Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 22:50

Ντε Μπρόινε: Ανοικτός στο ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας ο μεσοεπιθετικός της Σίτι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας εξηγώντας πως δεν αποκλείει αυτή την επιλογή, ενώ επίσης δήλωσε πως τα πολλά χρήματα που προσφέρονται είναι ελκυστικά.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραδέχθηκε πως είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο "μετακόμισης" στο πρωτάθλημα της Premier League, ενώ επίσης τόνισε πως τα οι χρηματικές απολαβές στην Άπω Ανατολή είναι ένας ελκυστικός για τον ίδιο παράγοντας.

Εν μέσω δημοσιευμάτων για έντονο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία για τον Βέλγο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, ο ίδιος μίλησε με ειλικρίνεια φανερώνοντας ένα πιθανό μονοπάτι για την καριέρα του στο άμεσο μέλλον

"Για τη Μισέλ (η σύζυγος), μια εξωτική περιπέτεια είναι εντάξει. Αυτές είναι επίσης συζητήσεις που κάνουμε όλο και περισσότερο ως οικογένεια. Στην ηλικία μου πρέπει να είσαι ανοιχτός σε όλα. Μιλάτε για απίστευτα χρηματικά ποσά σε κάτι που μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας μου. Μερικές φορές πρέπει να το σκέφτεσαι αυτό", τόνισε ο Ντε Μπρόινε.

"'Αν παίξω εκεί για δύο χρόνια, θα μπορέσω να κερδίσω ένα απίστευτο ποσό χρημάτων. Πριν από αυτό έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο για 15 χρόνια. Μπορεί να μην φτάσω ακόμη αυτό το ποσό. Τότε πρέπει να σκεφτείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό στη συνέχεια. Αλλά προς το παρόν δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ ακόμα.

Μου απομένει ακόμη ένας χρόνος στο συμβόλαιό μου, οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θα μπορούσε να συμβεί. Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι τώρα οκτώ ετών και δεν ξέρει τίποτα άλλο από την Αγγλία. 'Ρωτάει επίσης πόσο καιρό θα παίζω για τη Σίτι. Όταν έρθει η στιγμή, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συγκεκριμένο τρόπο".

Το συμβόλαιο του παίκτη του Γκουαρδιόλα λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, όμως οι συζητήσεις για ανανέωση με νέους όρους με τους "Πολίτες" δεν έχουν ξεκινήσει.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 19:48

Σχετικά Άρθρα

  • Μάντσεστερ Σίτι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντε Μπρόινε
    Μάντσεστερ Σίτι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντε Μπρόινε

    Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τη Μάντσεστερ Σίτι έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του.

    Χαρμόσυνα νέα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τη Μάντσεστερ Σίτι. Έναν μήνα μετά τον τραυματισμό που υπέστη, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις των «πολιτών» και ανεβάζει στροφές για να τεθεί και πάλι άμεσα στη διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

    Όπως γνωστοποίησε η ίδια η Μάντσεστερ Σίτι μέσα από τα social media, ο Βέλγος σταρ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής, δίχως να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Ντε Μπρόινε ολοκλήρωσε χωρίς καμία ενόχληση το πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

    Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Βέλγος μεσοεπιθετικός να βρεθεί στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για την ερχόμενη αναμέτρηση (20/10, 16:00) με τη Γουλβς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Πέρα από τον Ντε Μπρόινε, το «πράσινο» φως για την επιστροφή στις προπονήσεις έλαβε και ο Νέιθαν Άκε.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES

  • Εθνική Βελγίου: Ντε Μπρόινε και Λουκάκου δεν κατεβαίνουν για τα ματς του Nations League
    Εθνική Βελγίου: Ντε Μπρόινε και Λουκάκου δεν κατεβαίνουν για τα ματς του Nations League

    Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου έθεσαν εαυτούς εκτός για τα επερχόμενα ματς του Βελγίου στο Nations League, εξέλιξη που φέρνει σε δύσκολη θέση τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντομένικο Τεντέσκο.

    Η ατμόσφαιρα στην εθνική Βελγίου επί ημερών Ντομένικο Τεντέσκο μοιάζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

    Μετά την απόφαση του Ιταλού τεχνικού να θέσει επ' αόριστον εκτός ομάδας τον Νο1 κίπερ του, Τιμπό Κουρτουά αλλά και την αποτυχημένη πορεία στο περασμένο Euro, οι «Διάβολοι» βρίσκονται στα πρόθυρα εσωτερικής κρίσης καθώς Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου αποφάσισαν να μην ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα στο προσεχές παράθυρο του Nations League και τα ματς με Ιταλία και Γαλλία.

    Όπως αναφέρει η βελγική «Le Soir», τόσο ο ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι όσο και ο θηριώδης στράικερ της Νάπολι έθεσαν εαυτούς εκτός διάθεσης Τεντέσκο, παρά τις εκ πρώτης όψεως εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα. Κι αν στην περίπτωση του KDB υπάρχει το ελαφρυντικό του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους Πολίτες, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Λουκάκου ο οποίος ενημέρωσε τον προπονητή του πως δεν επιθυμεί να δώσει το παρών για τα ματς με Ιταλία και Γαλλία.

    Αναμενόμενα η είδηση αυτή έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της εθνικής Βελγίου κι αυξάνει την πίεση προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αν και το δημοσίευμα πάντως υποστηρίζει πως αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για το μέλλον των δύο παικτών με το εθνόσημο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο παράθυρο του Νοεμβρίου.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES

  • Ντε Μπρόινε μετά την ήττα από τη Γαλλία: «Κάποιοι δεν δίνουν το 100%, είναι απαράδεκτο»
    Ντε Μπρόινε μετά την ήττα από τη Γαλλία: «Κάποιοι δεν δίνουν το 100%, είναι απαράδεκτο»

    Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γαλλία και... άδειασε τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως κάποιοι δεν δίνουν το 100%.

    Το Βέλγιο δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πρεμιέρα που έκανε στο Nations League, καθώς ηττήθηκε εύκολα από τη Γαλλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» εκνεύρισε σε μεγάλο βαθμό τον αρχηγό τους, Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος δεν δίστασε μετά το τέλος του αγώνα να τα «χώσει» στους συμπαίκτες του.

    Ο KDB μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε πως είναι απαράδεκτο να μην δίνουν άπαντες το 100% των δυνατοτήτων τους, αφήνοντας αιχμές για τους συμπαίκτες του.

    «Η Γαλλία ήταν καλύτερη, δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο Ντε Μπρόινε προτού του γίνει ερώτηση για την τακτική του Βελγίου. «Αναρωτιέμαι τι βλέπετε σε ένα ματς… Δεν έχει να κάνει με αυτό αλλά με τον τρόπο που παίζουμε και κάποιους που δεν κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα. Αν δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή, δεν είσαι αρκετά καλός. Και πρέπει πάντα να δίνεις το 100%. Αυτό δεν το κάνουν ορισμένοι. Μπορώ να αποδεχτώ ότι κάποιοι αντίπαλοι είναι καλύτεροι, αλλά κάποια πράγματα είναι απαράδεκτα».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES

  • Γκουαρδιόλα: "Ο Ντε Μπρόινε δεν θα αποχωρήσει από τη Σίτι"
    Γκουαρδιόλα:

    Ο Πεπ Γουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να έχει συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το τρέχον καλοκαίρι.

    Τον ιθύνων νου της μεσαίας γραμμής και τον παίκτη στον οποίο βασίζεται όλο το επιθετικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να αποχωριστεί με τίποτα το φετινό καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

    Ο λόγος φυσικά για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, η απουσία του οποίου την περσινή σεζόν εξαιτίας τραυματισμών, αλλά και ανετοιμότητας κόστισε στους "Πολίτες" πολύτιμα γκολ και ενδεχομένως την παρουσία τους σε έναν ακόμα τελικό Champions League, καθώς ο Βέλγος στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

    Ο Βέλγος έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι δεν θα έλεγε όχι σε μία πλουσιοπάροχη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, με τους Άγγλους να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να γράφουν για συμφωνία του 33χρονου αρτίστα με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

    Τα εν λόγω δημοσιεύματα από το Νησί διέψευσε κατηγορηματικά ο Γκουαρδιόλα, με τον 53χρονο να δηλώνει κατηγορηματικά: "Όχι, ο Κέβιν δεν θα αποχωρήσει".

    Μένει πλέον να φανεί εάν όντως υπάρχει καπνός στην υπόθεση του Ντε Μπρόινε και εάν ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου θα ακολουθήσει τον δρόμο του Έντερσον, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος της Αλ Ιτιχάντ για τη θέση του τερματοφύλακα.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES
  • Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε μετράει αντίστροφα για το comeback, έκανε ξανά προπόνηση μετά από 4 μήνες
    Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε μετράει αντίστροφα για το comeback, έκανε ξανά προπόνηση μετά από 4 μήνες

    Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε όχι μόνο μπήκε στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι που ταξίδεψε στη Τζέντα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αλλά πήρε μέρος σε προπόνηση των πολιτών για πρώτη φορά μετά από 4 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του.

    Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για την αναμέτρησή της με την Ουράβα Ρεντς την Τρίτη στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Τζέντα ως πρωταθλήτρια Ευρώπης και η μεγάλη είδηση για τους πολίτες ήρθε από τον... Κέβιν Ντε Μπρόινε.

    Ο Βέλγος διεθνής μέσος, ο οποίος απείχε από τη δράση το τελευταίο τετράμηνο λόγω τραυματισμού στο πόδι, όχι μόνο μπήκε στην αποστολή της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα που ταξίδεψε στην Τζέντα την Δευτέρα αλλά πήρε μέρος και στην προπόνηση, για να αρχίσει πλέον να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

    "Δεν έχω αμφιβολίες όταν λέω πως θέλω να είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχω ακόμη κίνητρα για αυτό.

    Αν και ήμουν εκτός για τέσσερις μήνες λόγω τραυματισμού, προσπαθώ να αλλάζω εγώ ο ίδιος ως παίκτης για να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο", τόνισε με δηλώσεις του ο Βέλγος διεθνής μέσος.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES

  • Μάντσεστερ Σίτι: Η αγκαλιά και ο συγκλονιστικός διάλογος Γκουαρδιόλα - Ντε Μπρόινε μετά τον τελικό του Champions League
    Μάντσεστερ Σίτι: Η αγκαλιά και ο συγκλονιστικός διάλογος Γκουαρδιόλα - Ντε Μπρόινε μετά τον τελικό του Champions League

    Ένα video που κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ώρες δείχνει τον συγκινητικό διάλογο μεταξύ Γκουαρδιόλα και Ντε Μπρόινε μετά τον τελικό του Champions League.

    Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της, επικρατώντας 1-0 της Ίντερ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

    Στο φινάλε του τελικού οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Κέβιν Ντε Μπρόινε έδωσαν μια αγκαλιά και είχαν έναν συγκλονιστικό διάλογο μεταξύ τους, λέγοντας πολλές φορές μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης "τα καταφέραμε".

    "Τα καταφέραμε. Επτά χρόνια μάχης, τώρα τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε Κέβιν. Τώρα το έχουμε, τώρα πανηγυρίζουμε", είπαν οι δύο άνδρες.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ PETER POWELL
  • Γκουαρδιόλα για το "σκάσε" του Ντε Μπρόινε: "Δεν είναι πρώτη φορά, μου φωνάζει και στην προπόνηση"
    Γκουαρδιόλα για το

    Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το περιστατικό με τον Κέβιν ντε Μπρόινε, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν πολλές αντίστοιχες στιγμές έντασης μεταξύ τους.

    Σ' ένα από τα highlights του ημιτελικού της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ ήταν το σκηνικό ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Κέβιν ντε Μπρόινε.

    Αφορμή στάθηκε μία φάση, στην οποία ο Ντε Μπρόινε έγινε κάτοχος της μπάλας και επιχείρησε να πατήσει αντίπαλη περιοχή. Όμως, η μπάλα δεν πέρασε στον Γκρίλις, καθώς κόπηκε η πάσα από αμυντικό της ισπανικής ομάδας.

    Τότε φανερά οργισμένος ο Γκουαρδιόλα φώναξε στον Βέλγο μέσο: "Πάσα, δώσε πάσα", με τον Ντε Μπρόινε να απαντά εκνευρισμένος: "Σκάσε, απλά σκάσε".

    Στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (19/5) ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι του αρέσει αυτή η ένταση που βγάζει ο παίκτης του.

    "Μου άρεσε η αντίδραση του Κέβιν, μου αρέσει όταν φωνάζουμε ο ένας στον άλλο. Μου αρέσει. Μερικές φορές παρά είναι επίπεδο, οπότε μου αρέσει αυτή η ενέργεια που βγάζει.

    Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν το βλέπεις εσύ. αλλά μου φωνάζει στην προπόνηση. Μετά από αυτό γίνεται ο καλύτερος.

    Ο Κέβιν ήταν ήρεμος και έκανε μια απίστευτη ασίστ. Ο Τζακ έκανε το αντίθετο, θα μπορούσε να τρέξει, αλλά βοηθά την ομάδα και ενώνει τις πάσες. Είναι ποδόσφαιρο. Αυτά τα πράγματα πρέπει να συμβούν για να υπάρχει ανταγωνισμός".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο