατές στις εξέδρες

    Η βορειοαμερικανική λίγκα ξεπερνά τα περσινά επίπεδα (10,9 εκατομμύρια) ενώ απομένουν ακόμα 16 αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου - Κατά μέσο όρο, 23.240 θεατές παρακολουθούν κάθε αγώνα με την Ίντερ Μαϊάμι να δίνει το ρυθμό

    Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γεμίζει τις κερκίδες των γηπέδων στο MLS. Η έκρηξη στην προσέλευση του κόσμου που έχει προκαλέσει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στο βορειοαμερικανικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώθηκε ξανά αυτή την εβδομάδα με την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ προσέλευσης.
    Παρόλο που απομένουν ακόμα 16 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, το MLS έχει ήδη φτάσει τα 11 εκατομμύρια θεατές στις εξέδρες. Η επίδραση του Μέσι είναι καταλυτική καθώς δύο από τους τρεις αγώνες με τη μεγαλύτερη προσέλευση αφορούν την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι.
    Η λίγκα έχει ήδη ξεπεράσει τα 10,9 εκατομμύρια θεατές που κατέγραψε πέρσι, ένα ρεκόρ που φαίνεται μικρό φέτος, με τα γήπεδα της MLS να φιλοξενούν κατά μέσο όρο 23.240 θεατές σε κάθε αγώνα.
    «Η άφιξη διεθνών αστέρων και η προσπάθεια των συλλόγων να δημιουργήσουν πιο αποκλειστικά και ελκυστικά πακέτα εισιτηρίων και εμπειρίες αγώνα για τους φιλάθλους ήταν καθοριστικά για τη συνεχή αύξηση της προσέλευσης στην MLS», τονίζει η λίγκα σε ανακοίνωσή της.

    Όπως και να έχει, η παρουσία του Μέσι ως το κύριο πόλο έλξης στις εξέδρες είναι αδιαμφισβήτητη. Ο αγώνας με τους περισσότερους θεατές φέτος ήταν το Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι - Ίντερ Μαϊάμι, με 72.610 άτομα στο Arrowhead Stadium, ενώ ο τρίτος σε προσέλευση ήταν το Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον - Ίντερ Μαϊάμι, με 65.612 θέσεις κατειλημμένες στο Gillette Stadium.

    Ανάμεσά τους βρίσκεται το κλασικό ντέρμπι του Λος Άντζελες (LA Galaxy vs LAFC), το οποίο συγκέντρωσε 70.076 φιλάθλους στο Rose Bowl.
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
  • Το μήνυμα του Μέσι στον Ινιέστα: "Θα λείψεις στο ποδόσφαιρο, το ίδιο και σε όλους μας"
    Το μήνυμα του Μέσι στον Ινιέστα:

    Ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το δικό του μήνυμα στον για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Αντρές Ινιέστα, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και να βάλει τέλος σε μία επιτυχημένη καριέρα.

    Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε επίσημα ότι κρεμάει τα παπούτσια του στις 8 Οκτωβρίου, όπως και το νούμερο της φανέλας του, αποφασίζοντας να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και να βάλει τέλος σε μία επιτυχημένη καριέρα σε ηλικία 40 χρόνων.

    Η εμβληματική μορφή της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας υπήρξε συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι για 13 χρόνια, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να στέλνει το δικό του μήνυμα στον Ισπανό με story στο Instagram.

    "Ένας από τους συμπαίκτες με τη μεγαλύτερη μαγεία κι από αυτούς με τους οποίους απόλαυσα να παίζω περισσότερο. Θα λείψεις στο ποδόσφαιρο, το ίδιο και σε όλους μας. Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα, είσαι φαινόμενο".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ FRANCK ROBICHON

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο