Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 15:54

Βινίσιους: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον Βραζιλιάνο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον Βινίσιους 350 εκατομμύρια ετησίως για να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο να το σκέφτεται όπως αναφέρει το ESPN Brasil.

Γη και ύδωρ προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον Βινίσιους! Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN Brasil, οι οποίες αναπαράγονται ήδη από ισπανικά Μέσα, το Δημόσιο Ταμείο Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας ήδη έχει προσεγγίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βραζιλιάνο αστέρα.

Το εν λόγω Ταμείο κατέχει το 75% του κεφαλαίου των τεσσάρων κύριων συλλόγων της χώρας: της Αλ Αχλί, της Αλ Ίτιχαντ, της Αλ Χιλάλ και της Αλ Νασρ. Οι πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική τονίζουν πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση όμως οι Σαουδάραβες θέλουν τον Βινίσιους να γίνει ο πρεσβευτής της χώρας τους στο Μουντιάλ του 2034 που αναμένεται να διοργανώσουν.

Οι αριθμοί... ζαλίζουν

Για να πείσουν τον Βινίσιους να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στη χώρα του Κόλπου, οι Σαουδάραβες παρουσιζάονται πρόθυμοι να του προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο που αναμένεται να φτάσει έως και τα 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Σύμφωνα με το ESPN Brasil, ο Βινίσιους και το επιτελείο του δεν απέρριψαν την προσέγγιση της Σαουδικής Αραβίας, διατηρώντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας. Δεδομένης της στάσης του Βραζιλιάνου, οι εκπρόσωποι του Επενδυτικού Ταμείου βρίσκονται σε συνομιλίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν θέλει να χάσει τον παίκτη και απαιτεί την καταβολή της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του και ανέρχεται στο 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους "μερένχες" έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024 11:33

Σχετικά Άρθρα

  • Σαουδική Αραβία: Χτίζει το μεγαλύτερο κτήριο στον πλανήτη σε μία νέα πόλη 400.000 κατοίκων
    Σαουδική Αραβία: Χτίζει το μεγαλύτερο κτήριο στον πλανήτη σε μία νέα πόλη 400.000 κατοίκων

    Το κτήριο σε σχήμα κύβου θα αξιοποιεί κάθε νέα τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας για τους επισκέπτες του - Πολλές καταγγελίες από τους εργάτες για τα mega projects της χώρας

    Να αναθεωρήσει όσα γνωρίζουμε για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική ευελπιστεί η Σαουδική Αραβία η οποία με ένα ουρανοξύστη σε σχήμα κύβου και ύψους 400 μέτρων ευελπιστεί να αποκτήσει το μεγαλύτερο κτήριο στον πλανήτη.
    Ο λόγος για το Mykaab στο Ριάντ το οποίο θα έχει τόσο μεγάλη χωρητικότητα που θα μπορεί να… χωρέσει 20 φορές το Empire State Building της Νέας Υόρκης. Η δομή του Mukaab θα είναι η μεγαλύτερη κατασκευή του είδους της στον κόσμο, και θα αποτελεί το επίκεντρο της νέας κοινότητας New Murabba, ενός σχεδίου ανάπτυξης που θα μεταμορφώσει το Ριάντ σε παγκόσμιο προορισμό.
    Όπως αναφέρει το Bloomberg, η εταιρεία New Murabba Development Co. έχει ήδη ξεκινήσει την εκσκαφή άνω των 10 εκατ. κυβικών μέτρων γης για να προετοιμάσει τον χώρο, ενώ στα επόμενα χρόνια θα ανατεθούν συμβάσεις αξίας δισεκατομμυρίων ριάλ, οι οποίες θα εξοπλίσουν τον Mukaab και την ευρύτερη περιοχή με κέντρα ψυχαγωγίας, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εγκαταστάσεις υγείας και ένα στάδιο 45.000 θέσεων.

    Σύμφωνα με τον Michael Dyke, διευθύνοντα σύμβουλο της New Murabba Development Co. ο στόχος είναι το Mukaab να αποτελέσει το νέο κεντρικό σύμβολο του Ριάντ, όπως και άλλες μεγάλες πρωτεύουσες έχουν τα δικά τους τοπόσημα.

    Δείτε βίντεο:
    Ο Mukaab, εκτός από το μέγεθός του, θα εντυπωσιάζει και με τον μοναδικό σχεδιασμό του, εμπνευσμένο από το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ Najdi της Σαουδικής Αραβίας, που περιλαμβάνει γεωμετρικά σχέδια και διασταυρούμενα τρίγωνα στην εξωτερική του επιφάνεια.
    Στο εσωτερικό του, ο ουρανοξύστης θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, με τη δυνατότητα προβολής ολογραφικών εικόνων σε έναν ενσωματωμένο θόλο που θα μεταφέρει τους παρευρισκόμενους σε εικονικές τοποθεσίες από όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, κάποιος θα μπορεί να ξυπνά με την αίσθηση ότι βρίσκεται στο Σερεγκέτι και να τελειώνει τη μέρα του με την ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας και αρωματισμού που θα ενσωματώνει το κτίριο.

    Ολόκληρο το έργο New Murabba, του οποίου το Mukaab αποτελεί κεντρικό στοιχείο, περιλαμβάνει συνολικά 18 κοινότητες που μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 400.000 κατοίκους. Η πρώτη φάση της κατασκευής του New Murabba θα ολοκληρωθεί το 2030, με στόχο να είναι έτοιμη για την Expo 2030, όπου θα φιλοξενηθούν πάνω από 190 χώρες. Ο χρόνος είναι κρίσιμος, σύμφωνα με τον Dyke, ώστε να διασφαλιστεί ότι το νέο κέντρο της πόλης θα είναι πλήρως λειτουργικό κατά την έναρξη της Expo.

    Δείτε βίντεο, απεικόνιση της New Muraba:
    Εκτός από το Mukaab, η Σαουδική Αραβία έχει προαναγγείλει και άλλα εντυπωσιακά έργα, όπως το The Line, μια φουτουριστική πόλη που θα βρίσκεται στην Ερυθρά Θάλασσα και θα περιλαμβάνει δίδυμους ουρανοξύστες με καθρέφτες. Η χώρα προσπαθεί να απογαλακτιστεί από την εξάρτησή της από το πετρέλαιο και να επενδύσει στην ανάπτυξη υποδομών που θα την καταστήσουν κόμβο για ψυχαγωγία, τουρισμό και παραγωγή.
    Με τη Σαουδική Αραβία να προσελκύει επενδύσεις άνω των 164 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ακίνητα τα τελευταία οκτώ χρόνια, η ζήτηση για εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό έχει αυξηθεί σημαντικά, με το Ριάντ να παραμένει η καρδιά της ανάπτυξης αυτής, συγκεντρώνοντας πάνω από 35 δισεκατομμύρια σε συμβάσεις.
    Παρότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις που αφορούν την αλυσίδα εφοδιασμού και το υψηλό κόστος των έργων, ο Dyke δηλώνει αισιόδοξος ότι το Mukaab θα ξεχωρίσει στον ορίζοντα της πόλης και θα παραμείνει ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.

    Αντιδράσεις για τις συνθήκες εργασίας στα projects της Σαουδικής Αραβίας

    Την ίδια ώρα, πολλές καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας στην κατασκευή της φιλόδοξης φουτουριστικής πόλης Neom στη Σαουδική Αραβία φέρνει στο φως το νέο ντοκιμαντέρ του ITV, «Kingdom Uncovered: Inside Saudi Arabia».

    Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, που προγραμματίζεται να προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 10:15 μ.μ., οι εργάτες που απασχολούνται στο έργο «The Line», την πόλη μήκους 170 χιλιομέτρων που κατασκευάζεται στα βορειοδυτικά της χώρας, αναγκάζονται να εργάζονται πολύωρες βάρδιες, υπερβαίνοντας τα νόμιμα όρια.
    Ένας από τους εργάτες, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, ανέφερε ότι εργάζεται τακτικά σε βάρδιες διάρκειας 16 ωρών, για 14 συνεχόμενες ημέρες, χωρίς καμία ξεκούραση. Βάσει της σαουδαραβικής νομοθεσίας, οι εργάτες δεν θα πρέπει να εργάζονται περισσότερο από 60 ώρες εβδομαδιαίως, συμπεριλαμβανομένων των υπερωριών, αλλά οι μαρτυρίες στο ντοκιμαντέρ δείχνουν πως αυτό δεν τηρείται.

    Επιπλέον, οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι χρειάζεται να ταξιδεύουν τρεις ώρες απλήρωτες με το λεωφορείο για να φτάσουν στον απομακρυσμένο χώρο εργασίας τους και να επιστρέψουν, με αποτέλεσμα να τους απομένουν μόλις τέσσερις ώρες ύπνου ημερησίως. «Μας αναγκάζουν να δουλεύουμε εξαιρετικά σκληρά, δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Κουραζόμαστε και υποφέρουμε από άγχος μέρα και νύχτα», δηλώνει ένας εργάτης στην κάμερα.

    Η εξάρτηση της Σαουδικής Αραβίας από τους μετανάστες εργάτες είναι μεγάλη, καθώς αυτοί αποτελούν τα τρία τέταρτα του εργατικού δυναμικού της χώρας και παίζουν καθοριστικό ρόλο στα έργα του Vision 2030, του στρατηγικού σχεδίου του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν για την οικονομική αναμόρφωση της χώρας. Το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει επίσης ότι, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Νεπάλ, 21.000 ξένοι εργάτες από αυτές τις χώρες έχουν πεθάνει από το 2016, όταν ξεκίνησε το Vision 2030.

    Η σαουδαραβική κυβέρνηση δεν απάντησε στα αιτήματα των δημιουργών του ντοκιμαντέρ για σχόλια.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους: "Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά"
    Ο Βάσκες αποθέωσε τον Βινίσιους:

    Ο Λούκας Βάθκεθ αποθέωσε τον Βινίσιους Τζούνιορ για την εμφάνισή του απέναντι στην Ντόρτμουντ, τονίζοντας πως η εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να διδάσκεται σε παιδιά.

    Τι κι αν η Ρεάλ βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ από την Ντόρτμουντ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο 45λεπτο ήταν καταιγιστική και διέλυσε τους Βεστφαλούς με 5-2 για τη League Phase του Champions League.

    Πρώτο "βιολί" για τους μερένγκες ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 62', το 83' και το 90+3'. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποθεώθηκε από τον συμπαίκτη του, Λούκας Βάθκεθ, που επίσης βρήκε δίχτυα.

    "Έδειξε ξανά πως είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης στον πλανήτη, είχε απίστευτο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να το δείχνουν σε παιδιά, για να καταλάβουν πώς θα έπρεπε να παίζεται το ποδόσφαιρο, με ένταση και πείνα για το γκολ. Είμαι ενθουσιασμένος" ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz

  • Καμπάσο: "Ο Παναθηναϊκός τιμωρεί όλα σου τα λάθη, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι"
    Καμπάσο:

    Ο Φακούντο Καμπάσο εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που τιμωρεί όλα τα λάθη του αντιπάλου και σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Ρεάλ και στους πράσινους.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR (17/10, 21:45, LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague και ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε ενόψει του αγώνα με τους πράσινους.

    Ο Αργεντινός γκαρντ εξήγησε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τιμωρεί όλα τα λάθη σκοράροντας και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από τον περυσινό τελικό στη διοργάνωση και την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπάσο:

    Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έρχονται από ήττα, άρα θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Ερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες. Κάναμε καλά και κακά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να μην το επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν σου δίνει περιθώρια λάθους και τιμωρεί όλα σου τα λάθη με καλάθια. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι ένα παιχνίδι που θα απαιτήσει το 100% από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εντός έδρας.

    Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδο μας και με τους φιλάθλους μας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης του παιχνιδιού μας".

    Για την ήττα από την Μπασκόνια: "Κόντρα στην Μπασκόνια είδαμε μια αμυντική εκδοχή μας, αν και κάναμε λάθη στο τελευταίο λεπτό. Σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση στο τέλος. Θέλεις πάντα να παίρνεις θετικά πράγματα ακόμα κι αν έχεις χάσει. Μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ και εργαζόμαστε για αυτό".

    Για τα στοιχία που θέλουν να παρουσιάσουν στο ματς με τον Παναθηναϊκό: "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά στην έδρα μας. Πρέπει να δώσουμε την καλύτερη εκδοχή μας και όλα ξεκινούν από πίσω. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να προέρχεται από την άμυνα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιότητα και αυτό δεν μας ανησυχεί".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ SEBASTIEN NOGIER
  • Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες
    Ρεάλ - Αλαβές: Ο ασταμάτητος Εμπαπέ σκόραρε μετά από 26 πάσες

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα επτά γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, πετυχαίνοντας το 2-0 της βασίλισσας απέναντι στην Αλαβές με υπέροχο τρόπο.

    Η Ρεάλ έκανε το 2-0 απέναντι στην Αλαβές στο 40ο λεπτό. Πρωταγωνιστής, ο Εμπαπέ, ο οποίος έπαιξε το ένα-δύο με τον Μπέλιγχαμ και βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

    Οι παίκτες της βασίλισσας άλλαξαν 26 πάσες, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Πρόκειται για ρεκόρ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως ενημέρωσε η Opta.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Βινίσιους: Γνωρίζει πως θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με τη Marca
    Βινίσιους: Γνωρίζει πως θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με τη Marca

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Βινίσιους Ζούνιορ έχει ενημερωθεί πως είναι ο νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας, που θα απονεμηθεί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

    Η σεζόν που μας πέρασε ήταν δεδομένα η κορυφαία της καριέρας του. Με 24 γκολ και 11 ασίστ σε 39 παιχνίδια, βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το 15ο Champions League της ιστορίας της, και να κυριαρχήσει στην Ισπανία, παίρνοντας και τη La Liga.

    Οι εμφανίσεις του ήταν καταπληκτικές, σε βαθμό που -σε αρκετά παιχνίδια- νόμιζες πως κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Όλα τα παραπάνω, φαίνεται πως είναι αρκετά ώστε να... δώσουν στον Βινίσιους Ζούνιορ και την πρώτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

    Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Marca, με το έγκριτο ισπανικό μέσο να αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος έχει ενημερωθεί ήδη ότι θα λάβει το σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό βραβείο, που θα απονεμηθεί στις 28 Οκτωβρίου, στο Théâtre du Châtelet του Παρισιού.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Julio Munoz

  • Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»
    Ρονάλντο: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο, δεν είναι τυχερή στο Champions League»

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία του συνέντευξη, την οποία χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    Στη Μαδρίτη κατάφερε να γιγαντώσει τον μύθο του. Στα εννιά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει 450 γκολ και να οδηγήσει τους Μαδριλένους σε τέσσερα Champions League και δυο πρωταθλήματα, σε μια από τις σπουδαιότερες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

    Στην τελευταία του συνέντευξη ο Πορτογάλος μίλησε για το παρελθόν του στη Μαδρίτη το οποίοι αναπολεί με χαμόγελο στα χείλη, ενώ χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

    «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία! Ήμουν τόσο ευτυχισμένος εκεί. Ο κόσμος λέει ότι η Ρεάλ είναι τυχερή στο Champions League, αλλά όχι, δεν είναι τύχη. Πιστέψτε με. Ο εγκέφαλός τους προετοιμάζεται για αυτές τις στιγμές. Είναι απλά ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία του ποδοσφαίρου» τόνισε αρχικά, προτού συνεχίσει:

    «Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου υπάρχει διαφορετική αύρα και στα τελευταία λεπτά δεν νιώθεις καν την πίεση. Η Ρεάλ είναι προετοιμασμένη για μεγάλες στιγμές. Είναι διαφορετικό. Έγινα ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο, κατακτήσαμε τέσσερα Champions League στη Μαδρίτη... ήταν απλά μια ευχαρίστηση».

    Πηγή: Gazzetta.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ/EPA/MATTEO BAZZI
  • Εμπαπέ: "Όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα"
    Εμπαπέ:

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε τα πρώτα του γκολ στη La Liga στο ματς με την Μπέτις και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι ανυπομονούσε να σκοράρει στο Μπερναμπέου.

    Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε λογαριασμό στη La Liga και με δύο γκολ οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη με 2-0 επί της Μπέτις για την 4η αγωνιστική, δίνοντας μία ηχηρή απάντηση σε όσους σχολίαζαν ότι δεν είχε σκοράρει σε τρία παιχνίδια.

    Στις δηλώσεις του στο φινάλε ο Γάλλος σούπερ σταρ εξέφρασε τη χαρά του, μίλησε για την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο των "μερένγκες" και τόνισε ότι στη Ρεάλ πήγε για να κατακτήσει τρόπαια.

    "Είναι μια μεγάλη στιγμή. Ανυπομονούσα πραγματικά να σκοράρω σε αυτό το θρυλικό γήπεδο, το καλύτερο στον κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η νίκη.

    Έπρεπε να κερδίσουμε μετά τη Λας Πάλμας, ακόμα κι αν είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε η Ρεάλ. Και στο τέλος κερδίσαμε.

    Από τότε που έφτασα το λέω: Είμαι χαρούμενος. Ο κόσμος μού έχει δείξει την αγάπη του, ακόμη κι όταν δεν σκόραρα. Έχουν περάσει τρία παιχνίδια, τα οποία για πολλούς μπορεί να μην είναι αρκετά! Αλλά για μένα ήταν πολλά.

    Ο σύλλογος, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί... ήταν πάντα δίπλα μου. Μου δίνει αυτοπεποίθηση το να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, γι' αυτό το σύμβολο", είπε ο Γάλλος σταρ, ενώ μιλώντας και στη μικτή ζώνη ανέφερε:

    "Ήρθα φυσικά, θέλοντας να βοηθήσω την ομάδα. Να περνάμε καλά με όλους εκτός γηπέδου. Είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά πρώτα από όλα είναι καλοί άνθρωποι. Νομίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν ενωθούμε όλοι, θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν».

    Ξέρω ότι όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα, αλλά νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε βελτιωθεί.

    Νιώθω καλά σε αυτή την ομάδα και ξέρω ότι ως παίκτης μπορώ να τα πάω καλύτερα από σήμερα και σε άλλα παιχνίδια".

    Είμαι εδώ για να κατακτήσω τρόπαια, να βάλω γκολ. Πρέπει να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Δεν σκόραρα σε τρία παιχνίδια και όλοι μιλούσαν γι' αυτό.

    Σκέφτομαι μόνο πώς να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Borja Sanchez-Trillo
  • Κώστας Φορτούνης: «Ναυαγεί» η μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία
    Κώστας Φορτούνης: «Ναυαγεί» η μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία

    H συμφωνία δεν προχωράει καθώς ο σύλλογος δεν πήρε την απαραίτητη έγκριση για έξτρα μπάτζετ

    Η μετακίνηση του Έλληνα επιτελικού μέσου, Κώστα Φορτούνη, στην Αλ Χαλίτζ φέρεται να οδηγείται σε «ναυάγιο».
    Παρόλο που η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, η συμφωνία δεν προχωράει καθώς ο σύλλογος δεν πήρε την έγκριση από την Αρμόδια επιτροπή την έγκριση που απαιτούνταν για έξτρα μπάτζετ.
    Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Μέσης Ανατολής, ο σύλλογος πρέπει να κινηθεί με βάση το υπάρχον μπάτζετ του κάτι που δεν του επιτρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση της μεταγραφής του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

    Το «κόλλημα» με το μπάτζετ ήταν γνωστό εδώ και καιρό.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο