Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 20:05

Παρί: Η Ρεάλ μετά τον Εμπαπέ θέλει να πάρει το 2026 τον Χακίμι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σύμφωνα με το O Jogo, η Ρεάλ μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να πάρει ως ελεύθερο από την Παρί το 2026 έναν παίκτη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της, τον Ασράφ Χακίμι.

Στην Ισπανία το σπουδαίο deal Κιλιάν Εμπαπέ και Ρεάλ θεωρείται δεδομένο και η μεταγραφή του Γάλλου σταρ στη Μαδρίτη ειλημμένη.

Οι "μερένγκες" έχουν συμφωνήσει με τον 25χρονο για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών κι απολαβές ύψους 15 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Παρί δεν κατάφερε να πείσει τον Εμπαπέ να μείνει στο Παρίσι, ενώ σύμφωνα με το O Jogo η Ρεάλ θέλει να πάρει ακόμα έναν παίκτη των Παριζιάνων το 2026.

Πρόκειται για τον Ασράφ Χακίμι, ο οποίος δεσμεύεται ακόμη δύο χρόνια με την Παρί, κι ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ρεάλ.

Ο Μαροκινός αποχώρησε από τους Μαδριλένους το 2020, με την Ίντερ να τον αποκτά αντί του ποσού των 43 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η παρουσία του Εμπαπέ στην ομάδα μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά στη μεταγραφή του Χακίμι, καθώς οι δύο παίκτες είναι πολύ καλοί φίλοι.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ FRIEDEMANN VOGEL
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 11:34

Σχετικά Άρθρα

  • Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο
    Γαλλία: Χωρίς Εμπαπέ οι κλήσεις του Ντεσάμπ για τα ματς με Ισραήλ και Βέλγιο

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας με Ισραήλ και Βέλγιο για το Nations League.

    Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε εκτός των κλήσεων του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τα επερχόμενα παιχνίδια της Εθνικής Γαλλίας απέναντι σε Ισραήλ (10/10) και Βέλγιο (14/10) για το Nations League.

    Ο 25χρονος αστέρας των μερένχες τραυματίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με την Αλαβές και έμεινε εκτός από το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι ο Εμπαπέ θα έμενε εκτός για τρεις εβδομάδες, τελικά εκείνος ήρθε από τον πάγκο στην ήττα της Ρεάλ από τη Λιλ την Τετάρτη (2/10).

    Από την άλλη μεριά, στην αποστολή της Γαλλίας συμπεριλήφθηκε ξανά ο Κρίστοφερ Ενκουνκού για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2023.

    Αναλυτικά η αποστολή: Αρεολά, Μενιάν, Σάμπα, Κλάους, Ντιν, Γουέσλι Φοφανά, Ερναντές, Κονατέ, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Καμαβινγκά, Γιουσούφ Φοφανά, Γκεντουζί, Κονέ, Τσουαμενί, Ζαϊρ-Εμερί, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Κόλο-Μουανί, Ενκουνκού, Ολίσε, Τουράμ.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ IAN LANGSDON

  • Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης
    Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης

    Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με την αποστολή της Παρί για το ματς με την Άρσεναλ (01/10), καθώς ο Λουίς Ενρίκε τον τιμώρησε με αποκλεισμό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

    Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Τρίτη (01/10) στο Έμιρεϊτς την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, με την αποστολή των Παριζιάνων να αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (30/09) από το Παρίσι.

    Από την αποστολή απουσίαζε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

    Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Equipe, ο 27χρονος είχε μία έντονη διαμάχη με τον Ισπανό τεχνικό μετά το παιχνίδι με τη Ρεν, γεγονός που δεν άρεσε στον Ενρίκε.

    Πηγή: Sport24.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΠΑ/ BRETT HEMMINGS

  • Εμπαπέ: Σε ελεύθερη πτώση η δημοφιλία του στη Γαλλία - Ένας στους δύο Γάλλους έχουν θετική γνώμη για εκείνον
    Εμπαπέ: Σε ελεύθερη πτώση η δημοφιλία του στη Γαλλία - Ένας στους δύο Γάλλους έχουν θετική γνώμη για εκείνον

    Η φυγή του Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει γίνει αποδεκτή με θετικό τρόπο από μεγάλο αριθμό Γάλλων ποδοσφαιρόφιλων και μη

    Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Odoxa, η δημοφιλία του Κιλιάν Εμπαπέ στην Γαλλία, βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση».
    Οπως προκύπτει από τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης, που διενεργήθηκε με την συμμετοχή 1.005 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 434 ποδοσφαιρόφιλων, μόλις το 54% των Γάλλων έχει θετική άποψη για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου η δημοτικότητα έχει μειωθεί κατά 12 ποσοστιαίες μονάδες, σε σύγκριση με τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, το 65% των φίλων του ποδοσφαίρου, εξακολουθεί να έχει καλή γνώμη για τον Εμπαπέ, όμως κι αυτό το στοιχείο, επαρουσιάζει μείωση κατά 11% σε σχέση με προηγούμενη έρευνα.
    Για το εν λόγω ινστιτούτο δημοσκοπήσεων, η εικόνα του Εμπαπέ «αποδυναμώνεται» διαρκώς, δεδομένου ότι μόνο το 58% των Γάλλων σήμερα τον θεωρεί «συμπαθή», δηλαδή 22% λιγότεροι σε σύγκριση με το 2019, το 57% εκτιμά ότι βρίσκεται «κοντά στο κοινό» (-19%) και το 35% «ταπεινό» (-31%).

    Το 52% των Γάλλων θεωρεί ότι ο Εμπαπέ είναι μια κακή επιλογή αρχηγού για την εθνική ομάδα, το 54% θα ήθελε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ να δώσει σε κάποιον άλλον το περιβραχιόνιο και το 58% πιστεύει ότι η επιλογή του Αντουάν Γκριεζμάν είναι η ιδανική, ποσοστό που ανεβαίνει στο 66% ανάμεσα στους ποδοσφαιρόφιλους.

    Παράλληλα, το 59% των Γάλλων πιστεύει ότι η Ligue 1 δεν είναι λιγότερο ευχάριστη να παρακολουθεί κανείς ερήμην του Εμπαπέ, το 73% των φιλάθλων εκτιμά ότι θα πετύχει στην Ρεάλ και το 57% ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης είναι πιο δυνατός μαζί του.

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ - Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες
    Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα επτά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, πετυχαίνοντας το 2-0 της βασίλισσας απέναντι στην Αλαβές με υπέροχο τρόπο.

    Η Ρεάλ έκανε το 2-0 απέναντι στην Αλαβές στο 40ο λεπτό. Πρωταγωνιστής, ο Εμπαπέ, ο οποίος έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπέλιγχαμ και βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

    Οι παίκτες της βασίλισσας άλλαξαν 26 πάσες, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Πρόκειται για ρεκόρ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως ενημέρωσε η Opta.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ
    Εμπαπέ: Απέρριψε τη διαμεσολάβηση της λίγκας και πάει την Παρί ΣΖ στα δικαστήρια για 55 εκατ. ευρώ

    Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ - Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει πίσω παρά τη μεσολάβηση της γαλλικής λίγκας

    Η παρέμβαση της γαλλικής λίγκας (Ligue de Football Professionnel /LFP) δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Σε δήλωση που εστάλη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), το περιβάλλον του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απορρίψει το αίτημα για διαμεσολάβηση με τον γαλλικό σύλλογο για να τεθεί τέλος στην οικονομική διαμάχη που εμπλέκει τα μέρη.

    «Η πιθανότητα διαμεσολάβησης τέθηκε σήμερα το πρωί» κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον της νομικής επιτροπής του LFP, αναφέρεται. «Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, από τον εκπρόσωπο του παίκτη», προσθέτει.

    Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ.

    Σήμερα (11/9) το πρωί πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων του Εμπαπέ και εκείνων της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Η νομική επιτροπή της γαλλικής λίγκας πρότεινε διαμεσολάβηση στα δύο μέρη, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία και να μην υπάρξουν νομικές συνέπειες. Όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ τελικά απέρριψε αυτή τη μεσολάβηση, όπως ανακοίνωσε το περιβάλλον του.

    Η σύγκρουση προέρχεται από ένα συμβόλαιο που δεν υπογράφηκε ποτέ από τα δύο μέρη τον Αύγουστο του 2023, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκλείστηκε από την καλοκαιρινή περιοδεία. Σε επιστολή του δικηγόρου του, ο επιθετικός πρότεινε να μειωθεί το ποσό ορισμένων μπόνους, επιτρέποντας έτσι στον σύλλογο να εξοικονομήσει χρήματα, αλλά η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ.

    Έτσι, ο παίκτης ζητά μπόνους 30 εκατομμυρίων μεικτά (το λεγόμενο «μπόνους αφοσίωσης», που έπρεπε να είχε λάβει τον Σεπτέμβριο του 2023, πέρα από τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου 2024.

    Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας στράφηκε επίσης στην UEFA, η οποία θα μπορούσε να επιβάλει απαγόρευση στην Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει κινήσεις στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER

  • Εμπαπέ: "Όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα"
    Εμπαπέ:

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε τα πρώτα του γκολ στη La Liga στο ματς με την Μπέτις και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι ανυπομονούσε να σκοράρει στο Μπερναμπέου.

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε λογαριασμό στη La Liga και με δύο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη με 2-0 επί της Μπέτις για την 4η αγωνιστική, δίνοντας μία ηχηρή απάντηση σε όσους σχολίαζαν ότι δεν είχε σκοράρει σε τρία παιχνίδια.

    Στις δηλώσεις του στο φινάλε ο Γάλλος σούπερ σταρ εξέφρασε τη χαρά του, μίλησε για την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο των "μερένγκες" και τόνισε ότι στη Ρεάλ πήγε για να κατακτήσει τρόπαια.

    "Είναι μια μεγάλη στιγμή. Ανυπομονούσα πραγματικά να σκοράρω σε αυτό το θρυλικό γήπεδο, το καλύτερο στον κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η νίκη.

    Έπρεπε να κερδίσουμε μετά τη Λας Πάλμας, ακόμα κι αν είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε η Ρεάλ. Και στο τέλος κερδίσαμε.

    Από τότε που έφτασα το λέω: Είμαι χαρούμενος. Ο κόσμος μού έχει δείξει την αγάπη του, ακόμη κι όταν δεν σκόραρα. Έχουν περάσει τρία παιχνίδια, τα οποία για πολλούς μπορεί να μην είναι αρκετά! Αλλά για μένα ήταν πολλά.

    Ο σύλλογος, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί... ήταν πάντα δίπλα μου. Μου δίνει αυτοπεποίθηση το να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, γι' αυτό το σύμβολο", είπε ο Γάλλος σταρ, ενώ μιλώντας και στη μικτή ζώνη ανέφερε:

    "Ήρθα φυσικά, θέλοντας να βοηθήσω την ομάδα. Να περνάμε καλά με όλους εκτός γηπέδου. Είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά πρώτα από όλα είναι καλοί άνθρωποι. Νομίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν ενωθούμε όλοι, θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν».

    Ξέρω ότι όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα, αλλά νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε βελτιωθεί.

    Νιώθω καλά σε αυτή την ομάδα και ξέρω ότι ως παίκτης μπορώ να τα πάω καλύτερα από σήμερα και σε άλλα παιχνίδια".

    Είμαι εδώ για να κατακτήσω τρόπαια, να βάλω γκολ. Πρέπει να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Δεν σκόραρα σε τρία παιχνίδια και όλοι μιλούσαν γι' αυτό.

    Σκέφτομαι μόνο πώς να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Χάκαραν τον Εμπαπέ στο Twitter: "Ο Κριστιάνο είναι ο GOAT μου, όχι ο νάνος ο Μέσι"
    Χάκαραν τον Εμπαπέ στο Twitter:

    Ο λογαριασμός του Κιλιάν Εμπαπέ στο Twitter παραβιάστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/8) και σ' ένα από τα tweets που ανέβηκαν υπήρχε προσβλητικός χαρακτηρισμός για τον Λιονέλ Μέσι.

    Θύμα των χάκερς έπεσε ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Twitter, με τον προσωπικό του λογαριασμό να παραβιάζεται τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/8).

    Μεταξύ των tweets που έγιναν από το προφίλ του σούπερ σταρ της Ρεάλ, ένα από αυτά αναφερόταν στο δίπολο Κριστιάνο Ρονάλντο - Λιονέλ Μεσι, στοχοποιώντας ωστόσο, τον Αργεντινό.

    "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο νάνος Λιονέλ Μέσι ΔΕΝ είναι ο GOAT μου", ανέφερε συγκεκριμένα το tweet.

    Φυσικά λίγο αργότερα, διαγράφηκαν.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ IAN LANGSDON

  • EURO 2024, Μπαπέ: «Απέτυχα, πρέπει να δουλέψω σκληρά»
    EURO 2024, Μπαπέ: «Απέτυχα, πρέπει να δουλέψω σκληρά»

    O Κιλιάν Μπαπέ ήταν απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το EURO 2024 και δεν δίστασε να πει πως απέτυχε.

    Η Ισπανία είναι η πρώτη φιναλίστ του EURO 2024. Η Φούρια Ρόχα υπέταξε τη Γαλλία με 2-1, με ανατροπή και τσέκαρε το εισιτήριο της για τον τελικό του Βερολίνου (14/7). Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν έκδηλα απογοητευμένος για το γεγονός πως δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Τρικολόρ να φτάσουν στον τελικό και τόνισε πως απέτυχε στο στο τουρνουά της Γερμανίας.

    «Στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι καλός είτε δεν είσαι καλός. Δεν ήμουν καλός. Απέτυχα στο EURO. Στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι καλός είτε δεν είσαι καλός. Δεν ήμουν καλός. Απέτυχα στο EURO. Έχω πολλή δουλειά να κάνω. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω πολύ δυνατός την επόμενη σεζόν.

    Ήθελα να γίνω πρωταθλητής Ευρώπης… Τώρα θα πάω διακοπές, θα ξεκουραστώ καλά, θα μου κάνει πολύ καλό, μετά θα ετοιμαστώ να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε», ανέφερε ο Γάλλος σούπερ σταρ.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ IAN LANGSDON

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο