Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 22:47

Μπαρτσελόνα: Ο Αγουέρο ζητά 3 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Σέρχιο Αγουέρο ζήτησε από την Μπαρτσελόνα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που ισχυρίζεται ότι του χρωστάει ο σύλλογος μετά τη ξαφνική αποχώρησή του το 2021 λόγω καρδιακής αρρυθμίας.

Άλυτα θέματα φαίνεται πως έχει ο Σέρχιο Αγουέρο με την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να ζητά από τους "μπλαουγκράνα" 3 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ποσό που ο 36χρονος ισχυρίζεται ότι του οφείλει ο σύλλογος ως αποζημίωση για την αποχώρησή του λόγω των προβλημάτων στην καρδιά, σύμφωνα με όρους που υπήρχαν στο συμβόλαιό.

Ο Αγουέρο σταμάτησε το ποδόσφαιρο βάζοντας τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 33 ετών, καθώς το πρόβλημα της καρδιακής αρρυθμίας τον εμποδίζει να συνεχίσει.

Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ JORGE ZAPATA
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 19:52

Σχετικά Άρθρα

  • Ριβάλντο: "Ο Γιαμάλ κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο σήμερα, όλοι θα χαίρονταν να τον είχαν στην ομάδα τους"
    Ριβάλντο:

    Ο Ριβάλντο μιλώντας στη Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και το "φαινόμενο" Γιαμάλ, τον οποίο απολαμβάνει να βλέπει.

    Ο Ριβάλντο εκθείασε τον Λαμίν Γιαμάλ για το ταλέντο του και παραχωρώντας συνέντευξη στη Mundo Deportivo υποστήριξε ότι ο 17χρονος Ισπανός είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θα χαιρόταν να είχε στην ομάδα του.

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα.

    "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Τσάβι πήρε το πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν. Είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όταν έφτασε στην Μπαρτσελόνα, όχι αγωνιστικά, αλλά εξωαγωνιστικά.

    Τώρα τα πράγματα αλλάζουν κι αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Ο Τσάβι έκανε καλή δουλειά και ποιος ξέρει αν θα επιστρέψει ποτέ.

    Μόλις ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, για μένα έκανε καλή δουλειά. Έχει αντικατασταθεί από έναν καλό προπονητή επίσης, που έχει εμπειρία. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος και να κερδίζει τίτλους.

    Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη με τον σύλλογο, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρει σύντομα μια ομάδα και ελπίζω να επιστρέψει και να κάνει τη Μπαρτσελόνα ξανά πρωταθλήτρια στο μέλλον", είπε ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιαμάλ.

    "Ο Λαμίν είναι σπουδαίος παίκτης, έχει τα προσόντα ενός πολύ έμπειρου παίκτη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και κάνει τους φιλάθλους να το απολαμβάνουν.

    Έχει ήδη κατακτήσει το Euro, κάνει καλή δουλειά στον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα.

    Όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Λαμίν να κάνει αυτό που κάνει στα 17 του, η αναφορά είναι ο Μέσι. Δεν είναι καλό να κάνουμε συγκρίσεις, ειδικά με τον Μέσι, που είναι κάποιος που έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα.

    Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να μπορέσεις να φτάσεις σ' ένα σημείο που θα σε συγκρίνουν με τον Μέσι. Ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι.

    Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας παίκτης που αγαπώ, θα πάει μακριά γιατί έχει ποιότητα κι παίζει με χαρά. Κάνει τη διαφορά σε ένα ποδόσφαιρο που σήμερα είναι πολύ πιο τακτικό.

    Τα κάνει όλα καλά: ξέρει να ντριμπλάρει καλά, να σουτάρει, να κάνει το διάλειμμα... οποιοσδήποτε προπονητής θα χαιρόταν να τον έχει στην ομάδα του".

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA
  • Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν
    Μπαρτσελόνα: Σοκ με Λαπροβίτολα, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

    Ο 34χρονος διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο

    Χωρίς τον Νικολάς Λαπροβίτολα για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πορευθεί η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός γκαρντ θα υποβληθεί σε επέμβαση, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

    Ο 34χρονος διεθνής τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με την Μπασκόνια, ενώ υπέστη ζημιά και στον έξω μηνίσκο. Ο «Νίκο» Λαπροβίτολα, ο οποίος διάγει την τέταρτη σεζόν της καριέρας του στους «μπλαουγκράνα», είχε μέσο όρο 10.0 πόντους και 6.3 ασίστ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια για τη σεζόν 2024-25 της Euroleague.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση για τον Λαπροβίτολα αφού υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες. Όμως, δεδομένης της φύσης του τραυματισμού του, αναμένεται ο Αργεντινός να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ANDREJ CUKIC

  • Γιαμάλ: «Ο Φλικ μας έχει δώσει μεγάλη ελευθερία, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»
    Γιαμάλ: «Ο Φλικ μας έχει δώσει μεγάλη ελευθερία, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»

    Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει να «λάμπει» και μετά τις «μαγικές» εμφανίσεις του με την Εθνική Ισπανίας και την κατάκτηση του EURO 2024, κάνει «πάταγο» στην εφετινή σεζόν και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, απολαμβάνοντας την κορυφή της LaLiga.

    Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος έχει απελευθερώσει πλήρως το ταλέντο των «μπλαουγκράνα» τονίζοντας: «Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν και είμαστε χαρούμενοι με την ελευθερία που μας δίνει ο Φλικ. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όταν όμως πιέζεις και κερδίζεις μπάλες όλα γίνονται πιο εύκολα».

    Ο νεαρός άσος μίλησε ακόμη και για το «αντίο» του Αντρές Ινιέστα στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας: «Δεν θυμάμαι πολλά από το Μουντιάλ του 2010 έβλεπα όμως τον Ινιέστα στο Καμπ Νου μαζί με τους Μέσι και Νεϊμάρ. Έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα και θα λείψει στο ποδόσφαιρο».

    Πηγή: Ιefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA

  • Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του κόσμου»
    Λεβαντόφσκι: «Ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του κόσμου»

    Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσταξε μέλι για τον Λαμίν Γιαμάλ και τόνισε πως αυτή τη στιγμή ο 17χρονος άσος της Μπαρτσελόνα είναι ο κορυφαίος εξτρέμ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

    Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα και έπειτα από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή έχοντας το απόλυτο με επτά νίκες. Βασικοί πυλώνες της ομάδας του Χάνσι Φλικ είναι τόσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όσο και ο Λαμίν Γιαμάλ.

    Ο Πολωνός άσος που αυτή τη στιγμή είναι και ο πρώτος σκόρερ της La Liga αποθέωσε τον 17χρονο άσο των «μπλαουγκράνα» και τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή ο Γιαμάλ είναι ο καλύτερος εξτρέμ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο «Λέβα» ωστόσο πρόσθεσε πως ο Γιαμάλ πρέπει να δει μακροπρόθεσμα την καριέρα του και όχι να κοιτάξει μονάχα τα επόμενα 2-3 χρόνια, θέλοντας να... προσγειώσει τον 17χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα με αυτόν τον τρόπο.

    «Βλέπω τον Γιαμάλ ως τον κορυφαίο εξτρέμ του κόσμου. Δεν έχει να κάνει όμως με το πως ξεκινάς, αλλά με το πως τελειώνεις. Ο Γιαμάλ είναι 17 και πρέπει να κοιτάξει για τα επόμενα 10-15 χρόνια και όχι μόνο τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μπορεί να έχει μια μεγάλη καριέρα», δήλωσε ο «Λέβα», αποθεώνοντας τον νεαρό συμπαίκτη του.

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-EPA/ Alejandro Garcia

  • Ο Ρονάλντο αποθεώνει Γιαμάλ: Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά στην ηλικία του
    Ο Ρονάλντο αποθεώνει Γιαμάλ: Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά στην ηλικία του

    Φαν του 17χρονου Λαμίν Γιαμάλ δηλώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνοντας αποθεωτικά σχόλια για τον νεαρό Ισπανό παίκτη της Μπαρτσελόνα.

    «Βλέπω πολύ ταλέντο»

    «Βλέπω πολύ ταλέντο και μεγάλη ποιότητα στον Λαμίν Γιαμάλ. Ελπίζω να μην έχει κανένα πρόβλημα στο μέλλον και πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους αυτής της γενιάς, σίγουρα. Εγώ και ο Μέσι δεν τα κάναμε αυτά όταν ήμασταν 17 ετών. Οι επιλογές του είναι εξαιρετικές. Πιστεύω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες… Για να δούμε, αν θα τα καταφέρει. Πιστεύω ότι θα το κάνει, θα τα καταφέρει», ανέφερε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, σε συζήτηση που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, που μεταδόθηκε στο YouTube.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA

  • Μίτσελ: "Δύσκολο να φανταστείς ότι μετά τον Μέσι θα έρθει κάποιος άλλος, αλλά ο Γιαμάλ μπορεί να τον φτάσει"
    Μίτσελ:

    Ο προπονητής της Ζιρόνα, Μίτσελ, παρομοίασε τον Λαμίν Γιαμάλ με τον Μέσι, υποστηρίζοντας ότι ο σταρ της Μπαρτσελόνα έχει τις ικανότητες και το ταλέντο να φτάσει το επίπεδο του Αργεντινού.

    Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε μία εκπληκτική εικόνα απέναντι στη Ζιρόνα και με πρωταγωνιστή τον Γιαμάλ που πέτυχε δύο γκολ νίκησε 1-4, διατηρώντας το αήττητο στη La Liga.

    Ο προπονητής της Ζιρόνα, Μίτσελ, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη βαριά ήττα αναφέρθηκε στο wonderkid των Καταλανών, δηλώνοντας ότι μοιάζει με τον Λιονέλ Μέσι.

    "Ο Λαμίν είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά. Για μένα είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στα 17 του χρόνια.

    Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μετά τον Μέσι θα ερχόταν άλλος, αλλά ελπίζω ότι ο Λαμίν θα συνεχίσει να βελτιώνεται γιατί είναι παίκτης που μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο", είπε συγκεκριμένα.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ALEJANDRO GARCIA
  • Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε στην Ντόρτμουντ όλα τα μπόνους για τον Ντεμπελέ, αυτό είναι το τελικό ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με τους Γερμανούς
    Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε στην Ντόρτμουντ όλα τα μπόνους για τον Ντεμπελέ, αυτό είναι το τελικό ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με τους Γερμανούς

    Βάσει δημοσιεύματος στην Γερμανία η Μπαρτσελόνα έχει αποπληρώσει όλα τα μπόνους για τη μεταγραφή του Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ με το συνολικό ποσό της μεταγραφής να ξεφεύγει.

    Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ παρουσίασε η γερμανική BILD που αφορά στην επεισοδιακή μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα από την Ντόρτμουντ τη σεζόν 17/18. Οι Γερμανοί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού 16/17 είχαν αγοράσει τον Γάλλο από την Ρεν αντί 35.000.000 ευρώ και ένα χρόνο μετά πλούτσισαν. Αντιθέτως η Μπάρτσα δεν πήρε τίποτα από το deal.

    Οι Γερμανοί, λοιπόν, αναφέρουν πως οι Καταλανοί έχουν αποπληρώσει όλα τα μπόνους που συμφωνήθηκαν για τον Ντεμπελέ, οπότε το συνολικό ποσό της μεταγραφής έφτασε τα 148.000.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά, βέβαια, ο Ντεμπελέ αγωνιστικά δεν τα "επέστρεψε" ποτέ στην Μπαρτσελόνα και όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην Γαλλία για την Παρί το έκανε με τις ευνοϊκότερες συνθήκες για τη νέα του ομάδα, καθώς με τη χρήση συγκεκριμένης ρήτρας έφυγε με μόλις 50.000.000 ευρώ.

    Ο Ντεμπελέ έπαιξε στην Μπαρτσελόνα 185 φορές, έβαλε 40 γκολ και μοίρασε 43 ασίστ από το 2017 έως το 2023. Για την ιστορία η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία είναι αυτή του Νεϊμάρ στην Παρί αντί 222.000.000 ευρώ, ακολουθεί του Εμπαπέ στους Παριζιανούς με 180.000.000 ευρώ και την τετράδα κλείνουν οι Κουτίνιο - Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα των οποίων τα φιξ ποσά ανήλθαν στα 135.000.000 ευρώ.

    Η σχετική ανάρτηση

    Πηγή: Sport24.gr - Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΕΠΑ/ BRETT HEMMINGS

  • Βόμβα από Μπαρτσελόνα, τα βρήκε με τον Χεζόνια για 4ετές συμβόλαιο, όπως αποκάλυψε η Marca
    Βόμβα από Μπαρτσελόνα, τα βρήκε με τον Χεζόνια για 4ετές συμβόλαιο, όπως αποκάλυψε η Marca

    Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μάριο Χεζόνια (29 χρονών, 2.03 μέτρα) σύμφωνα με την "Marca", η οποία αποκάλυψε ότι ο Κροάτης τα βρήκε σε όλα με τους Καταλανούς για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, στην πρώτη βόμβα του καλοκαιριού.

    Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ρεάλ, ο Μάριο Χεζόνια (29 χρονών, 2.03 μέτρα) έστειλε μήνυμα παραμονής λέγοντας ότι θέλει να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με τους Μαδριλένους. Δύο ημέρες αργότερα, η μαδριλένικη "Marca" αναφέρει ότι ο Κροάτης τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα για 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατ. ευρώ, στην πρώτη βόμβα του φετινού καλοκαιριού. Λίγο αργότερα, το ίδιο ανέφερε και η καταλανική "Mundo Deportivo".

    Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει τον Ισπανό δημοσιογράφο Τζεράρ Σολέ, ο οποίος είχε αναφέρει ότι ο Κροάτης τα είχε βρει σε όλα με τους Καταλανούς και το μόνο που θα μπορούσε να χαλάσει την συμφωνία θα ήταν ο Παναθηναϊκός AKTOR, αλλά και να διαψεύσει τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ήταν κοντά στην παραμονή του στους Μαδριλένους.

    Κάπως έτσι, ο Κροάτης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, την φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2012 έως το 2015, κάτι που σημαίνει παράλληλα ότι πιάνει θέση γηγενή παίκτη. Ενώ όμως έφυγε ως νεαρός παίκτης, επιστρέφει ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Ευρώπη.

    Πηγή: Sport24.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ TOMS KALNINS
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο