Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 22:47

Ρονάλντο - Ρούνεϊ: Η τεράστια διαφορά των δύο 38άρηδων

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε φωτογραφία με τους τρομερούς κοιλιακούς του και η Marca τον συνέκρινε με τον Γουέιν Ρούνεϊ

Γεννήθηκαν και οι δύο το 1985 αλλά ελάχιστοι το θυμούνται.

Ο ένας έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2021 και έχει γίνει προπονητής και ο άλλος στα 38 του συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και είναι μάλιστα με 53 γκολ ο πρώτος σκόρερ στον κόσμο το 2023.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξαν από το 2004 έως το 2009 συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκαναν... όργια στην Premier League και το Champions League.

Ο Άγγλος που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Εθνική ομάδα της χώρας του και ο Πορτογάλος που έχει μπει και στο βιβλίο Γκίνες για τα κατορθώματα του με την Εθνική Πορτογαλίας δεν ακολουθούν εδώ και χρόνια κοινή πορεία.

Ο ένας, ο Κριστιάνο, είναι στα 38 του ο πιο γυμνασμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και ο άλλος, ο Γουέιν, είχε πάντα παραπάνω κιλά αλλά με τα χρόνια βάζει περισσότερα στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ο Ρονάλντο ζήλεψε τον Μέσι και ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τους κοιλιακούς του για να δείξει ότι είναι πιο γυμνασμένος από τον Αργεντινό.

Η "Marca" πήρε αυτή τη φωτογραφία και έβαλε δίπλα της μια φωτογραφία του Ρούνεϊ όπως είναι το 2023. Παράλληλα θυμίζει στο κοινό της ότι αυτοί οι δύο είναι 38 ετών.

Ο Ρονάλντο πάντα πρόσεχε τη διατροφή του και το κορμί του ενώ ο Ρούνεϊ όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη έπινε μέχρι να λιποθυμήσει και είχε μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού σε αρκετές περιόδους της ζωής του.

Πηγή: Protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 20:35

Σχετικά Άρθρα

  • Κάστρο για Ρονάλντο: "Όταν είσαι κοντά του, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο φαινόμενο"
    Κάστρο για Ρονάλντο:

    Ο πρώην προπονητής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, Λουίς Κάστρο, αποθέωσε στη MARCA τον Πορτογάλο για την εργατικότητά του και την επιμονή του να παραμένει στην κορυφή.

    Ο Λουίς Κάστρο στη συνέντευξη που έδωσε στη MARCA αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αλ Νασρ.

    Ο 63χρονος Πορτογάλος επαίνεσε τον σούπερ σταρ για το πόσο σκληρά εργάζεται προκειμένου να συνεχίσει να είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

    "Ο Κριστιάνο ήταν, είναι και θα είναι πάντα αποφασισμένος να είναι ο καλύτερος. Το βλέπεις καθημερινά στην προπόνηση. Έχει διαρκή επιθυμία να παίξει, να σπάσει ρεκόρ, να πετύχει τα πιο όμορφα γκολ.

    Όταν είσαι κοντά του, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο φαινόμενο. Συνεχίζει να είναι αποφασιστικός σε ό,τι κάνει. Ξέρει ότι το ποδόσφαιρο τού έχει δώσει σχεδόν τα πάντα και έχει μεγάλη αγάπη για αυτό.

    Προσπαθήσαμε να πάρουμε το καλύτερο από τον Ρονάλντο και καταφέραμε να τον κάνουμε να τελειώσει το 2023 ως ο πρώτος σκόρερ της χρονιάς. Ελπίζω να έχει ένα ευνοϊκό περιβάλλον και να ξεπεράσει αυτό το όριο".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ-STR
  • Ο Ρονάλντο αποθεώνει Γιαμάλ: Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά στην ηλικία του
    Ο Ρονάλντο αποθεώνει Γιαμάλ: Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά στην ηλικία του

    Φαν του 17χρονου Λαμίν Γιαμάλ δηλώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνοντας αποθεωτικά σχόλια για τον νεαρό Ισπανό παίκτη της Μπαρτσελόνα.

    «Βλέπω πολύ ταλέντο»

    «Βλέπω πολύ ταλέντο και μεγάλη ποιότητα στον Λαμίν Γιαμάλ. Ελπίζω να μην έχει κανένα πρόβλημα στο μέλλον και πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους αυτής της γενιάς, σίγουρα. Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά όταν ήμασταν 17 ετών. Οι επιλογές του είναι εξαιρετικές. Πιστεύω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες… Για να δούμε, αν θα τα καταφέρει. Πιστεύω ότι θα το κάνει, θα τα καταφέρει», ανέφερε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, σε συζήτηση που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, που μεταδόθηκε στο YouTube.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA

  • Τέλες για Ρονάλντο: «Στην Αλ Νασρ οι παίκτες φοβόντουσαν να φάνε γλυκό»
    Τέλες για Ρονάλντο: «Στην Αλ Νασρ οι παίκτες φοβόντουσαν να φάνε γλυκό»

    Ο Άλεξ Τέλες έδωσε μερικές λεπτομέρειες γύρω από τη διατροφή που συντηρεί τον Ρονάλντο σε εξαιρετικό επίπεδο, τονίζοντας πως οι συμπαίκτες του στην Αλ Νασρ... φοβόντουσαν να φάνε γλυκό μπροστά του.

    Τρία χρόνια συμβίωσης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αρκούσαν στο Άλεξ Τέλες ώστε να σχηματίσει μια αρκετά ασφαλή εικόνα για τον Πορτογάλο αστέρα. Οι δυο τους άλλωστε συνεργάστηκαν τόσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στην Αλ Νασρ, με τον Βραζιλιάνο μπακ να αποκαλύπτει μερικές πτυχές γύρω από τον CR7.

    Σε συνέντευξή του στην «Globoesporte» συγκεκριμένα, ο Τέλες εξήγησε πως ο Κριστιάνο έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον τομέα της διατροφής και του φαγητού.

    «Είναι εξαιρετικός, του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι. Όταν λείπουμε, οι ξένοι τείνουν να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αυτός, ίσως επειδή είναι Πορτογάλος, είναι πολύ κοντά με τους Βραζιλιάνους. Καταλήγουμε να έχουμε πολλές επαφές. Για μένα ήταν φυσικό να είμαι μαζί του κάθε μέρα, να μιλάμε, να γελάμε, να αστειευόμαστε.

    Ήταν προνόμιο να μοιράζομαι τρία χρόνια στα αποδυτήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να βλέπω τι κάνει σε καθημερινή βάση. Είναι παράδειγμα, είναι πολύ επαγγελματίας», τόνισε αρχικά, προτού ανοίξει το... κεφάλαιο διατροφή:

    «Έχει το δικό του γεύμα, το φαγητό είναι διαφορετικό από της υπόλοιπης ομάδας. Είναι φτιαγμένο ειδικά γι' αυτόν και μόλις καθίσουμε έρχεται κατευθείαν ο διατροφολόγος με το πιάτο του. Τι τρώει; Φυσιολογικά πράγματα, σολομό, κινόα, αβοκάντο. Μετά παρακολουθεί τα πιάτα των άλλων παικτών, κάνοντας πλάκα. Στην αρχή τα παιδιά φοβόντουσαν να πάνε για γλυκό, ξέρουμε ότι είναι σε φόρμα, πως του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και σε όλους αρέσει να ακολουθούν καλά παραδείγματα.

    Τρώει μια πρωτεΐνη μετά το μεσημεριανό γεύμα, μετά από 15 μέρες υπήρχαν περίπου 20 πρωτεΐνες στο τραπέζι. Όλοι ζήτησαν από τον διατροφολόγο για να δουν αν υπήρχε κάποια μαγεία σ' αυτές» κατέληξε.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠE-ΕΡΑ-STR

  • Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»
    Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία του συνέντευξη, την οποία χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    Στη Μαδρίτη κατάφερε να γιγαντώσει τον μύθο του. Στα εννιά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει 450 γκολ και να οδηγήσει τους Μαδριλένους σε τέσσερα Champions League και δυο πρωταθλήματα, σε μια από τις σπουδαιότερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

    Στην τελευταία του συνέντευξη ο Πορτογάλος μίλησε για το παρελθόν του στη Μαδρίτη το οποίοι αναπολεί με χαμόγελο στα χείλη, ενώ χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία! Ήμουν τόσο ευτυχισμένος εκεί. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ είναι τυχερή στο Champions League, αλλά όχι, δεν είναι τύχη. Πιστέψτε με. Ο εγκέφαλός τους προετοιμάζεται για αυτές τις στιγμές. Είναι απλά ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου» τόνισε αρχικά, προτού συνεχίσει:

    «Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου υπάρχει διαφορετική αύρα και στα τελευταία λεπτά δεν νιώθεις καν την πίεση. Η Ρεάλ είναι προετοιμασμένη για μεγάλες στιγμές. Είναι διαφορετικό. Έγινα ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο, κατακτήσαμε τέσσερα Champions League στη Μαδρίτη... ήταν απλά μια ευχαρίστηση».

    Πηγή: Gazzetta.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ/EPA/MATTEO BAZZI
  • Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 900 γκολ - «Θέλω να φτάσω τα 1.000» (video)
    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 900 γκολ - «Θέλω να φτάσω τα 1.000» (video)

    Όλα τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα βίντεο. Με ποια ομάδα έβαλε τα περισσότερα.

    Ακόμη ένα σπουδαίο ορόσημο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χθες Πέμπτη (5/9) έφτασε τα 900 επίσημα γκολ στην καριέρα του.

    Ειδικότερα, ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σκόραρε στον αγώνα της Πορτογαλίας εναντίον της Κροατίας στη Λισαβόνα για το Nations League και πανηγύρισε για 900η φορά στην καριέρα του!

    Ο Ρονάλντο σημείωσε το ιστορικό γκολ με βολέ από τα έξι μέτρα, μετά από τη σέντρα του Νούνο Μέντες για να προηγηθεί η Πορτογαλία με 2-0 στο 34ο λεπτό. Οι «Ίβηρες» κέρδισαν με 2-1.

    Σε ηλικία 39,5 ετών πλέον, ο CR7 βάζει πλώρη για τα 1.000 γκολ, ενώ έχει πετύχει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον, σύμφωνα με τη διεθνή ομοσπονδία στατιστικής και ιστορίας του ποδοσφαίρου (IFFHS). Ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 838 τέρματα και τρίτος είναι ο Πελέ με 762.

    Ο Ρονάλντο είναι επίσης πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 450 γκολ, πρώτος σε επίπεδο Champions League/Κυπέλλου Πρωταθλητριών με 140 (Μέσι 129) και πρώτος σε επίπεδο εθνικών ομάδων με 131 (Μέσι 109 με την Αργεντινή).

    Τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

    • Πορτογαλία 131
    • Ρεάλ Μαδρίτης 450
    • Μάντσεστερ Γιουν. 145
    • Γιουβέντους 101
    • Αλ Νασρ 68
    • Σπόρτινγκ Λισ. 5

    ΣΥΝΟΛΟ 900

    Όλα τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα βίντεο

    «Θέλω να φτάσω τα 1.000 γκολ»

    «Σημαίνει πολλά», είπε ο Ρονάλντο. «Ήταν ένα ορόσημο που ήθελα να φτάσω εδώ και πολύ καιρό. Ήξερα ότι θα φτάσω αυτό το νούμερο, γιατί όσο συνεχίζω να παίζω, θα γινόταν φυσικά».

    «Ήταν συγκινητικό γιατί είναι ένα ορόσημο», είπε. «Φαίνεται σαν κάθε άλλο ορόσημο, αλλά μόνο εγώ ξέρω, και οι άνθρωποι γύρω μου, πόσο δύσκολο είναι να δουλεύω καθημερινά, να είμαι σωματικά και ψυχολογικά σε καλή κατάσταση, να σκοράρω 900 γκολ. Είναι ένα μοναδικό ορόσημο στην καριέρα μου».

    Ο πεντάκις νικητής της «Χρυσής Μπάλας» έχει διαφορά 58 τερμάτων από τον πλησιέστερο αντίπαλο του, τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μετρά στα 842 γκολ, ενώ ο αείμνηστος Πελέ είναι τρίτος στον κατάλογο με 765 τέρματα.

    Ο Ρονάλντο ήταν επίσης ο πρώτος που έσπασε το φράγμα των 800 γκολ, το έκανε στα τέλη του 2021 ενώ βρισκόταν στη δεύτερη θητεία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

    Τα 131 διεθνή γκολ του Πορτογάλου αρχηγού σε 209 εμφανίσεις είναι επίσης τα περισσότερα όλων των εποχών. Ο Μέσι είναι και πάλι δεύτερος πίσω από τον Ρονάλντο σε αυτή τη λίστα. Αυτός και ο πρώην επιθετικός του Ιράν Αλί Νταέι έχουν και οι δύο 109 γκολ.

    Εκτός από την Αλ Νασρ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο έχει επίσης μοιράσει τα 769 συλλογικά του γκολ μεταξύ των Σπόρτινγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

    Ο 39χρονος Πορτογάλος, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να αποχώρησε σύντομα και πρόσφατα είπε ότι στοχεύει ήδη το επόμενο ορόσημο του στόχου του.

    «Θέλω να φτάσω τα 1.000 γκολ», είπε στον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ για το κανάλι του στο YouTube, εκτιμώντας ότι η ιστορική στιγμή θα μπορούσε να έρθει γύρω στα 41 του. «Αν δεν έχω τραυματισμούς, αυτό για μένα είναι Το πιο σημαντικό πράγμα, το θέλω για μένα, το καλύτερο που μπορώ να έχω στο ποδόσφαιρο είναι να φτάσω πρώτα τα 900 γκολ. Μετά, η πρόκληση μου είναι να φτάσω στα 1.000 γκολ».

    Πάντα ανταγωνιστικός, ο Ρονάλντο έσπευσε να επισημάνει τι θα ξεχώριζε στα δικά του γκολ από τους άλλους σπουδαίους σκόρερ όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένων των θρύλων όπως ο Πελέ και ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, που έπαιξαν σε εποχές που οι κάμερες δεν ήταν τόσο διαδεδομένες.

    «Όλα τα γκολ που έχω πετύχει, έχουν βίντεο», είπε. «Όλα βρίσκονται σε βίντεο. Ακούστε, τους σέβομαι όλους [Πελέ και Ντι Στέφανο]. Και αν θέλετε περισσότερα γκολ, μπορώ να τα φέρω τέρματα και από την προπόνηση. Και θα το αποδείξω στον κόσμο μετά. Προτιμούν αυτόν τον παίκτη ή τον άλλον. Δεν με ενδιαφέρει αυτό».

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ JOSE COELHO
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Μιμείται τον Λιονέλ Μέσι και το viral «Qué mirás bobo?»
    Κριστιάνο Ρονάλντο: Μιμείται τον Λιονέλ Μέσι και το viral «Qué mirás bobo?»

    Δείτε το βίντεο με τον ποδοσφαιριστή και την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ να ξεσπούν σε γέλια

    Μετά τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια από τις πιο viral στιγμές του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με το «Qué mirás, bobo?» (Τι κοιτάς, χαζούλη;) που είπε στον Βάουτ Βέγκχορστ που τον κοιτούσε επίμονα.
    Τώρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έφερε ξανά στην επιφάνεια το παραπάνω, μιμούμενος τον αιώνιο «αντίπαλό» του στο γρασίδι.

    Απόσπασμα από το νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube δείχνει τον Ρονάλντο, να ανταποκρίνεται στο «Qué mirás Bobo?» που του λέει γελώντας η σύντροφός του, επαναλαμβάνοντας την ερώτηση. Ο ποδοσφαιριστής ξέσπασε αμέσως σε γέλια και το κλιπ έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Δείτε το βίντεο
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠE-ΕΡΑ-STR
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος βραβεύτηκε από την UEFA για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League
    Ρονάλντο: Ο ΚριστιάνΚριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος βραβεύτηκε από την UEFA για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions Leagueο βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε από την UEFA στο πλαίσιο της κλήρωσης του Champions League στο Μονακό για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

    Η UEFA βράβευσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα ξεχωριστό βραβείο, αυτό του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League.

    Η τιμητική βράβευση έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο πλαίσιο της κλήρωσης του League Phase του Champions League.

    Ο Ρονάλντο δήλωσε ότι "αγαπούσα να παίζω στο Champions League επειδή το κέρδισα τόσες πολλές φορές". "Για μένα είναι ευχαρίστηση να βρίσκομαι εδώ. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά. Το Champions League είναι το υψηλότερο σημείο στο ποδόσφαιρο. Τα ρεκόρ μιλούν από μόνα τους, αλλά η ευχαρίστηση να παίζεις είναι διαφορετική και για μένα είναι ξεχωριστό, επειδή κερδίζω τόσες πολλές φορές και για τα γκολ που πετυχαίνω. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ. Η ζωή μας είναι αναμνήσεις. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ξέρω (τι θα συμβεί στη συνέχεια), αλλά ας δούμε."

    Σε ερώτηση για τον αγαπημένο του τελικό απάντησε πως: "Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν τελικό, αλλά ο πρώτος είναι πάντα ο πιο ξεχωριστός. Θυμάμαι ότι ήταν τόσο ξεχωριστός, αλλά και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή κέρδισα τέσσερις φορές εκεί. Και είχαμε τόσες πολλές ιστορίες".

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει 140 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λιονέλ Μέσι με 129. Πίσω τους ακολουθεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με 94 γκολ.

    Ο Πορτογάλος αστέρας έχει κατακτήσει πέντε φορές το Champions League (τέσσερις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), έχει αναδειχθεί επτά φορές πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ το ρεκόρ του σε μια διοργάνωση είναι τα 17 γκολ που πέτυχε τη σεζόν 2013/14.

    Οι δέκα κορυφαίοι σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League

    1. Κριστιάνο Ρονάλντο 140
    2. Λιονέλ Μέσι 129
    3. Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι 94
    4. Καρίμ Μπενζεμά 90
    5. Ραούλ Γκονζάλεθ 71
    6. Ρουντ Φαν Νίστελροϊ 60
    7. Αντρέι Σεφτσένκο 59
    8. Τόμας Μίλερ 54
    9. Τιερί Ανρί 51
    10. Φίλιπο Ιντζάγκι 50
    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ JOSE COELHO
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιθανότατα θα κλείσω την καριέρα μου στην Αλ Νασρ
    Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιθανότατα θα κλείσω την καριέρα μου στην Αλ Νασρ

    «Δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα, σε δύο ή τρία χρόνια. Αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει στην Αλ Νασρ» είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

    Στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να «κλείσει» την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 39χρονος άσος, μιλώντας στον πορτογαλικό τηλεοπτικο σταθμό «Now» υποστήριξε πως δεν γωνρίζει πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά πιθανολογεί ότι θα γίνει στην Αλ Νασρ.
    «Δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα, σε δύο ή τρία χρόνια. Αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει στην Αλ Νασρ. Είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα, πηγαίνω καλά και νιώθω καλά, το ίδιο φυσικά για τη χώρα και το πρωτάθλημα. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην αραβική λίγκα και θέλω να συνεχίσω» είπε αρχικά.
    Στο ερώτημα τι μέλλει γενέσθαι μετά το ποδόσφαιρο είπε: «Είναι πολύ δύσκολο. Δε νομίζω ότι το να γίνω προπονητής κάποιας ομάδας είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν βλέπω το μέλλον μου έτσι, αντίθετα με βλέπω να κάνω άλλα πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου».
    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠE-ΕΡΑ-STR
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch