Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 15:15

Κώστας Μανωλάς: Ο λόγος που επέλεξε τον Πανναξιακό - «Δύσκολη απόφαση, αλλά δεν πειράζει» (video)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την έκπληξη να επιλέξει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανναξιακού, εξηγώντας πώς κατέληξε σ' αυτή την απόφαση.

Μετά το ντεμπούτο του στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, κατά τη διάρκεια αγωνίστηκε ως επιθετικός απέναντι στον Μαρπησσαϊκό, σκοράροντας πέντε φορές μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, ο έμπειρος στόπερ μίλησε στο sportscyclades τόσο για την επιλογή του να αφήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όσο και για την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Κώστας Μανωλάς: Είχα αρκετές προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο, αλλά επέλεξα την οικογένεια

«Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, αυτό το γνωρίζετε. Όταν παίζεις 17 χρόνια επαγγελματικά… Είχα αρκετές προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο, αλλά πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια και επέλεξα την οικογένεια. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά δεν πειράζει. Δόξα τω Θεώ, αυτά που έκανα ούτε μπορούσα να τα ονειρευτώ. Βγήκα γερός και υγιής από το ποδόσφαιρο, τώρα είμαι στην οικογένεια του Πανναξιακού, από όπου ξεκίνησα την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να εξελιχθεί μαζί τους και η ομάδα», είπε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς και συνέχισε:

«Με όποια φανέλα κι αν αγωνίζομαι είμαι πάντα χαρούμενος. Εγώ εδώ γεννήθηκα, θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ο Θεός βοηθός. Δυστυχώς το γήπεδο δεν βοηθά για να έρθει ο κόσμος, ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ δεν είναι ο κατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο και να έχουν υγεία όλα τα παιδιά. Ευελπιστώ να κινητοποιηθεί ο δήμος και να το φτιάξουν για να παίξουμε στο ΔΑΚ και να μαζέψουμε τον κόσμο. Γιατί αν είναι ο Πανναξιακός να παίξει σε υψηλότερες κατηγορίες, δεν γίνεται να παίζει σε πλαστικό γήπεδο».

Πηγή: Iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 12:10

Σχετικά Άρθρα

  • Ατζέντης Μανωλά: «Δεν υπάρχει κάτι με Ρόμα, υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης»
    Ατζέντης Μανωλά: «Δεν υπάρχει κάτι με Ρόμα, υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης»

    Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Έντσο Ραϊόλα, διέψευσε πως ο Έλληνας αμυντικός θα επιστρέψει στη Ρόμα και συμπλήρωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης για τον πελάτη του

    Ο Κώστας Μανωλάς παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι και τον υποβιβασμό της Σαλερνιτάνα στη Serie A, αναζητώντας ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τους προηγούμενους μήνες το όνομά του συνδέθηκε με την επιστροφή του στη Ρόμα, όμως ο ίδιος φρόντισε να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια.

    Λίγες εβδομάδες αργότερα ήρθε η σειρά του ατζέντη του, Έντσο Ραιόλα, να ξεκαθαρίσει πως ο Έλληνας αμυντικός δεν θα επιστρέψει στη Ρώμη, αν και τόνισε πως αυτή η πιθανότητα ήταν ορατή στο παρελθόν.

    Τη δεδομένη στιγμή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο από πλευράς Τζαλορόσι, αλλά συμπλήρωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ευρώπης για τον Μανωλά.

    «Η πιθανότητα επιστροφής του στη Ρόμα συζητήθηκε αρκετές φορές αλλά στο τέλος οι Τζαλορόσι πήραν τον Ερμόσο και τον Χούμελς. Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό με Ρόμα, υπάρχει όμως από ομάδα εκτός Ευρώπης» τόνισε ο ξάδερφος του Μίνο Ραϊόλα.

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Μανωλάς: "Δίκαιες οι αποδοκιμασίες του κόσμου, είμαστε τελευταίοι"
    Μανωλάς:

    Η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Σασουόλο έφερε την Σαλερνιτάνα ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην Serie B, με τον Κώστα Μανωλά να ομολογεί στη συνέντευξη Τύπου πως δικαιολογημένα αποδοκιμάζεται η ομάδα, από τη στιγμή που είναι τελευταία.

    Ο αγώνας με την Σασουόλο το βράδυ της Παρασκευής (05/04) ήταν ουσιαστικά το τελευταίο χαρτί της Σαλερνιτάνα στη μάχη που δίνει για την παραμονή όμως το έκαψε και αυτό, με την ομάδα των Κώστα Μανωλά και Τριαντάφυλλου Πασαλίδη να παίρνει μόλις έναν βαθμό (ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 90+1') και να βρίσκεται στο -10 από την 17η θέση με επτά ματς να απομένου για την ολοκλήρωση του φετινού Καμπιονάτο.

    Μοιραία οι άνθρωποι της ομάδας αρχίζουν σιγά σιγά να σκέφτονται τη νέα σεζόν που θα τους βρει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην Serie B, με τον Κώστα Μανωλά (αγωνίστηκε βασικός και έγινε αλλαγή στο 77' από τον Μπόατενγκ) να δηλώνει παρών στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε και να παραδέχεται πως δικαίως αποδοκιμάζει ο κόσμος.

    "Συμφωνώ με τον Αντόνιο Καντρέβα, κάναμε ό,τι μπορούσανε αλλά κάθε φάση γυρίζει εις βάρος μας. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση.

    Στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρότι είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά από το 0-2. Ο βαθμός που πήραμε θα μας δώσει την ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια", δήλωσε αρχικά ο 32χρονος σέντερ μπακ και πρόσθεσε με νόημα:

    "Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούσαν τους πιο νεαρούς και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά.

    Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και επομένως οι αποδοκιμασίες είναι δίκαιες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

    Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει στήριξη στο Αρέκι, όταν δεν παίζουμε καλά υπάρχουν αποδοκιμασίες. Είναι λογικό, είμαστε τελευταίοι. Όταν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του ματς, οι οπαδοί μάς βοήθησαν και φτάσαμε στην ισοφάριση".

    Πηγή: Sport24.gr
  • Μανωλάς: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, ζήτω ο Ολυμπιακός»
    Μανωλάς: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, ζήτω ο Ολυμπιακός»

    Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε την ομάδα του Ολυμπιακού με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους ανθρώπους αυτής, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

    Ο 31χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός είπε το δικό του αντίο για δεύτερη φορά στην ομάδα της καρδιάς του, μετά την μεταγραφή του στην Sharjah FC, ευχαριστώντας τόσο τον οργανισμό των «ερυθρολεύκων» συνολικά όσο και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του και την αγάπη του.

    Τόνισε πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο ίδιος, όμως αυτό συμβαίνει στην ζωή ενώ επεσήμανε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του τους φιλάθλους και την αγαπημένη του ομάδα κλείνοντάς την ανάρτησή του με την φράση «Ζήτω ο Ολυμπιακός».

    Τέλος, έκανε ειδική μνεία στον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο και τους φυσιοθεραπευτές της, που τον βοήθησαν να επανέλθει και να ξεπεράσει μία δύσκολη στιγμή.

    Η ανάρτηση του Κώστα Μανωλά για τον Ολυμπιακό:

    Πηγή: Gazzetta.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ KLODIAN LATO

  • Μανωλάς: Τα 49 ματς υπό τον Μίτσελ και η δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό που δεν του πήγε (videos)
    Μανωλάς: Τα 49 ματς υπό τον Μίτσελ και η δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό που δεν του πήγε (videos)

    Ο Μανωλάς αποχωρεί και στη δεύτερη θητεία του από τον Ολυμπιακό και ενώ ήρθε ο Μίτσελ που τον είχε χρησιμοποιήσει στον πειραϊκό σύλλογο σε 49 αγώνες.

    Ο Μίτσελ γυρίζοντας στον Ολυμπιακό έχει βρει και γνώριμα πρόσωπα, όπως διαβάσατε και στο σχετικό θέμα του Gazzetta. Δεν είναι μόνο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα είναι συνεργάτης του αλλά έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

    Από τους εν ενεργεία παίκτες που υπήρχαν στον Ολυμπιακό στο προηγούμενο πέρασμα του Μίτσελ στον σύλλογο στο Λιμάνι είναι οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης και κανονικά θα ήταν και ο Μανωλάς αλλά ο Ισπανός τον πρόλαβε μόνο για μια προπόνηση διότι πήρε μεταγραφή. Από αυτούς τους παίκτες ο Μανωλάς είναι με διαφορά αυτός που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους παίκτες που παραμένουν σε ενεργό δράση (οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης είχαν παίξει επί Μίτσελ σε λιγότερους από 11 αγώνες).

    Μετά τους Μανιάτη, Ρομπέρτο, Τσόρι, Φουστέρ και Μήτρογλου ο Μανωλάς είναι στη θέση Νο6 των παικτών που έβαζε περισσότερο στον Ολυμπιακό ο 59χρονος Μίτσελ. Έχει 49 αγώνες με 5 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα τα 2 από αυτά τα γκολ του ήταν στο 1-0 με τη Μπενφίκα και στην ήττα με 2-1 από την Παρί. Το δε γκολ με τη Μπενφίκα ήταν κομβικό.

    Ήταν εκείνη η χρονιά που ο Ολυμπιακός συνέχισε από τον όμιλο του Champions League με Παρί, Άντερλεχτ και Μπενφίκα για να αντιμετωπίσει μετά τη Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο ματς με τη Γιουνάιτεντ νίκησε αλλά στη ρεβάνς έχασε και αποκλείστηκε.

    Ο Μίτσελ από τη μεριά του είχε σε εκτίμηση παίκτες όπως ο Μανωλάς αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Παρόλα αυτά ο Μανωλάς επέλεξε την αποχώρηση του για ένα μεγάλο συμβόλαιο στο εξωτερικό μετά από μια δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό που δεν πήγε καλά για αυτόν. Ή εάν θέλετε δεν πήγε τόσο καλά. Και προβλήματα ετοιμότητας του βγήκαν και δεν βοήθησε αγωνιστικά στον βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος. Ήθελε δηλαδή να δώσει το κάτι παραπάνω αλλά αυτή του η θητεία δεν ήταν το ίδιο καλή με την προηγούμενη. Όσο για τον Μίτσελ; Προφανώς από τη στιγμή που ενημερώθηκε για αυτήν την αποχώρηση θα τη βρει την άκρη του με τους στόπερ και την άμυνά του.

    Πηγή: Gazzetta.gr

  • Ολυμπιακός: Τέλος ο Μανωλάς
    Ολυμπιακός: Τέλος ο Μανωλάς

    Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τη δεύτερη θητεία του στους ερυθρόλευκους να αποδεικνύεται αρκετά σύντομη. Θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι για λογαριασμό της Σάρτζα.

    Ο Κώστας Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σάρτζα, που του προσέφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

    Ο 31χρονος στόπερ επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, όταν αποκτήθηκε από τη Νάπολι, με τους ερυθρόλευκους να επιθυμούν την απόκτησή του από το περσινό καλοκαίρι. Την περσινή σεζόν έπαιξε 14 φορές και πανηγύρισε την κατάκτηση της Super League, ενώ φέτος πρόλαβε να "γράψει" ήδη οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

    Στο παρελθόν ο Μανωλάς έχει αγωνιστεί σε Ρόμα και Νάπολι, πριν από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και την τριετία που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Οι ερυθρόλευκοι τον παραχώρησαν το καλοκαίρι του 2014 στη Ρόμα έναντι 15 εκατ. ευρώ.

    Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν στη σεζόν με διαθέσιμους στόπερ τους Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπα και Ρέτσο, ενώ υπάρχει και ο Βρσάλικο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικός αμυντικός σε διάταξη με τρεις ή σε τετράδα.

    Πηγή: Sport24.gr

  • Μανωλάς: Φήμες από Σαουδική Αραβία για Αλ Νασρ
    Μανωλάς: Φήμες από Σαουδική Αραβία για Αλ Νασρ
    Στη Σαουδική Αραβία... οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Αλ Νασρ να έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Κώστα Μανωλά! Σύμφωνα με άλλες αναφορές ο παίκτης έχει αρνηθεί την προοπτική να αγωνιστεί στην Μέση Ανατολή.

    Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Μακάμπι Χάιφα, γεγονός που αναμένεται να φέρει σειρά αλλαγών τόσο στον πάγκο όσο και στο ρόστερ. Οι εξελίξεις στο Λιμάνι τρέχουν σε θέματα μεταγραφών και φυσικά... αναχωρήσεων.

    Ο Κώστας Μανωλάς, που πριν λίγους μήνες είπε το μεγάλο «ναι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και άφησε τη Serie A και τη Νάπολι για να επιστρέψει στο Λιμάνι, φέρεται να έχει τεράστια πρόταση από την Αλ Νασρ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

    Προπονητής στον εν λόγω σύλλογο είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό στη Ρόμα. Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ονόματα γνωστά στην Ευρώπη όπως είναι αυτά των Οσπίνα, Αμπουμπακάρ, Ταλίσκα. Θυμίζουμε ότι η Αλ Νασρ είναι η ομάδα που πριν μερικούς μήνες απασχόλησε πάλι την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθότι είχε ενδιαφερθεί για τον Πέδρο Μαρτίνς.

    Ο εν λόγω σύλλογος έχει «χτυπήσει την πόρτα» επίσης του Κώστα Φορτούνη στο παρελθόν, αλλά και των Μάνταλου - Μαουρίσιο. Καμία απ' αυτές τις περιπτώσεις όμως δεν προχώρησε.

    Πάντως, τελευταίες αναφορές στην Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση του Κώστα Μανωλά στην προοπτική να αγωνιστεί στη Μέση Ανατολή.

    Στο twitter, πάντως, υπάρχει ενθουσιασμός στο ενδεχόμενο να δουν τον διεθνή στόπερ ντυμένο στα κίτρινα. Μάλιστα το Goal της χώρας μετράει και αντίστροφα για να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του συλλόγου.

    Πηγή: Gazzetta.gr
  • Ρόμα: Ευχήθηκε στον Μανωλά με το video από το ιστορικό γκολ του με Μπαρτσελόνα
    Ρόμα: Ευχήθηκε στον Μανωλά με το video από το ιστορικό γκολ του με Μπαρτσελόνα

    Ο Κώστας Μανωλάς συμπλήρωσε 31 χρόνια ζωής και η Ρόμα δεν ξέχασε τον πρώην παίκτη της, στέλνοντάς του ευχές μέσω του video με το διασημότερο γκολ του με την τζαλορόσα φανέλα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

    Ο Κώστας Μανωλάς έκλεισε την Τρίτη 31 χρόνια ζωής (γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1991) και ο Ολυμπιακός έσπευσε να του δώσει τις ευχές του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στα social media.

    Χρόνια πολλά Κώστα! / Happy Birthday Kostas! #HappyBirthday #Manolas #Olympiacos #Wishes pic.twitter.com/HRdxeEmBsd

    — Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc) June 14, 2022

    Δεν ήταν ωστόσο η μοναδική ομάδα που ευχήθηκε στον διεθνή στόπερ αφού το ίδιο έκανε και η Ρόμα, που δεν ξέχασε τον πρώην παίκτη της.

    🤯 Happy birthday, Kostas Manolas! 🎈
    #ASRoma pic.twitter.com/wpl8SZ16gg

    — AS Roma English (@ASRomaEN) June 14, 2022

    Δεν θα μπορούσε άλλωστε, με τον Μανωλά να συνδέει το όνομά του ένα από τα σημαντικότερα γκολ στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία των τζαλορόσι, αυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα που τους εκτόξευσε στα ημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2017-18, και την ομάδα της αιώνιας πόλης να το δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Twitter μαζί με ευχές προς εκείνον.

    Πηγή: Sport24.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο