Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 15:10

Λουτσέσκου: "Έχουμε νοοτροπία ομάδας που δεν τα παρατάει, ο Τροστ-Εκόνγκ θέλει να διασφαλίσει το μέλλον του"

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στη Μάλμε (13/8, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Τροστ-Εκόνγκ που θα συνεχίσει στην Αλ Καλούντ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλμε (13/8, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στη ρεβάνς του 2-2 στην Σουηδία, με στόχο την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως καταλαβαίνει τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, ο οποίος θα συνεχίσει στην Αλ Καλούντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Για το ποια είναι τα θετικά στοιχεία ενόψει της ρεβάνς: "Θα είπα ότι θα είναι διαφορετικό, διαφορετικό περιβάλλον, θα πιέζονται από 20.000 οπαδούς. Θα έχουμε ένα πουσάρισμα και την ενέργεια από τους οπαδούς μας. Η Μάλμε είναι ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη, με εμπειρία να παίζει εκτός έδρας. Θα είναι για εμάς σημαντικό, γιατί ο κόσμος θα μας δίνει ενέργεια. Η δεύτερη παράμετρος είναι ότι το πρώτο ματς ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες, φύγαμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Πέρασε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και να αξιοποιήσουμε την αυτοπεποίθηση από τα τρία καλά παιχνίδια μας στην Ευρώπη".

Για το αν προσαρμόζει τη λογική του πάνω στην επιθετική λειτουργία της Μάλμε: "Η φύση της ομάδας είναι δύσκολο να αλλάξει, μπορούμε να μιλάμε για την στρατηγική, αλλά η φύση της ομάδας παραμένει. Μπορούν να επιτίθενται λιγότερο Ή να αμυνθούν περισσότερο, αλλά δεν αλλάζει η φύση, όταν έχεις συνηθίσει να κάνεις κάτι. Ελπίζω να ρωτήσετε και τους ανθρώπους της Μάλμε το βράδυ και οι δύο ομάδες έχουν κάτι να προσέξει. Κάθε λεπτό μπορεί να σου φέρει κάτι και εσύ πρέπει να ξέρεις πώς θα αντιδράς. Μπορεί να ξεκινήσεις το ματς και να πάνε καλά τα πράγματα ή να πιεστούμε. Έχουμε νοοτροπία νικητή, μίας ομάδας που δεν τα παρατάει. Έχει να κάνει με το τι παίρνουμε από κάθε παιχνίδι, αυτή είναι η λογική και αυτά περιμένουμε να παρουσιάσουμε στο παιχνίδι".

Για τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ, πώς έχουν ενσωματωθεί οι Τσάλοφ, Τισουντάλι και Μαντί: "Δεν μπορώ να το απαντήσω με ακρίβεια. Το καλύτερο των Τσάλοφ και Τισουντάλι θα το δείτε τον Οκτώβρη, αλλά έχουν την εμπειρία. Χθες είχαμε τακτική προπόνηση, ήταν εμφανές ότι δεν είχαν την επιθυμητή κατανόηση, την ροή των κινήσεων γιατί οι άλλοι είναι συνηθισμένοι και κάποιοι δουλεύουν χρόνια. Είναι διαφορετική η κίνησή τους στο παιχνίδι. Η ικανότητα τους δίνει την δυνατότητα να επιταχύνουν την διαδικασία. Είναι μία διαδικασία που περνούν παιχνίδι με παιχνίδι. Όμως, όταν παίζουν καταλαβαίνεις την ποιότητά τους. Μιλήσαμε για τον Καμαρά, ίσως να αρχίσει να βελτιώνεται όσον αφορά το πώς νιώθει την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Δεν μιλάμε για την ικανότητά του".

Για το αν υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζει αύριο και για τον Τρόοστ-Εκόνγκ: "Και τι να κάνω; Τι να απαντήσω. Η ποδοσφαιρική ζωή ενός παίκτη είναι μικρή, υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να πάρουν. Στον Εκόνγκ ήρθε μία ευκαιρία και θέλει να διασφαλίσει το μέλλον του και της οικογένειάς του. Σε δύο χρόνια μπορεί να σταματήσει. Καταλαβαίνω τον Εκόνγκ. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία των απαιτήσεων του και της ομάδας γενικότερα. Έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις με παίκτες που είχαν μεγάλες προτάσεις, η δική μας δουλειά είναι να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, θέλοντας να διασφαλίσουμε την επιτυχία και να δουλεύουμε πάνω σε αυτήν".

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ EUROKINISSI
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 13:02

Σχετικά Άρθρα

  • ΠΑΟΚ: «Μπήκε» και ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ
    ΠΑΟΚ: «Μπήκε» και ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ

    Ο Λουτσέσκου θα έχει πρακτικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή 20/10, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, έχει πρακτικά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του

    Η Παρασκευή (18/10) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Ο Ρουμάνος προπονητής των «ασπρόμαυρων» είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συμμετέχει σε ολόκληρη την προπόνηση, αφήνοντας πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε σχεδόν μία εβδομάδα.

    Πλέον, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο στον Αντώνη Τσιφτσή, που έκανε και σήμερα ατομικό. Αξίζει να αναφερθεί, ενόψει της συνέχειας, πως στο όριο καρτών είναι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννης Μιχαηλίδης και, εφόσον «κιτρινιστούν», θα χρειαστεί να απουσιάσουν σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

    Το Σάββατο (19/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Αθήνα.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Καμαρά: "Χαίρομαι κάθε δευτερόλεπτο στον ΠΑΟΚ"
    Καμαρά:

    Ο Μαντί Καμαρά αποδεικνύεται δεινός κεφαλοσφαιριστής, καθώς τα δυο γκολ που έχει πετύχει με ισάριθμες κεφαλιές έχουν δώσει σημαντικές νίκες στον ΠΑΟΚ, σε Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και στη Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα.

    Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η ομάδα τους.

    Ο Αφρικανός χαφ, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και ο Στέφαν Σβαμπ έχουν παίξει έστω και λίγα λεπτά ως αλλαγή στο σύνολο των επίσημων αγώνων του Δικεφάλου.

    Όπως ανέφερε ο 27χρονος μέσος σε ποστάρισμα του στο Instagram μετά τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στη Λιβαδειά με 2-0, χαίρεται κάθε λεπτό της συμμετοχής του στους πρωταθλητές.

    “Χαίρομαι κάθε δευτερόλεπτο σε αυτή την ομάδα. Πάμε ΠΑΟΚ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Καμαρά στο σχόλιο του που συνοδεύει εικόνες από το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό και τους πανηγυρισμούς για το νέο τρίποντο.

    Πηγή: Sport24.gr

  • ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Σαββίδης αρνήθηκε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια!
    ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Σαββίδης αρνήθηκε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια!
    Τρίτη αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Δικέφαλο του Βορρά να λέει «όχι» στην Μπενφίκα που χτύπησε την πόρτα των «ασπρόμαυρων» με πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%.

    Ο Ιβάν Σαββίδης αρνήθηκε μια ακόμα πρόταση για το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια. Για τρίτη φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έριξε «άκυρο» σε μεγάλη πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Δικεφάλου του Βορρά για τον Κωνσταντέλια.

    Αυτή τη φορά, η Μπενφίκα ήταν αυτή που προσπάθησε να κάνει δικό της τον Έλληνα αστέρα του ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι χτύπησαν την πόρτα του Δικεφάλου με μια πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%. Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη ήταν και πάλι αρνητική, όπως και στις δύο προηγούμενες προτάσεις των Σάλτσμπουργκ (17.5 εκατ. ευρώ) και Τζιρόνα (20 εκατ. ευρώ).

    Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν εντός της ημέρας οι Νάσμπεργκ και Σοάρες, με τον πρώτο να αποχωρεί για λογαριασμό της Βίμποργκ και τον δεύτερο για λογαριασμό της Φαμαλικάο.

    Όσο για τον Χατζηδιάκο, νεότερα για την υπόθεση του αναμένονται απόψε το βράδυ.

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Λουτσέσκου: «Το τρίτο γκολ της Μάλμε με έκανε να αισθανθώ άσχημα»
    Λουτσέσκου: «Το τρίτο γκολ της Μάλμε με έκανε να αισθανθώ άσχημα»

    Ο ΠΑΟΚ έχασε 4-3 στην παράταση από τη Μάλμε και ο Λουτσέσκου στάθηκε στη φάση των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας, όπου η αντίπαλός του ισοφάρισε σε 3-3 και έστειλε το ζευγάρι στον έξτρα χρόνο.

    Στα Play Off του Champions League ήταν ο ΠΑΟΚ μέχρι και τις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα του με τη Μάλμε, όμως ισοφαρίστηκε τότε σε 3-3 και το ζευγάρι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Δικέφαλος έχασε 4-3 και τέθηκε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

    Αναλυτικά τα όσα είπε

    Αν συμφωνεί πως όλα κρίθηκαν στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας όπου η Μάλμε ισοφάρισε (3-3) και πήγε το ματς στην παράταση: «Νομίζω πως για 94’ λεπτά αξίζαμε εμείς να πάρουμε την πρόκριση. Οταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό και με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να πεις πως υπάρχει έλλειψη πίστης και αυτοπεποίθησης. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε πετύχει το τέταρτο γκολ, δεν το κάναμε και πιστεύω πως πληρώσαμε την αφέλεια μας. Ημασταν αφελείς και το πληρώσαμε. Επρεπε στο δεύτερο μέρος να είχαμε τελειώσει το ματς με ένα τέταρτο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο η Μάλμε είχε πρωταρχικό ρόλο. Μας στοίχισε πολύ το πρώτο γκολ της Μάλμε και ανεξάρτητα του αν καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια προηγούμενοι, γενικώς έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς. Το τρίτο γκολ της Μάλμε με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό αυτής της φάσης του τρίτου γκολ, όλα έγιναν λάθος».

    Για το αν πιστεύει πως αυτός ο αποκλεισμός από το Champions League μπορεί να επηρεάσει την ομάδα και αν επίσης ενδέχεται να επηρεαστεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν συνεχίζει σε αυτόν τον θεσμό όπου τα έσοδα είναι περισσότερα: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω….»

    Για τη συνέχεια και την προσπάθεια η ομάδα να προχωρήσει στο Europa League: «Η ευθύνη όλων μας είναι να ισορροπήσουμε στο μυαλό μας. Εχουμε εξασφαλίσει ευρωπαϊκή παρουσία αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα δυο ματς που κρίνουν την πρόκριση στο Europa που θα είναι ένα παραπάνω βήμα. Είναι ευθύνη δική μου και όλων όσων είναι στο club να έχουμε τους παίκτες αφοσιωμένους στα επόμενα ματς. Eχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη σεζόν. Να ξυπνήσουμε αύριο γνωρίζοντας πώς έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια».

    Για το αν θεωρεί πως συνολικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Μάλμε: «Πιστεύω πως είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας και τη χάσαμε. Από κάθε σκοπιά. Γιατί όταν η μπάλα είναι δική μας και στο 94’ και δεν στέλνουμε τη μπάλα στο άλλο μισό… τότε έχεις την πρόκριση στα χέρια σου και την χάνεις».

    Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να είχε καλύτερη στρατηγική στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας: «Σας είπα για τα λάθη που έγιναν. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις μακρινές μπαλιές τους στο τέλος στις καθυστερήσεις. Ημασταν αφελείς, το είπα και πριν».

    Για το αν θεωρεί πως μια ενδεχόμενη παρουσία Σαμάτα θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο φινάλε: «Οταν παίρνεις δυο ποδοσφαιριστές για το μέλλον της ομάδας και ο άλλος γνωρίζει πως είναι εκτός πώς το διαχειρίζεσαι;»

    Πηγή: Gazzetta.gr
    • Καμαρά: "Στον ΠΑΟΚ βρήκα ξανά το χαμόγελό μου"
      Καμαρά:

      Η ιδιαίτερη ανάρτηση του μέσου του ΠΑΟΚ, Μαντί Καμαρά, που αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Μπόρατς μετά από επτά μήνες σε επίσημο παιχνίδι.

      Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (24/7) το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

      Μάλιστα ο χαφ από τη Γουινέα είχε να αγωνιστεί περίπου επτά μήνες σε επίσημο αγώνα γεγονός που σχολίασε με ανάρτηση του στο Instagram.


      "Μετά από επτά μήνες χωρίς να αγωνίζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να βρω και πάλι το χαμόγελό μου, παίζοντας για αυτή τη μεγάλη ομάδα.

      Ευχαριστώ του συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με βοήθησαν να ενταχθώ σε αυτό το σπουδαίο σύλλογο. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας", έγραψε ο Καμαρά.

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
    • ΠΑΟΚ: "Καίει" η μεταγραφή του επιθετικού
      ΠΑΟΚ:

      Η ενίσχυση στον φορ αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό από τα ανοικτά θέματα του ΠΑΟΚ. Το ονόματα που παίζουν και ο χρόνος που πιέζει.

      Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεκάθαρο σκεπτικό αμέσως μετά το τέλος της περασμένης, υπερβατικής για τον ΠΑΟΚ, αγωνιστικής περιόδου.

      Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά ζήτησε την παραμονή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και την ενίσχυση με τρεις παίκτες έναν χαφ, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό.

      Σβαμπ και Κεντζιόρα έμειναν, το κλίμα με τον Μειτέ έχει αλλάξει, αποκτήθηκε ο Μαντί Καμαρά και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητεί έναν επιθετικό κρούσης και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό.

      Η ενίσχυση στα φορ παραμένει το πιο σημαντικό από τα ανοικτά ζητήματα του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ίσως να είναι και αυτό που θα είναι το πιο χρονοβόρο και αυτό που θα έχει μεγαλύτερο κόστος για τους πρωταθλητές.

      Και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε για καιρό ως πρώτο στόχο τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ είναι ενδεικτικό για την απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου να επενδύσουν χρόνο στην υπόθεση του επιθετικού που μοιάζει να είναι και η πιο κρίσιμη του μεταγραφικού σχεδιασμού.

      Τα δεδομένα για Μπρέθγουεϊτ και Πέτκοβιτς

      Το θέμα του Δανού έχει ατονήσει εδώ και μέρες και τη Δευτέρα 15 του μήνα παύει να ισχύει και η ρήτρα που του έδινε το δικαίωμα να επιλέξει αυτός την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

      Την ίδια ημέρα εκπνέει αντίστοιχα και η οψιόν αγοράς των 2,5 εκατομμυρίων που υπάρχει στο συμβόλαια του Μπρούνο Πέτκοβιτς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

      Το γεγονός ότι ο Κροάτης επιθετικός επιμένει να έχει υψηλές απαιτήσεις μάλλον επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, ότι δεν καίγεται να αποχωρήσει από την ομάδα του.

      Η περίπτωση του Πιερό

      Στον ΠΑΟΚ αρέσει ο Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο και η δική του περίπτωση του εξαρτάται από τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στο συμβόλαιο του με την ισραηλινή ομάδα.

      Με αυτά τα δεδομένα και από την στιγμή που το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία ολοκληρώνεται με τα σημερινά (13/07) φιλικά με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στηριχθεί τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions Leage στους Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα.

      Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Ρουμάνος προπονητής θα ήθελε να έχει ήδη στην ομάδα του τον επιθετικό που έχει ζητήσει και περιμένει πως και πως τον ερχομό του. Όπως, όμως, κυλούν τα πράγματα φαίνεται ότι θα χρειαστεί ακόμη χρόνο…

      Πηγή: Sport24.gr
    • ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ στο φιλικό με την Γκενκ (videos)
      ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ στο φιλικό με την Γκενκ (videos)

      Δοκιμές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ ενόψει του φιλικού με την Γκενκ (10/7 – 19:00). ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

      Προπόνηση με δοκιμές ενδεκάδων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κίριλ Ντεσπόντοφ να συμμετέχουν κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για το αυριανό φιλικό με την Γκενκ (19:00 – Novasports 2, Live από το Gazzetta) στο προπονητικό κέντρο του Χορστ.

      To τρίτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία θα έχει διάρκεια 120 λεπτών, καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν να παίξουν δύο ημίχρονα των 60 λεπτών.

      Στη μια ενδεκάδα ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από τα δοκάρια και οι Ότο, ¨Εκονγκ, Κουλιερακης και Μπαμπα αποτελούσαν την αμυντικη τετράδα. Οι Τσιγγάρας με τον Καμαρά ήταν οι δύο εσωτερικοί μέσοι, ενώ η επιθετική γραμμή αποτελούταν από τους Ντεσποντοφ, Μουργκ, Ταισον και Σαμάτα.

      Στη δεύτερη ενδεκάδα ο Τσιφτσής ήταν κάτω από την εστία, με τους Σάστρε, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες να είναι η τετράδα στην άμυνα. Ο Λουτσέσκου δοκίμασε τον Θυμιάνη στη θέση του αμυντικού χαφ, ο Σβαμπ ήταν ο δεύτερος χαφ στον άξονα και οι Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Κουάλιατα έπαιξαν πίσω από τον Μπραντον Τόμας.

      Στο αυριανό τρίτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μάγκομεντ Οζντόεφ, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από την προπόνηση της Δευτέρας (8/7) και θα τον κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

      Πηγή: Gazzetta.gr

    • ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ο Μαντί Καμαρά υπέγραψε στους Πρωταθλητές Ελλάδας!
      ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Ο Μαντί Καμαρά υπέγραψε στους Πρωταθλητές Ελλάδας!

      Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Μαντί Καμαρά για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αφρικανός υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

      Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (19/6) στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγο ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ υπογράφοντας το τριετές συμβόλαιο κάτι που σημαίνει ότι απομένει σε λίγο η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

      Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα γνωρίστηκε με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ουσιαστικά απομένει το τυπικό της ανακοίνωσης από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

      Μια σημαντική λεπτομέρεια της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Μαντί Καμαρά έχει να κάνει με την «οψιόν» συνεργασίας και για έναν ακόμα χρόνο μετά το τέλος του τριετούς συμβολαίου, που θα αποφέρει ετησίως 1,2 εκατομμύρια Ευρώ στον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

      Πηγή: Gazzetta.gr

    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο