Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 22:50

Γκουαρδιόλα: "Ίσως είναι λάθος που δεν πήραμε παίκτη αντί του Άλβαρες, αλλά δεν μου αρέσει να δουλεύω με μεγάλο ρόστερ"

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στην απώλεια του Χουλιάν Άλβαρες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τονίζοντας πως ήταν επιλογή του να μην καλυφθεί μέσω μεταγραφής το κενό του Αργεντινού φορ στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει και φέτος το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League, που θα είναι μάλιστα ο πέμπτος σερί, ωστόσο στη φετινή πορεία της δεν θα έχει τις υπηρεσίες του πολύτιμου Χουλιάν Άλβαρες.

Και αυτό γιατί ο Αργεντινός στράικερ μετακινήθηκε στην Ατλέτικο (αποτελώντας την ακριβότερη πώληση στην ιστορία ττης Σίτι), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ερωτάται για αυτή την απώλεια και να υπεραμύνεται της επιλογής του να μην αποκτηθεί παίκτης για να μπει στα παπούτσια του Άλβαρες.

"Είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ μας. Δεν περίμενα να φύγει ο Άλβαρες αν και για μεγάλο διάστημα είχε επαφές με τον μάνατζέρ του.

Νομίζαμε πως θα μείνει μαζί μας αλλά στο τέλος τον χάσαμε. Ίσως είναι λάθος, δεν ξέρω, αλλά προτιμώ να μην δουλεύω έχοντας ένα μεγάλο ρόστερ", τόνισε ο Γκουαρδιόλα, για να προσθέσει:

"Δεν μου αρέσει να αφήνω πολλούς παίκτες χωρίς να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους για μεγάλο διάστημα. Εάν έχουμε ένα μεγάλο ρόστε και δεν έχουμε τραυματισμούς, ίσως περάσουν 10 μήνες χωρίς να αγωνιστεί ένας παίκτης και αυτό δεν μου αρέσει".

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 19:55

Σχετικά Άρθρα

  • Πεπ Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι»
    Πεπ Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι»

    Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η απουσία του Ρόδρι μπορεί να έχει καθοριστική σημασία στην πορεία της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Premier League.

    Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να συνεχίσει την υπόλοιπη σεζόν χωρίς τον Ρόδρι, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στην ισοπαλία με την Άρσεναλ την Κυριακή (22/9). Ο προπονητής των Σίτιζενς, Πεπ Γκουαρδιόλα, υπογράμμισε ότι ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της Premier League.

    Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε: «Αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι. Είμαστε πιο δυνατοί με αυτόν, όπως και με τον Άκε, τον Μπομπ και τον Κέβιν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν το θέλουμε, όμως πρέπει να το αποδεχτούμε. Ως σύλλογος, έχουμε υπέροχους παίκτες και είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε μια λύση».

    Αναφερόμενος στο χειρουργείο του Ρόδρι, ανέφερε «Υποβλήθηκε σε επέμβαση σήμερα (27/9) το πρωί και θα είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς, για αυτή τη χρονιά, τα πράγματα τελείωσαν γι' αυτόν. Ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του. Δεν έχουμε παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως αυτά που μας προσφέρει, όμως όλοι μαζί μπορούμε να καλύψουμε το κενό που αφήνει. Πρέπει να το διαχειριστούμε ως ομάδα και να προσαρμοστούμε στους πολλούς αγώνες που έρχονται χωρίς έναν τόσο σημαντικό παίκτη».

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL
  • Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Χουλιάν Άλβαρες με έναν... κακοζωγραφισμένο Spiderman - Συγγνώμη, οι γραφίστες μας λείπουν σε διακοπές
    Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Χουλιάν Άλβαρες με έναν... κακοζωγραφισμένο Spiderman - Συγγνώμη, οι γραφίστες μας λείπουν σε διακοπές

    Οι «ροχιμπλάνκος»... άδειασαν τα ταμεία τους για να αποκτήσουν την «Αράχνη» για τα επόμενα έξι χρόνια

    Μια μεταγραφή που λίγοι περίμεναν να γίνει, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να αποκτά τον Χουλιάν Άλβαρες από τη Μάντσεστερ Σίτι με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
    Η έντονη φημολογία των προηγούμενων ημερών μετουσιώθηκε σε πραγματικότητα, με την «Αράχνη» (σ.σ παρατσούκλι του για τις πολλές κινήσεις που κάνει μέσα στο γήπεδο... υφαίνοντας ιστό πίσω του) να μετακομίζει στη Μαδρίτη για να πάρει θέση βασικού και αναντικατάστατου, κάτι που δεν ίσχυε στην Αγγλία.
    Ο 24χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή και πολύ ενεργό ρόλο στο τουρνουά του Κατάρ, δεσμεύεται να παραμείνει στην Ατλέτι για τα επόμενα έξι χρόνια.
    Κατά την ανακοίνωσή του ο σύλλογος της πρωτεύουσας έκανε ένα χιουμοριστικό ποστ στο οποίο φαίνεται ένα γνωστό meme του Spiderman, το logo του και την επική λεζάντα: «Συγγνώμη, οι γραφίστες μας λείπουν σε διακοπές».

    Στη συνέχεια πόσταρε το κανονικό της υλικό, αλλά είναι σίγουρο πως αυτή η ανακοίνωση θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας λόγω του πρώτου.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ Juan Ignacio Roncoro

  • Γκουαρδιόλα: "Δεν είπα ότι φεύγω από τη Σίτι, μπορεί να υπογράψω νέο συμβόλαιο"
    Γκουαρδιόλα:

    Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε δηλώσει τον Μάιο ότι είναι πιο κοντά στην έξοδο από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο με νέα του δήλωση τονίζει ότι δεν είπε ποτέ ότι θα φύγει από τους πολίτες.

    Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να συνεχίσει στο Έτιχαντ.

    Ο Καταλανός τεχνικός είχε δηλώσει τον Μάιο ότι είναι πιο κοντά στο να φύγει, ωστόσο σε νέα δήλωσή του τόνισε ότι δεν είπε ποτέ ότι φεύγει και δεν αποκλείει να συνεχίσει.

    "Όταν είναι να φύγω θα πω ότι φεύγω, αλλά δεν είπα αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά δεν αποκλείω εντελώς το να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Θα μου άρεσε να μείνω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει τον Μάιο απάντησε: "Τότε είχα πει ότι ήμουν στη Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Οπότε δεν θα είμαι εδώ για άλλα οκτώ χρόνια. Οπότε γι' αυτό είμαι πιο κοντά στο να φύγω από το να μείνω. Αλλά δεν είπα ότι φεύγω".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL
  • Γκουαρδιόλα: "Ο Ντε Μπρόινε δεν θα αποχωρήσει από τη Σίτι"
    Γκουαρδιόλα:

    Ο Πεπ Γουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να έχει συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το τρέχον καλοκαίρι.

    Τον ιθύνων νου της μεσαίας γραμμής και τον παίκτη στον οποίο βασίζεται όλο το επιθετικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να αποχωριστεί με τίποτα το φετινό καλοκαίρι ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

    Ο λόγος φυσικά για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, η απουσία του οποίου την περσινή σεζόν εξαιτίας τραυματισμών, αλλά και ανετοιμότητας κόστισε στους "Πολίτες" πολύτιμα γκολ και ενδεχομένως την παρουσία τους σε έναν ακόμα τελικό Champions League, καθώς ο Βέλγος στα παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

    Ο Βέλγος έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι δεν θα έλεγε όχι σε μία πλουσιοπάροχη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, με τους Άγγλους να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να γράφουν για συμφωνία του 33χρονου αρτίστα με την Αλ Ιτιχάντ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

    Τα εν λόγω δημοσιεύματα από το Νησί διέψευσε κατηγορηματικά ο Γκουαρδιόλα, με τον 53χρονο να δηλώνει κατηγορηματικά: "Όχι, ο Κέβιν δεν θα αποχωρήσει".

    Μένει πλέον να φανεί εάν όντως υπάρχει καπνός στην υπόθεση του Ντε Μπρόινε και εάν ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου θα ακολουθήσει τον δρόμο του Έντερσον, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος της Αλ Ιτιχάντ για τη θέση του τερματοφύλακα.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ ANDREW YATES
  • Μέσι για Γκουαρδιόλα: «Ο τρόπος παιχνιδιού του έχει προκαλέσει σύγχυση, δεν μπορούν να παίξουν τα μικρά παιδιά με δύο, τρεις επαφές» (video)
    Μέσι για Γκουαρδιόλα: «Ο τρόπος παιχνιδιού του έχει προκαλέσει σύγχυση, δεν μπορούν να παίξουν τα μικρά παιδιά με δύο, τρεις επαφές» (video)

    Ο Μέσι μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του άλλοτε προπονητή του, Γκουαρδιόλα και τόνισε πως όλοι θέλουν να παίζουν όπως εκείνος, ωστόσο είναι δύσκολο τα μικρά παιδιά να παίζουν με δυο, τρεις επαφές.

    Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του στο podcast «Clank» μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας πως η επιρροή του τρόπου παιχνιδιού που παρουσίασε στην Μπαρτσελόνα και μετέπειτα στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει προκαλέσει σύγχυση στα παιδιά μικρών ηλικιών.

    Συγκεκριμένα, τόνισε πως πολλοί προπονητές σε νεαρές ηλικίες επιβάλλουν στα παιδιά να παίζουν με τον τρόπο παιχνιδιού του Πεπ, ενώ είναι σε τρυφερές ηλικίες όπως έξι και επτά ετών. Κατά τη γνώμη του Μέσι, ο αυθορμητισμός θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο στις μικρές ηλικίες.

    Αναλυτικά όσα είπε ο Μέσι:

    «Η εποχή του Γκουαρδιόλα έχει προκαλέσει μια μικρή σύγχυση. Όλοι θέλουν να παίζουν έτσι τώρα. Λένε στα παιδιά 6-7 ετών να παίξουν με 2 επαφές, γρήγορα. Σε αυτή την ηλικία, αυτό που συνέβη με εμένα πρέπει να συμβεί σε αυτά τα παιδιά. Δεν πρέπει να αφαιρέσουμε τον αυθορμητισμό τους».

    Πηγή: Gazzetta.gr

    • Γκουαρδιόλα για την... επική ξάπλα: «Έχω προβλήματα με την πλάτη, γι' αυτό έπρεπε να ξαπλώσω»
      Γκουαρδιόλα για την... επική ξάπλα: «Έχω προβλήματα με την πλάτη, γι' αυτό έπρεπε να ξαπλώσω»

      Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε με χιούμορ στην... ξάπλα του στο χορτάρι στη φάση με τον Σον, τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη θέση για να δει το παιχνίδι.

      Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε «τελικό» στο Λονδίνο και έκανε ένα τεράστιο άλμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς επικράτησε 2-0 της Τότεναμ και πέρασε στην κορυφή μια «στροφή» πριν από το φινάλε της Premier League.

      Η φάση που ξεχώρισε ωστόσο περισσότερο από την αναμέτρηση μάλλον δεν ήταν τα δυο γκολ του Χάαλαντ, αλλά η... ξάπλα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο χαμένο τετ-α-τετ του Σον στο 85΄όταν ο Κορεάτης σπατάλησε την κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων για την ισοφάριση.

      Η βουτιά του Καταλανού τεχνικού φυσιολογικά έγινε... viral στα social media, με τον ίδιο να σχολιάζει με χιούμορ το στιγμιότυπο. «Έχω προβλήματα με την πλάτη, γι' αυτό έπρεπε να ξαπλώσω. Αυτή η θέση είναι καλύτερη...» τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος βέβαια παράλληλα έδωσε έμφαση στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Γουέστ Χαμ: «Πρέπει να κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να διατηρήσουμε τον τίτλο».

      Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL
    • Γκουαρδιόλα: "Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς"
      Γκουαρδιόλα:

      Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε, μετά από το εμφατικό 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, ότι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε σημαντικό βήμα για τον τίτλο, ενώ αρνήθηκε να ξεγράψει την Λίβερπουλ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

      Η Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσε την Πέμπτη 30 διαδοχικά ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (24 νίκες - 6 ισοπαλίες) και το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού ποδοπάτησε με 4-0 εκτός έδρας την Μπράιτον και πλησίασε στο έναν πόντο την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας και ματς λιγότερο (είναι ήδη στο +2 από την Λίβερπουλ).

      Οι πολίτες ήταν μάλιστα κυριαρχικοί στο Amex έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιλ Φόντεν (MVP του ματς με δύο γκολ), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην κρύβει την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του αλλά και να κρατάει άπαντες προσγειωμένους ενόψει των πέντε τελευταίων αγώνων.

      "Η κούρσα του τίτλου δεν είναι μόνο μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, δύο ήττες στη σειρά, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ, μπορεί να συμβεί και σε εμάς. Το σημαντικό είναι πως εξακολουθούμε να είμαστε μέσα στην κούρσα.

      Το ότι έχουμε πετύχει στο παρελθόν, δεν σημαίνει απαραίτητα πως το κάνουμε και στο μέλλον. Απομένουν πέντε παιχνίδια, ξέρουμε πως τα περιθώρια είναι πολύ σφιχτά. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς.

      Με κάθε παιχνίδι που δίνουμε πλησιάζουμε το στόχο μας", ξεκαθάρισε ο Καταλανός, ενώ ερωτηθείς για το αν ο Φόντεν είναι υποψήφιος για κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, είπε με νόημα:

      "Σίγουρα, αλλά θέλει να κερδίσει την Premier League. Η επίδρασή του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, απέναντι στην Μπράιτον, ήταν καλύτερη σε σχέση με τα δύο-τρία τελευταία παιχνίδια. Απόψε ήταν πιο ήρεμος. Πήρε σωστές αποφάσεις και είναι πάντα καλό όταν σκοράρει"

      Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL
    • Γκουαρδιόλα: «Είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε τη Ρεάλ δύο φορές στη σειρά»
      Γκουαρδιόλα: «Είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε τη Ρεάλ δύο φορές στη σειρά»

      Δύο εντελώς διαφορετικές αναμετρήσεις εν συγκρίσει με πέρυσι περιμένει ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας στα Μέσα ενόψει της «μάχης» στο Μπερναμπέου με τη Ρεάλ.

      Κάθε φορά που ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίζεται σε συνέντευξη Τύπου οφείλεις να δώσεις προσοχή. Πόσο μάλλον όταν το κάνει στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, της ομάδας που υπήρξε ο κύριος αντίπαλός του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Τότε ήταν σε επίπεδο Ισπανίας, τώρα μιλάμε για μια μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη: αυτή του 14 φορές πρωταθλητή ηπείρου με τη Μάντσεστερ Σίτι. Δηλαδή, του σημερινού πρωταθλητή Ευρώπης.

      Πέρυσι οι «Σίτιζενς» κατάφεραν να αποκλείσουν τη «βασίλισσα» στα ημιτελικά και να φτάσουν... στον παράδεισο. Λιγότερο από έναν χρόνο αργότερα, συναντιούνται στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον νικητή να αποκτά ιδιότητα φαβορί για την κούπα. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα πρέπει να περιμένει επανάληψη της κυρίαρχης νίκης της επί της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, δήλωσε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα. Η κάτοχος Σίτι επικράτησε με 4-0 της φιλοξενούμενης Ρεάλ τον περασμένο Μάιο και τελικώς προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-1 στο σύνολο.

      «Είναι δύσκολο. Γιατί το να κερδίζεις τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές με τον ίδιο τρόπο είναι αδύνατο... γιατί μαθαίνουν. Έχουν υπερηφάνεια. Περιμένουμε διαφορετικά παιχνίδια στο ίδιο παιχνίδι. Θα είναι σε θέση να πιέζουν ψηλά, τόσο επιθετικά. Είναι τόσο επικίνδυνοι ... όλοι γνωρίζουν τη δύναμη ή τις μεταβιβάσεις που έχουν. Ταυτόχρονα, δεν μπορείς να έρθεις εδώ μόνο για να ελέγξεις το παιχνίδι. Πρέπει να προσπαθήσεις να τους πληγώσεις, να τους χτυπήσεις, να τους αφήσεις να νιώσουν ότι είμαστε εδώ για να πετύχουμε ένα γκολ ... νιώθουμε δυνατοί. Έχουμε απίστευτη αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

      Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι όταν ερωτήθηκε τι πιστεύει για όσους λένε ότι ο Καρλέτο είναι απλώς ένας «καλός μάνατζερ αποδυτηρίων». «Δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι καλός προπονητής. Τα χαρακτηριστικά ενός καλού προπονητή δεν είναι μόνο το ζήτημα τακτικής. Υπάρχει η τακτική, η διαχείριση με τους παίκτες, οι καλές στιγμές. Το να είσαι σταθερός ο ίδιος… εκατομμύρια παράγοντες σε κάνουν καλό προπονητή, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσα να θεωρήσω τον Αντσελότι κακό προπονητή από άποψη τακτικής. Αν όχι, δεν θα έβαζε τον Πίρλο ως μέσο στη Μίλαν, θα συνέχιζε να βάζει τον Τόνι Κρόος βαθύ χαφ και δεν θα προσάρμοζε πολύ γρήγορα τον Μπέλινγκχαμ για να του επιτρέψει να εκραγεί. Αυτά είναι αναπόσπαστα κομμάτια ενός προπονητή. Ένας προπονητής που έχει τόση επιτυχία τόσα χρόνια; Ξέρω ότι μερικές φορές τον αποκαλούν μάνατζερ με υποτιμητικό τρόπο, αλλά μην τους πιστεύετε, γιατί στο Μάντσεστερ έχουμε πολύ καλή άποψη για το ποιος είναι».

      Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ PETER POWELL

    Sites του Ομίλου

    Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

    Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

    Up & High Media & Productions

    ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

    Μέλος του 
    Μητρώο ΜΗ

    Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο